La do'a ka Parawan Éta henteu diragukeun salah sahiji anu penting sareng salah sahiji anu diproklamasikeun di sakumna dunya, janten di handap ieu kami hoyong bagikeun sareng anjeun, sababaraha do'a anu ngamungkinkeun anjeun ngahontal Perawan sareng ngahontal perdamaian batin, ogé berkah sareng perlindungan na.

Doa-ka-parawan-1

Parawan Guadalupe

Doa ka Parawan sareng Parawan di dunya

The Virgin Mary mangrupikeun tokoh paling sohor di dunya sapinuhna, janten parantos ngahasilkeun sajumlah inpormasi atanapi ciri anu bénten sareng anu aslina, tapi henteu ngirangan pentingna masing-masing inohong ieu. Invokasi sareng penampilan di kaseueuran nagara anu ngawangun planét, parantos nyababkeun rébuan penganut atanapi anu percaya kaajaiban-Na, khususna, tujuh tokoh:

  • Parawan Guadalupe (Mexico): Parawan anu timbul tina panampian Marian anu hébat, anu berhasil ngahasilkeun kapercayaan sareng bakti anu masif, ngatur posisi gambar ieu diantara salah sahiji anu paling penting sareng terkenal di planét.
  • Parawan Fatima (Portugal): Kapendak ku tilu angon ngora anu janten saksi tina wahyu yén parawan kagungan manusa. Kiwari tempat suci na tempatna di Portugal, janten saksi ka langkung ti tujuh juta jalma anu datang ngadatangan sareng ngahormat anjeunna.
  • Parawan Amal tina Tambaga (Kuba): Tokoh anu penting pisan pikeun masarakat Kuba ti saprak 1.916 sareng rébuan pamayang anu nyembah ka anjeunna pikeun ngalindunganana di laut luhur sareng anu kenal salaku "Cachita." Kusabab dédikasi ku Paus Benediktus XV, sajumlah ageung Paus parantos tiasa nganjang ka éta sareng nekenkeun pentingna Parawan ieu pikeun Pulo Karibia.
  • Our Lady of Illahi Providence (Puerto Rico): 19 Séptémber, mangrupikeun dinten anu penting pisan dina budaya Puerto Rico, kumargi dinten Ketuhanan Ilahi parantos dirayakeun ti 1.969.
  • Parawan Coromoto (Vénézuéla): Numutkeun legenda anu aya ngeunaan penampilan Virgin Mary dina bentuk anu sanés, Virgin of Coromoto diakuan di sakuliah dunya salaku tokoh munggaran anu dipasihkeun ka Cacique Coromoto sareng garwa, nyuhunkeun aranjeunna dibaptis pikeun asup ka Karajaan langit. Kiwari, anjeunna mangrupikeun tokoh anu paling dihormat di Venezuela.
  • Parawan Lourdes (Perancis): Anjeunna katelah Virgin of Grotto, nalika anjeunna nembongan 18 kali dina jero gua leutik anu aya di Walungan Gave de Pau, di luar kota Lourdes, Perancis.
  • Madonna Hideung di Czestochowa (Polandia): Salah sahiji tokoh Marian umur panjang anu dipikaterang ayeuna sareng saha anu tiasa terang dirina nyalira sajarahna anu luar biasa sareng bakti Paus John Paul II.

Doa ka Virgin Mary

Virgin Mary, Indung kuring: kumargi daunna panonpoé di cakrawala, ngaberkahan kuring, dina padamelan sadidinten, bantosan kuring, upami kuring ragu kana sagala kaputusan anu kuring candak, nguatkeun kuring sareng terangeun kuring, dina kaayaan bahaya atanapi dimana aya sababaraha jinis godaan, belaan kuring, upami Abdi tilelep, simpen abdi sareng bawa ka surga. Amin.

Doa ka Virgin Immaculate pikeun penyembuhan

Indung anu henteu bersih, anjeun anu parantos muncul salaku Lady of the Miraculous Medal sareng parantos nyungkeun kami kanthi yakin ngadoa ka anjeun pikeun nampi berkah anu hébat.

Kami terang ngeunaan karep sareng rendah haté anjeun, saatos niténan kasangsaraan putra anjeun sareng pupusna pikeun kami. Dina parasaan nyeri anjeun, anjeun janten Indung kami.

Indung Anu Maha Suci, tunjukkeun ka kuring kumaha ngartos kasangsaraan sapertos anjeun sareng nahan kasangsaraan anu dialaman putra anjeun Yesus. Cinta anjeun nenangkeun rasa sieun kuring sareng ngahasilkeun kapercayaan anu langkung ageung sateuacan anu welas asih.

Dumasar kana rencana anjeun, Gusti, pasihan abdi ubar pikeun masalah kaséhatan kuring. Advokat sareng murangkalih anjeun, nampi kakuatan Abdi peryogi sareng ngaliwat waktos anu sesah ieu, nalika kuring kéngingkeun kamulyaan sareng kasalametan anjeun. Amin.

Virgin Mary, ngaberkahan kuring sareng neneda pikeun masing-masing jalma anu gering sareng kanggo kuring.

Doa-ka-parawan-2

Parawan Coromoto

Sholawat ka Parawan Guadalupe

Kaseueuran Parawan Suci Guadalupe, dumasar kana pesen anjeun, kuring nyembah ka anjeun salaku indung Gusti urang, pikeun saha kami aya di dieu dinten, panyipta hébat dunya sareng anu ngarancang bumi sareng langit.

Kuring ruku sateuacan anjeun sareng gambar anu ajaib anjeun, kalayan iman unggal jalma anu percanten ka anjeun sareng milari campur anjeun, kuring nyungkeun anjeun masihan kuring kasempetan pikeun tetep hirup sareng ngalaman berkah anjeun.

Abdi naroskeun ka anjeun, Our Lady of Guadalupe, pasihan abdi pamundut kuring dumasar kana kahoyong Gusti, pikeun tetep janten saksi rahmat, panyalindungan, kaasih sareng pitulung anjeun ka batur. Tong hilap perkawis kuring sareng kabutuhan, Amin.

Doa ka Parawan Imigran

Virgin Mary, anjeun anu unggal dinten ngiringan sadayana padamel sareng jalma anu milari masa depan anu anyar di antara jalan-jalan di dunya. Anjeun anu terang ngeunaan pengasingan, taliti nitenan kaayaan kami sareng nawiskeun kami berkah sareng unggal jalma anu ngabantosan kami, khususna anu kapaksa bubarkeun.

Anjeun indung Gusti, bantosan unggal urang Kristen sareng ngahibur anu sangsara. Anjeunna janten indung anu paduli sareng mikanyaah anu dipikabutuh ku seueur jalma nalika aranjeunna ninggalkeun kulawargana di nagara sanés, ngalih ti bumi pikeun merjuangkeun masing-masing nyalira sareng anu biasana henteu ngagaduhan jalma anu ngartos kasedihna sareng sumangetna anu tunduh.

Ngahibur aranjeunna ku rahmat sareng rasa indung anjeun, bela aranjeunna ku syafa'at anjeun ka masing-masing imigran sareng baraya. Tawarkeun aranjeunna harepan, iman sareng amal amal dina perjalanan anu panjang, nalika aranjeunna ngalih kana kahendak Illahi anjeun, satia di garéja sareng Yesus Kristus, Amin.

Upami tulisan ieu ngabantosan anjeun pikeun diajar langkung seueur perkawis Virgin Mary, tokoh anu paling penting sareng sababaraha do'a kanggo waktos diperyogikeun atanapi bahaya, urang ngajak anjeun maca langkung seueur ngeunaan Doa ka Parawan La Luz sareng seueur deui tulisan anu tiasa ngiringan sareng nguatkeun iman ka Gusti Nu Maha Suci sareng Indungna.