Doa ka Saint Helena Ngalangkungan manusa sareng henteu kantos ngantunkeun, éta henteu kantos tebih ti janten tindakan egois atanapi henteu aya artos, sigana mangrupikeun pamundut, tapi dilakukeun ti kanyaah sareng kedah dibaleskeun.

Seueur anu nganggap yén doa mangrupikeun waktos, tapi kaleresan aranjeunna henteu sadar tina kakuatan anu tindakan ieu ngalangkungan kami sareng naon anu ngurilingan urang.

Saint Helena mangrupikeun wanoja sapertos anu sanés aya anu ngalaman kasulitan di bumi ieu di seueur daérah sareng éta naha teu aya anu langkung saé tibatan anjeunna pikeun ngado'a doa, jalma-jalma anu terlibat dina jantung, dimana urang naroskeun ka jalma anu séjén ti mana waé Panempoan romantis atanapi panganten. 

Doa ka Saint Helena

Doa ka Saint Helena

Seueur anu kenal anjeunna salaku Santa Elena atanapi sapertos Elena ti Konstantinopel tapi nami aslina nyaéta Flavia Julia Helena sareng anjeunna mangrupikeun permaisuri awéwé ti Roma anu dinyatakeun salaku Saint of the Catholic, Orthodox and Lutheran Church.

Kudus ieu mangrupikeun anu nyandak kaisar ka dunya anu masihan kabébasan ka umat-umat Nasrani dina naon anu paling lila dikerjakeun agama.

Elena, anu ditolak ku salakina hirup dina kasucian pinuh ku kasiksa sareng sangsara kusabab cinta anu henteu kantos dibales.

Panyiksaan ieu Santa Elena lumangsung opat belas taun di mana anjeunna cicing ditingalkeun sareng nyingkirkeun bari ningali salakina kabagjaan ku awéwé séjén dina hateup anu sami.

Anjeunna saurang syahid anu janten conto kakuatan sareng bantosan pikeun seueur jalma anu tiasa mendakan diri dina kaayaan anu sami.

Sholawat ka Saint Helena ulah putus asa manusa sareng henteu pernah ngantunkeun anjeunna 

Saint Helena Maha Suci, santo tina pencinta, kuring badé naroskeun anjeun pikeun masihan kuring kalayan kahadean anu saé, éta (ngaran jalma teu pernah ngantunkeun kuring, henteu ningali awéwé sanés, di tempat kerja, di jalan sareng dimana waé kuring tetep mikiran diri, awak jiwa sareng sumanget (...) datang, kusabab kuring nelepon anjeun, kuring ngarobih anjeun Karakter, kuring gaduh kakuatan dina anjeun.

Santa Elena, kuat dina kanyaah, henteu masihan anjeunna katenangan katemutan, yén anjeunna henteu ngantunkeun pikirna, yén nami kuring nyiksa anjeunna sareng henteu ngantunkeun anjeunna nyalira, yén anjeunna henteu kantos mendakan biwir sanés ngan ukur abdi, yén sadaya kénginging daging kanggo hiji anu sanés maot Awéwé, ngan ukur sareng kuring kuring tiasa ngaraos karesep kumargi kuring parantos diikat éta.

Duh Saint Elena, anjeun bakal ngabantosan abdi pikeun nalukkeun manah anjeun deui, jilid sareng sombong sareng karakter anjeun, liren nyiptakeun, hayu (...) terang yén éta milik kuring, leungit kasabaran upami éta kalayan sanés, ilusi sareng Harepan mangrupikeun kanyaah ka kuring (...).

Amin.

Naha anjeun resep doa kuat Saint Helena pikeun asa-asa lalaki sareng henteu pernah ninggalkeun anjeunna?

Hirup handapeun hateup anu sami sareng pasangan anu teu masihan kami stabilitas émosional nyaéta salah sahiji plot anu paling kuat sareng paling umum anu cicing di imah ayeuna.

Hubungan anu cinta sareng gairah ngantunkeun hubungan intim tina hubungan ayeuna janten tempat anu tiis sareng teu stabil dimana kateupastian sareng indecision mangrupikeun anu terjadi dina sagala lingkungan bumi, ngirangan sadayana ku tanaga anu goréng Aranjeunna ngotoran lingkungan.

Dina kasus ieu dimana doa janten urang ukur luput Éta tempat sholat ka Saint Helena janten kuat. 

Doa Saint Elena mikirkeun kuring jeung nelepon kuring

Duh kaluhuran Saint Helena, anu anjeun angkat ka Calvary sareng nyandak tilu paku.

Hiji anu anjeun pasihkeun ka putra anjeun anu Constantine, anu sanés anjeun malempar kana laut, ku anu para panunjuk arah kasehatan, sareng anu katilu kalaksanakeun dina leungeun mulia.

Saint Helena, abdi (nami anjeun) nyuhunkeun anjeun masihan kuring kuku katilu ieu, ku kituna kuring tiasa nempatkeun éta di jero ati (nami anu anjeun tercinta), ku kituna kuring henteu gaduh katenangan atanapi katengtreman salami kuring henteu sumping, Tong kawin ka kuring sareng ngumumkeun cinta tulus anjeun.

Spirits cahaya anu nyaangan jiwa, nyaangan jantung (nami tercinta anjeun), ku kituna anjeunna salawasna nginget ka kuring, mikacinta kuring, nyembah kuring sareng ngaharepkeun kuring, sareng naon waé anu dipasihkeun ku kuring, didorong ku kakuatan anjeun, Saint Helena, muga-muga anjeunna budak abdi bogoh.

Sakitu karapihan sareng karukunan teu gaduh dugi anjeunna sumping sareng kuring, sareng hirup sareng abdi, kabawa pencinta kuring, dipikacinta sareng didamel. Satia ka kuring sapertos anjing, lemah lembut sapertos domba sareng gancang sapertos utusan, anu (nami tercinta anjeun) nyampeurkeun kuring gancang, tanpa kakuatan fisik atanapi spiritual tiasa ngeureunkeun anjeunna.

Muga-muga raga, jiwa sareng sumanget sumping sabab kuring nelepon sareng mere ilham sareng ngadominasi anjeunna. Salami anjeunna henteu sumping lemah lembut sareng gairah, nyerah kana kanyaah kuring, ngagerentesna moal bakal masihan anjeunna katenangan. Upami anjeunna ngabohong, upami anjeunna ngahianat kuring, hayu anjeunna ngahaturkeun kusabab ngajantenkeun kuring sangsara.

(Ngaran tercinta anjeun) sumping sabab kuring nyauran anjeun, kuring mesen anjeun, wangsul langsung ka kuring (nami anjeun), ku kakuatan Saint Helena sareng malaikat wali urang.

Janten kieu, sareng janten bakal!

Kalayan iman sadaya doa anu kuat sareng doa Saint Elena mikir ngeunaan kuring sareng nyauran kuring sami.

Ngalakukeun ieu sareng sadayana doa ti manah mangrupikeun jalan pangsaéna saprak parasaan sareng kahariwang anu urang jaga di lebet jiwa urang aya kakeunaan.

Tanya anjeunna mikirkeun kuring sanés cara ngadominasi pamikiran jalma sanés tapi éta cara ngajaga persatuan dina hubungan.

Énergi anu saé anu kabawa di urang saatos doa teras bakal ngalakukeun doa pasti bakal ngabantosan ningkatkeun lingkungan di lingkungan urang.

Nanyakeun Santa Elena pikeun ngabantosan urang supados jalma anu istighfar éta henteu tiasa liren mikiran urang dugi ka gaduh kabutuhan insinyur sababaraha pendekatan bahkan upami ngalangkungan saluran telepon mangrupikeun doa anu paling sering didoakeun ayeuna.

Imah mimiti ngeusi katengtreman sareng sakedik-saeutik kaayaan mimiti janten réspon anu kami ngantosan. 

Doa ka Saint Helena pikeun ngabeungkeut cinta

Aduh bangsawan Santa Elena, ayeuna kuring datang ka anjeun pinuh ku iman sareng harepan, ngabantosan abdi pulih (nami jalmi) anu kuring dipikacinta, anjeun terang masa depan sareng ayeuna, kuring nyuhunkeun anjeun ningali kahirupan kuring, jieun ( ...) tapa sareng sadar kasalahanana.

Rahayu Saint Elena, ku rahmat anjeun anu terbatas, bantosan abdi pikeun kéngingkeun relief ati kuring, pikeun cageur jalma anu kuring dipikacinta, anjeun terang parasaan kuring murni sareng ikhlas, lemeskeun haté anjeun supaya anjeun terang kumaha nilaina cinta kuring.

Saint Elena, indung anu parah, Kristen anu sampurna, (…) sanes jalma ambek-ambekan, terangkeun pikiran, ngajantenkeun deui, kalayan dipikacinta sadaya anu tiasa diatasi, ngajauhan pangaruh anu goréng anu ngaganggu pikiranna, anjeunna salah, anjeunna ditinggalkeun sareng Jalma anu sahenteuna anu dituduhkeun, anu uih ka bumi (...), kami ngantosan anjeun.

Duh Saint Elena salib, kuring terang yén anjeun tiasa ngalakukeun sadayana, anjeun moal ngantunkeun kuring, ngadangukeun sora kuring, sora tina doa kuring sareng nyungkeun abdi.

Amin.

ieu bongan Santa Elena dasi pikeun lalaki disarankeun dina kasus-kasus dimana salah sahiji jalma dua anu aub dina hubungan mikirkeun ngantunkeun atanapi nganyatakeun sababaraha mamang anu mimiti ngiringan dasar padet dina hubungan anu teu kentel, tarung, teu ngarareunah sareng konflik di bumi .

Éta doa anu moeling, yén jalma sanés anu ngadadak teu langsung, tetep sareng urang tapi henteu ngalawan bakal-Na tapi yakin yén tinggal nyaéta pilihan pangsaéna sahingga ngarobih ideu tinggalkeun ka bumi . 

Naha kuring kedah terang lilin pikeun sholat?

Kami nyarankeun yén terang hiji lilin bodas di awal atanapi akhir doa ti Saint Helena Ngalangkung asa sareng dasi cinta.

Lilin mangrupikeun tanda syukur. Kami ngahatur nuhun kana santo kuat ieu pikeun sadaya pitulung-Na dina kahirupan urang,

Sholat sareng seueur iman sareng seueur kanyaah.

Langkung seueur doa: