Doa getih tina Kristus. Diantara sadaya elemen anu aya dina Garéja Katolik, getih Kristus mangrupikeun salah anu paling kuat sareng anu kenging ayana doa kana getih Kristus.

Éta mangrupikeun unsur anu masih hirup dugi ka dinten ieu kusabab éta masih aya dina panangan anu parah ku Yesus Kristus bangkit. Iman urang ngajaga gambar Yesus hirup dina salib di mana getih na ngalir pikeun asih umat manusa.

Naon waé anu aya paménta, kami percaya yén getih anu kawasa Kristus gaduh kakuatan anu cukup pikeun masihan urang anu dipénta.

Doa tiasa dilakukeun dimana waé sareng sadaya anu diperyogikeun nyaéta ngagaduhan iman anu mujijat anu dikabulkeun ka urang.

Naha do'a getih Al Masih kuat?

Doa getih tina Kristus

Kabeh doa ka Gusti anu kuat.

Upami anjeun ngadoakeun kalayan iman anjeun bakal gaduh sadayana anu dipilari.

Sadayana iman sareng percanten kana kakawasaan Gusti Yesus Kristus.

Doa getih Al Masih pikeun barudak 

Duh Bapa, abdi sumping ka anjeun sareng nyuwun anjeun ngadangu sora kuring, kuring kasedihan, intercede supados putra lalaki kuring ngajauh tina perusahaan anu goréng sareng henteu ngonsumsi narkoba, alkohol, anjeunna ngiringan deui sakola, abdi nyuhunkeun ka anjeun kalayan ati sanubari kakawasaan getih Yesus Kristus, Gusti ngajantenkeun anjeunna salaku jelema anu alus deui.

Gusti, Rama sawarga, ngabersihan jiwa putra urang, ngabersihkeun anjeunna tina jahat, hate, ambek-ambekan, sieun, kasiksa, ngalamun, kasedihan sareng nyeri ... ngalangkungan getih anjeun, kami nyaurkeun anjeun pikeun ngajantenkeun anjeunna janten mahluk anu mikanyaah batur , ceria, tenang, bageur, tanpa kasieun, anu ngirimkeun rasa cinta, tanpa kasedihan, merpati sumanget ngajagaan éta sareng getih mulia anjeun.

Gusti anu welas asih, anjeun anu terang sadayana, anu ningal sagala, masihan kami hikmah kusabab kami kolot urang urang sareng urang hoyong janten langkung saé, bantosan abdi janten pangertian sareng aranjeunna, kami terang kumaha umur anjeun sareng éta nalika aranjeunna langkung marudah sareng / atanapi doraka.

Duh, getih rahayu Yesus Kristus ngusir Yesus, kanggo putra urang, getih anu rahayu sareng anjeun dimurnikeun, ku kituna tiasa masihan kakuatan.

Kuring naroskeun ka anjeun tina jero manah abdi.

Amin.

Anjeun tiasa neneda doa tina Getih Kristus pikeun murangkalih sareng murangkalih anjeun.

Barudak sareng hal anu paling indah anu tiasa kajantenan ka urang. Parantos buah cinta urang sareng urang nampi aranjeunna di dunya ieu pinuh ku kabagjaan kalayan iman yén sadayana bakal tiasa dianggo pikeun aranjeunna dina kahirupan.

Tapi aya waktos waktos urang, salaku kolot, hirup pangalaman anu henteu pikaresepeun sareng éta nalika Getih tiasa Kristus Janten ngan ukur harepan urang.

Nanyakeun ka barudak urang mangrupikeun kalakuan cinta anu tiasa urang laksanakeun.

Doa getih Kristus pikeun kasus anu susah 

O Darah anu suci Yesus Kristus! Suci beresih, manusa sareng Ilahi, ngumbah kuring, ngabersihkeun kuring, hapunten kuring, eusian kuring ku ayana anjeun; Ngabersihan getih anu masihan kakuatan, kuring muja anjeun dina ayana Eucharistic anjeun di Altar, kuring percanten kana kakuatan sareng karasa anjeun, kuring percanten anjeun pikeun ngawétkeun kuring tina sagala piala sareng kuring nyuhunkeun tina ka jero kawasa kuring: nembus kana jiwa abdi sareng Ngabersihan nya, eusian haté kuring sareng surem.

Getih anu mulus di Salib sareng ngala-ngada dina Suci Suci Yesus, kuring muja anjeun sareng masihan anjeun pikeun muji puji sareng cinta kuring, sareng kuring matur nuhun Gusti Darah sareng Kahirupan anjeun saprak berkat aranjeunna Dinten Kami parantos disimpen sareng kami nampi pertahanan sateuacanna Sagala macét di sakitar urang.

Duh Yesus, anu parantos maparin hadiah kaédana getih anjeun, sareng di Calvary, kalayan wani sareng nyerah, anjeun ngabersihkeun kuring tina sagala noda sareng tuang harga panebusan abdi; Ya Kristus Yesus, anu aya dina altar ieu hirup kuring, anjeun ngahubungkeun kahirupan ka kuring, anjeun sumber tina sagala sih anu dipikanyaho, sareng kurnia Gusti anu hébat ka barudak-Na, anjeun mangrupikeun tés sareng jangji Asih Abadi ka kami.

Kuring ngahargaan sadaya kasempetan dimana kuring parantos disimpen sareng kajagaan ku kakuatan sareng kakuatan anjeun, anu ngagentos abdi dina kapastian pamahaman anu mutlak tina kalemahan kuring, tina kerentanan kuring sareng kamampuan anjeun pikeun ngajagaan kuring tina jahat anu ngurilingan kuring. lurks iblis anu salawasna ngagem urang saluareun kakuatan sareng kemungkinan urang.

Hatur nuhun janten Royal Darah anu ngabebaskeun kahirupan kami tina gelap sareng alat-alat jahat anu sering sumping ka ngarugikeun urang.

Amin.

Darah Kristus diunikeun dina waktos anu masihan anjeunna nyalira pikeun dipikacinta umat manusa sareng di jerona kakawasaan Allah anu musatkeun pikeun masihan mukjijat anu urang peryogikeun.

Aranjeunna tiasa nyababkeun sesah. Kaajaiban anu leres dimana ngan ukur kakuatan gaib tiasa meta sareng anu tiasa janten kakawasaan Duh Kristus.

Doa ieu tiasa dilakukeun sareng kulawarga atanapi réréncangan, anu penting nyaéta terang yén urang kedah percanten, nyaéta anu ngajamin yén doa éta efektif. 

Doa kana getih Kristus pikeun ngaleungitkeun masalah 

Masalahna, di seueur kasus, tetep di jeroeun urang sareng ngarugikeun anjeun. Urang nyéépkeun wengi teu bobo ngan mikiran kaayaan masalah anu aya sareng ieu nyababkeun akibat-akibat fisik anu pikasieuneun pisan. 

Anu tiasa ngaleungitkeun masalah-masalah anu aya di luar urang, ti imah urang bahkan di luar baraya deukeut urang mangrupikeun kalakuan anu diperlukeun sareng dina ieu kakawasaan Darah Kristus tiasa ngabantosan urang.

Sholat sareng paménta khusus ieu sareng percanten yén réspon Gusti parantos aya.

Tina panyalindungan ku getih Kristus

Gusti Yesus, dina Nami Anjeun, sareng ku kakawasaan Maha Mahal anjeun ngégél unggal jalma, kanyataan atanapi peristiwa anu mana waé musuh hoyong cilaka kami.

Ku Kakuatan Getih Yesus urang ngégél sadaya kakuatan ngarusak dina hawa, di bumi, dina cai, dina seuneu, handapeun bumi, dina kakuatan setan alam, di bojong naraka, sareng di dunya di mana urang bakal ngalih dinten ayeuna.

Kalayan kakuatan Darah Yesus urang ngiringan sadaya gangguan sareng tindakan anu jahat.

Urang naros ka Yesus ngintunkeun Rahayu Virgin ka bumi sareng tempat kerja urang diiring ku Saint Michael, Saint Gabriel, Saint Raphael sareng sadayana pengadilan di Santos Angeles.

Kalayan Kakuatan Getih Yesus urang ngégél bumi urang, sadayana anu nyicingan éta (nami masing-masing), jalma-jalma anu bakal dikirim ku Gusti ka urang, ogé tuangeun sareng katuangan anu ku Anjeunna sacara lega dikintunkeun pikeun urang ngadukung.

Kalayan kakawasaan Darah Yesus urang ngégél bumi, panto, jandéla, objék, témbok sareng lanté, hawa urang ngambekan sareng iman urang nempatkeun bunderan Darah-Na di sakumna kulawarga urang.

Kalayan Daya Gusti Yesus urang ngégél tempat-tempat dimana kami badé janten dinten ieu, sareng masarakat, perusahaan atanapi lembaga sareng saha urang badé atosan (nami masing-masing di antarana).

Kalayan kakawasaan Darah Yesus urang ngégél bahan sareng spiritual urang, usaha tina kulawarga urang sadayana, sareng kendaraan, jalan, udara, jalan sareng cara naon waé angkutan anu bakal kami anggo.

Kalayan adi-Na, kami ngégél perbuatan, pikiran sareng manah sadaya pangeusi sareng pamimpin NKRI kami supados Perdamaian sareng Hati anjeun tungtungna maréntah di dinya.

Kami hatur nuhun Gusti pikeun Getih sareng Kahirupan anjeun, sabab berkat aranjeunna kami parantos disalametkeun sareng kami dilestarikan tina sagala jahat.

Amin.

GloriaTV

Doa perlindungan ieu sareng Getih Kristus kuat pisan!

Urang tiasa naroskeun yén getih perkasa Kristus nyakup kami salaku panyalindungan panyalindungan di sakuriling urang supados salah ka jahat moal nyentuh ka urang. Sanes urang sareng bayi urang atanapi salah sahiji kulawarga sareng babaturan urang.

Sakumaha anu aya dina éta prajanjian énggal anu nyebarkeun getih dina lintir imah salaku simbol perlindungan, kitu ogé ku iman anu urang laksanakeun ayeuna urang naroskeun éta getih Kristus anu ngagaduhan kana palebah bumi kami sareng perkawis urang sareng nangtayungan kami tina sagala jahat.  

Doa pikeun sadinten

Gusti abdi ngabantosan abdi, Gusti, buru-buru nulungan ka abdi.

Kuring nyayogikeun panyalindungan kuat tina Getih Penebus anu Mahal, Kristus tina mayapada sareng Raja raja.

Dina nami Allah Rama, dina nami Gusti Allah sareng nami Allah Roh Suci: ku Kakuatan Dosa Yesus Kristus Gusti, kuring ngégél sareng ngajagaan, kuring ngajagi sareng ngégél, sadar, sadar, teu sadar, teu sadar, alesan kuring. haté kuring, parasaan kuring, pancaindera, fisik kuring, kabiasaan méntal, mahluk material abdi sareng rohani.

Gusti abdi ngabantosan abdi, Gusti, buru-buru nulungan ka abdi.

Sadayana kuring, sadayana anu kuring gaduh, sadayana anu kuring mampu, sadayana anu kuring terang sareng sadayana anu kuring dipikacinta, disegel sareng dijagaan ku kakawasaan Darah Yesus Kristus Gusti. Gusti abdi ngabantosan abdi, Gusti, buru-buru nulungan ka abdi.

Kuring ngégélakeun masa lalu, ayeuna sareng masa depan kuring, kuring ngégél rencana, tujuan, impian, ilusi, sadaya anu kuring laksanakeun, sadaya anu kuring ngamimitian, sadayana anu kuring pikir sareng laksanakeun, sakedap disegel sareng dijagaan ku kakawasaan Darah Yesus Kristus ka PANGERAN Gusti abdi ngabantosan abdi, Gusti, buru-buru nulungan ka abdi.

Kuring ngégél jalma kuring, kulawarga, harta, bumi abdi damel, usaha, kulawarga kulawarga kuring, sateuacan sareng saatosna, sadayana disegel sareng dijagaan, sareng Kuasa Darah Yesus Kristus Gusti.

Gusti abdi ngabantosan abdi, Gusti, buru-buru nulungan ka abdi.

Kuring nyumputkeun sorangan dina luka Sisi Yesus anu rujit, kuring nyumput dina Hati anu suci beresih tina Maryam anu Maha Suci, supaya teu aya nanaon sareng teu aya anu tiasa mangaruhan kuring sareng kajahatan na, kecap-kecap anu jahat sareng perbuatanana, kalayan hajat anu goréng atanapi ku tipu daya na. ku kituna teu aya anu ngarugikeun kuring dina kahirupan emosional, dina ékonomi, dina kasehatan, sareng kasawat anu dikirim, kalayan dengki, ku panon jahat, gosip sareng fitnah, sareng teu sihir, mantra, mantra atanapi hex.

Gusti abdi ngabantosan abdi, Gusti, buru-buru nulungan ka abdi.

Sakabeh mahluk kuring disegel, sagala rupa di sakuriling kuring disegel, sareng kuring ……. Kuring salamina dijaga ku Getih Anu Maha Mahal tina Penebus urang.

Amin, amin, amin.

Sholawat bongan Getih Kristus pikeun unggal dinten kalayan iman anu ageung.

Ieu mangrupikeun kabiasaan anu ngabantosan urang tetep iman dina kulawarga ogé janten ngahijikeun persatuan fisik sareng spiritual unggal anggota.

Éta tiasa dilakukeun dina énjing-énjing pikeun nampilkeun dinten énggal sateuacan payuneun Gusti anu kawasa. Anjeun tiasa ngalakukeun urutan kalimat salapan dinten atanapi ngadamel solat sacara spontan. Anu penting henteu lirénkeun ngalakukeunana.

Aya umur dimana iman sigana gampangna istirahat sareng éta dina waktos anu mana doa anu unggal dintenna mimitian ngahasilkeun. Pikeun naroskeun yén liwat getih Kristus, dinten urang kaberkahan penting sareng kuat. 

Salawasna yakin yén Doa Kristus gaduh kakuatan.

Langkung seueur doa: