Doa pikeun milari hal anu leungit Hal ieu penting pisan kusabab sababaraha waktos urang mendakan diri dina kaayaan rumit ku sababaraha hal anu kaleungitan ka urang sapertos konci imah atanapi hal anu langkung penting sapertos artos artos. 

Kaleresanna nyaéta gaduh doa ieu tiasa ngabantosan urang sanés ngan ukur milari anu urang kaleungitan tapi tetep tenang di tengah-tengah prosés pamilarian saprak éta tiasa janten waktos anu tegang dimana kasabaran sareng tenang tenang biasana kurang tapi éta Ngaliwatan doa urang tiasa pulih mikiran sareng bertindak sacara efektif. 

Doa pikeun milari barang anu leungit Naon anu santo? 

Doa pikeun milari hal anu leungit

San Antonio Anjeunna dipikanyaho ku seueur salaku santo tina barang leungit sabab anjeunna nyalira, nalika anjeunna hirup, nyaksian sababaraha kajadian anu hésé pisan pikeun panangan manusa.

Kahirupan suci ieu mangrupikeun mukjijat ti mimiti nepi ka ahir sareng, pikeun sakabéh ieu, anjeunna janten penolong anu hébat jalma anu nyanghareupan masalah kaleungitan sababaraha barang. 

Seueur doa anu tiasa dilakukeun dina kasus ieu ka San Cucufato sabab ieu mangrupikeun da'wah Injil di tempat anu jauh di mana ampir teu aya anu wani balik.

Doa mimiti disimpen di anjeunna sabab, babarengan sareng San Antonio, anjeunna janten pembantosan anu kuat sareng jawaban na ngarah akurat sareng spésifikna dugi ka kaget. 

1) Doa ka San Antonio kaleungitan barang

«Saint Anthony, hamba Allah anu mulya, kasohor ku jasa anjeun sareng kaajaiban anu kuat, bantosan kami pikeun mendakan hal-hal anu leungit; pasihan kami bantosan anjeun dina sidang, sareng pencerahan pikiran kami dina milarian kersa Gusti.

Mantuan kami milari deui kahirupan rahmat anu dosa urang dirusak, sareng ngakibatkeun kami pikeun kagungan kamulyaan anu dijanjikeun ku Juru Salamet.

Urang naroskeun ieu pikeun Kristus Gusti urang.

Amin. "

Doa ieu tiasa dilakukeun iraha waé atanapi kaayaan sabab San Antonio sok teras-ati waé kana nyuhunkeun umat-Na sareng upami anjeunna naroskeun ka hiji kaajaiban anu husus, jawabanna langkung gancang.

Émut yén doa kuat sareng yén aranjeunna janten senjata rahasia anu urang tiasa nganggo nalika urang peryogi kusabab ngan ukur kabutuhan iman.

2) Doa pikeun milari hal-hal anu kaleungitan San Cucufato

"Abdi parantos éléh (sebutkeun ka leungit), Kuring hoyong cageur deui, sareng upami kuring henteu maot sateuacan na sareng cangreud ieu kuring ngadamel bal anjeun ato, San Cucufato, sareng dihijikeun kaénkeun, dugi ka (ucapkeun ka leungit) ka leungeun kuring ku kuring balik. Amin ”

San Cucufato mangrupikeun salah sahiji umat suci anu pangkuatna anu urang tiasa péngkolan dina waktos asa nyata sareng duka lamun henteu mendakan barang-barang urang.

Henteu aya masalah kumaha hésé naon anu urang naroskeun, ieu mangrupikeun doa anu kuat anu tiasa dilakukeun iraha waé. 

3) Doa pikeun milari barang anu leungit atanapi dipaling

«Ya Allah Anu Langgeng sareng Rama Anu Perkasa, Gusti Sawarga sareng bumi, anu ngalangkungan Isa Al Masih, Putra anjeun, nunjukkeun diri ka jalma miskin ka jalma saderhana sareng ka jalma hina, kami hatur nuhun sabab anjeun ngeusi berkah Saint Aparicio ku cinta anjeun, sahingga hirup kalayan saderhana manah hoyong pisan barang-barang Sawarga.

Masihan yén liwat syafaat na kami ngahontal naon anu urang taroskeun, yén panangan anu kawasa bakal nganteurkeun ka kami pas mungkin naon anu urang kaleungitan atanapi dipaling ti urang:

(malikan naon anu anjeun hoyong cageur)

Bapa kami muji sareng ngaberkahan anjeun sareng kami hatur nuhun sabab kami terang yén anjeun ngadangukeun kami sareng yén rahmat anjeun teu aya tungtungna, kami nyuhunkeun anjeun ngadangukeun pamiji kami sareng ngabantosan kami dina anu dipundut, ku kituna, dikasihkeun dina penderitaan kami, kami merenung kaajaiban kakuatan anjeun.

Kami ogé nyuhunkeun anjeun pikeun ningkatkeun iman sareng amal kami ku, nuturkeun conto doa sareng bakti ka Saint Aparicio anu rahayu, kami bakal muji anjeun.

Ngaliwatan Yesus Kristus Gusti urang. Amin. "

Doa ieu pikeun mendakan barang anu leungit atanapi dipaling parantos pisan kuat.

Firman Allah ngajarkeun urang kumaha cara sholat, dina petikan-petikan urang ningali conto-conto iman anu mana, kalayan ngan ukur hiji doa, mujijat anu luar biasa diala.

Ieu naha urang henteu kéngingkeun sholat margi anjeunna pohara kuat. Hiji-hijina hal anu dipénta do’a pikeun nampi jawaban anu ditaroskeun nyaéta ngalakukeunana kalayan iman, percanten yén naon anu kami minta bakal dipasihkeun. 

Aya jalma anu biasa nyieun tujuan sholat salami sababaraha dinten atanapi jam anu khusus, tapi anu leresna éta gumantung kana naon anu parantos disusun ku masing-masing dina haténa, kusabab éta anu paling penting. 

Dupi abdi tiasa nyalira lilin nalika kuring solat?

Isu lilin penting pisan sareng jawaban kana patarosan ieu nyaéta enya.

Lilin waé henteu kuat tapi éta ngabantosan pikeun ngajantenkeun sakumna lingkungan langkung kondusif ogé dikaluarkeun salaku kurban pikeun para wali urang sabab ngagunakeunana butuh investasi anu, sanajan minimal, dipertimbangkeun salaku tindakan Iman sareng pasrah

Iraha kuring tiasa ngado'a doa pikeun mendakan barang anu leungit?

Doa kudu dilakukeun iraha waé poe na mana waé diperyogikeun.

Teu aya waktos khusus Éta idéal kitu, aya seueur anu nyebatkeun yén doa subuh subuh sakti.

Pikeun tiasa ngado'a dimana waé sareng iraha waé doa ngajadikeun senjata urang pangsaéna, urang tiasa di mobil, di tempat damel, di bumi urang atanapi dina sababaraha pasamoan sareng sholat kalayan pikiran sareng manah sareng doa pikeun mendakan barang anu kaleungitan nyaéta sagampil kuat sapertos naon anu dilakukeun dina garéja.

Langkung seueur doa: