Doa ka Saint Martin tina Porres, nyaéta pakarang anu kuat dina tangan jalma anu ngajaga iman anu kuat sareng séhat. The doa San Martin de Porres Éta ngagambarkeun kasalametan dina seueur kasus médis sareng ngalibetkeun jalma warna.

Nalika anjeunna hirup, éta mantuan pikeun anu dirawat di rumah sakit ku masalah kaséhatan serius. 

San Martín de Porres mangrupikeun santo anu kasohor pisan di Amérika Kidul alatan seueur mukjijat anu nunjukkeun anjeunna lami sateuacan beatifikasi na. 

Doa ka Saint Martin de Porres Saha anu Saint Martin de Porres? 

Anjeunna lahir di Cianjur, Peru dina sataun 1579, nyaéta cikal dua duduluran, ramana Peruvian sareng indungna awéwé wanoja warna kulit dilahirkeun di Panama.

Nalika anjeunna henteu ditampi ku kulawarga bapa-bapa na, anjeunna ditinggalkeun dina hak asuhan Doña Isabel García, anu cicing di San Lázaro, di hiji kota anu dicicingan ku jalma-jalma warna.

Dina umur dini anjeunna mimiti ngalatih salaku apoteker sareng ti saprak éta mimiti magang na di dunya Tina ubar. 

Anjeunna mimitian nyiapkeun agama dina konvensional Dominika Urang Lady of Rosary tapi anjeunna ditolak pisan kusabab nada mulatto tina warna kulit na.

Doa ka Saint Martin tina Porres

Nanging, Martin tetep teguh dina praktékna, ngado'a solat awal sareng henteu ngalirakeun tina kagiatanana, janten conto pikeun batur. 

Kado pikeun penyembuhan ieu katingali dina manusa sareng sato, sadayana pasien Martin dirawat nampi penyembuhan, dina seueur kasus, langsung.

Ieu ngajantenkeun anjeunna kéngingkeun sakedik kamashuran sareng parantos anu gering hoyong diurus ku anjeunna.

Disebutkeun, sajaba ti kado penyembuhan, aya anu sanésna ogé dikabulkeun anjeunna, sapertos kado basa sareng hadiah kado. 

Doa ka San Martín de Porres pikeun sato 

Rahayu anjeun, Gusti anu Maha Kawasa, anu nyipta sadaya mahluk hirup.

Dina dinten kalima sareng kagenep nyiptakeun, Anjeun nyiptakeun lauk di sagara, manuk dina hawa sareng sato di bumi.

Anjeun diideuan San Martín de Porres mertimbangkeun sadaya sasatoan salaku lanceukna sareng sadulur. Kami ngajak anjeun ngaberkahan sato ieu.

Ku kakuatan Asih anjeun, ngantepkeun [sato] hirup nurutkeun kahayang anjeun.

Salawasna muji pikeun sadaya kaéndahan ciptaan Anjeun. Maha Agung anjeun, Allah anu Maha Kawasa, dina sadaya makhluk Anjeun!

Amin.

Neneda doa Saint Martin de Porres pikeun sato kalayan iman.

Ménta kasehatan sato urang éta kalakuan cinta yén jalma réa pikir anu miceunan waktos.

Piaraan kami sareng jalma-jalma anu aya dina kaayaan jalan, henteu paduli breed atanapi sato masing-masing, masing-masing aya pembantuna di San Martín de Porres anu tiasa mikeun kasehatan supados aranjeunna tiasa gaduh kahirupan sehat. 

Doa ka San Martín de Porres pikeun anu gering 

https://www.youtube.com/watch?v=7QSB2adh43I

San Martin San Porres sanés.

Cahaya tina iman anu hina, suci tina iman anu ageung, ka anjeun anu dipasihkeun ku Gusti pikeun nyieun kaajaiban anu teu kabayangkeun, ayeuna kuring datang ka anjeun dina kabutuhan sareng kasedihan anu ngungkabkeun kuring.

Janten abdi anu jadi pelindung sareng dokter kuring, namor kuring sareng guru di jalan cinta ka Kristus.

Anjeun anu pikeun cinta ka Gusti sareng dulur anjeun, sok teu bosen dina ngabantosan jalma anu butuh, langkung-lami saéngga dipikanyaho yén Gusti anu masihan kakuatan anjeun dina waktos anu sami dina tempat anu béda, ngadangukeun jalma anu muja kabecikan anjeun, pikeun cinta Kristus.

Kuring percanten ku anjeun kuat perkawis sareng ka Gusti anu kitu, interceding di payuneun Gusti, yén sateuacan sumanget murni sapertos anjeun sadaya kabébasan, dosa-dosa kuring bakal dihampura sareng bakal bébas tina bencana sareng musibah.

Lebetkeun sumanget anjeun sareng amal sareng jasa supados kuring mikanyaah asih ka anjeun anu disayogikeun ka dulur kuring sareng pikeun ngalakukeun kahadéan.

Naon anu kuring mendakan sakumaha anjeun, kumaha, migawe alus ka batur, kasedih kuring sorangan bungangang.

Muga conto hina anjeun tina diri anjeun, salawasna di tempat terakhir, janten kanggo kuring anu terang supados kuring henteu hilap janten hina.

Muga ingetan iman anjeun anu hébat, yén saurang anu sanggup nyageurkeun, ngalangkungan, sareng ngalakukeun sababaraha keajaiban, janten pikeun kuring dina waktu anu cangcaya, rahmat anu ngeusi haté kuring ku seuneu Asih anu sarat pikeun Kristus.

Bapa Surga, ku jasa abdi abdi anu satia Saint Martin, bantosan abdi dina masalah kuring sareng henteu ngantepkeun kuring disaruakeun.

Gusti Yesus Kristus, anu nyarios "nyarios sareng anjeun bakal nampa", kuring kalayan hina sumuhun anjeun, kalayan syafaat Saint Martin de Porres, anjeun nguping pangapura ieu.

Abdi naros ti kanyaah, mikeun rahmat anu kuring naros upami éta pikeun kahadéan tina jiwa kuring.

Kuring naros ieu ngalangkungan Yesus Kristus, Gusti urang.

Amin.

Doa ieu Saint Martin de Porres pikeun anu gering mangrupikeun mujijat!

Sok ngaliwatan hiji panyakit Ieu mangrupikeun prosés anu paling hese anu unggal hirup hirup kajadian, dina manusa éta sinonim sareng maot sabab seueur pisan panyakit anu henteu ubar ilmiah. 

Nanging, aya pakarang anu kuat nyaéta iman anu jalan ngalangkungan doa.

Anjeun tiasa naroskeun pikeun nyageurkeun sagala panyakit dina unggal waktos, para wali sareng khususna San Martín de Porres daék ngabantosan urang sareng ngabéréskeun penyembuhan awak urang atanapi anggota kulawarga atanapi babaturan anu peryogi mukjizat. 

Iraha abdi tiasa ngado'a?

Solatna tiasa dilakukeun unggal waktos paduli di tempat atanapi kaayaan.

Sawatara jalma biasana ngadamel misal kulawarga dimana aranjeunna ngado'a sholat subuh sareng sapopoe, kulawarga anu ngado'a babarengan langkung milih ngalakukeun nalika sarapan, sahingga mastikeun dinten anu rahayu sareng dilindungi. 

Nyusun kalimat dina novenas atanapi neneda el rosario kumplit ka San Martín de Porres tiasa janten bédana ningali kaajaiban dina kahirupan urang.

Tapi kabeh ieu kedah dilakukeun percanten yén anjeunna bakal teras-terasan ngadangukeun urang unggal waktos, upami henteu éta maka urang bakal ngabuang waktos saprak doa na moal dugi kana atap imah.

Éta mangrupikeun senjata anu kuat tapi terang kumaha ngagunakeun éta sareng luhureun sadayana, émut pikeun ngucap syukur pikeun mujijat anu parantos dipasihkeun ka urang.

Kuring miharep anjeun mendakan pitulung anu anjeun peryogikeun kalayan bongan San Martin de Porres.

Langkung seueur doa: