Doa ka San Marcos de León. Sagala doa anu kawasa, tapi na doa ka santo tandakan leon ngalilindeuk, pikeun kanyaah, damel sareng disebatkeun khusus saprak Saint Mark caket sareng Yesus nalika anjeunna aya di bumi.

Injil San Marcos paling penting saprak éta gaduh vérsi pikiran tina budak, sapertos Marcos dina waktos éta, anu ngajantenkeun éta versi polos sareng pinuh kabeneran anu tiasa ngirangan ka sadayana anu ngalangkungan anu hurup. 

Injil San Marcos paling penting saprak éta gaduh vérsi pikiran tina budak, sapertos Marcos dina waktos éta, anu ngajantenkeun éta versi polos sareng pinuh kabeneran anu tiasa ngirangan ka sadayana anu ngalangkungan anu hurup. 

Ayeuna, San Marcos parantos janten tautan anu épék pikeun naroskeun ka Gusti pikeun sadaya panyahatan anu kuat, henteu paduli hésé anu mujijat.

Saint Mark, balad Yesus, janten réréncangan sadaya jalma anu tetep peryogi di haté sareng anu peryogi anu dilakukeun dina kahadean ti surga. 

Naha doa ka Saint Mark of Leon damel? 

Doa ka San Marcos de León

San Marcos de León salawasna caket sareng Yesus Kristus, ku kituna naroskeun anjeunna janten efektif, sabab anjeunna ngadukung pikeun urang sateuacan na balad.

Sholat aranjeunna kedah dilakukeun tina lebet jiwa y kalayan ikhlas tiasa, emut yén urang naroskeun kaajaiban atanapi kanggo kaayaan anu parantos dibéréskeun, naha éta anjeun kedah naros terang naon anu diperyogikeun.

Kalayan doa ka Saint Mark of Leon sami. Peryogi iman.

Saint Maros terang naon éta pikeun ningali sobatna maot, anjeunna terang naon anu ngajarkeun firman Alloh nalika anjeunna dianiaya, anjeunna menderita kasedihan sareng duka, sieun teu dipikanyaho sareng sadaya kasangsaran anu tiasa dialamina.

Ieu naha Iraha anjeun nyuhunkeun pamundut anjeunna teu kedah lami ngabales, kusabab anjeunna terang naon anu tiasa di palay di bumi sareng ayeuna anjeunna sékutu urang di surga. 

Kakuatanna nyaéta infinito, kaajaiban-kaajaiban na. Aya rébuan jalma anu tiasa nyaksian kakuatanana, ieu sababna solat San Marcos de León mujarab.

Doa ka Saint Mark of Leon pikeun mempermainkan jalma 

San Marcos de León anjeun anu mawa kecap Kristus pikeun dunya ngadangukeun doa abdi.

Mugia kakuatan sareng tékad anjeun mastikeun yén kuring ngalakukeun kaadilan sareng musuh kuring bakal éléh sateuacan San Marcos anu saé, kalayan kakuatan ngeunaan Singa sareng kakuatan dominasi na ngajantenkeun jalma-jalma anu badé ngalakukeun kuring salah tumuh ka payuneun Gusti sareng ngarobih pipikiran.

Ngadugikeun pikeun kuring anjeun anu nyerahkeun kahirupan anjeun pikeun ngajantenkeun pangandika ti Pangéran Anu Maha Suci anu dipikaterang sareng ngalaksanakeun pamundut kuring ...

(Kami ngadamel nyuhunkeun)

Kuring henteu hoyong jalma-jalma anu jahat sareng anjeunna, ngan ukur matak ngabédakeun jalma anu parantos kuring sareng ngarugikeun kuring ambéh aranjeunna uih deui ka kuring kalayan cara anu lemah lembut sareng alus.

Muga cinta anu sukséskeun kana jahat sareng kahirupan kuring janten syurga perdamaian. Sadaya ieu kuring naros dina nami Yesus Kristus Gusti urang sareng kuring naroskeun anjeun ngadangukeun doa abdi anu putus asa.

Amin.

Doa tiasa dilakukeun pikeun alesan naon sareng teu aya egois sareng henteu langkung penting teuing tina anu sanés.

Sadaya jalma lulus peryogi sareng urang kedah silih asuh sateuacan syurga pikeun nampi anu diperyogikeun.

El nyuhunkeun ka tukangeun  Hiji jalma téh, seueur kali, barang hirup atanapi maot.

Éta tiasa diterapkeun ku sababaraha cara, sapertos di damel, ka bumi, sareng dulur o sobat amora.

Kalayan doa ieu ulah milarian pikeun ngamajukeun atanapi ngalebetkeun wasiat jalma sanés tapi tiasa ngolo-ngolo sakedik supados ngahontal tujuan anu bakal nyugemakeun pikeun sadaya pihak anu kalibet.

Doa Saint Mark of Leon kanggo cinta teu mungkin

Rahayu Saint Mark of Leon, anjeun anu ngadamel sadayana anu mustahil, anu ngaréduksi naga sareng singa. Nyieun (nami jalma) perhatikeun parasaan kuring, kadeudeuh, kurban kuring.

Kuring nyuwun anjeun haténa anu henteu ngan ukur katépaan ku seuneu napsu gairah. Nalika anjeun bangun tina léda, kuring badé mikir ngeunaan kuring.

Oh, San Marcos de León, anjeun anu henteu ngémutan sareng junun ngarampas sato galak anu paling kuat, ku kituna kuring naroskeun anjeun pikeun ngantebkeun kuring. Mangsa, datang, datang, moal aya anu ngeureunkeun anjeun, cik abdi jalur cinta bersangkutan sareng Hormat, anu anjeun bogoh ka abdi kalayan kakuatan anu sami anu kuring dipikacinta sareng sujud ka anjeun.

Kanggo pikiran anu aya dina (ngaran jalma) kuring datang ka anjeun, Saint Mark, supados dina impian sareng impian anjeun anjeun tiasa aya dina nami Gusti jeung ngalangkungan kuring, muga-muga cinta anjeun diarahkeun ka arah haté kuring, muga kuring dina pikiran anjeun .

Mantosan abdi pikeun ngageurkeun jantung ieu kasiksa ku acuh acuh anjeun sareng ngajantenkeun sadaya penderitaan kuring janten cinta dibales.

Amin.

Éta salawasna ngado'a pikeun do'a Saint Mark of Leon pikeun kanyaah.

Asih nyaéta salah sahiji alesan anu ngajantenkeun manusa sacara utuh dina komunikasi tetep sareng surga.

Boh moal dibaleskeun naon sababaraha kasusah anu bakal dilangkungan sareng pasangan do'a pikeun cinta San Marcos de León kuat.

Dina jinis pamundut ieu kedah nyarios sareng kasucian total. Émut yén urang nyarioskeun ka jalma anu sangsara di dieu di bumi ieu sadaya kasusah sareng éta naha anjeunna bakal ngartos urang sampurna. 

Nalika ngadamel doa kalayan ragu tanaga anu goréng anu dileupaskeun ngadamel doa henteu naék, éta naha éta kedah ditaroskeun kalayan iman, yakin yén anu nyiptakeun Gusti sadaya tina sagala hal bakal daék ngabantosan urang, anu henteu sia-sia waktosna urang investasi dina solat.

Doa tanpa iman sapertos ngalakukeun nanaon sareng nalika anjeun nekad nyuhunkeun hubungan anu aya hubunganana sareng cinta, iman mangrupikeun rahasia anu bakal ngabantosan sadayana direngsekeun langkung gancang. 

Doa Saint Saint of Leon pikeun digawé 

Di dieu kuring, O San Marcos de León, pikeun ngahasahkeun anjeun kalayan hina!

Pikeun caket kana naon anu anjeun akur; Kanggo muji rahmat anu tanpa wates.

Salaku penganut anu satia, kuring teras-terasan ngaladénan desain Allah, sareng sumanget kuring parantos diuat ku naskah suci.

Kumargi kitu, penginjil anu dipikacinta, kuring nyungkeun ka anjeun dinten ayeuna pikeun masihan kuring ni'mat anu parantos anjeun terang ...

(Nyarioskeun kahadean dina hubunganana)

Anjeun terang yén kalayan anjeunna kuring ngan ukur milarian anu alus pikeun kuring sareng kuring sareng kuring ngan ukur hoyong ngadeukeutkeun ka Gusti. Kuring terang yén kuring bakal kadéngé kusabab ...

Anjeun ngan ukur rahmat.

Amin.

Tanya San Marcos de León pikeun hal anu parantos aya hubungan sareng kahirupan urang Éta mangrupikeun tujuan anu penting pisan.

Tempat kerja urang mangrupikeun bumi anu kadua ku sabab aya seueur jam-waktos di palayanan kami, naha kitu sababaraha kali aya kaayaan anu matak urang tiasa ngalakukeun leuwih seueur pikeun ngangkat doa kalayan iman ku kituna tiasa direngsekeun.

Doa ieu tiasa nyababkeun padamelan anu urang parantos ngantosan sababaraha waktos atanapi pikeun ngarengsekeun sagala kasulitan anu nyegah karya urang tina ngalir leres, naon waé pamundut karya anjeun tiasa dipénta ti San Marcos sareng anjeunna bakal ngabantosan anjeun.

Doa datang dugi ka | ku kanyaah

In the God God I invoke you, spirit of Dominion Spirit of St. Caiian, and asa Don Juan tina jalan-jalan, sumanget John miner Tina jalan-jalan, jalan, sareng tempat-tempat, sumanget tina opat Roh Roh St St. Singa.

Kuring ngajantenkeun anjeun ieu doa ka santo tandu singa anu sumping Kuring ngahijikeun aranjeunna pikeun ngabantosan kuring ngawasa lima indra.

Pikiran, sidang, sareng wasiat tina (ngaran jalma Abdi henteu tiasa tuang atanapi bobo, abdi teu tiasa nginum atanapi leumpang.

Muga-muga pikirna ngan ukur disimpen dina kuring dugi ka kuring dina kaayaan anjeunna ngeureunkeun abdi ngaubat tobat sareng hina sareng ngarawat abdi kalayan hormat anu urang pantes.

Kalayan 2 kuring ningali anjeun, kalayan kuring 3 dasi anjeun, getih kuring nginum sareng haté kuring masihan panon kuring buta anjeun sareng wasiat abdi nyaéta Hormat ku kituna, jadina kitu.

Amin.

Kami badé atos pasang tulisan ku doa ka San Marcos de León anu datang cinta.

Doa anu pohara kuat sareng terkenal.

Nuju ngado'a ka St Mark sareng San cipriano.

Langkung seueur doa: