Sholawat ka Maha Agung Éta hiji liturgy yén dina iman Katolik biasana salawasna. Sadaya mukmin kedah terang kana doa ieu supaya tiasa ngalakukeun iraha waé éta peryogi.

Émut yén doa mangrupikeun sumber anu urang tiasa dianggo unggal-unggal urang karasa kana kabutuhan, urang henteu kudu ngalakukeun aranjeunna tanpa iman tapi kudu ku perasaan anu leres dina haté yén naon anu urang lakukeun nyaéta kalakuan spiritual sareng sapertos kitu kedah dilakukeun sacara serius . 

Sholawat ka Maha Agung

Doa ieu dilakukeun, dina kalolobaan kasus pikeun mayar ibadah ka Gusti urang Yesus Kristus, ngakuan korban anu dilakukeun pikeun umat manusa dina salib Calvary. 

Sholawat ka Nu Maha Suci Kumaha carana ngado'a?

1) Doa keur muji tina anu maha suci 

«Bapa Langgeng, kuring ngahaturkeun nuhun ka Anjeun sabab Anjeun infinito Cinta parantos nyalametkeun kuring, bahkan ngalawan kahoyong kuring sorangan. Hatur nuhun, Rama, pikeun kasabaran anu luar biasa anu parantos ngantosan kuring. Hatur nuhun, Gusti abdi, pikeun karep anjeun anu teu kaukur anu kagungan rahmat ka kuring. Hiji-hijina pahala anu kuring tiasa pasihkeun pikeun anjeun pikeun sadayana anu anjeun pasihkeun ka kuring nyaéta kalemahan, kanyeri sareng kasangsaraan kuring.

Abdi sateuacan Anjeun, Roh Asih, yén anjeun mangrupikeun seuneu anu teu kauangan sareng kuring hoyong tetep di payuneun anjeun anu indah, kuring badé ngalereskeun kalepatan kuring, ngomeankeun diri dina sumanget panyucian kuring sareng masihan muji muji sareng sujud.

Rahayu Yesus, kuring di payuneun Abdi sareng badé ngajemput Haténa anu henteu kaétang ti Hél Ilahi anjeun, hatur nuhun kanggo kuring sareng sadaya jiwa, pikeun Garéja Suci, pendeta sareng agama anjeun. Ngidinan, Yesus, yén jam-jam ieu leres-leres jam sauyunan, jam cinta anu kuring dipasihkeun nampi sagala kurnia anu Hati Ilahi anu ditangtukeun ku kuring.

Maryam Virgin, Ibu Gusti sareng Ibu kuring, kuring ngiluan Anjeun sareng kuring mohon anjeun ngabagi parasaan Haseut Anjeun anu suci.

Dewa ku! Kuring percanten, kuring sujud, kuring ngarepkeun sareng kuring bogoh ka anjeun. Hapunten kuring anu henteu percanten, teu nyembah, henteu sabar sareng henteu bogoh ka anjeun.

Maha Suci Tritunggal, Bapa, Putra sareng Roh Suci, kuring muja pisan ka anjeun sareng nawiskeun awak, awak, Darah, Jiwa sareng Ketuhanan Gusti Yesus Kristus urang anu paling berharga, aya dina sadaya Kemah Suci di dunya, salaku pangubaran pikeun sagala kaambek, suci sareng teu paduli ku Anjeunna nyalira tersinggung. Sareng ngalangkungan jasa anu teu aya watesna tina Ati-Na anu Maha Suci sareng tina Jinis Maria anu teu suci anu murni, kuring nyungkeun parobihan tina jalma-jalma dosa anu miskin. "

Doa muji pikeun anu maha suci nunjukkeun panyerahan anu lengkep ti jero hatéIeu sababna doa tinangtu ieu penting pisan sabab di jerona urang moal naroskeun naon-naon anu khusus tapi urang ngan ukur pasrahkeun haté urang ka anu pantesna éta kalayan hamper sareng dihina manah sapertos diajarkeun dina firman Allah. 

Ibadah hajat, anu dilakukeun tina manah sareng ikhlas mangrupikeun senjata anu pohara kuat dina widang spiritual. 

2) Sholawat ka anu paling suci pikeun nyaur mujijat

«Paling Rama Surgawi Suci
Kami hatur nuhun, mimiti sakabeh
Kanggo pangorbanan cinta anjeun anu dilakukeun, ku paeh pikeun dosa-dosa urang
Kusabab kitu kuring mikawanoh anjeun, salaku Pangéran kuring, sareng ngan ukur Juru Salamet
Dinten ieu kuring badé nempatkeun Bapa tercinta sateuacan anjeun, kahirupan kuring
Anjeun terang naon anu kuring bakal lalui, sareng naon atuh hina diri kuring sateuacan anjeun
Bapa kecap anjeun nyarios yén yén ku tatu anjeun kami disageurkeun
Sareng kuring hoyong anu pantes jangji éta, supados anjeun tiasa nambihan kuring
Gusti abdi nyuhunkeun anjeun janten di tangan spesialis anu ngagaduhan bisi kuring
Anu anjeun masihan anjeunna strategi anu perlu supados aranjeunna tiasa ngabantosan abdi
Upami éta pangersa anjeun anu paling suci
Paskeun panahan penyembuhan anjeun ka kuring, sareng ngabersihkeun awak kuring tina sadaya najis
Candak sadaya panyawat tina unggal sél kuring
Sareng mulangkeun penyembuhan kuring
Abdi naros ka anjeun, Bapa Suci
Punten anjeun tiasa sujud ceuli ngadangu solat abdi
Sareng wajah ilahi anjeun mendakan rahmat di payuneun kuring
Kuring yakin yén anjeun parantos nguping doa abdi
Sareng pastina, anjeun damel damel di kuring
Pangersa anjeun laksanakeun Bapa anu dipikacinta
Amin "

Naha anjeun peryogi ayana Tuhan dina kahirupan anjeun? Teras anjeun kedah ngado'a Sholawat Paling Suci kanggo nyarios mujijat.

Doa ieu bakal ngabantosan anjeun ngahontal kaajaiban. Naha gampang atanapi sesah, bongan ngan saukur jalan.

Sholat sareng iman anu hébat dina haté anjeun sareng salawasna percaya kana kakawasaan Gusti Gusti urang.

3) Doa pikeun muji sakral suci anu paling suci 

«Kuring nampi dinten ieu cahaya, katengtreman sareng rahmat
Tina rahayu gusti allah anu rahayu;
Kuring nampi awak sareng jiwa Yesus
Kanggo hirup kuring ngeusi rasa syukur, rindu, kabagjaan,
Charisma sareng stabilitas sateuacan kunjungan anjeun;
Abdi tetep jeroeun abdi
Kuring dada iman suci anu ngamungkinkeun kuring
Tetep ngacung di kali krisis;
Kuring resep Bliss perusahaan sawarga
Samemeh perjalanan ku kahirupan ieu éta
Éta dibungkus ku anu paling suci.
Kuring nyandak sakramén ieu dina jiwa kuring
Sareng kuring narima deui kalayan rahmat, kasaimbangan sareng kanyaah.
Muga katentreman roh janten sareng urang sadayana
Sareng tabél anu poék nyalira nalika
Iman abdi janten penampilan.
Amin.«

Gaduh iman kana doa ieu pikeun muji sakramen anu paling suci tina misbyah.

Pujian mangrupikeun pujian anu dilakukeun tina haté sareng kasadaran ku nyaho yén teu aya anu sapertos jalma. Dina hal ieu urang ngunjukkeun puji ka Pangéran, raja raja anu masihan kanyaah. Anu anjeunna tahan kasiksa sareng hina ku urang ayeuna ngaraosan kabébasan sajati dina anjeunna. 

Puji mangrupikeun bagian penting tina doa harian anu teu tiasa urang teu paduli kusabab urang kedah mikawanoh kakawasaan Gusti dina kahirupan urang.

4) Doa ka Sakramén Suci méméh bobo 

«Duh Gusti Yesus! yén nalika wengi anjeun ngalamun di seueur tempat suci di dunya, tanpa aya mahluk anjeun anu bakal nganjang sareng muja anjeun.

Kuring nawiskeun anjeun haté kuring anu goréng, ngarepkeun yén sagala ketukanana saloba cinta sareng pupujian. Anjeun, Gusti, anu salawasna jagjag handapeun spésiés Sakramén, cinta anu maha welas anjeun henteu kantos bobo atanapi ban pikeun ngajaga jalma-jalma dosa.

Duh Gusti anu maha nyaah, Duh anu sepi! Janten haténa sapertos lampu anu diduruk; Dina amal janten radang sareng sok dibakar ku asih anjeun. Awas oh! ketuhanan sentinel!

Awaskeun dunya anu henteu resep, pikeun para imam, pikeun jiwa-jalma anu dikhususkeun, jalma anu leungit, pikeun jalma anu gering, anu wengi-wengi peryogi kakuatan sareng kasenangan anjeun, pikeun anu maot sareng pikeun abdi abdi anjeun anu hina anu langkung hadé ngalayanan anjeun istirahat tapi tanpa digentoskeun ti Anjeun, ti Kémah Suci anjeun ... dimana anjeun cicing di katiisan sareng tiiseun wengi.

Mugia Haté Suci Gusti Yesus teras-terasan diberkahan, dipuji, dipuja, dipikacinta sareng dipikahormat dina sadaya Kemah Suci di dunya. Amin. "

Doa ieu ka Sakramen Anu Maha Suci sareng Sakramen Anu Maha Suci sateuacan bobo mangrupikeun salah sahiji anu paling kuat ti sadayana.

Sateuacan bobo penting pikeun ngado'a atanapi ngado'a kana Sakramén Suci khusus pikeun ngabantosan urang ngaso dina kaayaan tenang. Ningkatkeun doa ka sakramen anu paling suci saencan nuju bobo mangrupikeun hal anu kedah urang laksanakeun unggal dinten na pisan, ngiringan prakna ieu kanggo murangkalih penting pisan. 

Dina garéja Katolik ieu mangrupikeun salah sahiji doa anu paling penting sabab nguatkeun iman Kristen sareng nguatkeun sumanget.

Éta mangrupikeun solat pangakuan, puji y Ibadah Yesus sareng pengorbanan pikeun umat manusa. Urang terang yén doa salawasna mawa kauntungan pikeun kahirupan urang sabab ngalangkungan kami kami nguatkeun sareng ngeusian anjeun katentreman, naha éta ngagaduhan kahirupan komuni sareng Gusti anu diperyogikeun. 

Saha anu maha suci?

Sakramen anu paling suci mangrupikeun polah iman anu dilakukeun dina garéja Katolik dimana urang ngakuan sareng nampi pangorbanan Gusti Yesus Kristus. Ajip ieu biasana dilakukeun dina dinten katilu Minggu unggal bulan dimana éta disayogikeun ku anu mukmin tiasa naib ibadah.  

Host anu diciptakeun mangrupikeun simbol awak Kristus anu ditumbukkeun ku dosa-dosa urang pikeun dipikacinta umat manusa sareng diperyogikeun yén sadaya mukmin ngagaduhan ilmu ieu supaya pasrah dina sujud.  

Naha abdi tiasa nyalira lilin nalika kuring ngado'a doa ka anu paling suci?

Dina jawaban eta enya, upami lilin tiasa cahayana nalika sholat. Tapi, ieu henteu wajib saprak solat tiasa dilakukeun iraha waé sareng tempatna sareng urang moal teras terang cahaya lilin pikeun ngado'a. Seueur para mukmin biasana ngadamel altar khusus pikeun para wali dimana aranjeunna gaduh lilin anu terang dina waktos-waktos anu khusus janten ibadah.  

Dina éta hal tina solat sareng unggal rohani ngajantenkeun iman anu didamel aranjeunna super penting sabab aya anu efektifitasna perenahna.

Firman Pangéran ngajarkeun yén urang teu tiasa ngangkat doa kalayan pikiran anu pinuh ku mamang atanapi mikir yén naon anu urang naroskeun teuing sesah sabab éta yén doa janten miceunan waktos anu kami henteu nampi kauntungan. 

Kuring miharep anjeun resep ngado'a ka Sakramen Rahayu. Kudu sareng Gusti

Langkung seueur doa: