Sholat ka Santa Muerte pikeun anu dipikacinta mulang. Anjeun bakal tiasa nampi jawaban tina seueur pamundut anjeun ngeunaan cinta.

Anu dipikacinta anu henteu réngsé ngalebetkeun kahirupan anjeun atanapi anu henteu acan meuntas jalan anjeun tiasa nampi petunjuk ti Pati Suci pikeun datang atanapi nampi anjeun dina hirupna.  

Dina kasus anu dimana cinta anu urang karasa ka jalma henteu dibales deui nyaéta nalika urang butuhkeun pitulung dina doa anu kuat ieu ku cara anu pas, gancang sareng efektif.

Anjeun tiasa percanten, doa ieu pisan kuat. Doakeun kalayan iman anu hébat sareng abah kakuatan anjeun!

Naon ari Ojatah ka Santa Muerte supados si anu dipikacinta wangsul?

Sholawat ka Santa Muerte supados anu dipikacinta wangsul

Doa ngaladénan pikeun sadaya anu anjeun butuhkeun, pamundut panginten henteu janten fisik salaku panyembuhan atanapi harta tapi meureun spiritual pikeun ngahontal perdamaian batin.

Dina hal ieu doa kanggo nampi kanyaah atanapi pikeun anjeunna kéngingkeun urang, anu penting nyaéta terang yén doa tiasa ngalakukeun sadayana. 

Doa ieu ka Santa Muerte dipercaya dimimitian di suku Aztec di Méksiko, nanging dipikanyaho yén dugi ka ayeuna diadopsi kusabab kakuatan sareng efektivitasna. 

Sholat ka Santa Muerte pikeun uih deui anu dipikacinta

Santa Muerte, sobat awéwé sareng lalaki anu sangsara, kuring sujud dina suku anjeun pikeun nyarioskeun duka anjeun.

Abdi milarian anjeun pikeun ngabantosan abdi pikeun ngirangan kahadéan kuring.

Duka sareng daya teu upaya ngurus kuring.

Kuring naroskeun anjeun pikeun ngadangukeun pamundut kuring, parasaan abdi murni sareng setia ka jalma anu kuring dipikacinta.

Hapunten kaayaan ieu sareng milari bantuan dina mantel suci anjeun.

Nampi kecap-kecap ieu salaku cerminan naon anu aya dina haté kuring.

Jiwa kuring nyababkeun kusabab henteuna (sebut namina) sareng kuring nyuhunkeun anjeun sadaya kakuatan pikeun mawa ka sisi kuring.

Kuring terang anjeun ngadangu doa abdi sabab sumping tina jero jiwa kuring, kuring terang anjeun bakal ngabantosan kuring.

Kuring bakal hatur nuhun sakumaha nikmat anu diapresiasi, masihan anjeun sadaya hormat sareng bangsawan abdi.

Kuring ogé janji anjeun (ngadamel jangji) Kuring bakal nedunan tanpa ragu.

Kuring ninggalkeun masalah tangkurak kuring dina panangan anjeun, sabab kuring percanten pisan kana kakuatan anjeun, ajaib sareng Santa alus.

Janten éta.

Santa Muerte anu diarahkeun kieu bongan anu khusus nyaéta Santa Muerte Roja, perwakilan fisik na diwakilan sasarengan sareng jas warna ruby.

Anjeunna tiasa janten pamundut anu kedah aya hubunganana sareng parasaan, bogoh, hubungan sareng émosi.

Aya anu nyarankeun pikeun ngadamel altar anu cukup hurung ku sababaraha maturan anu tiasa janten buah, kembang, manisan atanapi minuman keras.

Doa ka Santa Muerte pikeun mulang deui anu dipikacinta kedah dipayunkeun di payuneun altar ieu salami tujuh dinten sareng dina ahir waktos ieu naon waktuna ngantosan kajadian ka mujijat.   

Naha solat ieu kuat?

Jawabanna diragukeun masih positif ti saprak, mangtaun-taun, kasaksian para mukmin anu parantos sumping ka dinya sareng parantos dibantosan pitulung.

Salaku tambahan, sadaya doa dilakukeun kalayan iman anu kuat.

Anjeunna kuat pisan. Urang kedahna iman.

Tip: Doa ka Santa Muerte pikeun mulang deui anu dipikacinta

Abdi hoyong masihan pituah saderhana supados ngadoa langkung kuat.

Lampu 7 lilin beureum di hareupeun gambar Santa Muerte. Upami anjeun sukses, cahayakeun lilin di payuneun patung Pupusna Suci.

Nawaran lilin pikeun anjeunna. Lilin mangrupakeun tawaran hatur nuhun.

Can jantenkeun jangji salami ieu ritual ieu. Anjeun tiasa jangji pikeun langkung terang lilin atanapi ngadamel jenis anu sanés.

Ku cara anjeun ngadoakeun anjeun bakal jalan gancang. Sadaya pitulung anu diperyogikeun tiasa didapetikeun ku cara anu langkung saderhana sareng langkung kuat.

Upami anjeun badé kéngingkeun jalma anu dipikacinta, anjeun kedah neneda doa ieu Pupusna Suci.

Langkung seueur doa: