Sholat pikeun merawat kahariwang. Kahariwang nyaéta parasaan anu ngarobah barang-barang anu saé dina hirup jadi panyababna salempang sareng sangsara. Upami anjeun jalma anu iman atanapi hoyong janten salah, selapkeun dina kahirupan anjeun sapopoé a doa pikeun cageur kahariwang. Éta meureun pangobatan anu pangsaéna pikeun ngatasi kaayaan kateupastian sareng putus asa.

Sholat pikeun merawat kahariwang

Definisi ilmiah anu paling sering dianggo pikeun kahariwang nyaéta: "kaayaan anu teu pikaresepeun, prospektif, henteu proporsional, subyektif sieun kualitas teu ngarareunah émosina," tapi kecap-kecap ieu henteu teras-terasan bakal nganyatakeun kumaha anu anjeun raoskeun, leres? ? Tapi ayeuna anjeun kedah naros ka diri nyalira naon anu ngajantenkeun anjeun hariwang sareng kumaha a doa pikeun cageur kahariwang anjeun tiasa ngabantosan. Dinten, dua pemicu utama pikeun karesahan nyaéta pagawéan sareng hubungan cinta, sapertos ieu mangrupikeun dua daérah kahirupan dimana urang dipaténan sareng kami langkung sieun gagal. Masalahna henteu hariwang, masalahna nyaéta lamun salempang kaleuleuwihi sareng kumawula pikeun damel sareng hubungan nyegah urang tina kasehatan anu séhat, sare wengi anu saé komo tuangeun saé. Ayeuna anjeun langkung sadar kana masalah anjeun sareng kumaha mangaruhan kahirupan anjeun, waktuna pikeun milari jalan pikeun ngontrol sagala kahariwang ieu dina anjeun! Seueur anu milari perawatan médis, psikolog, tapi aya ogé iman anu éfisién pisan. Anjeun ogé tiasa milarian bantosan médis, tapi upami anjeun kaluar tina ranjang unggal dinten nalika anjeun ngadoakeun doa pikeun cageur karesahan, dinten anjeun bakal langkung énténg, kalayan katengtreman langkung jero sareng kasaimbangan anu langkung émosional.

Doa pikeun penyembuhan kahariwang

"Kuring yakin, Gusti, yén anjeun téh Allah Rama Anu Maha Suci, anu nyiptakeun langit sareng bumi. Abdi percanten ka Yesus Kristus, juru salamet sadaya umat manusa. Kuring percanten ka Nu Maha Suci nyucikeun Roh Suci. Gusti, dinten ieu urang nyungkeun rahmat kabébasan tina kahariwang dina diri urang. Dina nami Gusti Yesus, leupaskeun abdi tina kasusah ieu, nyalametkeun kuring tina kahariwang éta. Gusti, mugia kakuatan anjeun anu ngabebaskeun ngaleupaskeun sagala sumanget déprési, ngaleungitkeun sagala hubungan sareng sagala bentuk manifestasi kamelang. Cageurkeun, Gusti, dimana kajahatan ieu parantos netep, akar masalah ieu dina akar na, cageur kenangan, tanda négatip. Gusti Gusti, mugia kabagjaan nguuhan jero ka mahluk kuring. Kalayan kakuatan anjeun sareng dina nami Gusti Yesus, cobian deui sajarah kuring, jaman baheula sareng jaman ayeuna. Bébaskeun kuring, Gusti, tina sagala kajahatan, sareng mugia abdi diubaran sareng dileupaskeun di payuneun anjeun dina saatos katiisan, katinggali sareng ditolak. Kuring nolak kakuatan pembébas Gusti urang Yesus Kristus, kahariwang, kateupastian, asa-asa, sareng kuring nangkél kakuatanana, Gusti, dina rahmat-Na. Pasihan abdi, Gusti, rahmat pikeun ngabébaskeun anjeun tina kahariwang, kasusah sareng déprési. Amin. Aya ogé anu sanés doa pikeun cageur kahariwang anu langkung pondok. Anjeun tiasa nyerat éta dina tulisan sareng ngalakukeun nalika anjeun ngarasa prihatin:

Doa pikeun nyageurkeun iman iraha waé

«Gusti Anu Maha Kawasa, pamundut anu sopan sareng tanpa iman anu goréng. Kuring nyungkeun sakedik perdamaian anjeun, berkah anjeun sareng karesahan anjeun. Dina dudung, kuring nyungkeun anjeun ngaleungitkeun kahariwang ieu. Hatur nuhun, kuring bakal salawasna bersyukur dugi ka tungtungna. Amin.

Sholat pikeun ngarawat kahariwang mendesak

"Gusti, ngan anjeun terang haté kuring, ku kitu sareng iman sareng khususna, abdi nyuhunkeun ka anjeun anugerah pikeun diajar ngaitabkeun karesahan sareng kahariwang kuring. Abdi hoyong ngantunkeun diri dina panangan anjeun, percanten sareng kalem ngantosan tindakan anjeun dina kahirupan kuring! Jimat pikiran, rarasaan sareng pancaindera sahingga kuring henteu hariwang pisan. Bantosan abdi pikeun ngajaga pikiran kuring kana naon anu hadé pikeun kuring sareng Karajaan anjeun. Sucikeun kuring, supaya kuring tiasa janten jalma anu ngeusi Roh Suci, ketenangan saring, tenang sareng katenangan! Pasihan abdi kakuatan supaya kuring tiasa tetep émosi sareng pikiran ku mantep ku percanten ka Allah. Pak, hatur nuhun kusabab kuring terang anjeun ngajagaan kuring. Kuring bakal nyobian unggal léngkah anu ningalikeun ka kuring anu dipikabutuh pikeun rencana anjeun dilaksanakeun dina kahirupan kuring. Kuring percanten ka anjeun sareng kecap anjeun. Abdi masihan anjeun sadaya hariwang sareng prihatin kuring. Dugikeun kuring tina salempang kaleuleuwihi! Kuring dipercanten sareng ngarep anjeun. Amin.