Doa ka San Ramón Nonato Ieu mangrupikeun senjata pangsaéna pikeun ibu hamil sabab dipikanyaho salaku salah sahiji jalma suci anu ngabantuan jalma anu reuneuh.

Tangtos anjeunna tiasa naros pikeun hal-hal sanés anu anjeunna, henteu paduli kaayaan éta, bakal ngahalangan pikeun urang.

Doa anu kuat pisan, urang moal tiasa ngémutan kakuatanana.

Sababaraha urang parantos kaleungitan kapercayaan sareng éta alatan jalanna di dunya ayeuna tapi ngan hiji-hijina harepan anu urang gaduh henteu kedah leungit.

Ngaliwatan ku solat urang tiasa ngajantenkeun sadayana langkung saé sareng nalika aya kaayaan anu kuat dina kahirupan, urang tiasa ngungsi di dinya nyandak kakuatan sareng neraskeun jalur.

Sholawat ka Saint Ramón Nonato Saha anjeunna?

Doa ka San Ramón Nonato

Jeneng samaran henteu natus, anu hartosna teu lahir.

Éta dikaluarkeun margi indung leungiteun kahirupan saencan San Ramón ningali cahya dunya anyar anu bakal nampi anjeunna. Ieu mangrupikeun alesan naha anjeunna parantos janten salah sahiji jalma suci pikeun ibu hamil. 

Carita balik deui ka taun 1200 nalika waktuna lahir, saatos anjeunna janten sawawa dina iman anu teu tumetang nyandak anjeunna ka Afrika dimana anjeunna ngabantosan seueur salaku penyelamat tawanan.

Misi utama anjeun nyerah atas nama sababaraha tahanan Éta dina kaayaan anu goréng pisan.

Saatos menderita penyalahgunaan Majistret anu sami maréntahkeun deal anu langkung hadé sareng ideu meunang nyalametkeun anu direncanakeun. 

Tapi, San Ramón Nonato tanggung jawab ka handap ieu da'wah sareng ngabantosan anu peryogi sareng sanés Majistrik ngahukum anjeunna tilar dunya, hukuman anu diindarkeun margi aranjeunna mayar tarosna sareng dileupaskeun. 

Sholawat ka San Ramón Nonato pikeun nutup cangkem 

Saint Ramon Nonato pikeun kakuatan anu anjeun gaduh sareng Gusti parantos maparin anjeun pikeun kuring masihankeun naon anu kuring nyuhunkeun pikeun nempatkeun konci dina sungut ka anu hoyong ngalakukeun kuring salah.

(Nyebutkeun ngaran jalma

Jalma anu nyarios ngalawan kuring atanapi gaduh karep goréng, hoyong nempatkeun kuring macét, kuring nyalindarkeun lilin ieu pikeun nyampeurkeun sungut anjeun.

Sareng anjeun parantos naon anu kuring nyarioskeun anjeun, sabab anjeun ngajarkeun kalayan firman Alloh, éta janten martir pikeun ngalaksanakeun konci dina sungut anjeun.

Dengekeun doa abdi Saint Ramon Nonato pikeun cicingeun sungut sareng ngahadéan di payuneun Gusti Bapa pikeun jalma anu nyarios kuring teu ngeureunkeun upaya nyobian Gusti sagala perkasa anu parantos diasihkeun anjeun.

Kahadéan anu ngaduruk pikeun ngabebaskeun budak, sok ngeureunkeun kuring tina basa anu jahat, tina musuh, tina pengkhianatan.

Saha anu hoyong ngarugikeun kuring, ngajantenkeun kuring hirup damai sareng jarak ti sadayana anu nyiksa sareng nyiksa kuring.

Kusabab sirik, jahat atanapi ambek-ambekan, kuring hoyong sababaraha jahat ti anu hoyong ngarobih kuring ku fitnah maranéhanana, San Ramón Nonato.

Kalayan kahadéan anu saé anjeun, ulah ngantunkeun nyuhunkeun abdi tanpa dipenta I mohon anjeun pikeun Gusti Yesus Kristus.

Amin.

Upami anjeun hoyong nutup cangkem, ieu mangrupikeun sholat San Ramón Nonato.

Firman Alloh ngécéskeun ngeunaan kumaha bahaya éta éta tiasa janten basa manusa, kamandang sering maéhan langkung tina bedil.

Ieu sababna di garéja katolik jeung universal Kristus Kami yakin yén San Ramón Nonatos tiasa ngabantosan urang ngajemput aranjeunna cangkem anu kabuka ngabalukarkeun kami parah dina cara anu saé.

Ieu mangrupikeun ukuran anu aman nalika nyanghareupan tindakan ieu anu ngarusak kusabab urang henteu ngalakukeun dendam langsung tapi urang nyuhunkeun yén éta janten jalmi suci anu tanggung jawab ngala jalma anu ngarugikeun urang.

Doa San Ramón Nonato ngalawan gosip 

Duh, Saint Ramon Nonato, anu kasohor, ku ngalatih firman Alloh, anjeun janten panyiksaan pikeun ngonci konci dina sungutna.

Dangukeun éjakulasi kuring sareng campur di payuneun Gusti Pangéran urang supaya jalma anu nyarios kirang parah kuring Akhirkeun usaha kuring sareng kuring bakal dijaga tina pesen atanapi tujuan anu goréng sareng ngabahayakeun ...

Punten, Gusti kuring anu Maha Agung, anu masihan Saint Ramon Nonato ngeunaan cita-cita pikeun ngabebaskeun budak, meryogikeun anjeun pikeun mediasi.

Muga anjeun salawasna mundur kuring tina kintunan, tina dosa anu misahkeun kuring ti anjeun, sareng kuring suksés dina perdamaian sareng katinggaleun sasarap sadaya jalma anu nenjo kuring sareng kasiksa kuring.

Yén anjeunna ngadamel salamina dipisahkeun tina lawan anu, pikeun naon waé, perversitas atanapi ambek-ambekan, ngarepkeun kuring sababaraha jahat.

Atanapi aranjeunna hoyong nyangking kuring sareng kajahatan aranjeunna.

Gusti anu ngalampahkeunana, kuring sadar yén anjeun kalayan rahmat anu hébat, sareng ku campur tangan Saint Ramon Nonato, anjeun moal ngantepkeun aplikasi kuring hina.

Abdi nyuhunkeun anjeun, ngaliwatan ciptaan anjeun, Isa Al Masih, Gusti urang anu tercinta, anu mangrupikeun sareng jumeneng sareng anjeun dina sadayana Roh Suci Saint Ramon Nonato.

Anjeun anu hirup caket pisan ka Gusti nyuhunkeun kasusah kuring, yén kuring henteu pernah kakurangan panyalindungan sareng pertahanan anjeun, yén diplomasi kasohor anjeun ngabantosan abdi dina unggal kontéks anu goréng sareng kontéks hésé.

Amin.

Gosip mangrupikeun jahat anu sering ngaruksak kulawarga, silaturahim atanapi lingkungan padamelan. Seueur kakirangan sareng ngaruksak supados hal-hal pisan dugi ka urang henteu sadar dugi ka anggeus jahatna.

Doa keur Saint Ramon Nonato ngalawan gosip Éta ngabantosan anjeun pikeun dijagi tina jahat ieu.

Urang tiasa naros pikeun urang atanapi pikeun babaturan atanapi pasangan anu dina kaayaan réhat.

Anu penting ngeunaan doa ieu sareng sadayana sacara umum, nya éta iman sareng anu dilakukeunUrang kedah percanten yén upami urang naroskeun, maka tanggapan gaib bakal teras-terasan ka urang, bahkan kumaha serius kaayaan anu aya.

Pikeun ibu hamil 

Oh San Ramón Nonato prodigious.

Ka anjeun kuring dipindahkeun ku kahadean anu saé sareng anjeun tiasa ngubaran para bakti anjeun.

Narima, My Suci, do'a ieu anu kuring karep pisan ku anjeun, dina mémori anjeun ngado'a pikeun doa anjeun, anu aranjeunna kahontal ti Gusti anu parantos ngajantenkeun anjeun parantos khusus pikeun ibu hamil.

Hal ieu, My Holy One, salah sahiji aranjeunna anu janten hina dina perlindungan sareng perlindungan anjeun, ngabela anjeun yén sakumaha kasabaran anjeun teras henteu kantos kabeungkeut dina sadaya dalapan bulan dimana anjeun janten martir sareng padlock.

Sareng nyeri sanés anu anjeun nyéépkeun di jero panjara gelap sareng dina bulan kasalapan anjeun ngantepkeun sadayana penjara éta bébas, janten Suci sareng pengacara kuring, kuring kalayan rendah haté naroskeun ka anjeun pikeun ngahontal kuring ti Gusti sareng Gusti ...

Anu makhluk anu dibungkus dina entra kuring dijaga dina kahirupan sareng kaséhatan salami dalapan bulan, dina kasalapan bébas gratis di dunya ieu, ngajantenkeun anjeun, Suci, anu ogé yén dinten anjeun kaluar tina jiwa anjeun Dina awak anjeun nyaéta dinten Minggu, anu mangrupikeun dinten kabagjaan sareng kabagjaan, sahingga dinten lahir kuring sadaya kaseueuran sareng kabagjaan, kalayan sagala kaayaan anu anjeun terang yén anu paling cocog sareng kamulyaan anu langkung ageung tina Gusti sareng anjeun sareng kasalametan abdi jiwa sareng anak lalaki kuring.

Amin.

La doa pikeun ibu hamil de San Ramón Nonato nyaéta salah sahiji anu pangsaéna pikeun anjeun.

Pelindung anu satia kana anu kaperluan, San Ramón Nonatos teu dipikanyaho salaku pembantosan anu hadé atanapi penyelamat awéwé hamil.

Urang terang yén kakandungan hirup anu sanés nyaéta kaayaan anu ngajantenkeun jalma gampang rentan.

Dina sagala hal daruratUpami kakandungan anu résiko ageung atanapi sababaraha masalah sanés kajantenan, santo ieu janten tempat perlindungan anu hébat.

Sapanjang prosés gestasi disarankeun ngadamel kasempetan ka San Ramón Nonato pikeun ibu hamil unggal dinten anu garéja Katolik parantos disusun sacara khusus pikeun momen penting ieu dina kahirupan unggal manusa.

Hiji-hijina sarat nyaéta iman sareng anu dipénta.  

Naha santo ieu kuat?

Aya seueur mukmin anu ngaku parantos nampi bantosan ti santo ieu dina sababaraha titik nalika maranéhna butuh éta.

Kusabab anjeunna di bumi, anjeunna parantos museurkeun ngabantosan anu teu kedah paduli atanapi kaleungitan kaséhatan atanapi kabébasan dina prosés éta.

Anu sok dipasihkeun nya nyaéta ngabantosan sareng ngajaga iman dina unggal jalma anu anjeunna tepang.

Ieu tetep sami ayeuna, sanaos mangtaun-taun mangtaun-taun anu maot, San Ramón Nonato terus masihan bantosan tepat waktu kanggo aranjeunna dina kaayaan résiko fisik atanapi spiritual.

Nanging, iman mangrupikeun rahasia anu ngajantenkeun unggal doa langkung kuat, Kitab Suci ngadorong urang naros dina waktos-waktos iraha urang peryogi pitulung sareng ogé pikeun ngaturkeun nikmat anu dikasihkeun. 

Anu paling penting nyaéta sholat sholat San Ramón Nonato sareng Iman!

Langkung seueur doa: