Perhatosan Hukum sareng kaayaan pamakean

Dokumén diulas dina 25 / 03 / 2018

Upami anjeun parantos sumping di dieu, nya éta ngeunaan miara kamar tukang halaman wéb ieu sareng istilah anu kuring milih pikeun berinteraksi sareng anjeun sareng éta warta hébat pikeun kuring, salaku tanggung jawab pikeun situs wéb ieu.

Alesan pikeun téks ieu nyaéta pikeun ngajelaskeun sacara terperinci fungsionalitas wéb ieu sareng nyayogikeun anjeun seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng jalmi anu gaduh artos sareng tujuan anu kalebet dina éta.

Data sareng privasi anjeun penting pisan dina situs wéb ieu sareng éta naha kuring nyarankeun yén anjeun ogé maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Jawab Identifier

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta terang saha anu nanggung jawab kana halaman wéb ieu. Sasuai ka UU 34/2002, 11 Juli, ngeunaan jasa komunitas inpormasi sareng commerce éléktronik, éta nginpokeun ka anjeun:

• Ngaran perusahaan nyaéta: Servicios Telemáticos Online SL
• CIF / NIF B19677095
• Kantor anu kadaptar aya dina C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)
• Aktivitas sosial nyaéta: Wéb khusus dina sababaraha disiplin pamasaran online.

Tujuan tina situs web ieu

• Méré kontén anu aya hubunganana sareng kagiatan Pemasaran Online.
• Ngatur daptar palanggan blog sareng koméntar sedeng.
• Ngatur eusi sareng komentar jasa anu ditawarkeun.
• Ngatur jaringan tina hubungan patali.
• Pasar jasa jasa pihak katilu sareng pihak katilu.

Anggo wéb

Nalika ngagunakeun halaman wéb find.online, Pamaké satuju pikeun henteu ngalaksanakeun tindakan anu tiasa ngarusak gambar, karesep sareng hak-hak nimukeun. Online atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun atanapi overload halaman wéb anu mendakan. online atanapi anu bakal nyegah, ku cara naon waé, panggunaan normal wéb.

Discover.online nyoko kana ukuran kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus. Nanging, Pamaké kedah waspada yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu lengkep dipercaya sareng, ku alatan éta, Discover.online moal ngajamin henteuna virus atanapi elemen sanés anu tiasa nyababkeun robahan dina sistem komputer. (software sareng perangkat keras) Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya didinya.

Dina hal naon waé, éta dilarang yén USERS (tiasa ngahapus eusi sareng koméntar anu dianggap pantes) ngalaksanakeun paripolah anu ngalibetkeun:

• Nyimpen, nyebarkeun sareng / atanapi ngirimkeun data, téks, gambar, file, tautan, parangkat lunak atanapi kontén anu sanés anu sanésna dumasar kana kaédah hukum anu berlaku, atanapi éta numutkeun perkiraan anu dipendakan. Garis online kusabab haram, telenges, ngancam, nyiksa, fitnah, kurang ajar, saru, rasialis, xenophobic atanapi henteu nolak atanapi haram atanapi anu tiasa nyababkeun karuksakan naon waé, khususna pornografi.

Kawajiban Panganggo

Salaku pangguna, anjeun dilaporkeun yén aksés ka situs wéb ieu henteu nunjukkeun, kumaha waé, awal hubungan komersial sareng Online Servicios Telemáticos SL ku cara ieu, pangguna satuju pikeun nganggo situs wéb, jasa sareng konténna tanpa ngalanggar panerapan ayeuna, iman alus sareng tatanan masarakat. Dilarang ngagunakeun situs web pikeun tujuan anu haram atanapi ngabahayakeun, atanapi anu, kumaha waé, tiasa nyababkeun karusakan atanapi nyegah fungsi normal tina situs wéb.

Ngeunaan eusi wéb ieu, dilarang:

• Baranahan, distribusi atanapi modifikasi, sadayana atanapi sabagian, kacuali ku hak pamilik hakna;
• Naon waé palanggaran hak panyadia atanapi anu sah anu sah;
• Dipakéna pikeun tujuan komérsial atanapi pariwara.

Kawijakan Perlindungan Data sareng Konpormasi

Servicios Telemáticos SL Online online ngajamin kerahasiaan data pribadi anu disayogikeun ku USERS sareng perlakuanna saluyu sareng panerapan anu ayeuna dina panyalindungan data pribadi, ngawakilan tingkat kaamanan panyalindungan data pribadi anu diperyogikeun sacara sah.

Online Servicios Telemáticos SL komitmen pikeun ngagunakeun data anu kalebet dina file "Pamaké WEB sareng SUBSCRIBERS", pikeun ngahormatan kerahasiaan aranjeunna sareng nganggo aranjeunna saluyu sareng tujuan anu sami, ogé pikeun nungtut kawajiban maranéhna pikeun ngahemat sareng adaptasi sadayana léngkah-léngkah pikeun nyegah robahan, rugi, pangobatan atanapi aksés anu henteu sah, saluyu sareng panyayuhan Keputusan Royal 1720/2007 tanggal 21 Désémber, anu nyatu Perda pikeun pengembangan Hukum Organisasi 15/1999 13 Désémber, Perlindungan Data Pribadi.

Situs wéb ieu nganggo sistem newak inpormasi pribadi anu béda dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng dimana pamakean sareng tujuan dilaporkeun sacara rinci. Website ieu salawasna ngabutuhkeun ijin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi kanggo tujuan anu dituduhkeun.

Pangguna ngagaduhan hak pikeun mupus idin anu sateuacanna iraha waé.

Hak hak latihan ARCO

Pamaké tiasa ngalaksanakeun, ngeunaan data anu dikumpulkeun, hak anu diaku dina Hukum Organik 15/1999, aksés, menerkeun atanapi ngabatalkeun data sareng oposisi. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, pangguna kedah nyungkeun tulisan sareng panandatanganan anu tiasa dikirim, babarengan sareng fotokopi KTPna atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, ka alamat pos Online Servicios Telemáticos SL (nyaéta C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)) atanapi ku email, napelkeun fotokopi KTP ka: info (di) find.online. Sateuacan 10 dinten, pamundut bakal dibales pikeun mastikeun palaksanaan hak anu anjeun parantos pénta pikeun laksanakeun.

Klaim

Online Servicios Telemáticos SL ngawartosan yén aya bentuk keluhan anu sayogi pikeun pangguna sareng konsumén.

Pangguna tiasa ngadamel klaim ku nyungkeun formulir klaimna atanapi ku ngirim email kana inpormasi (at) find.online nunjukkeun nami anjeun sareng nami kulawarga, jasa atanapi produk anu dipésér sareng nyatakeun alesan klaimna.

Anjeun ogé tiasa langsung klaim ku kiriman pos ka: Online Servicios Telemáticos SL, C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) ngagunakeun, upami anjeun kersa, formulir klaim ieu:

Pikeun perhatian tina: Servicios Telemáticos Online SL

C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)

E-mail: inpormasi (di) find.online

• Ngaran pamaké:
• Alamat pangguna:
• Tanda pangguna (ngan upami dibere dina kertas):
• Tanggal:
• Alesan pikeun klaim:

Hak harta intelektual sareng industri

Ku kaayaan Kaayaan Umum ieu, henteu aya hak milik intéléktual atanapi industri anu dipasihkeun dina wéb anu mendakan. Garis anu milik inteléktualna milik Online Servicios Telemáticos SL, Pamaké anu sacara jelas dilarang réproduksi, ngarobih, ngadistribusikaeun, komunikasi sacara umum, ngajantenkeun éta disayogikeun ku umum. , ékstraksi, panggunaan deui, diteraskeun atanapi panggunaan alam naon waé, ku cara naon waé atanapi prosedur, salah sahiji waé, kecuali dina hal-hal anu diijinkeun sacara sah atanapi diidinan ku anu ngagaduhan hak anu saluyu.

Pangguna terang sareng nampi yén sadaya halaman wéb, ngandung tanpa watesan teks, software, eusi (kaasup struktur, seleksi, susunan sareng presentasi anu sami) foto, bahan audiovisual sareng resep, dijagi ku mérek, hak cipta. sareng hak sah anu sanés didaptarkeun, saluyu sareng perjanjian internasional anu Spanyol mangrupikeun pesta sareng hak milik anu sanés sareng hukum Spanyol.

Dina kaayaan yén pangguna atanapi pihak katilu nganggap yén aya palanggaran hak-hak harta intelektual anu sah ku cara ngenalkeun kontén anu tangtu dina Wéb, aranjeunna kedah ngawartosan kaayaan ka Online Servicios Telemáticos SL nunjukkeun:

• Data pribadi tina anu ngagaduhan pihak anu ngahudang hak anu disangka ngalanggar, atanapi nunjukkeun perwakilan dimana anjeunna ngalakukeun bisi klaim kasebut dibere pihak katilu sanés ti pihak anu kataji.
Nunjukkeun konten anu dilindungi ku hak harta intelektual sareng lokasina di Wéb, akreditasi hak harta intelektual anu dituduhkeun sareng pernyataan ekspres dimana pihak anu kabetot tanggung jawab kana veracity inpormasi anu disayogikeun dina bewara.

Tumbu kaluar

Online Servicios Telemáticos SL nolak tanggung jawab salian ka inpormasi anu aya di luar Wéb ieu, sabab fungsina tumbu-tunjuk anu aya ngan ukur pikeun nginpokeun ka pangguna ngeunaan sumber inpormasi sanés dina hiji topik anu spesifik. Servicios Telemáticos SL Online aya dibebaskeun tina tanggung jawab pikeun fungsina anu hadé pikeun numbu kitu, hasilna anu diperyogikeun dumasar tautan, veracity sareng legalitas eusi atanapi inpormasi anu tiasa diaksés, kitu ogé karusakan anu tiasa sangsara Pangguna dumasar kana kabiasaan inpormasi anu aya dina Wéb anu numbu.

Kaluaran jaminan sareng tanggel waler

Servicios Telemáticos SL Online online henteu masihan garansi atanapi henteu ogé nanggung jawab, dina sagala hal, pikeun karusakan naon waé anu tiasa nyababkeun:

• Kurangna kasadiaan, pangropéa sareng operasi efektif tina situs web atanapi jasa sareng kontén na;
• Ayana virus, program jahat atawa ngabahayakeun dina eusi;
• Teuing, lalai, curang atawa sabalikna dina Perhatosan Hukum ieu;
• Kurangna legalitas, kualitas, réliabilitas, gunana sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng sayogi pikeun pangguna dina situs wéb.

Panyadia éta teu nanggung jawab dina kaayaan naon waé anu matak karusakan anu timbul tina panggunaan anu ilegal atanapi teu pantes dina situs wéb ieu.

UU sareng Bidang Hukum

Sacara umum, hubungan antara find.online sareng Pangguna jasa telematik na, aya dina situs wéb ieu, tunduk kana panerapan sareng yurisdiksi Spanyol sareng ka Pengadilan Granada.

Contacto

Upami pangguna naon waé aya patarosan ngeunaan béwara hukum ieu atanapi koméntar ngeunaan halaman wéb find.online, aranjeunna tiasa kana inpormasi (di) find.online

Discover.online ngagaduhan hak pikeun ngarobih, iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna, presentasi sareng konfigurasi halaman wéb find.online, sapertos bewara hukum ieu.