Doa ka Saint Lasarus dipikanyaho ti jaman baheula janten pembantosan pinunjul ti miskin, gering sareng sato. The doa ka Saint Lasarus Ieu mangrupikeun pakarang anu kuat anu dipasihkeun ka urang sareng ngalangkungan iman dianggo pikeun kaajaiban anu kuat pikeun anu urang butuhkeun. 

Kalayan waktosna anjeunna parantos janten panjala sareng sekutu hébat masarakat homoseksual sareng bangsa Kubér anu unggal taun, 17 Désémber, patepung di El Rincón kanggo ngagungkeun kabagjaan kalahiran suci suci sapertos kitu.

Doa ka Saint Lasarus Anu Saha Nasaret? 

Doa ka Saint Lasarus

Dina firman Allah urang mendakan dua orang Lazari; hiji anu dingaranan dina pasemon ngeunaan jalma beunghar sareng lazarus dimana Yesus ngajelaskeun langit sareng naraka.

Kadua anu kadua nyaéta lanceukna Marta sareng María sareng saha waé protagonis salah sahiji mujijat Yesus anu pinunjul Di bumi, kebangkitannya.

Dina kapercayaan Katolik, dua karakter ieu dihijikeun janten hiji sabab hésé pikeun misahkeunana kusabab masing-masing gaduh persamaan anu penting pikeun anu sanés.

Anjeunna dipikanyaho salaku pembantu sato anu saé anu aya dina kaayaan ditinggalkeun, nyatana anjeunna dipercaya janten pelindung anjing, tapi ieu mangrupikeun produk tina iman manusa saprak wali ngabantosan saha waé anu peryogi.

Anjeunna nyarioskeun yén carita anjeunna cicing dugi ka anjeunna 60 sareng awakna dikubur dina a sarcophagus dijieunna tina marmer anu di 1972 kapanggih sareng sésa-sésa na masih aya di jeroeun éta. 

Sholat ka Saint Lazarus anu ajaib 

Saint Lazarus, sobat ka Yesus Kristus sareng lanceuk sareng panjaga jalma-jalma anu sangsara!

Anjeun anu terang nyeri haté sareng kunjungan Isa Al Masih masihan anjeun hirup anjeun di Betania, bageur pisan ngabagéakeun panyambutan kami, nalika kami nyuhunkeun pitulung anjeun dina jam ieu sangsara.

Neneda ka Rama Abadi ku janten urang aman sareng amanah amanah kana kakawasaan Yesus.

Saint Lazarus Miraculous, dibangkitkeun ku kakuatan Ilahi Yesus Kristus, kami nyuhunkeun anjeun waktos sedih dina kasakitan anjeun sareng pikeun kabagjaan terbatas anu anjeun alami nalika Yesus kalayan kata-kata manis anu dikirim anjeun kaluar tina kuburan, pikeun ngahalangan sareng Master Ilahi supados ngalangkungan anjeun Sedeng mikeun kami naon anu kami percanten anjeun mohon.

Amin.

Garéja Katolik tos diakui sacara umum kakawasaan Saint Lazarus sareng anjeunna ngagaduhan deui salaku umat suci anu dipuji ku iman, maka mangpaatkeun doa-Na.

Ku cara kieu urang tiasa pariksa éta dina solat anu naékna sateuacan tahta na teu leungit doa atanapi teu aya gunana tapi tibatan janten seungit sateuacan na payuneun jawaban na dugi ka urang. 

Pikeun ngadamel doa hiji moment anu idéal henteu dirarancang, nanging penting pikeun ngantebkeun yén hal anu saleresna sacara ajaib nyaéta ngadamel doa ti manah sareng yakin yén jawaban aya ka urang.

Upami éta henteu dilakukeun ku cara kieu maka aranjeunna henteu aya deui sareng henteu aya gunana. 

Doa Saint Saint keur gering 

Rahayu Saint Lazarus, pengacara kuring, pelindung suci kuring, kuring nempatkeun kapercayaan ka anjeun, kuring nempatkeun kaperluan kuring, kahariwang sareng karesahan kuring, impian sareng kahayang kuring, sareng, terang seueur mukjijat anu parantos digarap ngaliwatan anjeun, terang kahadéan anu aya tina panangan anjeun nalika anjeun ditampi kalayan hinaan sareng iman, ayeuna kuring nyampeurkeun anjeun anu sasarengan, naroskeun pitulung sareng rahmat anjeun.

Wahai Saint Lazat anu rahayu, pikeun harepan luhur anu ngaharepkeun haté anjeun pikeun ngahontal makuta syahid, sareng pikeun napsu anu ngadadak nyayogkeun kahirupan anjeun pikeun Hiji anu masihan deui ka anjeun saatosna kaleungitan, bantosan ka kuring anu suci Saint Lazarus anjeun berharga mediasi, neneda pikeun kahayang kuring sateuacan Yesus anu saé, sobat anjeun, lanceuk sareng muga-muga, sareng nyuhunkeun anu ku rahmat anu tanpa wates mantenkeun naon anu kuring nyuhunkeun kalayan manah sanésna ku kituna tiasa mendakan lega di putus asa kuring:

(sebutkeun atanapi naon anu anjeun hoyongkeun)

sareng upami anjeun nganggap yén éta henteu pédah, pasihan abdi katentreman sareng katenangan jiwa kuring ku muga-muga yén katuhian gaib bakal pasrah.

Saint Lazarus, bapa anu mulya ti miskin, abdi nyungkeun anjeun henteu eureun ngabantosan abdi, nunjukkeun diri anjeun properti sabab anjeun sok ngalakukeun sareng nyandak nyuhunkeun ka Gusti pas mungkin, masihankeun berkah sareng perlindungan anjeun, ngiringan kasedihan sareng masalah kuring sareng ngahapus tina kahirupan abdi sadaya jahat sareng musuh .

Ngaliwatan Yesus Kristus, dulur urang sareng Gusti.

Janten éta.

Doakeun anu aranjeunna atosan masalah kaséhatan anu paling sering didesek sareng ieu mangrupikeun topik anu sababaraha kali ngan ukur mujijat ilahi anu tiasa ngabantosan urang.

Saint Lazarus, anu terang naon anu janten kakurangan tina panyakit maot komo maot sareng cicing dina daging na nyalira naon anu kabangkitanna, nyaéta jalma suci dituduhkeun pikeun ngabantosan urang dina kaayaan ieu.

Anjeunna terang naon anu tiasa ditanggung ku sangsara kajahatan fisik anu sanggup ngeureunkeun kahirupan urang, naha éta anjeunna janten pengacara anu sampurna sateuacan tahta kaswargan saprak anjeunna terang yén mujijat kebangkitan mungkin. 

Urang bakal pindah ka doa pikeun Saint Lazarus kanggo anjing sareng sato.

Pikeun anjing 

Kalayan Saint Lazarus;

Hirup anjeun dikirimkeun ka layanan PANGERAN nyandak anjeun

Ngahargaan kana hal sakedik dina kahirupan; Kualitas suci Allah sareng perusahaan sato satia manusa.

Anjeun leuwih ti anu sanés terang pentingna piaraan

Pikeun kabagjaan jalma.

Ieu marengan urang nalika rumaos nyalira, sareng henteu Dina haténa urang ngan ukur tiasa mendakan cinta sareng sayang.

Piaraan abdi ayeuna luka parah

Sareng ku kasihatan anu lemah sareng éta naha kuring naroskeun anjeun sadayana kalayan iman kuring

Enéng anjeun cageur sareng kakuatan ajaib anjeun.

Dengekeun hal ieu kuring nyuhunkeun sareng henteu ngantunkeun kuring nyalira sateuacan pangadilan ieu.

Amin.

Doakeun doa Saint Lazarus pikeun anjing kalayan iman anu hébat.

Dipercanten ku kasus hese, malarat y ngantunkeun anu ogé kaasup sato, utamina anjing. Ieu mangrupikeun doa anu sakedik ngeureunkeun kanggo nyarios sareng anu dipikabutuh sabab anjing anu hirup mahluk anu ogé peryogi pitulung sareng doa urang. 

Aranjeunna ogé kakurangan tina panyakit, abandonment, rasa lapar, sedih sareng nyeri. Aranjeunna mangrupakeun mahluk hirup anu ngagaduhan kaperluan émosional sareng fisik anu sababaraha kali teu aya anu paduli pikeun nyayogikeun sareng anu ngajadikeun aranjeunna sangsara. 

Pikeun kaséhatan 

Kekasih Saint Lazarus;

Satia iman sareng Kristus sareng saksi dina daging

Tina mujijat tina messiah.

Ka anjeun, dinten ieu, kuring sujud kalayan kersa minta memohon anjeun ku sadaya iman

Abdi kéngingkeun kasehatan kuring, éta kado anu teu kasubaran

Janten éta kuring pulihkeun nagara sareng anu kuring kantos resep.

Anjeun terang naon nyeri, kaserang, kasedihan sareng sangsara.

Anjeun terang naon anu kedah dibawa ku racun panyakit

Sareng skor tembok sareng pameunteu sawaréh lega.

Kuring tuturan, santo tercinta, kuring ngangkat ka sawarga

Dina milarian rahmat, bantosan sareng kabagjaan.

Angkat aranjeunna dina mantel anjeun sareng ngajantenkeun kuring pantes anu kuring naros.

Amin.

Naha anjeun resep bongan San Lazaro pikeun kaséhatan?

Kaséhatan nyandak seueur aspek dina kahirupan mahluk hirup, mimitian ti kabutuhan fisik sareng spiritual sareng sadaya pentingna penting.

Ieu sababna doa ieu janten salah sahiji anu paling penting.

Disarankeun pikeun ngalakukeunana unggal dintenna sareng éta kalayan kulawarga supados langkung saé saprak salian ti janten kagiatan spiritual anu nguatkeun pangkalan kulawarga, éta ngabantosan urang karasa salamet dina lalampahan sadinten San Lázaro, connoisseur sadaya kasusah ieu, intercedes pikeun aranjeunna supados Aranjeunna tiasa ngahontal katentreman sareng istirahat di satengahing kasusah sareng cobaan.  

Naha santo ieu kuat?

Dina jawabanna enya, rusiah mangrupikeun iman anu ngadoa sateuacan aya dina altar anjeun.

Sagala anu urang naroskeun ka bapa percaya, kami bakal nampi, ieu mangrupikeun janji anu kami candak dina Kitab Suci sareng anu dilakukeun nyata ngan ukur nalika urang percaya.

Ieu sababna doa mangrupikeun kalakuan iman anu jelas tur henteu tiasa dilakukeun ku cara adat.

Doa anu dilakukeun kalayan iman tiasa ngalaksanakeun sagala, komo panyakit anu paling dahsyat anu aya.

Maké kauntungan tina kakuatan doa ti Saint Lazarus.

Langkung seueur doa: