Doa pikeun meunang artos Salaku senjata spiritual anu tiasa urang anggo iraha-iraha urang meryogikeunana, éta penting pisan kumargi bantosan spiritual supados urang ngagaduhan hubungan anu saé sareng rerencangan sareng kulawarga perlu, utamina nalika aya masalah kauangan. 

Mayar artos ka batur ngabutuhkeun kapercayaan sareng sabab éta ngagaduhan bimbingan spiritual pikeun ngajantenkeun kaputusan moneter urang ogé penting pikeun mastikeun yén bisnisna bakal aya istilah anu saé sareng silaturahim anu henteu bakal kakurangan. 

Doa tiasa janten senjata anu rahasia tapi kuat pisan pikeun kaluar tina kaayaan anu sesah atanapi masalah anu dianggap kami rumit teuing henteu katempona. 

Doa pikeun artos artos mayar naon éta? 

Doa pikeun meunang artos

Kalayan kalimah ieu alesanna jelas pisan tapi henteu ngan ukur meunang mayar artos tapi kanggo ieu dibatalkeun sacara sukarela sareng tanpa kedah asupkeun masalah utama sareng jalma sanés. Hal ieu dianggo dina waktos anu kaayaan janten rada teu pikaresepeun. 

Éta henteu ngan ukur dugi ka situasi injeuman tapi nalika urang nungguan mayar sababaraha padamelan urang atanapi anu sanés.

Pamayaran anu nyayogikeun pembayaran anu tetep janten tahanan, tiasa urang dikaluarkeun ku ngadamel doa anu kuat ieu. 

1) Doa pikeun pulih artos diinjeum 

Senhor, meu pai, anjeun anu maha kuat, mimiti sadaya, kuring ngahatur nuhun kana berkah anu anjeun pasihkeun ku unggal dinten, kahirupan mesek, mesek saúde, kaparutan rambut sareng buut diasah;

Kadeukeutkeun kuring ti anjeun salaku filho teu sareng hina kuring Peço yén kaayaan ieu janten pikasieuneun kuring, anjeun ngabantosan abdi (eta nyarios atanapi henteu lengkep da pessoa) mayar kuring atanapi dinheiro yén eu de boa iman sareng berehan bisnis.

Pangertosan sareng teras sadar yén sok dibantuan Nossos irmãos em situções precárias, abdi mugia anjeun ngiringan coração e seu espírito ku anjeun pikeun muhasabah sareng mayar ka abdi ieu anu kedah ku kuring neraskeun sareng hirup anu mulya, terhormat supaya tiasa nulungan kuring semelhantes, assim mesmo pikeun tiasa ngiringan desígnios na.

Tudo isso eu te peço em nome of Deus pai, Deus filho sareng Deus Espírito Santo.

Amém

Penting pikeun ngado'a doa ieu ambéh maranéhanana mayar artos sareng iman.

Kasempetan bisnis sering disarengan ku masalah anu hésé.

Kami aya di masarakat anu milari kauntungan sorangan sigana mesin anu paling, sering jalma nyungkeun pinjaman kauangan pikeun nyandak résiko dina usaha anu henteu teras-terasan lancar sareng tungtungna ngagaduhan hutang sareng masalah nyalira.

Dina kaayaan ieu dimana urang peryogi artos nginjeum pikeun dipulangkeun ka urang, urang tiasa teraskeun kana pakarang anu kuat ieu anu pasti urang bakal ningali jawaban dina waktos anu sakedik dibayangkeun. 

2) Doa jang mayar

Gusti anu maha kawasa sareng welas asih, anu masihan dina taqwa anjeun kasucian José Gregorio de la Rivera, anu ditetepkeun ku syahid ti tengah Golgota ...

Teras dikonfirmasi ku Vatikan janten wali harta bakti anjeun, tukang jaga artosna, perhiasan sareng batu tuah anjeun, kalayan kado ngajadikeun aranjeunna mayar kami artos anu ngahutang urang. Nyaho virtues sareng anjeun parantos investasi, kuring sumping ka anjeun pikeun naroskeun anjeun ...

(Nyarioskeun anjeun) Punten kuring, José Gregorio de la Rivera.

Bantosan abdi pikeun ngahontal ti Pangéran naon anu kuring nyuhunkeun dina doa ieu pikeun ngahargaan langkung ageung sareng kamulyaan sareng anjeun pikeun kapentingan jiwa kuring. Punten San José Gregorio supados terang nami anjeun sareng ngajantenkeun seueur pangikut panyabab anjeun.

Sadayana anu anjeun laksanakeun kanggo abdi, abdi ogé jangji yén kuring ogé. Kuring bakal nganjang ka tujuh gereja sareng ngado'a salji anu anjeun tunjukkeun. Kuring moal ngaharepkeun saha waé, tapi ngan saukur cageur hutang kuring.

In Ngaran Rama, Putra sareng Roh Suci.

Saint Mary, ngajagi kami.

Amin.

Kalayan doa ieu mayar kuring sareng ngageueut artos nginjeum urang bakal ngaungkeun artos anu dipertahankeun ti urang dina kaayaan naon waé.

Di daérah samentara perang penting diperangi sareng aréa kauangan mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling masalah anu dipilampah ku manusa saprak éta nyababkeun kabutuhan fisik, hubungan pribadi sareng sababaraha kaayaan anu tiasa dianggap salaku rumit. 

3) Cocogna doa pikeun ngumpulkeun artos

Nu Maha Kawasa;
Dinten ieu kuring nyebarkeun doa ieu ka surga pikeun anjeun
Bantosan abdi dina jam-jam anu langgeng ieu
Abdi henteu acan gaduh naon anu dipikahoyong;
Dinten ayeuna, sareng sanaos tingkah laku amal kuring,
Abdi parantos mundur sareng abdi henteu tiasa pulih
Artos anu disaurkeun ka kuring.
Kanggo ieu, duh bapa sawarga, kuring ngabantosan anjeun
Kanggo anjeun ngabebaskeun kuring tina bewilderment ieu
Sareng damel salah anu kuring bantosan
Dina waktos jaga kecap sareng kuring 
Ngalereskeun hutang kami sapuk sawatara taun ka pengker.
Ngan anjeun ngan ukur tiasa ngajantenkeun kuring unggul
Tina patepungan ieu, kumargi kasaimbangan kaadilan
Anjeunna nyandar kana kahadean kuring.
Abdi naroskeun anjeun ilubiung dina jiwa, gerentes sareng moral
Tina masalah éta sareng éta, digentos ku anjeun, nyalira
Abdi mayar artos anu diinjeum tanpa kuring gaduh
Tibatan keukeuh langkung seueur ngeunaan éta.
Abdi ngantunkeun pamundut ieu dina wasiat suci anjeun sareng kuring miharep
Pasihan abdi naon anu abdi nyarios.
Amin.


Nyandak muatan tina koléksi henteu mangrupikeun hal anu gampang. Urang kedah waspada kabutuhan ti tatangga urang nalika nungtut mayar pamayaran atanapi kuota artos anu kantos disepakati.

Doa anu efektif ieu pikeun ngumpulkeun artos, salian ngabantosan urang ngajantenkeun prosés anu mangpaat, bakal ngeusian kami kalayan hikmah pikeun ngagunakeun kecap anu pas nalika ngeusi. 

Salian sadaya ieu, émut yén firman Alloh nyauran urang teu ngalakukeun naon anu urang henteu resep anu dilakukeun pikeun urang, éta mangrupikeun prinsip anu dipikanyaho salaku aturan emas sareng yén urang kedah émut-émut di luhur sadaya mangrupikeun jinis padamelan ieu. Ieu sareng doa anu sanés anu tiasa urang lakukeun bakal ngajadikeun urang ngarasa caket ka Pangeran sareng anu bakal ngeusian urang sensitipitas sareng kamanusaan nalika ngadamel koleksi naon waé. 

Naha solat ieu dibayar artos anu sakti?

Jadi éta una oración Kakuatan anu kudu anjeun lakukeun nyaéta percaya tina haté kusabab ieu mangrupikeun syarat-syarat yén ti mimiti nyiptakeun dunya parantos dipénta ku éta sholatna mujarab sareng kuat Alam semesta diciptakeun liwat kecap-kecap sareng anu kenging kedah urang nyungkeun permintaan tina jiwa tapi kalayan seueur tanggung jawab sareng sadar kana naon anu urang naroskeun, aranjeunna ragrag kana egois, salawasna mikir ka sasama urang tinimbang urang sorangan atanapi Pedah urang sorangan. 

Upami urang ngalakukeun ieu, pasti doa anu urang dilakukeun anu pohara kuat tanpa kudu terang lilin atanapi nyiapkeun lingkungan doa khusus. 

Mangpaatna tina kakuatan tina do’a. Janten aranjeunna mayar artos anjeun.

Langkung seueur doa: