Sholat ka Iblis. Tina sadaya do’a anu tos aya, urang tiasa nyebatkeun yén bongan ka syetan Diitung, kanggo seueur, salaku salah anu anéh aya sareng anu kengingkeun jalma raoskeun rasa hoream tangtu kana doa ieu tapi kaleresan henteu aya doa anu tiasa goréng sabab mangrupikeun perbuatan rohani anu sederhana anu dilakukeun ti manah na. jalan kaluar pikeun kaayaan anu, ku cara urang sorangan, bakal mustahil pikeun ngahontal. 

Iblis dihubungkeun sareng gelap, ku kakuatan poék atanapi langsung sareng jahat.

Sadaya ieu ogé bagian tina dunya spiritual anu aya sareng urang kedah ngagaduhan ilmu saprak éta kanyataan yén anjeun teu tiasa kabur. 

Sholat ka Iblis. Saha Iblis?

Sholat ka Iblis

Kami tiasa kéngingkeun carita dina firman Alloh dimana aya saurna yén anjeunna malaikat ti surga, khusus anu hiji anu ngaduankeun sadaya-kuat sareng ibadah cipta ka Allah.

Carita nyarioskeun yén Luzbel, anu namina ti mimiti, pinuh kareueus sareng mimiti ngaharepkeun yén sadaya ibadah anu dilakukeun di surga ogé pikeun anjeunna. Kusabab anu terakhir éta dipercaya yén anjeunna mangrupikeun malaikat anu éndah.

Sadaya hal ieu nyababkeun perang di langit di mana Iblis tétéla janten dibuang kalayan setan anu nganggap anjeunna leres sareng ti harita anjeunna aya hubunganana sareng dunya gelap.

Iblis mangrupikeun mahluk anu diciptakeun ku Allah anu ngeusi parasaan négatip sareng alesan éta anjeunna nampi hukumanana.

1) Doa ka Iblis pikeun mikacinta sareng ngadominasi hiji jalma

«Juste amancebo, amancibo, sapertos anjeun nga-budak budak, kuring hoyong anjeun bogoh ka kuring (sebutkeun ngaran jalmi)Ulah ngantunkeun korsi, dina ranjang, atanapi nganggo awéwé, anu henteu gaduh waktos sepi!

Lucifer, Lucifer, sakumaha anjeun ngalungkeun opat rébu jiwa ka naraka, kuring hoyong anjeun mingpin kuring pikeun (sebutkeun nami jalma éta), upami anjeunna bobo, henteu ngantunkeun tenangna, ranjangna ngeusian anjeunna ku caltrops sareng bantalna eusian anjeunna sareng batu Lucifer, henteu tinggalkeun waé!

Kalayan buntut iblis anu pangpanjangna didinya, ku kuring hoyong anjeun dasi kuring (sebutkeun nami jalmi); dina rapat sepi henteu gaduh, dugi ka ngahiji sareng abdi.

Janten leres. "

Neneda doa ka Iblis pikeun ngadominasi jalma anu ngagaduhan iman anu hébat.

Asih teuing penting pikeun jalma sareng yén sababna kalayan doa khusus ieu urang tiasa kéngingkeun pitulung anu diperyogikeun pikeun milari éta atanapi nampi jinis pitulung supados cinta henteu angkat ti sisi kami iraha waé.

Maksud panjang tujuh atanapi salapan dinten tiasa dilakukeun komo pikeun ngangkat misahkeun khusus atanapi masihan panawaran, tapi sadayana ieu kedah dilakukeun kalayan iman dina ati. 

2) Doa ka Iblis pikeun ménta nikmat

«Anu mawa cahaya, anu paling bijaksana sareng paling éndah para Malaikat, anu ditindes ku Gusti.

Oh, Malaikat pengasingan, anu sangsara ketidakadilan! Sareng éta, masih kadaluwarsa, anjeun ngomean kakuatan sareng harepan kota leungit anu teu ngagaduhan arah anu leres. Ampunkeun sadaya mahluk anu nganggo nami Gusti ngalakukeun dosa anu pikasieuneun, duh malaikat anu hébat kami ngaleupaskeun tina munafik.

Duh anjeun anu terang sadayana, Malaikat Lucifer anu hebat, anu, dina kahirupan, masihan Harepan sareng paham kana perbuatan-perbuatan Tuhan.

Anjeun anu mangrupikeun manusa anu pinunjul anu berjuang ngalawan kezaliman sahingga urang bébas tina kanyaho sareng kabébasan anu nunjukkeun kahirupan.

Teu aya deui anu ngarti nyeri manusa yén anjeun malaikat nu murag anu dihukum budak hébat.
Bébaskeun kami tina jahat, ngabebaskeun kami tina penindasan sareng masihan kami kabébasan anu anjeun masihan perang ngan ukur atas nami umat manusa sareng ciptaan.

Saha anu henteu sujud dina korsi anu nangtoskeun anu hirup sareng anu maot, pédahkeun kami dina ideu moralistik sapertos anjeun, janten jalma anu saé sareng kaadilan anu tiasa nyandak cahaya anu anjeun pasihkeun.
Ulah hilap ngeunaan urang manusa anu kami nganuhunkeun, kami pikeun anjeun, Malaikat philanthropist anu hébat.

Anjeun anu gaduh pangaweruh hébat anjeun nunjukkeun kabeungharan anu terang sareng pangertian hikmah, ulah ngantunkeun kami dina rahmat perbudakan sareng inpormasi masihan kami kailitas pikeun tiasa ngabebaskeun diri tina ranté penindasan anu dipasihkeun ku kami sareng kapaksa kami ngalaksanakeun.

Syukur sareng anjeun salamina ageung Anu mawa Cahaya Lucifer. »

Teu aya anu langkung saé tibatan doa naroskeun ka batur anu ngagaduhan aksés ka dunya spiritual anu sababaraha nikmat sareng Iblis ieu boga kauntungan.

Doa ieu éta bisa dilakukeun iraha waé anu diperyogikeun henteu janten masalah naon anu kajantenan di sakitar urang kusabab kalakuan spiritual anu murni, upami urang ngaharepkeun, urang tiasa nganggo ngan ukur pikiran urang. 

3) Doa ka Iblis pikeun narik jalma anu dipikacinta

«Sapertos Caiaphas, setan, Fierabrás sareng bos naraka anu ngadominasi sadayana, mendominasi (nami jalma pikeun ngiket) bawa kuring domba éta, dibui handapeun suku kénca kuring.

(Ngaran jalma dasiana) Duit di leungeun anjeun sareng di leungeun kuring moal leungit, haus henteu anjeun mah bakal ngeureunkeun, bedil sareng péso moal nganiaya urang, musuh-musuh kuring moal tiasa ngumbar kuring., Kuring bakal meunang gelut sareng kakuatan-kakuatan. tina embe hideung anu sihir.

(Ngaran jalma dasiana) ku dua kuring ningali anjeun, ku tilu kuring néwak anjeun. Sareng Caiaphas, satan, Fierabrás. »

Dina detik-detik éta nalika anu dipikacinta parantos ngajauhan kami, lamun jarak atanapi masalah ngajauhkeun kita tina jalma anu parantos janten cinta urang, maka urang tiasa nganyahokeun doa khusus ieu pikeun ngasuhkeun cinta éta ka urang dina waktosna. Kami ngarepkeun éta. 

4) Doa pikeun ngajak Iblis gaduh artos

Kuat sareng Malaikat Gelap Saégi sareng anjeun, pinuh ku hikmah anjeun sareng anjeun ngawasa naon anu dipikahoyong.

Abdi nyuhunkeun anjeun ngahalangan pikeun abdi ayeuna sareng ngeusian kahirupan ku artos, kuring ngarepkeun hujan sateuacan kuring.

Anjeun terang naon anu sangsara kusabab batur, janten kuring karasa artos ngalir sadaya.

Pasihan abdi anu dipikaresep ieu hébat sareng kuring bakal nuturkeun anjeun ka tungtung dunya upami anjeun naroskeun ka kuring, kuring bakal sareng anjeun.

Kuring bakal nuturkeun léngkah anjeun sareng jalan anjeun kusabab kuring terang yén artos moal bakal ditinggalkeun ku anjeun sareng kuring bakal beunghar.

Kuring terang aya seueur jalan anu ditutup pikeun kuring sareng abdi henteu tiasa muka tapi kuring naroskeun pikeun kamakmuran.

Eusian bumi abdi kalayan seueur artos supados anak kuring tiasa hirup salaku raja dina kakuatan anjeun.

Urang sadaya bakal nuturkeun jalur anjeun kusabab éta jalan suksés sareng éta anu dipikahoyong.

Kami ngaharepkeun anjeun ngantepkeun kami ku anjeun sareng henteu kantos nyingkur margi anjeun Raja anu dipuji Iblis

Duit mangrupikeun salah sahiji alesan anu paling utami di jaman ayeuna kusabab urang kedah terang yén ampir sadayana dibésér artos.

Dina waktos ieu dimana urang bakal melalui kali ékonomi anu susah, ngangkat doa nanyakeun artos dugi ka tangan urang tiasa dorongan spiritual anu diperyogikeun ningali sababaraha mujijat kauangan anu urang diperyogikeun. 

Urang tiasa naros artos, dugi ka ngahontal tangan, ku kituna urang tiasa gaduh kajelasan dina waktos badami, atanapi anu kabagjaan aya di sisi kami sareng urang tiasa ngahontalnya dina sagala cara, sadaya kalimat ieu sah. 

Naha doa tiasa menyakiti kuring?

Henteu, éta solat ku nyalira henteu tiasa ngaraos urang.

Nanging, hadé nyebut yén ieu kedah dipigawe ku kasabaran sareng tanggung jawab sabab naon anu anjeun nyuhunkeun tiasa ngarugikeun jalma anu sanés sareng dina pamikiran ieu, urang kedah ati-ati pisan pikeun ngarugikeun urang ka saha waé pamundut urang.

Urang kedah hariwang ngeunaan kumaha carana nanyakeun sareng ogé nguatkeun diri pikeun nampi wasiat ilahi sareng henteu ngadamel doa capricious atanapi egois. 

Ngadamel paling kakuatan doa pikeun ngundang Iblis.

Langkung seueur doa: