Sholawat ka Hakim anu adil Éta mangrupikeun anu ditujukeun ka Pangéran Yesus Kristus ngan ukur urang anu nangtoskeun payuneun Gusti Rama.

Penting pikeun terang yén doa kedah dilakukeun ku percanten.

Kecap PANGERAN ngajarkeun yén urang upami urang milari Anjeunna kedah percanten yén anjeunna bakal ngadangukeun pikeun ngadangukeun urang sareng ieu mangrupikeun rahasia sadaya ieu, percanten.

Tanpa iman kana solat aranjeunna ngan ukur kecap-kecap kosong anu henteu ngahontal seni naon waé anu henteu ngalaksanakeun tujuan pikeun aranjeunna didamel.

Pikeun sadayana ieu perlu dipikanyaho naon sababna utama anu nyababkeun urang solat, seueur jalma naroskeun ka hakim adil ngan rutin tapi henteu tina haté teras solat kaleungitan efektivitas.

Naon Ari Doa Hakim Hakim?

Doa Hakim Hakim

Mr. Yesus Kristus Anjeunna mangrupikeun babaturan, lanceukna sareng Hakim Hakim urang. 

Anjeunna dipénta seueur hal sareng salah sahiji paménta anu paling umum nyaéta panyalindungan pikeun urang sareng kulawarga.

Seueur umat Kristen ngadoakeun doa ieu unggal dinten sareng ieu kedah janten saprak unggal dinten jahat mangrupikeun éta teras saé ninggalkeun bumi kalayan panyalindungan Hakim Hakim ngeunaan masing-masing urang. 

Ieu mangrupikeun doa anu dijantenkeun tina haté ti saprak urang masangkeun panangan anu paling caket anu urang gaduh yén sok barudak urang sareng kulawarga sacara umum.

Ngadamel sholat ieu sateuacan ngamimitian perjalanan sadinten, sareng kulawarga mandang sarapan Ieu mangrupakeun ide pohara alus sabab urang ogé nyorong ngalaksanakeun kahijian dina kulawarga sareng urang nedunan naon anu nyarioskeun kecap Die soque upami dua atanapi tilu satuju sareng naroskeun ka Bapa dina nami Yesus anjeunna bakal mikeun panyuwun ti kahyangan. 

Doa ngan hakim aslina Katolik

Duh Hakim sareng adil Hakim anu anjeun ngalegaan leungeun pikeun miskin sareng beunghar!

Kasalametan abadi pangapunten sareng amal, lampu spiritual anu nyaangan jalan anu poék, Kecap kahirupan sareng kanyaah jero, Pangajaran sareng kasaksian anu ngeusian urang sareng doa.

Anjeun anu ngalaman panyiksa sareng hina anu paling dahsyat, Éta mahluk suci sareng murni ditampi kalayan hinaan hukuman anu paling parah, Anjeun anu janten raja raja, anu hirup sareng nguasaan kana sagala jahat sareng sadaya umat manusa, ditampi tanpa kaduhung atanapi nyolok nu paling blows nyeri, Sareng anjeun masihan sadayana pikeun kasalametan urang, Ayo doa kami sareng nyuhunkeunkeun ka anjeun.

Sétan sareng anu dipilampah ku anjeun ngungsi ku kakuatan doa anjeun, Anjeun ngirangan anu gering tina ranjangna, Anjeun nyageurkeun buta tina butana, Anjeun mulih kaséhatan ka kusta, Anjeun masihan kahirupan sareng roti ka jalma anu nuturkeun anjeun.

Anjeun ngalikeun lauk sareng roti pikeun masihan ka balarea, Anjeun dibuka cai sareng ngalangkungan aranjeunna, Anjeun masihan siang sareng wengi, Damai sareng karukunan, Anjeun Urang Hakim Urang tanpa ragu marengan jalma anjeun, Tanpa watesan anjeun masihan sadayana. Sareng anjeun menunaikeun jangji anjeun, Nalika hiji jalma anu satia datang ka anjeun, Anjeun henteu ngahina atanapi ngahianat, Anjeun henteu nyigeung atanapi menyakiti, Anjeun ngajarkeun kami nganggo parabél, Anjeun ngantunkeun warisan anu abadi dina Kitab Suci, Anjeun ngadangukeun doa kami sareng anjeun datang ka kami.

Amin.

Doa salawasna ku cara ngawangun, salian ti panjaluk kami, muji sareng syukur ka Gusti anu masihan urang sareng anggota kulawarga pikeun ngalindungan unggal dinten saalam dunya.

Dina ngalaksanakeun doa éta urang terang sareng yakin yén panyalindungan ketuhanan sateuacan urang dina sagala anu urang lakukeun dina éta.

Garéja Katulik gaduh modél doa ka Hakim Hakim asli, dina conto doa ieu urang ningali yén urang dimimitian ku ngakuan sagala sifat-sifat Yesus Kristus teras ngajantenkeun nyuhunkeun sareng ditungtungan ku ngahatur nuhun kana nikmat anu dipasihkeun, anu terakhir salaku tindakan iman anu percanten kana. Kaajaiban parantos dilakukeun.

Sholawat ka anu pareng hakim pikeun lalaki 

Sato anu nyerang kuring, Singa anu ngaganggu kuring, Jahat aya di sisi kuring, kuring ngarasa kasieun sareng kasedihan. Kuring moal deui tiasa leumpang, sieun ku polah,

Musuh kuring ngolok-olok, Aranjeunna yakin yén aranjeunna gaduh kakuatan, Sareng kuring sieun kuring bijil, Aya hiji Maha Agung, Anu pasti datang ka bantosan kuring.

Ngan Hakim Hakim, datang gancang ka kuring, Jauh sagala jahat, Lain lalaki nyerang jeung nyiksa kuring, Ngan Hakim datang, gancang pisan ka kuring.

Kuring ngajerit sareng kuring milarian ayana anjeun dina kahirupan kuring, kuring mangrupikeun jalma anu rapuh, kuring milarian anjeun sareng kuring henteu tiasa mendakan anjeun, Kita Hayu, sumping Hakim Tercinta kuring.

Muga sihir sareng jahat, Éta ghaib sareng santeria, muga sétan sareng jalma dosa, Benduk sirah anjeun, Jauh tina sisi kuring, mundur sakedap, Hungkul Hakim ngabantosan kuring, kuring nyuhunkeun anjeun.

Tenang sareng ketenangan parantos sumping, Lalaki parantos muji sareng ngahormatan Ngaran Suci anjeun, Hatur nuhun, kuring masihan anjeun Hakim Kuring, Hatur nuhun salamina, Hallelujah, Amin.

Doa khusus ieu aya kusabab tingkat kekerasan anu dialaman dina waktos-ayeuna ieu, sesah pisan turun jalan di dinten anu dipasihkeun sareng teu merhatoskeun suasana anu dituduhkeun ku tanaga anu goréng.

Ieu sababna doa ieu penting pisan salaku urang naros ka Hakim Hakim pikeun mawa katenangan sareng katenangan ka jero ati manusa supados kekerasan lirén dina cara kieu.

Ngan ati Al Masih Yesus Kristus anu tiasa ngarobih manah janten hiji anu saé sareng anget anggo kana berkah.

Nd langkung saé pikeun ngeureunkeun panyiksa sareng kekerasan tibatan doa anu pinuh ku iman niat anu saé, tanpa pamrih sareng didamel tina jiwa.

Doa ngan pareng hakim ngabebaskeun tawanan 

Gusti Yesus Gusti. Anjeun dilahirkeun gratis.

Sumanget anjeun anu maha mulya bébas, sanaos awak fisik anjeun henteu katingalina.

Anjeunna, anu mangrupikeun ayana Ilahi, aya dina anjeun, salawasna ngiring anjeun. Kuring ngalaksanakeun ayana rohani anu aya dina anjeun sareng naroskeun anjeun ngabebaskeun anjeun, kabébasan anu pakait sareng unggal mahluk hirup ku hak nurani.

Abdi mangrupikeun panto kabuka anu teu aya manusa anu tiasa nutup sareng kuring sareng panto anu ngajurung anjeun kana karapihan, pikeun bogoh ka Gusti sareng tatangga anjeun, saé sareng kabagjaan anjeun, bakal muka lega sareng terus terang, ayeuna sareng Salilana.

Amin.

Kalimat ieu hungkul hakim ngabéréskeun ngabebaskeun tawanan kuat pisan.

Hirup waktos anu goréng ieu sareng anggota kulawarga atanapi sobatna sanés salah sahiji pangalaman anu parah anu anjeun tiasa milarian.

Pikeun jalma anu dicabut tina kabebasan mangrupikeun prosés nyeri anu seueur kali doa mangrupikeun hiji-hijina anu tiasa masihan katenangan sareng harepan.

Hakim Anu Adil Yesus Kristus dipenta supados kaputusan anu nyandak perkawis kalimat dipertimbangkeun deui, yén pamahaman dibuka sareng yén éta tiasa meta dina sisi kaadilan

Dina cara anu sami, pamundut tiasa dipasihkeun kanggo nyungkeun katenangan sareng kasabaran sakedik, nyobian ngalaksanakeun naon anu dipidamel ku firman Allah, syafaat pikeun tatangga urang.

Doa ngan ukur pareng pikeun kasusah hese 

Hakim sareng adil Hakim anu hirup sareng anu maot, panonpoé kaadilan anu langgeng, aya dina beuteung sanés tina Virgin Mary pikeun kasehatan keturunan manusa.

Ngan Hakim, panyipta surga sareng bumi sareng tilar dunya dina salib kadeudeuh kuring.

Anjeun, anu dibungkus ku kafan sareng disimpen dina kubur anu anjeun angkat dina dinten katilu, naklukkeun maot sareng ti naraka. Hakim Suci sareng Hakim, ngupingkeun panyawat kuring, ngadangukeun pamundut kuring, ngupingkeun pamundut kuring sareng masihan pangiriman anu pikaresep.

Sora anjeun anu takwa nenangkeun badai, dudung pisan anu lara sareng ngangkat manéh sapertos Lazarus sareng putra randa Naim.

Kakaisaran anjeun sora ngungsi sétan-sétan, nyababkeun aranjeunna ninggalkeun awak-jalma anu kasurupan, sareng masihan pandangan ka buta, nyarios kana bisu, ngupingkeun pireu sareng ngahampura jalma-jalma dosa, sapertos Magdalén sareng paralitik. tina kolam renang.

Anjeun ngajantenkeun diri anu teu kawih ku musuh anjeun, jalma anu ngusir anjeun murag turun ka jero taneuh, sareng nalika anjeun kadaluwarsa dina Palang, éta orbs ngagentos ku aksen kuat anjeun. Anjeun muka penjara ka Peter sareng nyandak anjeunna kaluar tina aranjeunna henteu katempona ku penjaga Herodes.

Anjeun disimpen Dimas sareng ngahapunten kana sarean.

Abdi nyuhunkeun anjeun, Ngan Hakim, ngabebaskeun abdi tina sadaya musuh kuring, katingali sareng henteu katingali: Suci Bocah anu anjeun dibungkus nyertakeun kuring, kalangkang suci anjeun nyumput kuring, dijilbab anu ditutupan panon anjeun anu nganiaya kuring sareng jalma anu mikahayang kuring jahat, gaduh panon sareng henteu ningali kuring kaki sareng henteu ngahontal kuring, panangan gaduh sareng henteu ngagoda kuring, Ceuli gaduh sareng henteu nguping kuring, létah parantos sareng henteu tuduh kuring sareng biwir anjeun bakal cicingeun di pengadilan nalika aranjeunna nyobian kuring.

Duh, Yesus Kristus Hakim sareng Ilahi !, nikmat ka kuring dina sagala jinis anguishes sareng sangsara, tukang sareng komitmen, sareng ngajantenkeun kuring ngagungkeun anjeun sareng ngahias karajaan anu kuat sareng suci anjeun nyauran anjeun pikeun bantosan kuring, penjara kabuka, ranté sareng dasi rusak, belenggu sareng watang rusak, pisau bengkok sareng unggal senjata anu dilawan kuring téh blunted sareng euweuh gunana. Sanes kuda ngahontal kuring, atanapi mata-mata henteu ningali, atanapi moal mendakan kuring.

Getih anjeun ngusir kuring, mantel anjeun nyertakeun kuring, panangan anjeun ngaberkahan kuring, kakuatan anjeun nyumput kuring, salib anjeun ngabela kuring sareng janten tameng kuring dina kahirupan sareng dina waktos maot.

Duh, Hakim, Putra Rama Abadi, yén sareng Anjeunna sareng Roh Suci anjeun leres-leres Gusti anu leres!

Duh Sabda Ilahi ngadamel manusa!

Abdi nyuhungkeun anjeun nutupan mantel Suci Trinity supados anjeun tiasa bébas tina sagala bahaya sareng ngamulyakeun Ngaran Suci anjeun.

Amin.

Doakeun doa hakim ilahi sareng adil pikeun kasus anu sesah kalayan iman anu hébat!

Yesus Kristus, nalika anjeunna di bumi, mangrupikeun saksi langsung ngeunaan pamikiran manusa tiasa mesin, anjeunna karasa dina daging nyalira nalika anjeunna mutuskeun pikeun masihan nyukuran hirup pikeun urang.

Éta sababna teu aya anu langkung saé tibatan anjeunna ngartos prosés anu sesah, terang kumaha parasaan urang, naon anu urang pikirkeun sareng nungtun urang pikeun ngalakukeun anu leres dilakukeun sanaos henteu jelas ayeuna-ayeuna.

Teu aya paménta sesah anu henteu tiasa dipiceun tina doa kalayan iman anu seueur, Gusti teras jaga jangji-Na.

Iraha kuring tiasa neneda solat?

Anjeun tiasa neneda doa Hakim dimana waé badé.

Henteu gaduh waktos, menit, dinten minggu atanapi jadwalna. Anjeun kedah neneda nalika anjeun butuh sareng iraha anjeun bakal bakal sareng iman.

Langkung seueur doa: