Doa ti na gaibDina sababaraha kasus anu éta ogé disebut, doa Magnificent langkung ti hiji doa lagu anu diinterpretasi ku Virgin Mary nyalira sareng dimana kaagungan Gusti Nu Maha Agung.

The Virgin Mary, indung Gusti urang Yesus Kristus, nyaksian kakuatan sareng kaajaiban Allah nyalira nalika anjeunna hamil ku padamelan sareng rahmat Roh Suci Allah, urang ningali ieu dina tulisan suci suci. 

Anu janten indung Yesus janten indung sadaya jalma anu iman dina iman Nasrani, ieu sababna doa khusus ieu penting pisan di antawis jalma-jalma Kristen. 

Doa anu asli gaib 

Mupakat jiwa kuring ka Gusti sareng sumanget kuring dipinuhan kabagjaan, nalika ngémutan kaéstasi Gusti Juruselamat abdi.

Kusabab anjeunna parantos nyawang hamba anu hina sareng ningali alesanna di dieu kusabab aranjeunna bakal ngajantenkeun kuring bagja sareng bagja pikeun sadayana generasi.

Pikeun anjeunna parantos ngalakukeun hal-hal anu hébat sareng ngajentul pikeun kuring, anjeunna anu Maha Kawasa sareng namina salamina suci, anu rahmat ngalegaan turun-tumurun, ka sadaya anu sieun anjeunna.

Anjeunna ngalegaan panangan tina kakawasaan-Na, sareng ngabuang kareueus bangga, ngaganggu desainna.

Anjeunna ngabuang kakuatan anu kuat sareng ngangkat para hina.

Anjeunna ngeusi barang anu peryogi sareng barang beunghar anu anjeunna tinggalkeun tanpa nanaon.

Anjeunna ngangkat hamba-Na ka Israil, émut ka anjeunna pikeun rahmat sareng kahadéan anu saé.

Sama sakumaha anjeunna parantos jangji bapa urang Abraham sareng sadayana turunanana salami-teras.

Amin

Sholat asli tina Magnificat atanapi Magnificat anu kuat sareng tiasa dilakukeun iraha waé atanapi kaayaan anu timbul.

Aya jalma anu parantos ngalaman mukjijat anu indah di tengah-tengah doa ieu, hiji anu sering sering kajantenan nyaéta kanaékan iman, ieu mangrupikeun mukjizat saharita anu tiasa urang karasa dina diri urang sorangan.

Kalimah ieu bisa dilakukeun dina basa aslina anu Latin, atanapi dina tarjamahan anu béda kana basa anu mana waé. 

Doa ti Magnificent pikeun perlindungan dina basa Latin

Magnificat anima Mea Dominum,
démo musibah sareng démo di Deo salutari meo,
Ku Quia respexit humilitatem ancillae suae.

Ecce enim ex hoc beatam kuring nyarioskeun generasi anu tipil,
saha anu kénging mangna anu milu nyaéta,
et suci suci ngaran,
et rahmat eius ad progenies timentibus eum.

Fecit potentiam di brachio suo,
nyebarkeun superbos pikiran cordis sui,
kantor pusat anu kuat
dedavit hina
esurientes implevit bonis,
et divites dimisit inanes.

Suscepit Israel puerum suum recatus misericordiae suae,
sicut locutus est ad patres nos Abraham et semini eius in saecula.

Kakuatan alat pikeun nyayogikeun perlindungan kanggo diri urang sorangan, kulawarga, babaturan atanapi barang material sapertos imah, usaha atanapi mobil.

Doa anu pinuh ku iman janten sistem kaamanan anu paling saé pikeun ngalawan sagala hal anu negatif anu urang hoyong nyerang. 

Hese pikeun ngukur kakuatan tina solat Kusabab éta gumantung kana iman anu disimpen di jerona, maka urang terang yén bahan anu bakal ngadamel doa ieu sacara efektif nyaéta percanten. 

Doa pikeun dicitak

Kami terang kumaha pentingna nyaéta pikeun ngado'a teras aya.

Kusabab anjeunna ngagaduhan doa di handap pikeun nyitak. Anjeun tiasa nyitak pikeun ngado'aana iraha waé jeung di mana waé.

doa ngagedean pikeun percetakan

Naon du'a doa Magnificent pikeun? 

Dina awal kalimat ieu dilakukeun sareng niat ngumumkeun kaagungan Gusti kalayan ngamungkinkeun Maryam nyauran Juru Salamet ka dunya.

Ayeuna solat ieu masih dilakukeun tina rasa syukur ka Gusti parantos nyalametkeun urang tina waktos-waktos sesah, pikeun sababaraha kaajaiban anu ditampi sareng tanda-tanda rasa syukur anu sanés anu urang tiasa alami. 

Lagu anu tiasa dianggo ogé pikeun ngajagi panyalindungan, pikeun tukang sihir, bantosan, kanyamanan, iman sareng mujijat anu endah pisan.

Siga unggal doa éta kuat sareng diciptakeun sahingga urang dianggo dina waktos anu paling diperyogikeunana ku urang. 

Naon asal tina doa ieu pikeun parawan?

Doa atanapi lagu anu diideuan ku Allah anu sami anu urang tiasa mendakan pisan gampang dina kitab suci, khusus dina Kitab Injil Numutkeun Saint Lukas dina bab 1, ayat 26 ka 25.

Téks anu pinuh ku rasa syukur ka Gusti sareng dimana Perawan Maryam ngakuan kaagungan sareng kakuatan Gusti Kangjeng Nabi

Ayunan Alkitab dimana Mary ngajarkeun yén syukur ka Gusti henteu tiasa kakurangan, kalayan doa anu megah ieu urang tiasa diajar yén prosés Tuhan, sanaos upami urang henteu ngartos, teras masihan berkah pikeun kahirupan urang.

Kitu ogé Mary anu ngantosan nikah sareng parantos janten hamil ku damel sareng berkah ka Roh Suci, kaayaan anu sesah anu anjeunna terang kumaha ngadamel tanggung jawab sareng hikmah pikeun nyandak Jurusalamet ka dunya. 

Iraha abdi tiasa ngado'a?

Teu aya dinten atanapi waktos ngado'a.

Anjeun kedah neneda nalika anjeun ngagaduhan iman sareng bakal. Waktu henteu masalah, hal anu penting percanten kana kakawasaan solat.

Sok percaya kana kakawasaan Virgin. Éta anu paling penting.

Ngamangpaatkeun kakawasaan solat tina Magnificent. Anjeunna leres pisan kuat!

Langkung seueur doa: