Sholat supados sadayana berjalan lancar di damel atanapi di percobaan éta mangrupikeun perbuatan iman sajati.

Seueur waktosna dipercaya yén kalakuan anu nekad atanapi éta nunjukkeun kalemahan atanapi henteu mampuh ngalakukeun hal-hal anu nyalira, tapi ieu sanés leres.

Peryogikeun ketuhanan ilahi nunjukkeun yén urang mahluk spiritual sareng urang hoyong sadayana janten dina masalah anu paduli ka urang atanapi sabab urang badé ngamimitian usaha anyar. 

Hal anu paling disarankeun kanggo ngalakukeun doa ieu kira-kira tilu kali sapoé, anjeun tiasa manjangkeun dinten anu dipikahoyong.

Ieu tiasa cekap ku ukur tilu dinten atanapi pamundut anjeun parantos peryogi sababaraha dinten deui.

Bebeneran mangrupikeun hiji-hijina syarat pikeun doa supados épéktip nyaéta iman anu didamelna. 

Do'a kanggo sadayana janten lancar - Tujuan

Sholat supados sadayana berjalan lancar

Tujuan tina kalimat ieu cukup jelas sareng tiasa dianggo dina sagala kasus mungkin.

Seueur waktos urang ngamimitian proyék anyar dimana urang henteu saratus persén pasti tapi urang badé nyobian, kusabab dina kasus ieu bongan Éta penting.

Nyuhungkeun petunjuk ka Gusti pikeun hal anu urang laksanakeun atanapi pikeun anjeunna ngabantosan urang pikeun ngalakukeun hal-hal anu leres sareng leres. 

Usaha énggal tiasa ogé aya dina bidang studi, dimana nikmat Allah salawasna mangpaat.

Atanapi urang tiasa naroskeun anu pang singgah ngabantosan urang pikeun neraskeun hubungan anu ngadadak nyandak nu teu dihoyongkeun.

Dina fon, éta doa supados sadayana lumayan tiasa dilarapkeun dina seueur kasus.

Éta bisa dilakukeun kalayan kulawarga sareng ku cara ieu, kabawa babarengan ngahiji kanggo tujuan anu sami, doa janten langkung kuat deui.

Émut yén firman Alloh nyarios yén upami dua atanapi tilu satuju sareng nyuhunkeun ka Gusti anjeunna bakal mersihkeun permintaan anu dilakukeun.

Sholat supados sadayana jalan diluncurkeun ogé 

"Duh Gusti, kuring naroskeun nalika anjeun damel padamelan panggih anjeun anu hadir, kuring ngajak anjeun ayana hatur nuhun pikeun dinten anyar anu anjeun pasihan. Kuring nyuhunkeun yén janten dinten perdamaian sareng janten pinuh ku anugerah anjeun, rahmat anjeun, cinta sareng anjeun sadayana kajantenan numutkeun rencana sampurna anjeun.

Dinten ayeuna, kuring nyuhunkeun yén sadaya proyék kuring dilaksanakeun, ideu anu dilaksanakeun sareng prestasi anu pangleutikna dina kahirupan sareng karir kuring bagian tina kasaksian kamulyaan anjeun.

Gusti Yesus, berkah padamelan abdi, bos kuring, klien kuring, rekan-rekan sareng sadayana jalma anu ngajantenkeun perusahaan ieu sejahtera.

Bapa Surgawi, pembaharuan wasiat sareng kakuatan kuring pikeun ngalakukeun padamelan abdi ku jalan anu pangsaéna.

Poé ieu, kuring ngaharepkeun haté anu hadé pikeun ngaladénan ku klien sareng rekan-rekan kuring kalayan kahadéan. Jungjunan abdi, pasihan abdi seuri mesem, pikiran anu optimis sareng panon anu nilaina sadayana anu katingali di sakuriling anjeun.

Ngaleungitkeun kecap-kecap anu karasa ti kuring jeung ngajantenkeun kuring jalma anu alus.

Pasihan abdi dua ramo kanggo damel teras ngahormatan kulawarga kuring, masihan kuring semangat pikeun bangun siang kalayan seuri.

Jungjunan, pedoman abdi dina unggal moment anu kuring ngarasa kalér, janten kakuatan sareng kawani kuring, masihan haté abdi gagah sapertos milik anjeun.

Gusti Allah Swarga, ngajantenkeun dinten ieu sareng unggal dinten damel anu pangsaéna tina sadayana, tampilkeun kuring tina panangan anjeun.
Amin. ”

Aya lingkung padamelan atanapi tangtangan énggal kerja anu sanésna peryogi pitulung tambahan dina doa.

Nyuhunkeun sagalana jalan di jalan ogé Éta mangrupikeun doa anu éta tiasa dilakukeun unggal dinten, sateuacan ngantunkeun ka bumi.

Tradisi anu hadé anu tiasa urang laksanakeun di bumi nyaéta ngado'a hiji doa sadinten sateuacan ngantosan saré di énjing.

Ku cara kieu kami ngabantosan barudak sakedik atanapi anu lemah iman pikeun percanten deui kana kakuatan doa. 

Sholat supados sadayana lebet lebet dina sidang

"Hakim Hakim, putra Maryam, meureun awak kuring henteu matak ngagurilap atanapi getih kuring. Dimana waé kuring angkat, panangan kuring terus kuring.

Saha anu hoyong ningali kuring parah gaduh panon sareng henteu ningali kuring, upami aranjeunna ngagaduhan senjata aranjeunna henteu cilaka kuring, sareng ku polah-hakim henteu ngajurung kuring.

Kalayan mantel anu katutupan Yesus ayeuna kuring dibungkus, ku kituna kuring henteu tiasa kacilakaan atanapi tiwas, sareng ka pihakna eleh panjara kuring moal ngirim. Ku parapatan Rama, Putra sareng Roh Suci.

Amin. ”

Nyanghareupan sidang hukum mangrupikeun waktos anu seueur perhatian sareng perhatian dimana hiji doa pikeun sadayana berjalan lancar tiasa mantuan pisan.

Pikeun tiasa nyebarkeun énergi anu négatip sareng tiasa nyocogkeun anu positif dina lingkungan dimana sadaya anu disarios sareng dilakukeun dilaksanakeun dina tingkat ekstrim tiasa ngan ukur kasalametan urang.

Anjeun tiasa ngadoa sateuacan sareng salami sidangÉta kalakuan anu bakal ngabantosan urang tetep katengtreman sareng nyandak kaputusan anu saé. 

Doa supados sadayana berjalan saé ogé dina hiji operasi

Ya Yesus, Anjeun Kecap anu sajati, Anjeun kahirupan, Cahaya, Anjeun jalan kami, Yesus, Gusti anu dipikacinta, anu nyarios: «Ménta sareng anjeun bakal dipasihkeun, milarian sareng anjeun bakal mendakan, sambel sareng éta bakal dibuka kanggo anjeun, »kanggo syafa'at Maryam Indung Anjeun anu Dirgahayu, kuring nganuhunkeun, kuring milari, kuring naroskeun ka anjeun kalayan sadayana mugia anjeun pasihkeun naon anu kuring peryogi pisan: (Sebutkeun naon anu anjeun hoyongkeun). Neneda tilu Bapa Kami, tilu Hail Marys sareng tilu Maha Suci. 

Ya Yesus, Anjeun Putra Allah anu hirup, Anjeun saksi anu satia di Gusti di dunyaAnjeun Gusti sareng kami, Yesus Gusti Lords, anu nyarios "Naon waé anu anjeun nyungkeun Rama ku Ngaran Kami bakal dipasihkeun ku anjeun" ngalangkungan syafa'at Maryam, Indung Anu Maha Suci Anjeun, kuring kalayan rendah haté sareng sadaya haté abdi nyungkeun iman anu ageung ka Anjeun Bapa dina nami anjeun anu anjeun pasihkeun ni'mat ieu anu hésé pisan pikeun kuring dipikagaduh ku hartosna lemah kuring: (Ngulang deui kalayan harepan anu anjeun hoyongkeun. Neneda tilu Bapa Kami, tilu Hail Marys sareng tilu Maha Suci. 

Ya Yesus, Anjeun Putra Maryam, Anjeun anu nalukkeun jahat sareng maotAnjeun mangrupikeun awal sareng akhir, Yesus, Raja-Raja, anu nyarios: «Sawarga sareng Bumi bakal maot, tapi pangandika kuring moal musna» ngaliwatan syafa’at Maryam, Indung Anu Maha Suci, kuring yakin pisan yén kuring asa pisan memohon bakal dikabulkeun: (Ucapkeun pamundut deui ku kumawula pisan).

https://www.colombia.com

Sateuacan asup ka ruang operasi sok aya kasieun anu teu terang naon anu bakal kajantenan, naha éta ngadamel doa supados operasi sareng sadayana prosésna hadé pentingna.

Anu paling disarankeun nyaéta ngadamel doa ieu sareng sabar sateuacan asup ka kamar operasi, anjeun kedah naros positip sareng janten langsung kalayan anu hoyong urang tingali.

Tungtungna, éta hadé pikeun hatur nuhun, ku cara ieu énergi anu saé dikirimkeun anu penting dina sagala prosés kaséhatan.

Sabaraha lami solat na?

Solatna teu acan gaduh waktos pasti.

Biasana, gumantung kana kaayaan, éta peryogi sababaraha menit atanapi sababaraha jam operasi.

Nu penting nyaéta yén anjeun pasti bakal ngajalankeun ogé.

Ku kituna, doa supados sadayana jalan ogé dilaksanakeun, pertimbangan sareng operasi bakal gancang dilaksanakeun sareng éféktif.

Indit sareng Gusti.

Langkung seueur doa: