Doa pikeun usaha dunya Spiritual mangrupikeun kanyataan yén urang moal tiasa kabur atanapi teu maliré, éta sababna nalika urang ngamimitian usaha anyar éta saé pikeun doa pikeun usaha Kami nuju ngamimitian

Kanggo janten usaha anu kaberkahan, ku kituna énergi anu saé énjing sadaya waktos. Urang tiasa naroskeun kanggo kamakmuran sareng yén unggal jalma anu asup kana bisnis urang karasaeun katenangan sareng katenangan.

Neneda kanggo usaha henteu sakuduna janten nalika dimimitian, urang tiasa ngadoakeun pikeun usaha anu parantos ngagaduhan waktos leumpang.

Anu penting nyaéta ngaberkahan anjeunna dina nami Rama, Putra sareng Roh Suci sareng yakin yén doa anu ku urang dilakukeun ku gaduh kakuatan.

Dina kaayaan éta dimana usaha sanés milik urang tapi éta ti babaturan atanapi dulur, urang ogé tiasa ngadoakeun usaha anu barokah sareng barokah.

Doa pikeun bisnis Naon éta? 

Naon doa pikeun bisnis?

Doa pikeun bisnis penting sabab ngalangkungan éta kami tiasa mendakan jalan anu kedah ditungtut ku usaha, émut yén sababaraha kali badé ngalakukeun hiji waktos nalika urang leres-leres kedah ngalakukeun anu béda pisan sareng ieu nyaéta nalika ngaliwatan doa urang tiasa nampi alamat anu urang butuhkeun ngadamel kaputusan anu saé sareng angkat jalan anu leres. 

Kami sacara mumpuni sacara spiritual pikeun komunikasi sareng Gusti sareng sareng para wali, urang moal tiasa ngantosan anu sanés datang pikeun ngaberkahan naon anu kagungan, tangtosna urang tiasa ngandelkeun babaturan atanapi anggota kulawarga tapi tanggung jawab spiritual sacara pribadi, janten urang kedah diajar percanten Doa urang sorangan

Urang moal naroskeun kamakmuran kauangan upami urang henteu percanten kamungkinan dilaksanakeun, janten langkung ti diajar ngadoakeun.

Urang kedah gaduh iman yén doa anu urang janten bakal ngahontal surga sareng éta bakal nyayogikeun tujuan anu urang naroskeun.

Antosan réspon ti kami solat hal anu tiasa paling susah tapi Upami urang percanten, éta pasti bakal nyandak naon anu urang naroskeun dugi ka sumping

Doa pikeun ngaberkahan bisnis 

Kalayan Gusti, kuring nyungkeun tulung pikeun ngamimitian usaha kuring sorangan. Anjeun babaturan sekutu kuring anu paling kuat sareng pasangan pangalusna kuring.

Punten gabung ka kuring dina petualangan anyar ieu supados kuring tiasa sukses. Kanggo abdi, kulawarga sareng klien kuring bakal dilayanan. Pasihan abdi kakuatan-kakuatan anjeun dina pertimbangan anu saé.

Hikmah sareng hidayah anjeun pikeun usaha pikeun makmur sareng ngalakukeun hal anu leres. Kanggo urang sadaya di nami surga anjeun.

Hatur nuhun! Amin

 Kalubihan, cairan, arah pikeun nyandak kaputusan, ideu anyar sareng seueur deui pamundut anu tiasa urang pasang sateuacan ka Gusti anu tiasa ngalakukeun sadayana pikeun masihan pitulung-Na.

Teu aya anu terang langkung saé tibatan anjeun kabutuhan anu tiasa timbul dina bisnis anjeun, ngobrol sareng Gusti sareng nampilkeun masing-masingna ka anjeunna.

Émut yén ngado'a ngobrolkeun sareng Gusti, teras diajak ngobrol sareng anjeunna ulah hilap masihan anjeunna waktos ngabales, mindahkeun buah-buahan dina kahadean anjeun.

Henteu sagala hal anu bade kajantenan ku urang hoyong éta kajadian, tapi upami urang percanten ka TUHAN, pasti yén naon-naon kajadian éta pikeun berkah urang. 

Kanggo padamelan sareng seueur usaha

Kalayan Gusti, kuring nyungkeun tulung pikeun ngamimitian usaha kuring sorangan. Anjeun babaturan sekutu kuring anu paling kuat sareng pasangan pangalusna kuring. Punten gabung ka kuring dina petualangan anyar ieu supados kuring tiasa sukses.

Pikeun kuring, kulawarga sareng klien kuring bakal dilayanan. Pasihan abdi kakuatan-kakuatan anjeun dina pertimbangan anu saé.

Hikmah sareng hidayah anjeun pikeun usaha pikeun makmur sareng ngalakukeun hal anu leres. Kanggo urang sadaya di nami surga anjeun.

Hatur nuhun! Amin

Seueur jalma ngamimitian usaha anyar sareng aranjeunna hoyong ngaraosan kelimpahan tanpa sadar yén datang sacara pésta bari urang damel.

Ku sabab éta nanyakeun kaayaanana tanpa damel téh nanyakeun sia. Alkitab ngajarkeun urang yén iman tanpa pagawéan maot, ku kituna urang kedah naroskeun ka Gusti pikeun masihan kami seueur, tapi ogé pikeun digawé pikeun urang ngahontal éta.

Urang kedah diajar ngajantenkeun kalimat-leresna, urang moal tiasa naroskeun hiji hal anu urang teu bener-bener butuh, urang ménta hal-hal anu berharga tapi henteu sacara ékonomis.

Upama kabijaksanaan, kalayan éta kami tiasa ngahontal pisan.

Doa ka St Jude Thaddeus kanggo bisnis

Saint Jude Thaddeus,
Dina momen ieu kami ngajantenkeun anjeun ngahalangan ka payuneun Langit,
Kanggo kamakmuran bisnis urang,
Sumber kerja kanggo seueur sareng tuangeun kanggo kulawarga urang,
Tutup unggal sudut berkah,
Sareng ka anu damelna,
Kanggo pagawean urang janten kaberkahan ku anu Maha Tinggi,
Sareng matak pikaresepeun dina panon na.
St Jude Thaddeus,
Henteu kéngingkeun di jero tempat ieu.
Disogok atanapi buah tina sababaraha usaha anu goréng ditampi,
Mugia sadayana anu urang lakukeun janten terhormat sareng terhormat,
Enéng tiasa didamel jujur,
Ngecas naon anu saé sareng maha asih ngawula ka dulur-dulur urang,
Mantuan kami ngahontal tujuan anu disetel pikeun pamekaran bisnis sareng komérsial urang.
Kami ngaharepkeun anjeun masalkeun cinta ka Allah,
Ka sadayana anu damel di tempat ieu,
Sareng waé éta mangrupikeun kanyaah Gusti sareng kulawarga urang,
Jalma anu ngabantosan urang pikeun ngalakukeun karya anu mulya,
Ngaberkahan pikiran urang, tindakan sareng kecap kami,
Kami nyuwun anjeun dina nami Juru Salamet urang, Amin.

Firman Allah ngajarkeun yén urang kudu makmur sapertos jiwa urang terus maju sareng urang milari Karajaan Allah sareng kaadilan-Na jeung sagala hal anu bakal ditambah, maka urang museurkeun sadayana tenaga urang pikeun nyoco sumanget urang, ku cara ieu urang ngajamin yén kamakmuran datang dina sabab Allah jangji.

Marilah urang amanat ngado'a sareng damel supados anu dipénta bakal urang gancangkeun deui.

Naha kuring tiasa nyebut 3 kalimat?

Naha anjeun tiasa ngado'a langkung ti hiji doa anu kuat pikeun usaha bisnis sareng ngalimpah ka Gusti sareng St Jude Thaddeus?

Anjeun tiasa neneda ya.

Anu penting nyaéta yén anjeun ngadoakeun ku seueur iman dina haté anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan iman sareng upami anjeun yakin yén sadayana bakal ningkatkeun anjeun tiasa ngado'a tanpa masalah.

Inget ngan ukur yakin yén sagalana bakal ningkatkeun!

Langkung seueur doa: