Doa ka Saint Catherine tina Siena kalayan sababaraha tujuan.

Anjeunna dipikanyaho salaku salah sahiji dokter iman Katolik, margi anjeunna tiasa ngabantosan urang dina perkawis anu ngagaduhan hubungan sareng kasehatan, jasmani, spiritual sareng spiritual. 

Anjeunna mangrupikeun panulis sareng da'wah tina firman Allah di bumi sareng kalayan haté anu luhung pinuh ku cinta Allah pikeun ngabantosan jalma anu butuh. 

Salila sababaraha taun éta janten salah sahiji umat suci anu dina iman Katolik dipuji langkung hormat sareng ieu kusabab kakuatan hébat sareng mukjijat anu dipikanyaho. 

Doa ka Saint Catherine tina Siena Saha anu Saint Catherine?

Doa ka Saint Catherine ti Siena

Lahir di kulawarga anu ageung, mangrupikeun putri kaping 23 perkawinan.

Aranjeunna kagolong kana kelas sosial tengah anu henteu ngorbankeun anjeunna janten pendidikan anu saé, tapi nalika anjeunna umur 7, anjeunna mutuskeun pikeun bakti nyalira pikeun ngalakukeun mortification sareng ngadamel pakta murni anu anjeunna kalaksanakeun dugi ka dinten-dintenna. 

Anjeunna cicing dugi ka yuswa 33 sareng éta Bapa Pius II anu nyatakeun dirina salaku Santa de garéja katolik 29 April 1461.

Dina sababaraha taun salajengna anjeunna janten santo patron Itali, nampi gelar Doktor Gereja sareng salajengna namina janten bagian tina Santo Suci Patron Eropa.

Urang Saint tinggal nyerat penting anu dugi ka ayeuna dianggap salah sahiji karya anu paling penting tina Garéja Katolik. 

Doa ka Saint Catherine kanggo perlindungan

Duh gusti anu mulya Catherine ti Siena wanoja anu mulia pisan ku kaberkahan ku Gusti!

Instrumen Sang Maha Luhur pikeun nyiptakeun keajaiban, nyala seuneu gareja, makhluk dikurniakeun hadiah kado, parawan anu wijaksana sareng wijaksana kalayan wani sareng wani tina paladin.

Pintunkeun sabaraha jauh kakuatan anjeun, suhuran Tuhan, earning kami sadaya semangat pikeun maju dina kabiasaan evangelical, khususna di handapna, budi, kasabaran, kahadean sareng tekun dina ngalaksanakeun tugas-tugas nagara urang.

Rahayu sareng anu dipikacinta Gusti, mulya Saint Catherine pikeun kabagjaan anu anjeun tampa tina tiasa gabung sareng Gusti Allah sasarengan sareng anjeun nampi kéngingkeun Anjeunna tina rahmat anu tiasa nikmat kalayan ngaliwatan mujijat anjeun anu terus-terusan pikeun seueur anu meryogikeun anu miharep éta, ngadangukeun paménta kuring hina sareng ngahontal kuring Ilahi Kaluhuran anjeun ngabantosan anjeun sacara gancang dina kahirupan sentimental, dina kulawarga, di bumi abdi:

(ngadamel nyuhunkeun)

Tangtuna ku leungeun anu kawasa abdi nyuhunkeun kana karesahan sareng putus asa sareng atoskeun ka Pangéran urang supados tiasa waé dihadiran.

Abdi ogé nyuhunkeun anjeun panjagaan sareng panyalindungan, sareng anu ku niru kabiasaan anjeun tiasa tumbuh dina kanyahoan ngan ukur Tuhan anu leres sareng ogé nampi kabagjaan umat pilihan.

Amin.

Upami anjeun hoyong panyalindungan, ieu mangrupikeun doa anu leres ka Saint Catherine ti Siena.

Santa Catalina salaku panjala Italia sareng Eropa tiasa masihan kami perlindungan ka kami ogé Henteu masalah di dunya dimana anjeun.

Anu jahat sareng anu tanaga goréng Aranjeunna aya di lingkunganana sareng ngadamel jalma ngeusian ku vibes anu goréng pikeun ngadamel ml, ku sabab éta doa pikeun panangtayungan paling penting pisan sareng disarankeun ngalakukeun sahenteuna unggal dinten.

Dina jam subuh sareng di kulawarga kulawarga éta janten ritual spiritual anu bakal ngurus urang sapanjang poé unggal dinten. 

Doa ka Saint Catherine pikeun kaadilan

Duh Santa Catalina, hal-hal mustahil anu anjeun kahontal, anjeun anu pang manisna sareng pangasih ti pangasuh kami, kuring nyungkeun bantosan anjeun supados anjeun balikkeun sadaya harepan kuring ...

Kuring nyuhunkeun pitulung anu saé anjeun ku Gusti antawis haté sareng putrana, Yesus, sareng jalma anu daék ngabéréskeun kuring, kuring nyauran anjeun anu siap ngabuka leungeun anjeun pikeun ngadorong kuring sareng nawiskeun kuring lega sareng solusina nalika kabeh leungit.

Saint Catherine, parawan gagah sareng pinuh ku cinta, ayeuna kuring bangun sareng milari panyalindungan surga anjeun, sabab kuring euweuh anu aya tanpa pangrojong anjeun sareng Gusti.

Wanoja kuring anu manis sareng indah, gurauan khusus anu aya dina jangkung, anggo kanggo terang jalan kuring.

Kanyamanan sareng ngabantosan abdi ngaleungitkeun nyeri anu kuring lakukeun dina jiwa kuring.

Kuring tarik pisan kana haté gedé anjeun pikeun anjeun tiasa ngadangu panyeru kuring.

Saint Catherine anu suci sareng rahayu abdi anu ngagaduhan kakuatan anu teu terbatas anu dipasihkeun ku anjeun, kuring nyuhunkeun kalayan hina pikeun ngabantosan abdi sareng mediasi tina kasusah ieu, kalayan harepan kuring parantos disimpen dina panangan anu rahayu sareng rahayu: bantosan abdi ka.

(naon anu anjeun kéngingkeun)

Kuring hatur nuhun salamina kanggo ngadangukeun ka kuring, sabab kuring yakin yén doa kuring parantos didangu ku anjeun, sareng sanaos sesah pisan pikeun ngajawab, kuring gaduh kaamanan sakali dina panangan anjeun, éta pasti bakal dilaksanakeun, sapertos salawasna moal aya anu kuciwa di nyuhunkeun nikmat anjeun, euweuh urusan kumaha teu mungkin aranjeunna.

Wahai Saint Catherine anu rahayu, anjeun anu teu kéngingkeun anu mustahil, neneda ka Gusti pikeun kabutuhan sareng kasedihan kuring, abdi uih sadayana ngarepkeun do’a ieu, kuring percanten panyalindungan anjeun salawasna.

Catalina anu dipikacinta ngaberkahan kahirupan kuring, ulah lirén ngarah kuring dina sababaraha cara.

Kuring bakal nuturkeun anjeun kalayan iman anu sanésna, khususna sareng kumawula.

Ieu kumaha deui atuh nya. Janten éta. Janten éta. Janten kitu.

Doakeun doa Saint Catherine pikeun kaadilan di kali butuh.

Kusabab anjeunna masih murangkalih, anjeunna ngalaman kanyeri kusabab ayana kelas menengah handap sareng kalebet kulawarga anu ageung.

Nyaho sacara jelas naon éta pikeun ngaliwat kasusah anu janten zakat di payuneun Allah, ieu kenging babaturan urang janten hiji anu tiasa dipercanten ngabantosan urang dina hal-hal anu kudu dilakukeun kalayan nerapkeun kaadilan bumi atanapi spiritual. 

Doa ka Saint Catherine tina Alexandria pikeun cinta

Santa Catalina anjeun anu tiasa ngajantenkeun seueur jalma badé ...

Entong pikeun kuring nikmat alit, mendakan cinta, ngajantenkeun haté abdi anu mulya sareng leres, anu ngajantenkeun cinta, dina haté kuring tiasa ngalebetkeun sareng ngeusi kuring kabagjaan.

Abdi hoyong tiasa terang cinta sajati, perasaan sajati, Santa Catalina anjeun anu gaduh seueur kakuatan dina ...

Pasihan abdi ni'mat anu, muga-muga pamundut kuring sumping ka anjeun, supados kuring tiasa nampi berkah anjeun, Saint Catherine mikanyaah, cinta anu sampurna sareng tanpa bohong, anjeun anu ngagaduhan kautamaan sareng ngagero pisan pikeun sadayana dunya sakabeh.

Indit ka kuring sareng pasihan kasempetan ka kuring pikeun nampa berkah anjeun, abdi badé ngintunkeun solat deui.

Doa kuring ka Gusti supados anjeunna tiasa ngajantenkeun hirup abdi pinuh ku cinta, pinuh ku katengtreman, anjeun tiasa ngajantenkeun kaajaiban Santa Catalina ...

Abdi nyungkeun anjeun masihan kuring cinta, langkung seueur cinta sareng langkung cinta, kabagjaan, seueur kabagjaan, kahoyong anu hadé, pikiran anu saé, tindakan anu hadé, bantosan kuring pikeun suksés di dinya, cinta bakal pikeun kuring sapertos léngkah, jalan ...

Saint Catherine, anjeun anu tiasa ngalakukeun sagala, mikeun kuring sareng gaduh raos cinta anu leres sumping ka kuring, percanten kana kakuatan anjeun sareng kahadéan.

Amin.

Anjeun kedah ngagentos nami jalmi anu dipikacinta dina doa Saint Saint Alexandria pikeun cinta.

Dipikawanoh salaku palangga pikeun awéwé éta aranjeunna tanpa pasangan romantis, guru sareng murid.

Dina kahirupan anjeunna gaduh hikmah anu hébat, wani, kakuatan, licik sareng intelijen. Éta ngagaduhan sadayana anu peryogi pikeun kami masihan pitulung anu dipikabutuh dina masalah sentimental.

Éta tiasa ngabantosan urang nyebrang jalan sareng jalma anu ditetepkeun pikeun urang atanapi, upami perlu, éta ogé ngabantosan urang pikeun ngajaga karukunan di imah dimana cinta aya dina bahaya.

Urang bakal ngalih ka do'a pikeun asa lalaki hiji tina Santa Catalina de Siena.

Ngalangkungan manusa

My Saint Saint Rahayu,

Anjeun anu sakumaha geulis sakumaha panonpoé, geulis siga la luna, sareng endah sapertos béntang.

Anu anjeun lebet ka bumi Abraham, sareng remuk 50.000 lalaki, gagah sapertos singa, ngalembarkeun manah (nyebatkeun nami jalmi) pikeun kuring.

(Sebutkeun ngaran jalma éta) nalika anjeunna ningali kuring, anjeunna bakal kaluar tina jalanna pikeun kuring, upami anjeunna bobo, anjeunna moal bobo, upami anjeunna tuang, anjeunna moal tuang.

Anjeunna moal bakal ngagaduhan karapihan upami anjeunna henteu nyarios ka abdi.

Anjeunna bakal nangis kanggo kuring, pikeun kuring anjeunna bakal kaseduh, sapertos anu Virgin Mary Purbasari sareng putra anu rahayu.

(Sebutkeun ngaran jalma éta thrice, nganiaya suku kénca dina taneuh),

Dina suku kénca kuring kuring ngagaduhan anjeun naha nganggo tilu, atanapi ku opat kecap, atanapi sareng haté anjeun.

Upami anjeun parantos bobo, anjeun moal bobo, upami anjeun kedah tuang, anjeun moal tuang, anjeun moal calik salami anjeun teu sumping sareng kuring ngobrol sareng nyarioskeun kuring anu anjeun bogoh ka kuring, sareng masihan kuring sagala anu saé anu anjeun gaduh.

Anjeun bakal bogoh ka abdi diantara sadaya awéwé di dunya, sareng kuring bakal salawasna siga anjeun kembang ros anu éndah sareng seger.

Amin

Fuente

Anjeun pikir, doa ieu ka St Catherine pikeun putus asa lalaki anu ajaib!

ieu bongan Henteu mangrupikeun alat pikeun ngamanipulasi jalma ngalawan wasiatna, sabalikna janten kalakuan cinta sareng iman yén ti surga ngaberkahan naon anu sering urang leuleus ku perbuatan urang. 

Lalaki éta anu parantos nyéépkeun bumi, anu parantos mutuskeun ngantunkeun hubungan bumi atanapi hubungan Anjeunna tiasa uih nekad gaduh naon anu di tinggalkeun deui. Éta mangrupikeun alesan utama pikeun doa khusus ieu. 

Naha St Catherine tina Siena kuat?

Iraha anjeun ngagaduhan iman anjeunna tiasa ngabantosan urang dina kaayaan naon waé anu diperyogikeunana.

Henteu masalah kumaha susah atanapi teu mungkin dina kaayaan anu urang mendakan diri, urang tiasa teras naros kalayan iman yakin yén mujijat éta asalna tina rasa iri leuwih gancang ti anu diarepkeun. 

Salawasna ngamangpaatkeun éta kakuatan doa ka Saint Catherine tina Siena!

Langkung seueur doa: