Doa ka Parawan ti Guadalupe angkat sareng iman sareng tina manah dina hiji kalakuan hina anu ngungkabkeun sensitipitas anu manah manusa parantos naroskeun pitulung ti mahluk spiritual.

Henteu janten masalah anu ayeuna urang dilangkungan dina waktos ayeuna, doa dilakukeun didamel ku jelema anu diperyogikeun.  

Teu aya anu teu mungkin nalika urang ngalaksanakeun doa salaku alat pikeun ngalawan pertarungan anu bakal disayogikeun ku urang unggal dinten.

Urang tiasa naroskeun naon anu urang butuhkeun bahkan éta hal-hal anu parantos janten impian sareng kahayang urang sareng anu tetep disimpen dina jiwa urang sareng teu aya anu terang.

Sholawat ka Parawan Guadalupe Saha anak parawan Guadalupe? 

Sholawat ka Parawan Guadalupe

Ieu mangrupikeun pintonan Maryam Virgin di 1531 di Mexico.

Perlu dipikanyaho yén anu munggaran ningali dirina nyaéta Juan Diego Diego bari dina cara nimbulkeun massa.

Éta nyaritakeun carita yén parawan ngajak dirina ngawangun kuil sareng ngirim pesen ka sadayana jalma anu dimulai ku uskup.

Juan Diego kitu ngalakukeunana, sadayana sakumaha anu dipasihkeun ka anjeunna, éta henteu gampang sabab teu aya anu percaya anjeunna sabab, sapertos unggal mujijat, peryogi ningali sababaraha tanda yén anu ceuk India leres. 

storia yén parawan ngajak anjeunna ngawangun hiji kuil sareng éta ngirimkeun pesen ka sadaya jalma mungkin dimulai ku uskup.

India Juan Diego anu ngalakukeun ieu, sadayana nalika anjeunna dipercayakeun, éta henteu gampang sabab teu aya anu percaya ka anjeunna sabab, sapertos kaajaiban naon, perlu sababaraha tanda ditingali yén naon anu ceuk India éta leres. 

Urang India nampi paréntah anyar ti Virgin dimana anjeunna ditugaskeun milarian mawar anu aya di puncak gunung, anjeunna sakali deui nurut kana tatanan sareng milarian mawar seger kanggo nampilkeunana ka uskup anu dibungkus simbut. Nalika mawar murag dina simbut, gambar anu dipikanyaho ayeuna salaku Virgin Guadalupe tiasa katingali ku karangan.

Ayeuna, basilica Santa María de Guadalupe parantos janten kuil agama anu paling sering dilongok di dunya.

Perkiraan tina dua puluh juta parishioners aranjeunna unggal taun nyampurnakeun iman sareng masihan upeti ka anu sihir ieu Virgin. 

Sholat Virgin of Guadalupe pikeun perlindungan 

Rahayu Virgin Guadalupe, Ibu Allah, Lady sareng Ibu urang. Datang ka dieu sujud sateuacan gambar suci anjeun, anu anjeun tinggalkeun dicap dina tilma Juan Diego, minangka janji cinta, kahadéan, sareng rahmat.

Kecap-kecap anu anjeun nyarios ka Juan kalayan kalembutan anu teu tiasa diasakan masih kénéh ngageleger: "Putrana anu kuring dipikacinta, Juan anu kuring resep salaku anu leutik tur hipu," nalika, manceran ku kaéndahan, anjeun némbongan payuneun panonna ka bukit Tepeyac. Jantenkeun kami pantes ngadangu kecap anu sami dina jero jiwa urang.

Nuhun, anjeun Ibu kami; Ibu Alloh nyaéta Ibu kami, anu paling lembut, paling welas asih.

Sareng janten Indung urang sareng nyumpingan kami dina mantel panyalindungan anjeun, anjeun cicing dina gambar anjeun Guadalupe. Kaseueuran Parawan Suci Guadalupe, nunjukkeun yén anjeun Indung kami.

Bela kami dina godaan, kanyamanan kami dina kasedihan, sareng ngabantosanana dina sagala kaperluan urang.

Dina bahaya, dina kasakit, dina panyiksa, dina pait, dina ninggali, dina jam pupusna urang, tingali kami sareng panon anu welas asih sareng moal misahkeun ti kami.

https://www.aciprensa.com/

The Virgin Mary, salaku indung anu saé. terang kumaha masihan panyalindungan kuat sareng leres ka sadayana anu mikawanoh anjeunna salaku indung.

Ngadeukeutan dirina dina milarian perlindungan mangrupikeun tindakan iman, wani sareng jujur. Urang tiasa naroskeun pikeun panyalindungan unggal waktos anu peryogi éta pikeun kami, pikeun anggota kulawarga atanapi réréncangan.

Malah aya anu nerapkeun ieu bongan ka sababaraha barang material, aspék doa ieu sigana sigana deuih tapi hiji indung terang kumaha carana ngurus budakna sareng sadaya barang anu dipiboga. 

Urang moal tiasa angkat kana pamikiran anjeunna henteu tiasa ngabantosan urang tapi kalayan haté anu kabuka nyarios ka urang sareng pituduh kami naon anu kedah urang laksanakeun sepanjang waktos. 

Doa nyuhunkeun panyalindungan pikeun Parawan Guadalupe 

Duh suci beresih, Ibu anu leres sareng Ibu ti Garéja! Anjeun, anu ti tempat ieu nyatakeun rahmat sareng welas anjeun ka sadaya anu nyungkeun perlindungan anjeun; ngadangukeun doa anu ku kapercayaan filial kami nyangking anjeun sareng masihan ka Putra Isa anjeun, ngan urang anu ditebus.

Indung rahmat, Master tina korban anu disumputkeun sareng jempé, ka anjeun, anu kaluar pikeun pendak kami, urang ngahaturkeun dina dinten ieu sadaya mahluk sareng sadaya cinta urang.

Urang ogé ngaturkeun kahirupan urang, damel, kabagjaan, panyakit sareng nyeri urang.

Masihan perdamaian, kaadilan sareng karaharjaan pikeun bangsa urang; Kusabab sagala anu urang gaduh sareng kami nempatkeun dina perawatan anjeun, Lady sareng indung kami.

Kami hoyong saleresna sareng anjeun sareng leumpang sareng anjeun jalan tina kasatiaan lengkep ka Yesus Kristus di Garéja-Na: ulah ngantepkeun panangan anu dipikacinta.

Perawan Guadalupe, Ibu Amérika, kami nyuhunkeun anjeun sadaya uskup, pikeun mingpin satia sapanjang jalan kahirupan Kristen anu sengit, asih sareng jasa hina pikeun Gusti sareng jiwa.

Pikirkeun panen hébat ieu, sareng mantenkeun kanggo Gusti pikeun nyalurkeun rasa lapar kana kasucian di sadaya Umat Allah, sareng masihankeun seueur karya pariwara sareng agama, kuat dina iman, sareng dispenser tina misteri-déwa Allah.

Perlindungan, perawatan, bogoh, punten sareng sadayana anu kersa naroskeun ka anjeunna, cepilna siap ngupingkeun artos budak-Na.

Iman mangrupikeun sarat anu mustahil.

Dina firman Allah aranjeunna ngajelaskeun ka urang yén urang kedah naros percanten yén aya, nyaéta, urang kedah ngantunkeun salat-salat urang terang yén éta didangu sareng, langkung seueur.

Amparo mangrupikeun kabutuhan sareng hiji jalma kedah sok naroskeun yén doronganna tiasa karaos tina manah.

Kami henteu terang masa depan sareng ieu kenging doa ieu penting pikeun ngantunkeun rencana urang sareng unggal léngkah anu bakal urang laksanakeun.

Éta pisan sababna naha doa Guadalupe parantos penting.

Muga-muga panyalindungan anjeun salawasna dina kahirupan urang sareng rohmat-Na moal ngantunkeun urang sareng kulawarga sareng babaturan. 

Nyuhunkeun perlindungan pikeun jalmi khusus mangrupikeun kalakuan cinta, henteu perlu terang lilin atanapi nyiapkeun lingkungan anu sateuacanna pikeun doa ieu anu sigana sakedik sederhana tapi saé kuat, anjeun ngan ukur kedah percanten, lain anu sanésna perlu. 

Doa déwata Guadalupe nyuhunkeun mujijat 

Rahayu Virgin Guadalupe, Ibu sareng Ratu nagara urang. Di dieu anjeun ngagaduhan kami kalayan sujud kalayan sujud sateuacanna gambar prodigious anjeun.

(Tunjukkeun urutan anjeun)

Dina anjeun Kami ngarepkeun sagala harepan. Anjeun hirup sareng kanyamanan kami.

Aya dina kalangkang pelindung anjeun, sareng dina pangkuan indung anjeun, urang henteu sieun teu aya nanaon.

Bantosan kami dina ziarah bumi kami sareng syafaat pikeun kami sateuacan Putra Ilahi anjeun saatos maot, Sangkan urang ngahontal kasalametan abadi jiwa.

Amin.

Keajaiban mangrupikeun hal-hal anu urang percaya yén teu mungkin dilaksanakeun kalayan kakuatan manusa.

Ieu mangrupikeun istilah anu langkung seueur dianggo dina petisi pikeun panyakit anu, numutkeun élmu médis, henteu aya ubarna.

Tapi, kecap kaajaiban tiasa dianggo dina seueur kaayaan deui sapertos dina kasus anu dimana urang nunggu artos anu mustahil sumping atanapi nalika leungitna anggota kulawarga parantos ngalaman sareng tina waktos anu sanés muncul aman sareng sora.

Mukjilna aya dina jarak sholat sareng ukur nyarioskeun sakedik iman. Henteu aya anu mustahil.

Naha kuring tiasa nyarios sagala doa?

Anjeun tiasa sareng kedah ngado'a sagala do'a ka santo ieu.

Anu penting nyaéta doa tina Virgin Guadalupe parantos dido'a kalayan iman sareng seueur kapercayaan dina haténa.

Anjeun langkung resep percanten kana kakuatan leres santo ieu sareng anjeun kedah percanten yén anjeunna bakal ngabantosan anjeun.

Langkung seueur doa: