Doa ka Saint Ignatius tina Loyola Kuat pisan sabab ti saprak anjeunna aya di bumi ieu hal utama pikeun anjeunna anu sok percaya sareng ngabantosan batur.

Ieu naha anjeunna ngahontal hal-hal anu hébat kajantenan janten mukmin anu satia kana firman Allah sareng ngalaksanakeun ajaran Kristen. Mangrupikeun iman anu kuat anu sok ngalaman naon anu ngabantosan anjeunna dugi napasna terakhir pikeun ngalakukeun wasiat Gusti.

Ayeuna anjeunna mangrupikeun jalma suci anu disahkeun sareng canonized ku Garéja Katolik kusabab mukjijat-mukjijat anu anjeunna masihan pisan upami anjeunna ngantunkeun ieu tanah.

A hamba kecap tina Allah anu kreatif anu ayeuna janten babaturan urang ngabantosan urang tina kaayaan anu goréng.

Naon waé kabutuhan anu bakal urang lalui, pasti San Ignacio de Loyola gaduh pitulung dina pananganna pikeun nyayogikeunana ka urang.  

Doa ti Saint Ignatius ngeunaan Loyola Saha waé? 

Doa ti Saint Ignatius tina Loyola

Sejarah nyarios ka urang yén Ignacio de Loyola lahir di 1491. Anjeunna damel karir militér sakumaha adat kabiasaan kulawargana. Nanging, anjeunna ngalaman cilaka anu ngahalangan anjeunna tina neraskeun studi militér sareng ku cara ieu anjeunna mimiti janten jalma anu satia iman Kristen. 

Mimiti ngalakukeun sababaraha mundur spiritual sareng anjeunna mutuskeun nambihan sababaraha latihan deui kana latihan éta nalika anjeunna mimiti dikritik ku batur anu nuturkeun modél latihan tunggal. Saatos seueur prosés anu kedah dilakukeun anjeunna, anjeunna dimimitian ku Yesus Company anu mangrupakeun organisme anu naek dinten ayeuna damel dina sagala hal dunya

Anjeunna maot dina Roma di taun 1556 sareng anjeunna disahkeun dina taun 1609 teras dikononisasi dina taun 1922. Anjeunna dileler tanggal 31 Juli kanggo ngagungkeun kalahiranna sareng diinget di sapanjang dunya.     

Doa Saint Ignatius of Loyola pikeun ngasingkeun jalma

Oh! Parawan Suci anu Maha Suci, indung anu luhur sareng sawarga, anu diideuan ku cahaya indung anjeun Saint Ignatius of Loyola, nuturkeun jalan jasa imamat, pikeun bakti hirupna sareng spiritualitasna pikeun dijabat, salaku padamelan sareng conto, pikeun umat manusa , Abdi naroskeun ka anjeun, kalayan rendah haté, hapunten kalepatan kuring sareng kéngingkeun kuring, ku bakti anu hébat anu kuring ngaku ka anjeun, yén Saint Ignatius of Loyola ngajagaan kuring, kalayan kakuatan iman, ngaluarkeun jalma ti lingkungan kuring anu ngan ukur hoyong nyiksa kuring, kuring nyungkeun anjeun ngajauhkeun aranjeunna tina sisi kuring sareng ngantepkeun aranjeunna terang yén langkung saé aranjeunna pikeun ngalakukeun kahadéan. Amin.

Upami anjeun hoyong ngajauhkeun jalma, ieu mangrupikeun doa anu leres Saint Ignatius of Loyola.

Kalayan lulus San Ignacio de Loyola ngalangkungan sababaraha panyiksa kusabab iman na, anjeunna janten salamet.

Kuat, bajoang sareng, dugi ka ayeuna, conto kasucian sanaos seueur kaayaan. Anjeunna tiasa ngabantosan urang nangtung teguh dina kaayaan anu sesah.

Boh pikeun ngaluarkeun jalma anu ngaganggu, tanaga anu goréng, kaayaan anu goréng atanapi naon waé anu nyolong katenangan urang.

Anjeun ngan kedah percanten yén anjeunna gaduh kakuatan pikeun ngajengkeun pikeun urang payuneun bapa sawarga sareng kaayaan éta atanapi jalma-jalma mindahkeun tina kahirupan urang lengkep. 

Doa ka Saint Ignatius tina Loyola ngalawan musuh 

Kaseueuran Rama Suci Santo Ignatius ti Loyola, pangadeg Paguyuban Yesus; dipilih diantara rébuan pikeun nyebarkeun kamulyaan Allah ka opat juru dunya; jalma anu paling terkenal dina sagala rupa kautamaan ...

Tapi khususna dina kasucian niat anu ku anjeun sok diarepkeun pikeun kamuliaan Gusti anu langkung ageung; pahlawan anu dibéntenkeun tina kasieun, rendah haté sareng prudence; teu lelah, angger, paling bakti, paling prodigious; amal panghadéna anu hadé ka Gusti, iman anu paling hirup sareng pangharepan anu mantep ...

Kuring gumbira, Bapa anu dipikacinta, ningali anjeun jadi loba anu jadi prerogatif anu penting sareng kuring, sareng anjeun ngaharepkeun anjeun ka sadayana murangkalih anjeun anu sumanget anjeun, sareng pikeun kuring sapertos niat anu tegak, bahkan di paling saeutik hal kuring milari kamulyaan ilahi. dina niru Hormat, sareng ku cara ieu kuring junun janten perusahaan anjeun sareng kamulyaan.

Amin

Neneda doa Saint Ignatius tina Loyola ngalawan musuh-musuh anu iman.

Musuhna parantos aya ti saprak mimiti aya ciptana sareng San Ignacio de Loyola ngagaduhan aranjeunna sareng sumping kaluar tina sagala kaayaan anu diangkat, teu gampang waé.

Ieu naha kuring naroskeun anjeunna khusus dina kalimat ngalawan musuh Saint Ignatius tina Loyola tiasa ngabantosan urang ngarengsekeun seueur kaayaan anu janten manusa hésé hésé diatasi.

Sholat dilakukeun kalayan iman anu kuat sareng nalika tujuanana saé sareng doa mancur sapertos ceurik tina jiwa anu dibutuhkeun teu aya anu tiasa dibawa ka urang.  

Doa panyalindungan 

Saint Ignatius of Loyola, pangadeg Society of Jesus sareng pengacara khusus sareng pelindung tambang!

Kusabab anjeun luhur pisan di Surga kusabab parantos ngalaksanakeun padamelan anjeun pikeun ngahargaan sareng kamuliaan Gusti anu langkung ageung, merangan musuh Garéja, membela iman suci kami, ngembangna ngaliwatan barudak anjeun di panjuru dunya ...

Cekap abdi tina takwa ilahi, pikeun pujian anu teu terbatas Yesus Kristus, sareng syafaat tina Ibu anu maha agung, pangampura sadaya dosa abdi, pitulung pikeun bogoh ka Gusti Allah sareng ngawula anjeunna kalayan unggal usaha ti ayeuna, teguh sareng tetep dina jalan kabecikan. sareng kabingahan sangsara dina rerencangan sareng rahmat-Na, ningali anjeunna, cinta anjeunna, nikmati anjeunna sareng ngamulyakeun anjeunna di perusahaan anjeun salami sadaya abad.

Amin.

Naha anjeun resep doa panyalindungan San Ignacio de Loyola?

Anjeunna terang kumaha ngajaga sareng ngajagaan iman sareng kapercayaan na sanajan dina waktos anu parah na ieu nyababkeun anjeunna pelindung garéja Kristen.

Pikeun anjeunna tiasa urang ngado'a solat nyuhunkeun panyalindungan di jaman susah boh pikeun urang atanapi pikeun kulawarga urang umumna. 

Sadayana éta kaayaan anu nyababkeun urang marudahna kedah ditinggalkeun di payuneun payuneun supados anjeunna tiasa ngabantosan urang. 

Pikeun kaluarkeun tatanggana anu goréng 

Saint Ignatius of Loyola, santo suci anu setia iman Katolik, anu ngajagi anjeunna tina rétorika bengkok, tina murtad sareng tina bid'ah hipokrit, yén dina agama Katulik didirikan, abdi nyungkeun anjeun jauh ti kuring, sakumaha anjeun sareng murid-murid Jesuit satia anjeunuh. anu ngamajukeun kanikmatanna pikeun garéja, kuring nyuhunkeun anjeun, piceun tina sisi kuring jalma-jalma anu hirup goréng, ngaleungitkeun para tatanggana anu jahat, ngahapus musuh ku jalan kuring, Saint Ignatius of Loyola, abdi sareng suci Yesus Kristus, pikeun kahadean anjeun sareng Rahmat kuring ngalebetkeun. Amin.

Upami anjeun hoyong ngusir tatangga anu goréng, anjeun kedah ngucapkeun doa ka Saint Ignatius tina Loyola.

Para tatanggana, seueur kali, janten kulawarga urang saprak seueur kaayaan aranjeunna anu paling caket tina urang.

Ieu tiasa janten hal anu saé, kumargi gaduh batur caket sareng anjeun teu pernah aya, tapi basa aranjeunna janten tatanggana anu goréng, sadayana janten rumit. Aranjeunna jalma jalma anu janten musuh urang sareng anu sepanjang waktos ngajadikeun kahirupan urang teu mungkin.

Neneda, sakapeung kedah ngan ukur pertahanan urang sanaos dina kaayaan anu teu terang terang naon anu kudu dilakukeun.

San Ignacio de Loyola tiasa anjeun ngabantosan urang ngabantosan jalma-jalma tatangga anu goréng anu parantos sumping ka tenang tina kahirupan urang sareng sadaya jalma di sakurilingeun urang.

Pangaruh goréng anu ngeusian sakumna komunitas ku énergi négatip anu kedah urang angkat sateuacana sabab nyababkeun karusakan langkung lengkep pikeun kaharmonisan lingkungan.

Urang kedah taroskeun aranjeunna ka pindah tanpa nyababkeun karusakan, tanpa ngantunkeun pangaruh-inpormasi na sareng ngaleungitkeun sagala énergi négatip, doa anu kuat anu bakal ngabantosan urang sepanjang waktos. 

Naha kuring tiasa nyebut 4 kalimat?

Anjeun tiasa sareng anjeun kedah.

Anjeun kedah ngan iman dina haté anjeun. Iman bade ngajantenkeun sadayana damel.

Urang kedah percanten kana kakawasaan St Ignatius tina doa Loyola pikeun ngaleungitkeun jalma sareng musuh.

Ku kituna, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun bakal salawasna gaduh pitulung ilahi.

Langkung seueur doa: