Sholat pikeun merawat kahariwang

Sholat pikeun merawat kahariwang. Kahariwang nyaéta parasaan anu ngarobah barang-barang anu saé dina hirup jadi panyababna salempang sareng sangsara. Upami anjeun jalma anu iman atanapi hoyong janten salah, selapkeun dina kahirupan anjeun sapopoé a doa pikeun cageur kahariwang. Éta meureun pangobatan anu pangsaéna pikeun ngatasi kaayaan kateupastian sareng putus asa.

Sholat pikeun merawat kahariwang

Definisi ilmiah anu paling sering dianggo pikeun kahariwang nyaéta: "kaayaan anu teu pikaresepeun, prospektif, henteu proporsional, subyektif sieun kualitas teu ngarareunah émosina," tapi kecap-kecap ieu henteu teras-terasan bakal nganyatakeun kumaha anu anjeun raoskeun, leres? ? Tapi ayeuna anjeun kedah naros ka diri nyalira naon anu ngajantenkeun anjeun hariwang sareng kumaha a doa pikeun cageur kahariwang anjeun tiasa ngabantosan. Dinten, dua pemicu utama pikeun karesahan nyaéta pagawéan sareng hubungan cinta, sapertos ieu mangrupikeun dua daérah kahirupan dimana urang dipaténan sareng kami langkung sieun gagal. Masalahna henteu hariwang, masalahna nyaéta lamun salempang kaleuleuwihi sareng kumawula pikeun damel sareng hubungan nyegah urang tina kasehatan anu séhat, sare wengi anu saé komo tuangeun saé. Ayeuna anjeun langkung sadar kana masalah anjeun sareng kumaha mangaruhan kahirupan anjeun, waktuna pikeun milari jalan pikeun ngontrol sagala kahariwang ieu dina anjeun! Seueur anu milari perawatan médis, psikolog, tapi aya ogé iman anu éfisién pisan. Anjeun ogé tiasa milarian bantosan médis, tapi upami anjeun kaluar tina ranjang unggal dinten nalika anjeun ngadoakeun doa pikeun cageur karesahan, dinten anjeun bakal langkung énténg, kalayan katengtreman langkung jero sareng kasaimbangan anu langkung émosional.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Doa Santo Saint Lasarus pikeun kasiksa sareng teu mungkin aya obat

Doa pikeun penyembuhan kahariwang

“Creo, Señor, que eres Dios el Padre Todopoderoso, creador del cielo y de la tierra. Creo en Jesucristo, salvador de toda la humanidad. Creo en el divino Espíritu Santo santificador. Señor, hoy pedimos la gracia de la libertad de la ansiedad en nosotros. En el nombre de Jesús, libérame de esta angustia, libérame de esa ansiedad. Señor, que tu poder liberador libere cualquier espíritu de depresión, eliminando todos los lazos y todas las formas de manifestación de ansiedad. Cura, Señor, donde este mal se ha asentado, arraiga este problema de raíz, cura los recuerdos, las marcas negativas. Señor Dios, que la alegría se desborde profundamente en mi ser. Con tu poder y en el nombre de Jesús, rehace mi historia, mi pasado y mi presente. Libérame, Señor, de todo mal, y que pueda ser sanado y liberado en tu presencia en momentos de soledad, abandono y rechazo. Renuncio en el poder liberador de nuestro Señor Jesucristo, la ansiedad, la incertidumbre, la desesperanza, y me aferro a su poder, señor, en su gracia. Dame, Señor, la gracia de liberarte de la ansiedad, la angustia y la depresión. Amén. También hay otra oración para curar la ansiedad que es más corta. Puede escribirlo en papel y hacerlo siempre que se sienta ansioso:

Doa pikeun nyageurkeun iman iraha waé

"Gusti Anu Maha Kawasa, pamundut anu sopan sareng tanpa iman anu goréng. Kuring nyungkeun sakedik perdamaian anjeun, berkah anjeun sareng hariwang anjeun. Kanggo tujuan panyembuhan, kuring nyungkeun anjeun ngaleungitkeun kahariwang ieu. Hatur nuhun, kuring bakal salawasna bersyukur dugi ka tungtungna. Amin.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Fokus kana studi sareng damel.

Sholat pikeun ngarawat kahariwang mendesak

"Gusti, ngan anjeun terang haté kuring, ku kitu sareng iman sareng khususna, abdi nyuhunkeun ka anjeun anugerah pikeun diajar ngaitabkeun karesahan sareng kahariwang kuring. Abdi hoyong ngantunkeun diri dina panangan anjeun, percanten sareng kalem ngantosan tindakan anjeun dina kahirupan kuring! Jimat pikiran, rarasaan sareng pancaindera sahingga kuring henteu hariwang pisan. Bantosan abdi pikeun ngajaga pikiran kuring kana naon anu hadé pikeun kuring sareng Karajaan anjeun. Sucikeun kuring, supaya kuring tiasa janten jalma anu ngeusi Roh Suci, ketenangan saring, tenang sareng katenangan! Pasihan abdi kakuatan supaya kuring tiasa tetep émosi sareng pikiran ku mantep ku percanten ka Allah. Pak, hatur nuhun kusabab kuring terang anjeun ngajagaan kuring. Kuring bakal nyobian unggal léngkah anu ningalikeun ka kuring anu dipikabutuh pikeun rencana anjeun dilaksanakeun dina kahirupan kuring. Kuring percanten ka anjeun sareng kecap anjeun. Abdi masihan anjeun sadaya hariwang sareng prihatin kuring. Dugikeun kuring tina salempang kaleuleuwihi! Kuring dipercanten sareng ngarep anjeun. Amin.
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes