Sholat ka jiwa nyalira pikeun ngadamel jalma sumping Éta tiasa janten senjata rahasia anu ngabantosan urang dina waktos anu sanés euweuh anu sanés.

Dina waktos anu diharepkeun ku sadaya jiwa urang pikeun ningali jalma éta tapi urang henteu terang naon atanapi kumaha atuh dugi ka dirina anu mutuskeun dirina pikeun ningali urang, ieu mangrupikeun doa anu tiasa mangfaat pikeun urang dina momen éta. 

Sholat ka jiwa nyalira pikeun ngajantenkeun jalma dugi ka naon éta?

Sholat ka jiwa nyalira pikeun ngadamel jalma sumping

Éta ngaladénan langkung seueur pikeun ngadamel jalma éta datang pendak sareng urang sakumaha anu ngajantenkeun anjeunna komunikasi sareng urang.

Kabutuhan anu didamel dina jalma éta ningali kami ngembang dugi ka datangna nganjang kami henteu bisa dilawan.

Alat anu kuat anu urang tiasa nganggo iman nalika urang hoyong, paduli naha éta unggal dinten. 

Sholat ka jiwa nyalira pikeun ngadamel jalma sumping

Anima Sola, santo anu diberkahan, kuring nyungkeun bantosan anu iman pisan pikeun ngajantenkeun jalmi ieu ...

(ngaran lengkep jalma)

Kuring balik ka panangan, yén ti ayeuna kuring ngarasa yén kami tetep ngahijikeun ku ikatan cinta, abdi nyuhunkeun anjeun, kakuatan anu anjeun lebet kalayan kabuka kalayan manah ka kuring sareng anu moal aya anu mindahkeun anjeun ngajauhan kuring, yén anjeun terus mikasihkeun kuring dina jiwa, awak sareng sumanget , ti ayeuna sareng salanggana.

Kuring ngaharapkeun anjeun dina doa ieu ka jiwa waé pikeun ngadamel jalma sumping, Anima Nyalira, nginjeumkeun pitulung abdi.

Abdi nyuhunkeun anjeun, kalayan iman kuring, Anima Nyalira, kanggo ngalakukeun, kalayan kado mujijat anjeun, yén mahluk kuring suka pisan wangsulna ka kuring, kalayan manah anu pinuh ku cinta sareng pangertian, pikeun éta.

Surak Nyalira, kuring ngahatur nuhun doa ieu ka anjeun, anu parantos ngalih pisan ti kuring, kuring nyuwun anjeun, ulah hilap ka kuring, yén kuring salawasna dina pikiran anjeun.

Sareng kuring jangji anjeun yén pas jalma ieu balik,, Kuring bakal ngalakukeun ieu pikeun anjeun, _hatur nuhun

Amin.

Émut yén teu aya lingkungan khusus, dinten atanapi kaayaan pikeun ngalakukeun doa ieu.

Éta tiasa dilakukeun iraha waé atanapi tempat.

Upami anjeun hoyong terang lilin atanapi lampahkeun sakedik suasana langkung sateuacan ngadoakeun, éta henteu kunanaon, tapi moal bakal ngajantenkeun sholat kirang atanapi langkung kuat.

Husus pikeun ngalakukeun dina kasus dimana aya anggota kulawarga anu leungit atanapi diculik malah dilarapkeun pikeun sababaraha piaraan.

Kakuatan sareng efektifitas doa ieu endah pisan kumaha waé kahadéan. 

Iraha abdi tiasa ngado'a?

Urang kedah sholat unggal dinten. Urang kedah iman dina doa sareng percanten.

Upami urang henteu iman, urang moal diurus.

Anjeun pikir bakal ngajalankeun ogé. Anu aya jalma anu badé ngadangukeun sareng ngabantosan anjeun.

Ngan ukur ngado'a sakali sapoé, kalayan iman sareng kakuatan. Dina waktu anu singget pesenan anjeun bakal diurus sareng anjeun bakal bagja.

Upami anjeun hoyong, terang hiji lilin bodas atanapi lilin beureum hatur nuhun.

Lilin ngalayanan nawiskeun ka lembaga anu ngabantosan urang dina tarekat urang.

Éta mangrupikeun hal anu sederhana, tapi efektif pisan.

Naha solat ieu kuat? 

dunya Spiritual mangrupikeun kanyataan yén urang dikurilingan sareng kanyataan yén urang henteu hoyong nganggap serius éta sanés hartosna éta henteu aya, sabab éta ngajantenkeun alat-alat spiritual éta milik urang sorangan beuki kuat.

nu solat didamel tina jiwa disayogikeun sareng kakuatan khusus sabab henteu sapertos tulus nalika nyarios sareng mahluk spiritual. 

Éta hiji aturan anu nyumponan sagala doa anu dilakukeun dina kahirupan, saha waé éta, aranjeunna kedahna dilakukeun kalayan iman sabab mangrupikeun hiji-hijina syarat anu ngajamin yén ngado'a bakal nampi jawaban.

Doakeun doa ka jiwa waé pikeun ngajantenkeun jalma datangna sareng iman. Sagala rupa.

Langkung seueur doa: