Doa pikeun operasi upami anjeun kedah nahan tangan anu maha anu Maha Agung bakal aya sadaya anu jadi prihatin anu sigana dipikabutuh dina pikiran.

Dina waktosna ieu, gaduh iman pikeun nempel tiasa janten penting, sareng percanten dina doa masihan urang katenangan sareng katenangan.

Nalika operasi janten operasi anu langkung saé tibatan nempatkeun sagala anu aya dina panangan Allah anu nyiptakeun sagala hal.

Firman Allah nyarioskeun ka urang yén anjeunna mangrupikeun penyembuhan kami sareng teu aya nanaon anu urang nyuhunkeun Bapa ka urang. Teras we bakal ngantunkeun anjeun sholat anu anjeun kedah lakukeun sateuacan ngalebetkeun prosés bedah.

Doa pikeun operasi Naon éta?

Doa pikeun operasi

Sateuacan, salami sareng saatos operasi aya momen kasedihan sareng ngilu. Doa tiasa nenangkeun sadaya pikiran négatip nalika ngajantenkeun urang ningkatkeun iman.

Urang kedah percanten naon kecap PANGERAN Anjeunna nyarios yén urang ngagorowok ka anjeunna sareng anjeunna bakal ngajarkeun hal-hal anu hébat sareng anu disumputkeun, salah sahiji hal éta tiasa janten penyembuhan awak urang, katenangan yén nyaho yén Tuhan ngalakukeun hiji hal anu aya dina kahadean urang sareng iman terang yén éta anu anjeunna anu ngalakukeun damel di urang.

Kanggo sadaya doa ieu penting pisan dina sagala waktos prihatin yén salaku manusa urang katémbong hirup.

Yesus Kristus nyalira ngajak urang naroskeun ka bapa dina namina, sahingga doa-doa urang dina nami Yesus salawasna, ngakuan anjeunna salaku putra Gusti, sadaya kuat pikeun nyageurkeun urang sareng ngeusi haté ku karapihan.

Nyieun kalimat sateuacan diintervensi tiasa ngabantosan urang nyandak kaputusan anu saé sapertos dokter, pusat kasehatan, tanggal sareng cara operasi bakal lumangsungna.

Ku sabab éta penting henteu ngan ukur  sholat sateuacan ngalebetkeun ruang operasi tapi nalika prosés pre-rumah sakit dimimitian.

Sateuacan operasi

Gusti anjeun bogoh ka abdi, jaga kuring sareng ngajagi kuring
Pasihan hikmah sareng kaahlian ku dokter sareng perawat
Ngajalankeun aranjeunna tiasa ngalayanan anjeun kalayan cinta sareng lega
Ngaliwatan Yesus Kristus, Gusti Kami
Amin

https://es.aleteia.org

Tujuan sholat sateuacan operasi biasana yén Gusti ngadalikeun sagala hal anu bakal kajadian dina organisme urang sareng yén sadaya berjalan lancar, nyaéta dua panyuwun anu paling sering.

Dina doa, kedah jelas yén urang ngadangukeun jurus dimana urang teu aya kendali pikeun anu aya atanapi henteu sareng éta mangrupikeun panyebab utama anu urang ngajantenkeun teu aman.

Ngobrol sareng Gusti, nganyatakeun pikahariwangeun, ngawartosan anjeunna ngeunaan insecuritas, kasieun sareng sadaya anu anjeun karasa, hadé atanapi goréng.

Bewara nyaring anjeunna anjeunna masihan anjeun kadali hirup anjeun sareng hatur nuhun anjeunna masihan anjeun kameunangan.

Doa pikeun operasi dulur 

Pak, seueur dokter, anu mikaresep profésina
Aranjeunna di palayanan kami.
Kuring hatur nuhun kana kado kawijaksanaan
anu ku anjeun parantos masihankeun anjeunna.
Kiwari, seueur kahirupan anu disalametkeun dina kasus anu aya di jaman baheula
Aranjeunna moal tiasa nampi ubar atanapi tamba.
Jungjunan, anjeun terus janten
nu boga kahirupan jeung maot.
Hasilna ngan ukur aya dina panangan ilahi anjeun.
Gusti, terangkeun pikiran sareng manah
tina jalma anu ayeuna
aranjeunna ngurus penyembuhan awak abdi gering
sareng petunjuk leungeun-Na nganggo kakuatan ketuhanan anjeun.
Hatur nuhun pikeun kahadean anu saé anjeun.
Amin.

http://www.sanfrancescopatronoditalia.it

Upami aya anu badé lebet kana ruang operasi téh dulur, nyaéta bongan Kudu dilakukeun sateuacan sareng diropéa sapanjang prosés.

Penting yén urang terang kumaha ngirimkeun énergi anu saé pikeun anggota kulawarga urang sateuacan campur, ieu bakal ngabantosan anjeun tetep positip sareng iman anu aktip. 

Urang moal tiasa ngado'akeun anggota kulawarga kalayan sikep anu négatip atanapi ngarobih naon anu tiasa di laksanakeun ku Gusti ayeuna, tapi urang kedah ngajaga sikap anu percaya anu masihan kakuatan, dorongan, iman sareng kawani ka anggota kulawarga sateuacan operasi sareng di akhir sadayana Anjeun kedah alhamdulillah.

Sangkan sagalana berjalan séhat dina hiji operasi

Bapa Surgaji, kuring nyungkeun anjeun pikeun ngajaga sareng ngajagaan kuring
Bantosan abdi anu percanten ka anjeun
Sareng ngagaduhan kakawasaan cukup pikeun ngajalanan operasi ieu
Dangukeun kasieunan sareng karesahan kuring
Sareng pastikeun ku ayana
Pitunjuk sareng ngaberkahan dokter bedah sahingga aranjeunna terang naon anu kedah dilakukeun
Ngaberkahan sagala perawatan sareng perawatan anu bakal dipasihkeun
Sarengkeun sareng kakuatan kuring
Janten kuring tiasa langkung saé sareng dudung ogé
Dina nami Yesus
Amin

https://es.aleteia.org

Nyuwun ka Gusti ngintunkeun malaikat-malaikat pikeun ngarawat kami di ruang operasi sareng, kitu ogé, naroskeun anjeunna ngabeungkeut roh jahat anu hoyong ngaganggu nyaéta dua panyaksian anu sah anu tiasa urang laksanakeun. 

Éta ogé penting yén urang tiasa nyatakeun sareng anjeun tiasa ngupingkeun sadayana anu saé anu kami hoyong tingali ku kituna énzim anu saé dileupaskeun sareng kecap éta dilaksanakeun dina kahirupan urang atanapi dina anggota kulawarga, babaturan atanapi kenalan anu badé ngalebetkeun salah sahiji prosés ieu. 

Dupi kalimatna tiasa jalan?

Ngan kanyataanna ngadoakeun bakal ngajantenkeun langkung aman sareng langkung tenang.

Henteu aya anu langkung saé tibatan percanten ka Gusti sepanjang waktos.

Upami anjeun iman kana haté anjeun, Gusti bakal ngabantosan anjeun dina waktos anu pikareueuseun ieu. Do'a nyaksian kasuksésan dina sagala hal dunya.

Ngan ukur ngadoakeun sareng seueur iman di jero anjeun supados sadayana teras-terasan.

Naha ieu doa pikeun operasi anu dipikaresepna?

Upami anjeun ngagaduhan usul doa, ulah ragu pikeun masihan koméntar ieu.

Ku cara kieu ngabantosan jalma anu sanés anu bakal ngalaman masalah anu sami anu parantos kajantenan.

Indit sareng Gusti.

Seueur do'a ka Gusti: