Doa ka Parawan ti Carmen, henteu aya kaayaan anu susah anu teu tiasa direngsekeun ku hiji kalimat sareng dina kasus ieu sholat ka parawan Carmen Éta mangrupikeun strategi démokrasi anu seueur waktos urang kedah ngadangukeun unggal dinten, kusabab urang teu terang iraha waktuna urang bakal hirup hirup hésé sareng éta hadé dicegah.

Solat mangrupikeun senjata anu kuat anu urang tiasa nganggo kapan-waktos urang hoyong atanapi butuhna.

Perawan ieu dianggap putus asa sareng ieu kusabab mujijat sareng jawaban tiasa dimimitian katingali dina sababaraha menit saatos ngadamel doa, ieu téh janten dina kalolobaan kasus.

Nyaho yén urang gaduh jalma di surga anu ngartos urang sareng tiasa ogé ngajengkeun pikeun urang dina kaayaan naon waé ngeusi kami karapihan sareng kapercayaan yén sadayana bakal langkung saé.

Doa ka Virgen del Carmen Saha Virgen del Carmen? 

Doa ka Virgin Carmen

Dipikawanoh salaku Kami Lady of Carmen, éta mangrupikeun salah sahiji narasumber anu diserahkeun ka Virgin Mary. Ngaranna asalna tina Gunung Karmél di Israél anu hartosna nyaéta Taman.

Di sababaraha nagara anjeunna dianggap santo patron laut sareng anu sanésna, sapertos di Spanyol, anjeunna dianggap santo pangawal tina Armada Spanyol. Konon yén dina taun 1251 parawan ieu muncul ka Saint Simon Stock anu mangrupikeun jénderal Orde anu unggul. 

Dina patepungan éta manusa dipasihan ramping sareng kabiasaan na, dua simbol tina anu katelah kultus Marian tina Carmelites di sakuliah dunya.

Pengabdian ka Virgin Mary mangrupikeun adat garéja Katolik anu nunjukkeun pentingna parawan dina datangna Gusti urang Yesus Kristus salaku wujud manusa di bumi ieu.

Alat tina Gusti Rama kanggo nyampurnakeun tujuan ketuhanan dugi ka ayeuna.

Doa ka Virgen del Carmen kanggo kasus anu hese 

Abdi gaduh sarébu kasusah: tulung kuring.

Ti musuh-musuh jiwa: simpen ka kuring.

Ku kasalahan kuring: terangkeun kuring.

Dina mamang kuring sareng duka: wartosan kuring.

Dina panyakit kuring: nguatkeun kuring.

Nalika aranjeunna ng hina kuring: surak kuring.

Dina panggoda: mertahankeun kuring.

Dina sesah jam: kanyamanan kuring.

Kalayan manah indung anjeun: cinta kuring.

Kalayan kakuatan hébat anjeun: nangtayungan kuring.

Sareng dina panangan anjeun nalika wayahna: tampa kuring.

Virgin of Carmen, ngado'a pikeun urang.

Amin.

Salaku indung, Virgin Mary terang naon kasusahna pikeun jalma anu dipikacinta anu dina kaayaan bahaya.

Anjeunna berkualitas sareng gaduh otoritas pikeun ngasuh kabutuhan urang sateuacan panyipta Allah kana sagala hal. 

Doa anu dilakukeun ku iman tina jiwa éta mujarab, urang moal tiasa naroskeun lamun urang henteu percanten yén kaajaiban anu urang antosan tiasa dipasihkeun ka urang, euweuh masalah kumaha sigana jigana ieu anu mungkin, émut yén nalika urang ngadoakeun éta kusabab Urang naroskeun anu ngan ukur tiasa dihontal sacara alami. 

Doa ti Virgen del Carmen pikeun pencerahan sareng panyalindungan

Duh suci Virgin of Carmen! Basa Gusti Yesus Kristus sareng urang anu ngajagaan sadaya jalma anu ngagem parah suci anjeun.

Dinten ayeuna kuring neneda sateuacan kaja anu dirahmikeun anjeun ku anjeun teras terangkeun abdi Ngaliwat jalur poék kahirupan ieu dimana kuring tiasa sesat tanpa panulungan anu anjeun.

Hampura sadaya dosa abdi Kuring muja pisan ka anjeun sareng kuring hormat anjeun unggal dinten. Ulah ngantepkeun kuring dina waktos-ayeuna bewilderment. Upami henteu nulungan anjeun kuring ngan ukur janten domba anu sasar.

Amin.

Nyuhunkeun cahaya sareng perlindungan kanggo urang, kanggo anggota kulawarga atanapi pikeun hubungan silaturahim khusus henteu aya anu énggal.

Nyatana dianggap salah sahiji anu paling sering nyarioskeun kaajaiban kaséhatan.

Éta normal pikeun ngarasa teu aman atawa rentan dina dunya dimana sigana anu jahat aya naékna sareng ku sabab éta ngadamel pamundut doa ka Virgen del Carmen atanapi para santo sanés anu tiasa ngabantosan urang sacara saé sacara ajaib.  

Doa syukur sareng panawaran 

Duh Suci Virgin of Carmen!

Urang moal pernah tiasa ngabales kalayan martabat ka nikmat sareng hatur nuhun anu parantos maparin kami kalayan méré kami Scapular suci anjeun.

Nampi kami sederhana, tapi sacara artos pisan, hatur nuhun sareng, sabab euweuh anu urang tiasa masihan anjeun anu pantes pikeun Anjeun sareng berkasih anjeun.

Kami nawiskeun hate kami, kalayan sagala cinta na, sareng sadaya kahirupan urang, anu ku kami hoyong dianggo dina cinta sareng jasa Putra anjeun, Gusti kami, sareng dina nyebarkeun bakti anjeun anu manis ...

Néangan yén sadaya dulur-dulur urang anu iman, sareng anu kaasihkeun Ilahi ngajantenkeun kami hirup sareng nyaritakeun, hargaan sareng hatur nuhun anu agung, ngagem Skala Suci, sareng yén urang sadayana tiasa hirup sareng maot dina cinta sareng bakti anjeun.

Amin.

Naha anjeun resep Virgin Camen doa hatur nuhun sareng tawaran?

Seueur waktos urang mopohokeun doa sakali nampi anu ku urang dipénta tapi ieu teu kedah kitu.

Alkitab nyarioskeun carita-carita jalma anu henteu nunjukkeun hatur nuhun sareng batur anu sanés.

Sarupa sareng nawaran anu urang laksanakeun, urang hilap sadayana nalika urang gaduh anu dipikahoyong.

Sembahyang dina syukur mangrupikeun sikep anu henteu terang teu aya di surga. Nalika urang nawiskeun nawiskeun sareng henteu nedunanana, éta ogé nunjukkeun di langit.

Henteu aya masalah kumaha lami pikeun hatur nuhun atanapi masihan naon anu anjeun jangji, anu penting laksanakeun.

Doa Virgen del Carmen ngahontal kanyaah

Duh Virgin of Carmen, Maryam Maha Suci!

Anjeun mangrupikeun makhluk anu paling mulya, anu paling luhur, paling murni, paling éndah sareng paling suci sadaya.

Duh upami sadayana terang anjeun, Lady sareng Ibu kuring, upami sadayana dipikacinta anjeun sakumaha anu pantes!

Tapi kuring kalipur sabab seueur jiwa anu rahayu di Surga sareng di bumi cicing diasih sareng kahadean sareng kaindahan anjeun.

Sareng kuring langkung bagja sabab Allah mikanyaah ka anjeun nyalira langkung seueur ti sadaya lalaki sareng malaikat babarengan.

Ratu abdi anu paling dipikacinta, kuring, dosa anu henteu resep, ogé bogoh ka anjeun, tapi kuring bogoh ka anjeun saeutik lamun dibandingkeun sareng naon anu anjeun pantes; Kuring nyah, teras, cinta anu langkung ageung sareng langkung lembut pikeun anjeun, sareng ieu anjeun kedah ngahontal ka kuring, sabab mikacinta anjeun sareng mawa Scapular Suci anjeun mangrupikeun tanda prakiraan ka kamulyaan, sareng rahmat anu dipasihkeun ku Allah ngan ukur jalma anu épék hoyong ngahemat.

Anjeun, teras, yén anjeun ngahontal sadaya tina Gusti, kéngingkeun kurnia abdi: muga haté kuring dibakar dina kanyaah anjeun, dumasar kana sayang anu anjeun nunjukkeun ka kuring; Anu kuring bogoh ka anjeun salaku putra sajati, sabab anjeun bogoh ka abdi kalayan cinta anu paling lembut Ibu, ku kituna, ngiluan sareng anjeun pikeun cinta di bumi ieu, kuring moal pisah sareng Anjeun engké di kalanggengan.

Amin.

Doa ieu ka Virgen del Carmen pikeun ngahontal nyaah pisan kuat.

Kéngingkeun cinta anu leres mangrupikeun perhatian anu sok aya dina kahirupan urang, khususna nalika umur anu parantos parantos ngahontal atanapi nalika anjeun tetep bujang saatos hirup salaku pasangan pikeun hiji waktos.

Dina cara anu sami doa ieu épéktip dina hal-hal anu dimana pasangan kuring ngawakilan tingkat kasulitan tinangtu atanapi dina kasus anu sesah hésé cinta atanapi nalukkeun batur, doa ieu pikeun meunangkeun atanapi ngahontal kanyaah.

Émut yén senjata spiritual anu kuat sareng urang moal tiasa teu malire waé sanaos urang henteu terang kumaha padamelan éta, éta strategi anu kuat anu tiasa urang pake dina waktos urang hoyong kalayan iman sareng kapercayaan yén doa ieu bakal kasauran sacara kuat.

Naha kuring tiasa nyebut 4 kalimat?

Anjeun tiasa nyebatkeun 4 kalimat tanpa masalah.

Sadaya aya kaseueuran, nyungkeun tulung sareng axulio sareng salahna ngalakukeun anu langkung ti sakali.

Maké kauntungan tina kakuatan doa ka Virgin Carmen pikeun ngarobah kahirupan anjeun.

Langkung seueur doa: