Doa pikeun Barudak. Éta mangrupikeun alesan pikeun neneng sareng kasedih saha waé anu tiasa karasa. Ieu sababna ngumpulkeun a doa pikeun barudak ka Getih Kristus sareng Roh Suci mangrupikeun hal anu lumayan.

Ti waktos urang terang yén aranjeunna aya, haté urang ngeusi prihatin sareng sensasi anu sering hésé ngajelaskeun.

Tuang sagala masalah ieu kana doa mangrupikeun hal paling wijaksana anu tiasa urang lakukeun salaku kolot nalika urang nampilkeun hariwang anu ngeunah atanapi kaleuleuwihan. 

Ayeuna, nalika bahaya sigana janten tatanan siang sareng mana barudak, khususna dina tahap nonoman dini, sigana henteu sadar sagala hal négatip anu kalong di lingkungan.

Ieu sababna, jauh tina nyaram ieu atanapi éta, naon anu kedah anjeun laksanakeun, sajauh tina pendidikan anu saé, mangrupikeun tempat urang anu salajengna sareng doa.

Doa pikeun murangkalih Naha kuat pisan?

Doa pikeun Barudak

Seueur pembaca urang henteu terang naha solatna kuat.

Aranjeunna dipikanyaho kuat, bahkan pisan kuat.

Doa urang Aranjeunna aslina.

Aranjeunna mundur tina Kitab Suci, situs Garéja Katulik sareng sumber amanah.

Kabeh aya anu kuat sareng dianggo.

Maka, upami anjeun hoyong doa anu kuat pikeun murangkalih, anjeun parantos terang yén anjeun gaduh 3 ieu di handap. Sholat sareng iman anu hébat. Sok percanten kana kakawasaan Gusti. Cara éta henteu kedah gagal.

 Doa ka Darah Kristus pikeun murangkalih 

Gusti, Rama anu Maha Kawasa, hatur nuhun anjeun masihan anak ieu urang.

Éta mangrupikeun kabagjaan pikeun urang, sareng hariwang, kasieun sareng kacapean anu hargana, urang nampi aranjeunna kalayan tenang. Bantosan kami pikeun cinta aranjeunna ikhlas.

Ngalangkungan kami anjeun parantos nyandak hirup ka anu hirup; Ti sakabeh kalanggengan anjeun terang sareng dipikacinta aranjeunna.

Pasihan kami kawicaksanan pikeun nungtun aranjeunna kasabaran pikeun ngalatih aranjeunna waspada sangkan biasa aranjeunna ngaliwatan conto kami.

Anjeun nguatkeun cinta kami pikeun ngabenerkeun aranjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung saé.

Hésé pisan ngartos aranjeunna janten sapertos aranjeunna hoyong, ngabantosan aranjeunna pikeun jalan.

Ajar ka Kami Bapa anu saé ku jasa Yesus Putra sareng Gusti urang.

Amin

Naha anjeun resep doa ka Darah Kristus pikeun murangkalih?

Pikeun nyatakeun yén Darah Kristus tetep ngalir dina salib éta hiji bebeneran anu loba wani ragu.

Tapi, getih ieu tetep mujijat ku cara anu hébat sareng henteu Éta ngan ukur efektif dina ngabersihan dosa-dosa urang Éta ogé tiasa ngabantosan urang ngarengsekeun kaayaan naon waé anu timbul sareng langkung seueur upami éta pikeun budak urang. 

Yesus, salaku putra anu saé, terang sareng ngartos sadaya anu parantos dilangkungan ku barudak, sepanjang waktos aranjeunna tiasa kagoda pikeun ngalakukeun hal-hal anu henteu hadé pikeun aranjeunna sareng henteu terang atanapi henteu hoyong ningali.

Éta pikeun sadaya hal ieu yén nyuhunkeun yén getih pikeun paménta khusus pikeun murangkalih anu kuat, salian nyayogikeun katentreman anu diperyogikeun pikeun ngadagoan mukjijat ieu, urang tiasa mastikeun yén éta bakal ngabantosan sareng kami gancang-gancang tinimbang engké tiasa ningali naon anu urang minta.   

Sholawat ka Roh Suci pikeun murangkalih 

Gusti, terangkeun pikiran barudak urang supados aranjeunna terang jalan anu anjeun pikahoyong pikeun aranjeunna, supados aranjeunna tiasa masihan anjeun kamulyaan sareng ngahontal kasalametan.

Tahan ku kakuatan anjeun, supados aranjeunna nyorong kana cita-cita Karajaan anjeun.

Sulihkeun kami ogé, kolotna, pikeun ngabantosan aranjeunna mikawanoh sareng kristian Kristian sareng minuhan éta kalayan bérés, kolaborasi sareng inspirasi batin anjeun.

Amin

Nalika Yesus naék ka sawarga anjeunna ngantepkeun kami ka Roh Suci janten perusahaan anu langgeng kami unggal dinten dugi ka anjeunna uih.

Teu aya anu teu terang urang tibatan anjeunna, henteu komo urang sorangan.

Nalika kami hariwang, kami ngungkabkeun diri, nalika urang nangis demi putra, Roh Suci éta aya anu tetep kami matuh sareng anjeunna ogé ngurus putra éta di mana waé anjeunna aya.

Marilah urang naroskeun ku iman sareng kapercayaan yén anjeunna bakal ngabantosan urang sareng ngajantenkeun sadayana nganggo musabab anjeunna kedahna, langkung lami ti anu diarepkeun.

Doa pikeun barudak pemberontak 

Allah abdi, kuring nawiskeun anak anjeun; Anjeun masihan aranjeunna ka abdi, anu milik anjeun salamina; Kuring ngadidik aranjeunna pikeun Anjeun sareng nyungkeun anjeun tetep pikeun kamulyaan anjeun. Pangéran, méh egois, cita-cita, jahat henteu mindahkeun anjeun tina jalan anu saé.

Anu aranjeunna gaduh kakuatan pikeun meta ngalawan anu jahat sareng yén motif sadaya perilaku salawasna sareng ukur saé.

Aya seueur teuing jahat di dunya ieu, Gusti!

Anjeun terang kumaha lemah kami sareng kumaha jahat sering narik minat kami; tapi Anjeun sareng kami sareng kuring nempatkeun murangkalih kuring dina panangtayungan anjeun.

Pasihan aranjeunna cahya, kakuatan sareng kabagjaan di bumi ieu, Gusti, supados aranjeunna hirup pikeun Anjeun di bumi ieu; sareng yén di surga, bareng-bareng, urang tiasa nikmati perusahaan salilana.

Amin

Pemberontosan murangkalih barudak mangrupikeun hal anu urang tiasa ngawitan perhatikeun ti budak leutik sareng éta dina waktos anu ayeuna anjeun kedah ngamimitian nyuhunkeun pitulung supados dikirim ka urang tina kahyangan.

Seueur waktos urang salaku kolot peryogi alamat kanggo terang naon anu kedah dilakukeun sareng anu henteu kedah laksanakeun pikeun ngabantosan pemberontakan barudak urang henteu pisan serius. 

Pesenan dina a do'a pikeun barudak anu barontak, tina jiwa supados urang dipasihan hikmah sareng naséhat anu saé pikeun murangkalih urang anu pangsaéna pikeun urang laksanakeun.

Sholawat ka Radang Barudak

Bapa anu dipikahormat sareng Gusti urang, berkah doa ieu ku Cinta anjeun infinito sahingga nalika éta daun biwir abdi sareng kakuatan indomitable tina haté kuring, sadaya tentara sawarga anjeun ngabales panggero kuring kalayan masihan barudak kuring naon anu aranjeunna nungtut pikeun épolusi jeung kabagjaan.

Panutup doa ieu kalayan ikhlas sareng Abdi sareng ulah ngantep anu jahat atanapi kasalahan kuring. Kekasih Malaikat Michael Kuring keur nelepon anjeun dina Gusti pikeun nyandak anak kuring sareng ngajagi aranjeunna kalayan pedang anjeun tina sagala jahat.

Motong gangguan sareng beungkeut na, ngaleupaskeun aranjeunna sareng masihan iman anu kuat supaya aranjeunna henteu kaluar tina jalan anu saé. Kekasih Malaikat Jofiel Kuring nyauran anjeun ku nami Gusti pikeun ngabungkus barudak kuring kalayan terang hikmah.

Ngabantosan aranjeunna pikeun suksés ngamekarkeun bakat sareng kamampuan anjeun, malikeun aranjeunna tina kasalahan, kabiasaan sareng jahiliah. Dorong aranjeunna pikeun diajar sareng teras nungkulan sareng ngabersihan jalur supados tiasa ngalaksanakeun pagawean sareng janten bagja di bumi.

Kekasih Archangel Chamuel Kuring keur nelepon anjeun dina ngaran Gusti pikeun ngeusian anak kuring ku Asih, dudung haté teras ngantepkeun aranjeunna terang Asih sareng tetep.

Bantosan aranjeunna hirup sauyunan sareng sagala hal dunya sareng masihan aranjeunna kamampuan janten bageur sareng mikanyaah tanpa lemah atanapi dipangaruhan ku jahat.

Muga Cahaya anu bersinar di jiwa mereka moal kaluar. Janten eta kanggo barokah kulawarga sareng kamulyaan Gusti salamina teras.

Amin.

Disebutkeun yén unggal jalma di dunya ngagaduhan malaikat anu ditugaskeun, tapi anu sami henteu nyarios tina arsangels sareng yén aranjeunna janten rérénal hirarkis anu sanés dina tentara langit. 

Urang tiasa nganggo aranjeunna iraha waé kabutuhan.

Galau, pejuang sareng réréncangan kami, para Archangels sok ngabantosan kami tarung perang-perang éta dimana urang teu aya kakuatan. 

Dina kasus barudak henteu langkung saé tibatan salah sahiji pikeun ngalawan kameunangan di daérah anu diwajibkeun anak. 

Naha kuring tiasa nyebut 4 kalimat?

Anjeun tiasa nyebatkeun 4 kalimat tanpa masalah.

Doa pikeun barudak ka Darah Kristus, ka Roh Suci sareng ka Archangels ngan ukur ngajagaan sareng misahkeun barudak tina cara-cara jahat.

Ku sabab éta, anjeun henteu sieun nyebut kabéh kalimat dina tulisan ieu.

Anu penting nyaéta percanten kana kakawasaan Allah sareng iman.

Sholat tanpa kasieun, anjeun bakal ngaji ogé.

Langkung seueur doa: