Doa tina Pati Suci pikeun ngadominasi manusa Hal ieu katingali ku jalma-jalma salaku doa anu teu aya hubunganana sareng agama Katolik atanapi Kristen sabab mangrupikeun kapercayaan anu asalna tina populasi pribumi di Mexico.

Nanging, sareng sanaos ditingali salaku gambar setan, anu leres nyaéta santo ieu parantos ngabantosan seueur jalma sareng ngagaduhan kakuatan anu khusus dina kasus perasaan kalibet.  

Sholat Santa Muerte pikeun ngadominasi lalaki Saha Santa Muerte?

Doa tina Pati Suci pikeun ngadominasi manusa

Santa Muerte dibere salaku tokoh kapercayaan anu populer anu diaku dina sababaraha kota Amérika Latin, kalolobaanana di Mexico dimana eta dirayakeun salaku kultus agama umum.

Ngawakilan sareng inohong rangka anu tiasa diasah ku warna naon waé tapi anu ngagambarkeun anu paling hideung. 

Pengikut-pengikutna sering karasa ditolak nalika aranjeunna ngamangsa santo yén gereja Katolik teu acan katelah sapertos kitu tapi manah sareng iman anu seueur mangrupikeun urang Sanér anu siga anu sanés.

Aranjeunna nyarios moal mere ilham sieun tapi hormat sareng amanah sareng anu tepatna anu terakhir anu ngajantenkeun jalma anu langkung ngiluan mukmin.  

Doa tina Pati Suci pikeun ngadominasi manusa

Ngaduruk madu, ngaduruk markisa. Abdi ngaraos ka anjeun______________,

Sareng anjeun ngaraos pikeun kuring Pikiran sareng perasaan anjeun ...

Abdi leres-leres ngadominasi Pikiran anjeun sareng lampah anjeun poko ku Pangaruh Nu Maha Agung.

Kuring nelepon anjeun ____________________ Abdi peryogi anjeun __________________ Kadieu milarian kuring __________________ sareng bengkung sateuacan kuring anjeun bakal janten. ____________ nunjukkeun kaasih abdi sadaya.

_____________ Sumpingkeun dina suku kuring. Minuhan sagala rupa anu kuring nyungkeun ti anjeun. Lady of the night, Dominant Lady of the universe, sareng tanaga bumi na ...

Pangaruh sareng ngadominasi pikiran, laku lampah sareng manah __________________ nona dominan, anjeun abdi anu rahayu pupus Bawa kuring diumbar ku kuring a_______________.

Muga léngkah-léngkahna sumping ka kuring, Muga haténa ngabobot asih kuring, Muga awakna ngan ukur butuh kuring Éta nafsu na jadi gairah Éta kuring masihan ka anjeunna.

Abdi anu Maha Agung, Ulah masihan sakedik kenikmatan Atanapi jaminan pikeun _____________ Upami anjeun teu sareng kuring Ulah ngantepkeun awéwé pikeun ngadeukeutan anjeun Sareng upami aranjeunna ngadeukeutan anjeun, Éta pasti anjeun bakal mindahkeun aranjeunna tina kahirupan anjeun kalayan total pencerobohan.

Upami éta henteu pikeun kuring, maka éta moal aya kanggo anu sanés, Rahayu Pupusna, Maha Kawasa, kuring nyuhunkeun ka anjeun kalayan sagala bakti. Geutah Myrtle ngiderkeun ngaduruk tina getih na kuring nyauran anjeun ____________________ sumping ka kuring. Jantung anjeun, pikiran sareng awak anjeun ti waktos ayeuna aranjeunna sareng bakal janten milik kuring, salamina.

Sarana Asma anu Maha Agung, kuring naroskeun anjeun. Ibu dominan ngajantenkeun kuring _________________ Mabok kalayan dipikacinta kuring.

Sareng pasrah ka pepelakan abdi Kanggo nurut sareng nunjukkeun kuring sadaya cinta Naon anu anjeun rasakeun ngeunaan kuring. Santísima Muerte, anjeun anu mindahkeun énergi anu pangpadetna sareng paling sesah di jagad raya, ngeluk tungkul. Komo upami éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling peteng Salawasna nempatkeun A _______________ payuneun kuring sareng ngantepkeun jalanna meuntas di gigir kuring.

Santísima Muerte anjeun anu tiasa janten sarébu Anjeun anu tiasa sajuta, bawa kuring ka _____________ Sareng cinta ka abdi kuring nyungkeun kuda anjeun bawa ka payuneun kuring Éta tumbak anjeun ngalungkeun ka kuring , éta ngingetan kuring, yén kuring ngarasa aya ...

Saha waé anjeunna sareng sareng di tempat dimana Lady of night ieu, Lady of day kuring nyungkeun sumanget _________________ sareng kuring sepanjang waktos ...

Anjeunna ngan ukur kuring dipikacinta, yén anjeunna ngan ukur gaduh panon pikeun Mantenna Rahayu anu ngambaran _____________________

Pikeun haté kuring sareng awak kuring Awak awak sareng jiwa tina _______________ sumping ka kuring Peuting sareng siang anjeun bakal sareng kuring Punten, abdi nyungkeun anjeun dina nami Pupusna Suci Maot Suci masihan abdi kakuatan, haté ...

Sareng total domain __________________ Santísima Muerte kuring nyungkeun anjeun janten pelindung abdi Sareng anjeun minuhan sagala ni’mat anu kuring pénta ka anjeun Kuring nelepon anjeun Santísima Muerte Entong ninggali kuring ...

Rahayu Pupusna Ulah ngalalirakeun kuring Rahayu maot bawa kuring ka ______________!

Jangjang Santa Muerte ieu ngadominasi lalaki susah éta gedé tapi kuat.

Acan doa egois, éta téh doa nanyakeun kakawasaan jalma pikeun ningali naon anu bakal ngarobih pikiran.

Éta henteu ngeunaan ngahina atanapi ngajantenkeun batur ngalakukeun wasiat urang, nya éta ngabantosan aranjeunna ningali pilihan anu, numutkeun urang, anu pangsaéna.

Naon ieu doa?

Ieu sareng sagala doa Aranjeunna leres-leres kuat, anjeun tiasa ngalakukeun nalika anjeun dina kaayaan anu sesah dimana anjeun henteu terang terang naon anu kudu dilakukeun.

Dina hal tina doa khusus ieu, naon anu dipilampah pikeun tiasa ngadominasi jalma sanés ngalangkungan doa sareng ieu mungkin upami anjeun ngagaduhan iman. 

Nalika abdi tiasa ngado'a doa ka Santa Muerte pikeun dominasi?

Janten anjeun badé.

Seueur jalma nyarankeun yén langkung saé waé nyalira sareng nyiapkeun lingkunganana supaya tanaga anu goréng henteu ngaruh arah solat, tapi ieu henteu wajib.

Ngahijikeun anu dipénta salaku syarat anu diperyogikeun nyaéta ngagaduhan iman kusabab urang henteu tiasa ngangkat doa upami urang henteu percanten yén anu kami nyarios tiasa didamel sacara ajaib.

Milari kabagjaan asih sareng doa Suci maot pikeun ngadominasi lalaki.

Langkung seueur doa: