Doa ka Parawan Montserrat pikeun ibu hamil dihormat ku Garéja Katolik sadayana dunya, Éta garéja anu sami dimana do'a ka Virgin of Montserrat didamel kanggo ibu hamil kumargi salaku salah sahiji representasi ti Virgin Mary Anjeunna terang terang kumaha éta pikeun ngalakukeun sikep kahirupan dina jero beuteung sareng tiasa ngabantosan dina sakabéh prosés gestasi. 

Doa mangrupakeun pakarang anu kuat anu urang tiasa nganggo iraha urang butuhna paduli kaayaan éta.

Kitab Suci suci jangji mukjijat anu hébat pikeun jalma anu nyuhunkeun campur tangan ilahi. 

Doa ka Virgin Montserrat pikeun ibu hamil Saha Virgin of Montserrat?

Doa ka Virgin Montserrat pikeun ibu hamil

Kuring terang kumaha The Moreneta, ti saprak ditingali di luhur gunung, parantos teu eureun masihan kaajaiban ka unggal mukmin anu peryogi pitulung anjeun.

Ieu dugi ka 1881 nalika Bapa Leo XIII Kuring nyatakeun yén anjeunna salaku salah sahiji pelamar keuskupan kota Catalonia sareng ti saprak dinten na nya dirayakeun unggal 27 April.

Sedengkeun pikeun tampilan na, dua vérsi dipikanyaho, tapi anu dipikaterang pasti nyaéta yén ieu gambar anu asalna ti sawarga kalayan tujuan iman urang nguatkeun sakali deui terang yén mujijat-mujijat wujud sareng ngagaduhan parantos sami sareng Maryam Virgin.

Ayeuna anjeun terang patron Virgin Montserrat ti ibu hamil, hayu urang doa.

Doa ka Virgin Montserrat pikeun ibu hamil

Mary, indung cinta anu geulis, mojang manis Nasaret, anjeun anu nyatakeun kaagungan Gusti sareng, nyarios "enya", ngajantenkeun anjeun janten indung Jurusalamet urang sareng indung urang: dinten ieu ngupingkeun do'a anu kuring buat ka anjeun: Dina jero kuring kahirupan anyar ngembang: saeutik anu bakal mawa kabagjaan sareng kabagjaan, prihatin sareng takwa, asa, bagja ka bumi kuring.

Ngurus éta sareng ngajagaan éta bari kuring mawa dina payudara.

Sareng éta, dina waktosna anu bagja lahir, nalika kuring ngupingkeun sora anu kahiji sareng ningali panangan alit-alitna, abdi tiasa ngahatur nuhun ka Nu Nyipta pikeun heran tina kado ieu anu dipaparin kuring.

Anu, nuturkeun conto sareng modél anjeun, kuring tiasa ngiringan sareng ningali lalaki lalaki kuring.

Mantuan kuring sareng mere ilham pikeun milarian tempat kuring pikeun panyumputan sareng, dina waktos anu sami, titik awal pikeun nyandak jalan anjeun sorangan.

Ogé, Ibu kuring, tingali hususna ka awéwé anu nyanghareupan waktos ieu waé, tanpa ngadukung atanapi tanpa dipikacinta.

Muga-muga aranjeunna raoskeun kanyaah Bapa sareng mendakan yén unggal murangkalih anu datang ka dunya mangrupikeun berkah.

Anggap aranjeunna terang yén kaputusan pahlawan pikeun ngabagéakeun sareng ngarawat murangkalih ngartos.

Kami Lady Ngantosan Manis, pasihkeun aranjeunna cinta sareng kawani anjeun.

Amin

Naha anjeun resep kana doa ka Virgin Montserrat pikeun ibu hamil?

Dina waktosna anu nalika anjeunna hamil seueur-lami meter éta ngeusi pamikiran duka yén naon anu aranjeunna laksanakeun nyaéta ngarobih katentreman y tenang anu anjeun kedah ngagaduhan dina waktos sapertos kieu naha ngado'a janten tempat pangungsian dimana kamana katampi aya kabisan.

Neneda ka Virgin ti awéwé hamil ayeuna!

Naha parawan ieu tiasa ngabantosan kuring?

Iraha waé anjeunna ditampi bantosan salaku indung anu saé, anjeunna bakal sumping ka telepon urang.

Ieu naha anjeun kedah gaduh iman anu teu amanin percanten yén urang bakal dibantosan anjeun sepanjang waktos.

Henteu janten masalah upami kanggo urang atanapi kanggo babaturan atanapi kenalan, dina solat Ngahaja gaduh kakuatan upami dilakukeun ku iman sareng tina jiwa.

Kuring miharep anjeun resep doa anu kuat ka Virgin Montserrat pikeun ibu hamil.

Langkung seueur doa: