Doa pikeun pangiriman tanpa komplikasi Aranjeunna tiasa ngabantosan urang sepanjang waktos sareng pikeun pangiriman anu saé. Éta tiasa ngabantosan urang ngalangkungan waktos susah ieu sapertos anu mawa kahirupan ka dunya.

Sanaos sigana henteu sapertos kitu sareng sababaraha urang ningali kajadian ieu sacara alami, kaleresan éta mangrupikeun kaayaan anu pikasieuneun dimana indung sareng orok anu dilahirkeun sok dina bahaya. Tiasa nyuhunkeun pangiriman anu lancar tiasa nyandak kapercayaan sareng katengtreman ka indung. 

Salaku tambahan, doa ieu mangrupikeun kanyamanan tina katenangan pikeun anggota kulawarga kumargi anjeun terang éta doa anu kuat sareng yén kalahiran mangrupikeun hal anu gampang, janten anggota kulawarga anu ngungsi di salat tiasa mendakan karapihan sareng katenangan anu masihan kapercayaan yén nyatana Tuhan sorangan anu ngurus kapayunna dina waktos éta. 

Doa pikeun pangiriman teu acan jelas Naon tujuan doa ieu?

Doa pikeun pangiriman tanpa komplikasi

Tujuan ngalaksanakeun sholat ieu pikeun ngalahirkeun hususna nyaéta nyaéta indung sareng orok anu aya dina jalan tiasa bageur, anu jadi kalahiran henteu aya komplikasi sareng sadaya gancang.

Doa ieu tiasa dimimitian di awal kakandungan sabab éta ogé ngabdi perdamaian sareng katenangan ka sadayana kulawarga. Buruh sareng pikiran atanapi haté anjeun pinuh ku kanyeri pisan bahaya sareng ieu naha solat ieu penting. 

1) Doa pikeun pangiriman tanpa komplikasi

«Mary, indung cinta anu geulis, Budak awéwé amis ti Nasaret, Anjeun anu nyatakeun kaagungan Gusti sareng, nyarios" enya ", ngajantenkeun anjeun janten indung Jurusalamet sareng indung urang: Dangukeun dinten ayeuna kana doa-doa anu kuring buat ka anjeun:

(Nyarioskeun anjeun)

Di jero kuring kahirupan anyar ngembang: sakedik anu bakal mawa kabagjaan, kabagjaan, hariwang sareng kasieun, ngarepkeun, kabagjaan ka bumi kuring. Ngurus éta sareng ngajagaan éta, Nalika kuring nganteurkeun dina bosom kuring.

Sareng éta, dina waktosna anu bagja lahir, nalika kuring ngupingkeun sora anu kahiji sareng ningali panangan alit-alitna, abdi tiasa ngahatur nuhun ka Nu Nyipta pikeun heran tina kado ieu anu dipaparin kuring.

Anu, nuturkeun conto sareng modél anjeun, kuring tiasa ngiringan sareng ningali lalaki lalaki kuring.

Mantuan kuring sareng mere ilham pikeun milarian tempat kuring pikeun panyumputan sareng, dina waktos anu sami, titik awal pikeun nyandak jalan anjeun sorangan.

Ogé, Ibu kuring, tingali hususna ka awéwé anu nyanghareupan waktos ieu waé, tanpa ngadukung atanapi tanpa dipikacinta.

Muga-muga aranjeunna raoskeun kanyaah Bapa sareng mendakan yén unggal murangkalih anu datang ka dunya mangrupikeun berkah.

Anggap aranjeunna terang yén kaputusan pahlawan pikeun ngabagéakeun sareng ngarawat murangkalih ngartos.

Our Lady of Sweet Wait, pasihan cinta sareng kawani pikeun aranjeunna. Amin. "

Anjeun kedah amanat solat pikeun pangiriman tanpa komplikasi.

Kompléks dina tenaga kerja pinuh kamungkinan pikeun unggal ibu anu kakeunaan.

Lebetkeun prosés ieu tina panangan Gusti anu kawasa sakumna, yakin yén doa anu kuat sareng yén Gusti anu nyalira sareng anu Maha Suci Maryam bakal ngurus duanana kahirupan dina prosés ieu.

Perlu kalem sareng ngagaduhan kasabaran ngantosan sadayana dugi ka hasil. Gusti anu kawasa sareng pikeun anjeunna teu aya anu mustahil, anjeunna salawasna hoyong ngadangukeun sareng ngabantosan urang sadaya waktos. 

2) Doa ka Saint Ramon Nonato pikeun ngalahirkeun (kalahiran anu alus)

«Oh palindung luhur, Saint Ramón, modél amal pikeun jalma miskin sareng malarat, di dieu anjeun kéngingkeun kuring sujud sateuacan suku anjeun pikeun nyungkeun bantosan anjeun dina kabutuhan.

Ngan sapertos ieu kabagjaan anjeun anu paling bantosan pikeun ngabantosan miskin sareng anu peryogi di bumi, bantosan abdi, abdi nyuhunkeun anjeun, anu Maha Suci Ramunan, dina kasangsaraan ieu.

Ka anjeun, papayung anu mulya kuring sumping ngaberkahan putra anu kuring candak dina dada.

Jaga kuring sareng murangkalih ti saos mah ayeuna sareng salami pangiriman salajengna.

Kuring jangji anjeun pikeun ngadidik anjeunna numutkeun hukum-hukum sareng papakon Gusti.

Dengekeun doa abdi, anu dipikacinta kuring, San Ramón, sareng ngajantenkeun kuring ibu anu bagja pikeun putra ieu anu kuring ngarepkeun ngalahirkeun syafaat anu kuat.

Janten leres. "

San Ramón Nonato dikenal salaku santo awéwé hamil. Anjeunna janten syafaat pikeun nyababkeun saprak dina hirupna anjeunna kedah ngalangkungan sababaraha kaayaan anu susah pikeun ngatasi sadayana sareng teras ngabdi ka Gusti. Da'wah Injil sareng ngabantosan kakirangan mangrupikeun hal anu salawasna dicirikeun anjeunna. Nepi ka poé ieu anjeunna tetep jadi pembantosan anu satia dina waktos ieu dimana seueur pisan karesahan sareng kasieun. 

3) Doa pikeun awéwé hamil ngeunaan ngalahirkeun

«Parawan Mary, ayeuna kuring bakal janten Indung sapertos anjeun, pasihan abdi haté anu sami sareng anjeun, teguh dina karepna sareng henteu robih dina kasatiaanana. Haté anu marahmay anu mancarkeun kalem anu tenang sareng henteu nolak masihan dirina ka batur.

Hiji manah ... hipu tiasa nempatkeun kasmaran kana detil leutik sareng jasa hina. Haté anu bersih tanpa kabur ku kentel, nembé kabuka, pikeun ngaraosan kabagjaan batur. Hate anu amis sareng saé anu henteu ngahukum saha waé moal ban pikeun ngahampura sareng asih.

Duh gusti, anjeun nganeh nunjukkeun cinta anjeun ka hamba Saint Ramon Nonato anjeun, ngajantenkeun anjeunna hirup dina cara anu ngajentulkeun sareng anjeun janten anjeunna ngajagaan kami anu bakal janten ibu-ibu; ku jasa anjeun sareng syafaat abdi nyuhunkeun ka anjeun yén kahirupan anu anyar anu ku anjeun parantos diambah ku bagja bagja pikeun nambahan jumlah anak anjeun. 

Kanggo Kristus Gusti urang.

Amin. "

Doa pikeun ibu hamil ngeunaan ngalahirkeun pisan kuat.

Nalika awéwé hamil, waktos kalahiran, sanaos direncanakeun, bakal ngeureunkeun héran sadayana kulawarga sareng ku sabab éta urang kedah ngémutan doa khusus ieu pikeun waktos pangiriman.

Kanggo ibu anu kitu Alesan pikeun kayakinan sareng katenangan gaduh hukuman anu tiasa diulang deui Salila prosés kalahiran atanapi kulawarga tiasa ngalakukeun solat ieu nalika aranjeunna kedah ngantosan. 

Urang tiasa nyuhunkeun pangiriman janten gancang, yén éta henteu aya rasa nyeri yén sadayana berjalan lancar sareng nyauran anu bakal aya dumasarkeun kabutuhan masing-masing tapi kalayan iman anu hébat bakal sumping.  

4) Doa sateuacan pangiriman (lebet ogé)

«Gusti, Rama Anu Kawasa! Kulawarga mangrupikeun lembaga anu pangkolotna kamanusaan, yuswa sepuh ku nyalira.

Tapi, kusabab ieu lembaga anjeun nyalira sareng hiji-hijina hartosna dimana manusa tiasa sumping ka dunya ieu sareng ngembangkeun kasampurnaan, kakuatan jahat anu nyerang éta, nyababkeun lalaki pikeun ngahina unit dasar peradaban ieu. Urang Kristen

Dina amarah pembunuhan, aranjeunna nyobian mogok parah pikeun kulawarga. Ngidinan kami pikeun hasil dina tugas poék ieu, Gusti, dina desain anu cilaka dina kulawarga Kristen.

Ngaliwat syafaat anu mulya hamba anjeun di Saint Ramon Nonato, pengacara pertahanan di surga pikeun kabagjaan, kesejahteraan sareng katentreman kulawarga Kristen, kami naroskeun pikeun ngadangukeun doa kami.
Ku jasa ieu santo hébat, patron urang, mikeun kami yén imah-bumi sok tiasa samodél dina nuturkeun kulawarga Suci Nasaret.

Ulah ngantep kahirupan kulawarga kulawarga Kristen suksés dina serangan sakralna, tapi langkung, ngarobahna aranjeunna pikeun kabeneran pikeun kamulyaan nami suci anjeun. 

Amin. "

dunya Spiritual mangrupikeun kanyataan anu urang kedah waspada sepanjang waktos. Nyiapkeun sagala rupa pikeun momen dikantunkeun ogé kalebet kahirupan spiritual urang sabab dimana ayana émosina atanapi perasaan anu tiasa ngajantenkeun urang asa goréng atanapi putus asa dina tengah-tengah momen anu lemes, bahaya sareng ajaib nalika lahirna kahirupan anyar. 

Sateuacan kiriman urang tiasa ngadamel doa sareng kulawarga, sareng kolot orok sareng babaturan anu sapertos hoyong ngiringan doa anu tiasa ngajantenkeun bageur di tengah kalahiran. Doa anu kuat upami éta dilakukeun kalayan iman sareng tina manah sareng henteu langkung doa anu langkung tulus tibatan anu ti indung atanapi indung pikeun barudakna. 

Salawasna ngagaduhan iman dina doa pikeun naros sareng gaduh pangiriman anu saé tanpa komplikasi.

Langkung seueur doa: