Doa ka San Marcos de León datang datang Épéktip pisan.

inget yen dunya Spiritual langkung nyata tibatan anu tiasa urang bayangkeun sareng, pikeun merjuangkeunana, urang ogé peryogi alat-alat spiritual anu ngajantenkeun urang kéngingkeun kameunangan atanapi kaajaiban anu urang peryogikeun pisan. 

Énergi positip anu dikaluarkeun di lingkungan saenggeus ngadamel doa sering dirasa sareng anu penting pisan saprak ngajaga bumi anu pinuh harmoni ngabantosan ngajaga katata sareng vibes anu hadé dina sagala lingkungan di bumi kami. 

Doa ka Saint Mark of Leon, sumping sareng sumping Naon doa pikeun? 

Doa ka San Marcos de León anu sumping

teu aya solat egois, sanaos siga kitu.

Pikeun naroskeun jalma ieu henteu ngajauhkeun kami pisan atanapi henteu, di mana waé anjeunna, anjeunna sumping deui sapertos domba anu lemah lembut nyaéta percanten ka San Marcos de León bakal nempatkeun kahayang dina manah jalma khusus ieu dugi ka tingali kami gancang-gancang. 

Penting pikeun netelakeun yén doa ieu henteu ngan ukur dilakukeun pikeun kasus cinta sabab urang tiasa ngawangkong ngeunaan babaturan atanapi dulur anu parantos ngaleungit atanapi anu ngan ukur dijauhkeun ti urang tanpa alesan anu jelas.

Doa ka San Marcos de León anu sumping

Duh Saint Mark of Leon

Anjeun anu ngadominasi sato galak pangbadagna di dunya

Singa sareng oray, sareng sadaya anu nyebrang jalan anjeun

Kuring nyuhunkeun anjeun ngabongkar sareng ngarombak manah (ngaran jalma) sumping ka suku kuring

Hayu anjeunna sumping, sasambat sina sumping, tanpa nanaon atanapi saha anu ngeureunkeun anjeunna

Kéngingkeun anjeunna ngaji, lumpat tanpa aya anu ngabantosan anjeunna

Kuring nyuhunkeun jalanna dipendekkeun sareng léngkah anjeun manjangkeun

Sareng éta payuneun abdi kalayan sumanget ngagulung na

Katingalna sapertos domba sakedik, sareng di sampingan kuring.

Yén anjeunna henteu bobo, yén anjeunna henteu tuang, sareng yén anjeunna asa pikeun tujuan kuring.

Oh San Marcos de León, pasihan abdi nikmat ieu.

Amin.

Upami anjeun hoyong gaduh kakuatan langkung, anjeun kedah ngado'a doa panguasaan saatosna di St Mark of Leon yén Kadieu Kita Hayu.

Nalika jalma séjén berusaha pikeun ngahontal tujuanna ku cara ngagunakeun tukang sihir atanapi trik tipu daya, aya sajumlah mukmin anu masih terikat ka iman Kristen sareng anu terus ngandelkeun kakawasaan doa. 

Henteu janten masalah upami narik babaturan, mitra, boss, tatangga, anggota kulawarga atanapi pasangan, kalimat ieu sami-sami kuat dina hal naon waé anu dianggo.

Doa pelengkap ...

Upami anjeun badé kéngingkeun kakuatan anu langkung, anjeun kedah ngucapkeun doa ti domain.

Sholat kudu didoakeun dituturkeun anu sanés. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa langkung kakuatan dina doa.

Neneda kalayan iman anu hébat sareng di lampu tungtung 3 lilin beureum. Lilin pikeun hatur San Marcos de León.

In the God God I invoke you, semangat of Dominion
Ku Roh Stasionus, sareng putus asa
Don Juan jalan-jalan, sumanget panambang Juan
Tina jalan, jalur, sareng tempat, sumanget opat angin
Roh tina Saint Mark of Leon
Kuring ngadoakeun ieu ka san marcos de león datang
Kuring ngahias anjeun pikeun mantuan kuring ngawasa lima indra
Pikiran, sidang, sareng wasiat tina (ngaran jalma
Kuring moal tiasa tuang atanapi bobo, bilih kuring henteu nginum atanapi leumpang
Muga panginten anjeun tiasa ngan ukur nempatkeun kuring
Dugi ka handapeun suku kuring dugi ka lirén
Ngajanten anjeunna datangna tobat sareng hina
Ngubaran kuring kalayan hormat anu urang pantes
Kalayan 2 kuring ningali anjeun, kalayan kuring 3 dasi anjeun, getih kuring nginum sareng haté anu ku anjeun pasihkeun
Panon kuring buta anjeun sareng wasiat abdi milik anjeun
Janten, janten waé, amin

Naha solat ieu kuat?

Doa anu kuat pisan upami éta dilakukeun kalayan iman, ieu mangrupikeun rahasia, bahan khusus anu ngajamin efektifitas doa.

Dina kitab suci Gusti Allah ngajarkeun yén urang tiasa naroskeun anjeunna dina nami putrana na Yesus Kristus yén anjeunna bakal masihan kami panjalukna.

Teu aya anu teu aya di dunya anu urang henteu tiasa ngahontal doa ti San Marcos de León anu sumping.

Langkung seueur doa: