Sholat ka Santa Barbara. Penderita di antawis awéwé-wanita sanés bumi Santa Barbara pantes dikagumi ti saprak urang nyaksian kebencian jalma anu sakuduna dipikacinta anjeunna. Ngangkat hiji doa ka Santa Barbara Éta tiasa ngabantosan urang dina seueur kasus malah di jalma anu parantos éléh ku urang. 

Hirupna di bumi iman anu pinuh ku nyeri sareng penderitaan, tetep, tetep di gelut ku tarung perangna nyalira sareng sanaos kusabab eleh musuhna caket, anjeunna ngahontal makuta tina jalan anu dijanjikeun ka umat suci anu satia Aranjeunna ngalawan sareng haté.

Wanoja anu teu iman, kuat, satia sareng sekutu urang dina momen duka.

Sholat ka Santa Barbara

Doa ka Santa Barbará

Anjeunna cicing di bumi dina waktos dina abad katilu di Asia Minor.

Dina hirupna anjeunna ngalaman pisan kusabab kapercayaan agama anjeunna saprak aranjeunna ngalawan kulawargana. Sajarah nyarios yén bapakna mangrupikeun musuh anu kuat Kristen dina waktos éta, hiji agama anu diaku sacara profésional sacara bébas.

Nya éta anjeunna, Dioscoro, ramana anu ngonci anjeunna dina menara anu jangkungna pisan janten hukuman pikeun béda agama.

Dina waktos anu tetep anjeunna dikonci anjeunna satia kana imanna, dibaptis sareng ngajarkeun agamana ka unggal waktos.

Saur anu kitu munara Éta ngan ukur hiji jandéla sareng anjeunna maréntahkeun dua deui kanggo dibuka salaku simbol ketuhanan gaib.

Nalika bapakna balik deui, anjeunna ngagugat anjeunna sareng nampi panyiksa sareng ngahinakeun sareng Dioscoro nyalira anu neukteuk sirahna ku pedang nyalira di luhur gunung. Konon saatos rajapati ieu, sinar ti sorga nyerang anjeunna sareng nyandak nyawana.

Doa Santa Barbara artos 

Kuat Santa Santa, bajoang, ngabantosan abdi menang perang ieu.

Anjeun anu henteu aya dina godaan anu jahat, anjeun anu ngaku kalayan cinta anjeun, sadaya kabébasan, kaluar suksés, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun syafaat pikeun ALLAH, Pangéran Kami, ngabantosan abdi ngiringan sakedap ieu dimana Anjeunna nguji ka kuring.

Muga-muga anjeunna, ti padumukan Agustus, pasihkeun ka kuring kakuatan cekap dimana anu saé bakal janten juara.

(Make Request Money munggaran anjeun)

Pangéran, yén anjeun masihan Santa Barbara kakuatan anu luar biasa pikeun tahan lampahan sareng siksaan anu paling hébat pikeun anjeun satia ka Anjeun, kami nyuhunkeun éta, sapertos dirina, urang bakal kuat dina panantosan sareng hina dina kamakmuran pikeun ngahontal sapertos kabagjaan langgeng anjeun.

Ngaliwatan Yesus Kristus, Gusti urang.

(ngadamel Request Money kadua anjeun)

Rahayu Barbara, anu nyucikeun virusi murni anjeun kalayan tujuan getih anjeun pikeun dipikacinta Gusti, ngajagi kuring tina ribut, seuneu, bencana, sareng sadaya bencana dunya ieu.

Nganteurkeun kuring tina maot ngadadak. Ménta syafaat pikeun kuring ka Gusti pikeun ngabantosan kuring ngahontal kajayaan dina kahirupan ieu, hirup dina silaturahim anu suci sareng nepi ka akhir poé kuring dina katenangan dina rahmat ilahiahna.

(ngadamel bantosan artos katilu anjeun)

Amin.

Doa Santa Barbara artos anu pohara kuat!

Anjeunna parantos ngajarkeun urang ka gumantungkeun ka Allah, percanten yén janji-janji na diciptakeun sareng hirup dina jauh sareng sakedik. Anjeunna anu parantos ngalaman kamiskinan Éta tiasa ngabantosan urang pikeun makmur.

Neneda kanggo artos sumping ka kami dina waktos krisis ieu diperyogikeun sareng nyungkeun Santa Barbara dina iman mangrupikeun tindakan nurut anu kedah urang lakukeun sapopoé.

jarami solat atanapi doa Aranjeunna tiasa ngabimbing urang pikeun naros ku cara anu leres. Tapi, hal anu penting sareng hiji-hijina ngajamin urang kedah terang yén doa urang anu ditingal nyaéta pikeun tetep iman.

Doa Santa Barbara kaberkahan pikeun cinta 

Jawata langit, rahayu Santa Barbara, perhatosan abdi pikeun cinta sapertos kitu ..

(sebutkeun nami anjeun sareng anu tercinta)

Ngahijikeun sareng awak sareng jiwa, ngajagi aranjeunna supados teu aya anu janten kabagjaan sareng union. Rahayu Saint Barbara anoints rambut (malikan deui ngaran) ngaleungitkeun dahaga aranjeunna sareng anjeun infinito cinta pikeun kahoyong anjeun kaadilan anu kuat tina gelut anu mustahil pikeun ngabela pencinta abadi ieu (malikan nami anjeun sareng anu dipikacinta).

Amin.

CINTA mangrupikeun salah sahiji anu nyababkeun kabagjaan sareng kasedih paling sering ti saprak jaman ayeuna dugi ka ayeuna.

Asih bapa Santa Barbara dibantah ka putrana sareng ieu ngajantenkeun anjeunna ngalakukeun kalakuan anu hégous sapertos anu ngasoré putrina nyalira.

Henteu aya anu langkung saé tibatan anjeunna, anu parantos dibenci ku anu henteu kedah ngalakukeun éta, ngartos nyeri kami dina kasus henteu dibales cinta.

Doa ieu tiasa ngabantosan urang ngabebaskeun diri tina tanaga anu saé supaya cinta parantos ngahontal kami sareng kaget ku kami.

Doa ka Saint Barbara kaberkahan pikeun panyalindungan 

Saint Barbara, parawan rahayu, pinunjul tina kakuatan anu hébat, muga-muga Gusti Allah sareng anjeun, sareng anjeun sareng kuring dina jalan anu saé.

Kalayan pedang unggul anjeun abdi ngabebaskeun tina jahat, teu adil, dengki sareng panon jahat. Kalayan kakuatan kilat, ngajagi kuring ti musuh-musuh kuring, ngamulyakeun sungut seuneu mariem kuring sareng ngantepna suksés.

Kalayan cangkir tina cangkir anjeun sareng anggur tetep kakuatan awak sareng sumanget anjeun pikeun berjuang sareng tempur.

Nampa apel sareng daisies salaku tawaran anu kuring tetep émut dina pikiran kuring sareng di bumi, sareng kuring nyuhunkeun anjeun, moal ngantunkeun kuring sareng sumping ka kuring iraha kuring ngaku anjeun pikeun membela iman, tanah, kulawarga sareng kulawarga kuring. perjuangan; sareng panginten anjeun salawasna ngajurung kuring ka kamulyaan sapertos anjeun.

Amin.

Ieu mangrupikeun doa anu saasih pikeun Rahayu ngajagaan ngajaga Santa.

Alat anu urang tiasa dianggo nalika urang butuhkeun éta, doa ogé janten tameng urang sareng henteu ngan ukur bahaya tapi ogé ngalawan sagala négatip anu hirup urang atanapi kulawarga anu hoyong dihontal. 

Aya seueur kasaksian para mukmin anu satia anu nampi tanggapan anu pas tina Santa Barbara dina waktu angréng, nalika urang naroskeun pikeun panyalindungan pikeun diri urang atanapi anggota kulawarga janten efektif.

Kanggo musuh 

Duh gusti! jauh tina sisi kuring, tina kahirupan kuring, jalma-jalma anu jahat sareng henteu resep anu lurk.

Kuring sumping ka anjeun, Santa Barbara pikeun ngalieurkeun aranjeunna, misahkeunana ti kuring supaya aranjeunna henteu tiasa ngarugikeun kuring sareng kuring ceurik kalayan iman sareng masihan anjeun hirup abdi.

Anjeun, pelindung anu luhung pikeun lalaki, dermawan anu berkah tina saha anu nyungkeun anjeun sareng Kristen anu dermawan anu muka dada anjeun pikeun mahluk anu saé, pasihan pitulung anjeun, ka anjeunna kuring lebet sareng ti anjeunna kuring bakal kaluar sareng getih haté anjeun, pikeun ngabébaskeun diri kuring ti aranjeunna .

Jauhkeun kuring tina sirik sareng pengkhianatan, ngajukeun kuring kuring nyuwun duka sareng musuh, yén jahat henteu nyentuh kuring sareng hate henteu ngarugikeun kuring, ngusir tatangga anu jahat sareng balad anu jahat, ngabingungkeun musuh ku aranjeunna supados henteu ngaruh kuring, bantosan abdi ngadominasi jalma-jalma anu hoyong kuring parah ku kituna kuring tiasa meunang sukses dina kaayaan naon waé anu ngabahayakeun kuring.

Henteu ngantepkeun aranjeunna ngaganggu marengan Kristen sareng upami aranjeunna tetep, naraka mangrupikeun hukuman salaku mayar pikeun kajahatanna.

Wilujeng sumping ka Saint Barbara kaberkahan tina sagala piala, nyalira abdi Saint Barbara kaberkahan tina sadaya musuh, ngajagi kahirupan abdi tina cilaka sahingga kuring tiasa hirup di katenangan sareng katenangan. Pikeun Yesus sareng Perawan.

Janten éta.

Maké kauntungan tina kakuatan éta doa Santa Barbara anu dominan pikeun musuh.

Urang sadaya gaduh musuh komo di bumi urang sorangan. Urang ningali dina sajarah Santa Barbara sakumaha bapakna nyerang anjeunna dugi ka maot.

Anjeun panginten henteu ngalaman serangan langsung salaku ieu tapi anjeun sanés kedah ngandelkeun musuh.

Doa pikeun panguasaan musuh anu naék ka Santa Barbara tiasa waé hiji-hijina cara urang kudu ngabebaskeun diri tina panyiksa sareng bahaya.

Pikeun ngadominasi pasangan anu henteu satia

Rahayu Santa Bárbara anjeun anu tiasa ngajantenkeun seueur jalma badé, ngalakukeun ni'mat alit pikeun kuring, mendakan cinta, ngajantenkeun haté abdi mulya sareng leres, ngajantenkeun cinta, dina haté kuring tiasa lebet sareng ngeusian kuring ku kabagjaan, kuring hoyong pikeun tiasa terang cinta sajati, perasaan leres, Santa Barbara anjeun anu gaduh seueur kakuatan di jerona, pasihkeun kahadean kuring, muga-muga pamundut kuring datang ka anjeun, sahingga kuring tiasa nampi berkah anjeun, Santa mikanyaah, cinta anu sampurna tanpa bohong, anjeun yén anjeun ngagaduhan kahadéan sareng anjeun diseru ku sadayana dunya Datang ka kuring sareng pasihan abdi kasempetan kanggo nampi berkah anjeun. Abdi hoyong ngirim doa deui ti anjeun.

Doa abdi ka Gusti supaya anjeunna tiasa ngajantenkeun kahirupan abdi pinuh ku cinta, pinuh karapihan anjeun tiasa ngadamel sihun Santa Barbara, abdi nyuhunkeun anjeun masihan cinta, langkung seueur cinta sareng langkung cinta, kabagjaan langkung bungah, wilujeng sumping, pikiran alus. amal soleh, bantosan abdi pikeun suksés di dinya, kadeudeuh, bakal aya pikeun kuring salaku undak, jalan, Santa Barbara, anjeun anu tiasa ngalakukeun sadayana, pasihan kuring sareng gaduh raos sajati cinta datang ka kuring, percanten ka kakuatan anjeun sareng anjeun kahadean, amin.

Doa jenis ieu masih pisan dikritik ku sababaraha anu nganggap yén kalakuan egois anu dilakukeun tina kareueus disakiti atanapi ditinggalkeun. Tapi ieu teu leres.

Solat mangtaun panguasa ka batur atanapi kaayaan khusus mangrupikeun kalakuan cinta anu timbul tina putus asa peryogi mujijat sareng moal tiasa nampi éta. 

Doa anu dilakukeun yakin bakal nampi tanggapan anjeun anu dipundut, naon waé anu dipénta. Sholat Saint Barbara anu kuat.

Langkung seueur doa: