Sholongan pikeun ngalilindeuk salakiNgajaga harmoni di bumi sok tugas susah jeung kadang ngabutuhkeun tulung. Doa pikeun ngémutan salaki mawa deui kasabaran, katenangan sareng kasaimbangan anjeun bogoh.

Masing-masing jalma meta béda kana kaayaan susah dina kahirupan. Upami salaki anjeun ngalaman seueur setrés di tempat damel atanapi perkawis hal anu henteu direncanakeun pikeun anjeunna, saur doa ieu pikeun tenang tenang salaki.

Hal ieu umum pisan yén sagala stres pikeun nyusahkeun momen berkuming di lingkungan kulawarga. Upami pasangan anjeun parantos ngalaman overdose, doa pikeun ngaladosan salaki anu ambek sareng mendesak parantos sumping dina waktuna pikeun anjeun.

Kalayan iman bakal tiasa ngalereskeun harmoni di bumi sareng nikah anjeun bakal bahagia.

Sholongan pikeun ngalilindeuk salaki

"Gusti, kuring asup ka payuneun ayeuna. Pangéran agung, Gusti anu kawasa, Gusti anu Maha Esa, teu aya deui Gusti anu sanés tapi anjeun sareng ngan ukur anjeun tiasa ngabantosan pikeun ngajantenkeun nikah kuring. Ngabantosan salaki kuring pikeun janten manusa anu langkung hadé, janten langkung tenang, pikeun ngarawat kuring langkung hormat, kalakuan anu langkung hadé sareng kuring sareng barudak urang. Hal éta ngajarkeun anjeunna kumaha carana ningkatkeun salaku salaki, salaku bapa, salaku kepala kulawarga. Abdi hoyong nikah abdi janten kasuksésan, tapi kasusah ieu frustasi pikeun hubungan urang. Sareng pasihan hikmah ku kuring tiasa urusan salaki sareng niat ningali sikep kuring sareng diilhami pikeun ningkatkeun, janten langkung tenang, kirang ambek, dipikacinta sareng seueur deui babaturan kuring. Hatur nuhun sateuacanna pikeun berkah anu kuring bakal nampi. Sareng kuring naros anjeun sakali deui pikeun ngajarkeun kuring kumaha kalakuan anu leres sareng anjeunna pikeun ngarobih jalurana. Amin.

Sholat ngadamel salaki nu mendes

"Duh, jalma-jalma suci!

Anu anjeun tiasa ngartos ceurik anu asalna tina haté kuring.

Éta tiasa ngaraos raos anu kuring karasa (contona, ngaran anu dipikacinta).

Abdi nyungkeun anjeun, bantosan abdi pikeun nalukkeun (sebutkeun nami jalmi anu dipikacinta) pasti, kanggo (sebutkeun naon anu aya dina kahirupan anjeun) sareng rumasa yén kuring tiasa éléh anjeun salilana!

Intercede keur kuring, jilid haté anjeun katingali siga batu!

Upami malah kaldé konyol parantos diédah ku anjeun, maka kuring terang yén pamundut abdi dimungkinkeun. Amin.

Doa Saint Amanso supaya ngagedérkeun salaki

Doa ka salaki piaraan - Saint Mark

«(Sebutkeun di dieu nami jalma anu anjeun hoyong anteng),

Muga Saint Mark nenangkeun anjeun sareng ngaleungitkeun amarah ieu sareng murka anu anjeun kantos ngalaksanakeun diri anjeun, anu ngalembutkeun sumanget sareng jiwa anjeun.

(Sebutkeun didieu nami jalma anu hoyong nenangkeun).

Saint Mark parantos aya singa, oray sareng makhluk anu teu kaéndakan sareng ku kakuatanana anjeunna ogé tiasa ngalilampah anjeunna, ngawasaan amarahna, amarahna sareng sadaya syaraf-na anu anjeunna sering dibawa.

San Marcos tiasa nyabak jantung anjeun, janten langkung lemes, langkung enteng sareng langkung sentimental.

Éta bakal nyabak jiwa anjeun sareng ngabebaskeun tina sagala amukan sareng sadaya pemberontakan anu aya.

Éta bakal matak korek awak anjeun, langkung bébas sareng langkung tenang.

St Mark bakal ngagunakeun sadaya kakuatan pikeun nenangkeun anjeun sareng ngaleungitkeun sagala amarah anu anjeun kantos saprak anjeun lahir. Éta bakal ngaleungitkeun tanda anu dahsyat ieu supados anjeun janten jalma anu béda, anu langkung saé sareng langkung tenang.

(Sebutkeun nami jalma anu anjeun hoyong nenangkeun),

Sumpah ka Isa Al Masih yén anjeunna mawa salib anu sangsara sapertos kitu anjeunna bakal surak sareng domestik sakaligus sareng sadayana, yén anjeunna bakal janten jalma anu béda ti ayeuna sareng anjeunna moal pernah ngarasa gugup sapertos sateuacan.

Anjeun bakal ngusir sadaya amarah ieu sakali sareng anjeun sareng anjeun bakal janten jalma anu langkung saé sareng tenang.

Doa ka salaki piaraan - Saint Tame

«(Kocapkeun nami salaki anu gugup),

Méi Saint Meek cirian anjeun, meureun Saint Meek nenangkeun anjeun sareng muhun Yesus Kristus nyalira anjeun.

Muga Saint Tame ngaleungitkeun amarah ieu sareng murka anu kadang ngaleupaskeun jalma-jalma anu salah.

(Sebutkeun nami salaki saraf),

Méi Saint Meek nangkep amarah instan ieu sareng nyandakna. Bury sadaya masalah anjeun sareng salereskeun sareng sadaya amarah anu aya hubunganana sareng aranjeunna.

Muga Saint Tame anu kuat tur wijaksana ngatur pikeun ngaleungitkeun éta mantra jahat anu ngala kulawarga anjeun sareng ngadangu anjeun matak kaget.

(Sebutkeun nami salaki saraf),

Saint Tame bakal nyageurkeun anjeun, ngaleungitkeun sadaya amarah ieu, sadaya kasedihan ieu sareng ngajadikeun anjeun langkung kuat pikeun nyanghareupan sadaya masalah anjeun tanpa ambek sareng ambek teu aya alesan.

Saint Tame, nyembuhan sadaya amarah salaki kuring, ngaleleskeun anjeunna dina momen anu paling hese sareng susah dina hirupna.

Bantosan jiwa anjeun, jalmi sareng kapribadian pikeun langkung fleksibel sareng tahan hal-hal goréng anu bakal datang.

(Sebutkeun nami salaki saraf),

Saint Tame bakal ngalilindeuk anjeun, nenangkeun anjeun sareng ngaleungitkeun sagala hal-hal goréng anu anjeun gaduh.

Doa ka salaki piaraan - Saint Catherine

"Santa Catarina, anjeun anu parantos ngalaman pisan dina kahirupan anjeun, anjeun anu parantos ngalangkungan naon anu teu aya anu pantes dilangkungan, kuring naros anjeun ningali jero kuring sareng kulawarga kuring sareng bantosan ku salaki kuring (sebutkeun nami lengkep salaki).

Anjeunna karasa pisan, ambek pisan komo agrésif, sareng kuring terang teu tiasa bagja.

Kuring maksudna pikeun nyobaan waé, sareng ngan ukur hiji deui, ku kituna kuring nyaurkeun anjeun pikeun mantuan kuring tenang.

Tenang salaki kuring Santa Catarina, tenang haténa, tenang haté.

Éta ngabantosan anjeun kanggo ngatasi momen anu paling pajeulit tina kahirupan anjeun, khususna anu paling stres, sareng nyegah saraf anjeun pikeun ngabeledug unggal dinten, unggal wengi sareng unggal menit.

Éta nyayogikeun tenang dina haté anjeun, masihan kanyamanan méntal sareng émosina sareng ngiringan sagala pikiran goréng dina sirah anjeun anu matak gugup.

Mantosan abdi dina dinten anu dahsyat ieu Santa Catarina.

Bantosan kuring, kulawarga kuring sareng salaki supaya urang tungtungna tiasa bagja bener-bener.

Kuring percanten ka anjeun Santa Catarina. Amin.

Kumaha cara ngado'a doa pikeun ngalereskeun salaki

Solat domestik anu disayogikeun di dieu tiasa didoakeun babarengan atanapi misah. Ku neneda aranjeunna, anjeunna bakal tenang bari nyungkeun tulung pikeun ngajaminkeun salakina.

Upami anjeun badé ngucapkeun doa ieu pikeun jalma anu béda-béda, henteu aya masalah ogé. Ieu bahkan saé kumargi parantos ningkatkeun kasempatan pamundut anjeun parantos dicumponan.

Doa pikeun ngalilindeuk salaki tiasa dilakukeun unggal dinten. Idéalna, anjeun kedah ngalebetkeunana dina waktos anu khusus dina rutinitas anjeun pikeun sok émut ngado'a. Langkung seueur anjeun ngadoa, langkung ageung hubungan anjeun sareng Gusti.

Nalika neneda pikeun ngaleungitkeun salaki, anjeun kedah ngagaduhan iman anu hébat sareng yakin yén Pangéran bakal ngajantenkeun pasangan anjeun langkung tenang sareng tenang, henteu aya masalah naon waé.

Tapi ati-ati: Kalayan efektif ngan upami niatna hadé. Upami anjeun hoyong nenangkeun salaki anjeun pikeun ngajantenkeun nikah anjeun, sareng anjeunna janten lalaki anu langkung saé, maka anjeun langsung dina jalur anu leres.

Nanging upami anjeun hoyong nenangkeun salaki anjeun janten abdi-abdi, terang yén doa ieu moal jalanna ogé. Doa pikeun ngaleungitkeun salaki ukur tiasa dianggo nalika niat dina haténa mulya.

Selamat ngalebetkeun doa ieu kana rutin anjeun sareng ogé ngamandian pidéo salajengna anu bakal nyandak karapihan ka kulawarga anjeun.

(nampilkeun) https://www.youtube.com/watch?v=dS5XLaNQMww (/ tersemat)

Diajar ogé doa pikeun mulangkeun nikah.