Doa ka Saint Michael Nu Arkanghel nyaéta asup dunya pinuh ku perang spiritual saprak Archangel ieu, anu muncul dina carita Alkitab, diwakilan salaku prajurit ti sawarga anu dikirim ka bumi pikeun merangan perang spiritual urang.

Kami tiasa naroskeun pitulung anjeun iraha waé kami butuh, anjeunna sok ngabantosan kami ngalawan perang rohani éta perang anu teu tiasa diperjuang sacara fisik.

Sholawat ka Saint Michael anu Arkanghel Saha Saint Michael anu Arimbon?

Doa ka Saint Michael Nu Arkanghel

Pikeun ngajelaskeun saha San Miguel, urang tiasa ngamimitian ku nyatakeun yén namina ngagaduhan artos Saha salaku Tuhan.

Hiji tina Radangels utama ti saprak namina disebut dina kitab suci gigireun Archangel Rafael sareng Jibril. Kaptén militia sawarga sareng malaikat-malaikat séjén nurut kana paréntahna.  

Ti mimiti iman Kristen, St Michael katelah salaku prajurit anu junun ngéléhkeun musuh jahat Iblis sareng sadaya démon-Na kalayan pedang seuneu anu kuat.

Anjeunna wali sareng pelindung anu satia anu bakal ngajaga kahirupan urang, kulawarga sareng harta dina sampurna ogé. 

Sholat ka Saint Michael anu Arkangel pikeun cinta

Gusti nyalametkeun anjeun, archangel St Michael sukses, rahayu sareng maha mulia malaikat Allah sareng langkung diresmikeun ku Anjeunna, ayeuna dina nyeri kuring mah nyuhunkeun anjeun, kuring nyauran anjeun kalayan iman, sareng kuring nyuhunkeun pitulung sareng perlindungan anjeun.

Abdi nyuhungkeun anjeun ngancurkeun sadaya tanaga anu goréng anu mangaruhan kuring, nutupan kuring kalayan terang gaib anjeun sareng kakuatan anu gancang sareng gancang ku anjeun pikeun kuring minuhan.

Malaikat Michael custodian gerbang Surga, kuring nawiskeun anjeun ka syukur abdi pikeun jasa anu anjeun salawasna masihan kuring sareng kunaon kuring terang anjeun bakal nulungan kuring dina masalah cinta kuring:

(sebutkeun naon anu anjeun hoyong ngahontal)

Duh, malaikat Michael, pangéran selingkuh, malaikat wali kuring! Kuring sumanget nyuhunkeun anjeun ngadangukeun sora kuring sareng nempatkeun karapihan dina haté anu parah kuring karep.

Abdi teu tiasa hirup tengtrem sareng jiwa abdi pinuh tina kaleresan.

Kuring ngan ukur tiasa nambihan kasawat sareng ngalangkungan kasedih kuring anu gaduh cinta:

(ngaran anu dipikacinta)

Duh, malaikat Michael, pangeran langit, malaikat wali kuring, ngadangukeun sora kuring! In ngaran Rama, dina ngaran Putra, sareng dina ngaran Roh Suci.

Amin.

Connoisseur tina satia asih sareng cinta anu teu stabil, pinuh ku asih ilahi yen Bapa Surga sorangan ngilangkeun sareng ayana sorangan.

Teu aya anu langkung saé ti anjeunna anu ngabantosan kami sareng masalah-masalah haténa anu ngajantenkeun seueur perhatian pikeun kahirupan urang. 

Baktos pikeun kéngingkeun cinta, ngalereskeun jalan, kanggo ningkatkeun hubungan atanapi nungtun kami pikeun nyandak kaputusan anu hadé anu penting.

Marilah urang netelakeun jalan anu leres anu kedah urang lakukeun sareng ngabantosan urang sepanjang waktos. 

Sholat Saint Michael the Archangel ngalawan musuh

Maha Suci San Miguel ArcangelAnjeun anu merjuangkeun perang anu paling pait ngalawan para utusan jahat sareng benci;

anjeun anu mecenghul kemenangan ti kabodoan musuh sareng jahat;

anjeun anu mecenghulna menang tina perangkap jahat pangeran gelap, ngajagaan sakabeh umat manusa tina cakar-Na, kuring nyuhunkeun anjeun nawiskeun panyalindungan abdi tina sadaya jalma anu mikahayang kana jahat sareng nyegah pakarang syetan tina teu diangkat ngalawan kuring.

Ngurus musuh anu jempé, tina jahat, sareng ngabantosan abdi janten adil sahingga, kalayan sikep kuring, teu aya anu nyinggung atanapi ngambek, sareng sabalikna, hirup damai sareng lalaki anu datang ka Gusti kalayan martabat.

Pasihan abdi kameunangan ngalawan sadaya musuh sareng jahat.

Amin

Carita nyarioskeun kumaha anjeunna angkat eleh musuh dugi ka dialungkeun ti langit.

La Alkitab Anjeunna masihan anjeunna salaku tentara anu kuat anu tiasa dipercaya ngabantosan urang ngalawan perang spiritual sareng fisik urang sepanjang waktos. 

Musuhna nyababkeun prihatin sabab sering kali gelut atanapi kasulitan dina angger dina kahirupan urang.

Ngagaduhan babaturan sarga di surga anu nelepon kami penting pisan saprak perang dina spiritual, langkung hadé tibatan gugatan sareng musuh-musuh anu ngaganggu urang pisan. 

Doa pikeun perlindungan

Wahai Saint Michael anu agung, Pangéran sareng pamimpin tentara langit

Custodian sareng bek jiwa, wali Garéja, kameunang, teror sareng teror ti roh-roh kafir anu doraka.

Kami meryogikeun anjeun hina kalayan hina, ngahambat pikeun ngahimpun tina sagala jahat anu ku kami péngkolan;

mugaan kahadean anjeun ngalindungan kami, muga waé kakuatan anjeun pikeun ngajagaan kami, sareng yén, ku panyalindungan anjeun teu sampurna, kami bakal langkung maju kana jasa PANGERAN;

mugia kahadéan anjeun narékahan kami unggal dinten tina kahirupan urang, khususna dina kakupaan maot, janten, dibela ku kakuatan anjeun naga infernal sareng sadaya jebakanana, nalika urang angkat ti dunya ieu kami bakal ditepikeun ku anjeun, bébas tina sagala kalepatan, payuneun Anu Maha Suci.

Amin.

Upami anjeun hoyong panyalindungan, ieu mangrupikeun doa Saint Michael Archangel anu leres.

Hamba anu satia anu masihan panyalindungan sareng perawatan ka anak-anakna Gusti anu aya di bumi sareng saha, sakumaha anjeunna dikirim dina jaman baheula kanggo nyayogikeun perawatan anu pas, bakal dilakukeun deui ka urang.

Wali anu kuat anu ngajaga kulawarga sareng bahan bahan urang aman.

Ngangkat una oración unggal dinten ngajaga urang sareng iman yén aya batur anu ngurus urang tina sagala jahat sareng bahaya anu salawasna laten dina kahirupan urang sapopoé.

Sholat pikeun meunangkeun padamelan

Hébat San Miguel Archangel, yén anjeun linggih di gigir Anu Maha Tinggi.

Dinten dina ieu kuring sumping sujud ka saderek anjeun henteu pernah sono kana damel.

Seueur jalma salain kuring gumantung kana éta. Kuring ngan ukur ngarepkeun berkah anjeun kanggo dinten ayeuna, énjing sareng teras-terasan nyandak tugas kuring sareng kalayan hasil anu optimal. Kuring terang pisan yén anjeun ngabebaskeun jiwa anu kaleungitan tina purgatory.

Abdi nyuhungkeun anjeun pikeun damel padamelan kuring unggal dintenna sapertos anu parantos jauh ayeuna.

Kuring hoyong ngabantosan sumber padamelan, ti saprak éta kuring bakal ngarasa sugema ku sorangan nalika kuring ningali yén pagawé abdi ngaraosan padamelan sareng kuring.

Saint Michael the Archangel, neneda kanggo urang sareng ngadangukeun kecap ieu.

Amin.

Sholawat doa Santo Michael anu Arkangel kéngingkeun padamelan sareng seueur iman.

Mentri malaikat na ogé museurkeun pitulung pikeun anu kurang disukai, naha éta doa ka St Michael pikeun nyandak padamelan Éta janten pakarang anu kuat anu tiasa urang pake saencan ngalakukeun wawancara padamelan ieu pikeun ngabantosan sareng masihan rahmat urang sateuacan anu sanés. 

Garéja Kristen Katolik di sakuliah dunya ngajak urang bakti ka arjéntal ieu sareng iman, percanten yén anjeunna tiasa ngabantosan urang ngagaduhan padamelan anu pantes pikeun urang, ngajagi diri urang tina bahaya naon, ngajagi kami tina sagala jahat.

Kami henteu tiasa ngangkat do'a pikeun alesan naon waé upami urang henteu ngalakukeun éta percanten tina haté yén ti sawarga kaajaiban anu urang butuhkeun bakal dipasihkeun ka kami. 

Naha santo ieu kuat? 

Leres, teu aya jawaban anu langkung jelas sareng langsung ti éta.

Kami parantos percanten kana naon kecap Gusti anu nyarioskeun ka anjeun ngeunaan doa sareng éta naha urang percaya yén yén urang ngadu'akeun doa ka St Michael the Arkanghel anjeunna bakal nyauran urang sapertos anjeunna teu kantos. 

Urang ngan ukur kedah iman nalika urang ngado'a doa kuat ka Saint Michael the Archangel.

Langkung seueur doa: