Doa pikeun ngaberkahan dahareun Mangrupikeun tradisi anu tetep sah dugi ka dinten di sadayana kulawarga.

Éta mangrupikeun bagian tina pelatihan barudak sareng mangrupikeun hal anu bahkan di sakola dilaksanakeun salaku pangajaran.

Pentingna ngalaksanakeun sholat ieu ngan ukur bersyukur, dina ngalamar katuangan anu urang kedah tuang sareng dina naroskeun ka anu teu gaduh.

Éta mangrupikeun syukur syukur ka gusti anu mangrupikeun anu masihan kakuatan pikeun indit usaha, mésér dahareun, masihan kami hikmah pikeun nyiapkeun aranjeunna sareng berkah anu gaduh kulawarga pikeun ngabagi.

Dina kasus anu henteu aya kulawarga dina méja, urang tetep kedah bersyukur kusabab aya jalma anu henteu tiasa tuang, anu sanés kusabab aranjeunna henteu ngagaduhan tapi kusabab aranjeunna henteu tiasa kusabab alesan kaséhatan atanapi kaayaan anu sanés, ieu kedah ngajantenkeun urang raos syukur sareng salah Salah sahiji gerakan anu nunjukkeun ieu nyaéta ngucapkeun doa sakedik sateuacan tuang. 

Doa pikeun ngaberkahan dahareun Dupi éta kuat?

Doa pikeun ngaberkahan dahareun

Sadaya doa kuat upami aranjeunna dilakukeun percanten ku kakawasaan na.

Ngaberkahan dahareun mangrupikeun polah iman dimana urang henteu ngan ukur ngahatur nuhun tapi ogé nyuhunkeun katuangan kanggo tumiba saé dina awak urang, ngahasilkeun, supados aranjeunna henteu eureun dina méja kami sareng nyayogikeun pedah nutrisi anu Bawa unggal éta.

 Kahareupna urang ogé tiasa naros pikeun jalma anu peryogi sareng teu gaduh tuangeun dina méja na, anu ngan ukur tiasa resep nyokotan leutik, kami nyuhunkeun jalma anu henteu kedah masihan barudakna, pikeun anu lapar sareng teu gaduh sumberdaya pikeun nganut pisan.

Doa pikeun ngaberkahan katuangan sareng katuangan anu kuat saprak aya iman.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta sanés ngan ukur berkat katuangan, éta kalakuan iman sareng cinta ka batur dimana urang nempatkeun diri urang di tempat anu sanés sareng nyuhunkeun kaperluanana.

Nalika hiji doa dijantenkeun ngeunaan kaperluan anu sanés sareng urang nyuhunkeun sarat kami sareng urang nunjukkeun kaasih ka Gusti dina kahirupan urang.

Doa pikeun ngaberkahan dahareun

PANGERAN Allah; média supados dina Méja ieu aya tukeran pertukaran antara tamu;

Ngacara pikeun tuangeun anjeun anu masihan kami ayeuna pikeun ngan ukur kauntungan;

Saur anjeunna anu henteu acan tuang Coba cobi buah ciptaan anjeun anu saé.

Kami bogoh ka anjeun Allah Rama, sareng kami hatur nuhun salamina pikeun ngabagi yén dinten anjeun nyayogikeun ka kami.

Amin.

https://www.devocionario.com/

Urang tiasa ngamimitian ngado'a ku ngucap sukur pikeun kasempetan anu masihan Gusti pikeun ngasupan diri kalayan leres.

Maka urang tiasa nyuhungkeun jalma anu parantos ngalaman masalah pikeun nyiapkeun tuangeun supados urang tiasa nyéépkeunana, pikeun anu ngabantosan dina sadayana prosés sahingga pangan ieu dugi ka méja urang.

Urang naroskeun ka anu teu gaduh sareng nyuhunkeun roti unggal dintenna titipan di saban jalma masing-masing sareng, akhirna, hatur nuhun deui mujijat kahirupan.

Doa pikeun ngucapkeun sukur kanggo tuangeun 

Bapana suci; dinten ayeuna kami naroskeun ka anjeun

Punten anjeun gabung kami dina tabél ieu sareng ngaberkahan roti anu kami sakedap secukupnya; Éta hartosna yén ieu mangrupikeun buah tina kaséhatan urang sareng ulah ngantunkeun anu ayeuna bajoang pikeun ngegel.

Kami muji anjeun, Gusti, sareng rahmat kami cekap pikeun sabaraha untung kami pikeun katuangan ieu!

Nyarioskeun kana cinta anjeun sareng terang jalan anu menuju kamar anjeun.

Amin.

Syukur mangrupikeun kabiasaan anu saeutik pisan anu nunjukkeun ayeuna, urang cicing di dunya anu bakal gancang sareng saeutik pisan eureun pikeun masihan nuhun.

Dina firman Allah aya carita anu nyarioskeun sababaraha jalmi kusta anu ku Yesus masihan mukjijat pikeun nyageurkeun sareng ngan ukur aya anu nganuhunkeun.

Sering kali ieu kajadian dina kahirupan urang.

Urang ukur paduli tuangeun dahar, nyoco diri tapi henteu ngahatur nuhun sareng éta mangrupikeun hal anu kedah diperyogikeun dina kahirupan urang.

Sholat tuangeun 

Ngaberkahan dinten ieu, bapa anu dipikacinta, Ka sadayana anu aya dina tabel ieu;

Berboga anjeunna anu parantos nyiapkeun tuangeun; Ngaberkahan saha anu geus ngijinkeun aranjeunna ka dieu; Ngaberkahan, salian ti éta, anu parantos ngarambat unggal-unggal ieu.

Bapana suci! Pikeun rejeki anu anjeun pasihkeun ka kami ayeuna, kami nganuhunkeun pisan kalayan kabébasan nyembah nyembah sareng pujian pikeun roti anu anjeun disimpen dina méja ayeuna.

Amin.

Conto anu paling saé pikeun doa tuangeun sami dina Yesus tina Nasaret anu sami ngahatur nuhun kanggo tuangeun anu dikonsumsi aranjeunna.

Aya mujijat anu nungguan a bongan ngahontal kami sareng mujijat tina pangan sadinten tiasa janten salah sahiji.

Dina detik-detik ieu anu sigana sesah ngahatur nuhun ngalangkungan doa hak istimewa pikeun ngagaduhan jajanan anu urang peryogikeun mangrupikeun kalakuan iman sareng cinta ka Allah.

Naha kuring kudu neneda sagala doa?

Anjeun ngan kedah ngado'a doa pikeun ngaberkahan tuangeun sakali saatos unggal tuang. Naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngadoakeun solat anu béda dina unggal tuangeun.

Ieu tiasa beda-beda ti dinten ka dinten, minggu ka minggu atanapi bahkan ka bulan.

Sok émut yén anu penting nyaéta iman ka Gusti Gusti Gusti urang. Iman sareng kapercayaan mangrupikeun dasar tina do'a.

Langkung seueur doa: