Sholat ka San Roque Éta mangrupakeun pakarang anu kuat pikeun sagala jalma anu peryogi campur tangan ilahi dina kaayaan anu tangtu anu timbul dina kahirupan, langsung atanapi henteu langsung.

Kakuatan éta tina solat éta henteu kaétang, ku aranjeunna urang tiasa ngahontal kameunangan anu sanésna moal mungkin pikeun nalukkeun.

Hiji-hijina syarat pikeun doa supados efektif nyaéta ngalaksanakeunna kalayan iman, urang teu tiasa ngan saukur menta, tapi ngalampahkeunana ku percanten tina manah, ku cara anu tulus sareng yakin yén jawaban anu dipénta ku urang bakal dipasihkeun.

San Roque salaku pangurus jalma satia anu butuh tiasa ngartos penderitaan urang tina kasus penderitaan naon waé.

Hayu urang nganggo alat ieu sareng neneda yén mukjijat anu diperyogikeun anu seueur anu diperyogikeun pikeun urang dina waktos sampurna tina Gusti Rama anu Nyipta.  

Doa ka San Roque Saha San Roque?

Sholat ka San Roque

Carita nyarios yén anjeunna nyaéta putra ti gubernur Montepellier sareng lahir taun 1378. Hirupna normal sareng nalika anjeunna 20 taun, kolotna maot.

Salaku yatim ngora, Roque didédikasikeun pikeun miara panyawat salah sahiji hama anu paling dahsyat ngalaman dina waktos éta. 

Carita nujul kana kanyataan, nalika anjeunna ngurus pasien ieu, aya seueur anu nampi penyembuhan anu lengkep sareng mujijat nalika San Roque ngadamel anjeunna salib dina dahi na.

Ieu henteu héran saprak dina kitab suci urang ningali yén penyembuhan tiasa dipasihan malah ku kalangkang, sapertos anu kajantenan rasul Pétrus.

Kukituna, kanyataan yén hiji jalma tiasa menteri nyageurkeun kalayan ngan ukur tanda salib mangrupikeun kalakuan anu urang tiasa percanten salaku mukjijat anu langsung langsung ti Allah.

Dintenna dirayakeun unggal 16 Agustus.

Doa ka San Roque patron sato (leungit)

Rahmat Saint Roque,
suci, welas asih sareng sihir,
anu ku anjeun masihan awak sareng jiwa anjeun ka Rama Rama urang
sareng anjeun dipikacinta sato ti jero haté
sareng ku kituna anjeun mangrupikeun panjau anu mulya,
entong ngantunkeun aranjeunna tanpa bantosan nalika butuhna
entong sina sina ngarasa teu aya gunana dina nyanghareupan masalah
sareng masihan aranjeunna sadayana anu diperyogikeun pikeun hadé hirupna.
Neneda ka Gusti nikmat sareng berkah pikeun Franchesca
sareng jaga salamina salamina aya dina panangtayungan sareng panjagaan anjeun.
Anjeunna salah sahiji anggota kulawarga deui,
Anjeunna sobat sareng sobatna,
Nya anu anjeunna anu masihan cinta kuring sacara tanpa syarat,
Anjeunna satia sareng ngabantuan kuring sareng ngajantenkeun dinten-na mah
sareng éta masihan abdi langkung seueur tibatan naon anu katampi.
Saint Roque, abdi anu dikasihkeun, abdi anu mulya Gusti
yén anjeun sacara ajaib dibantuan ku anak anjing
lamun lalaki ngantunkeun anjeun kusabab panyawat anjeun.
anjeunna satia nyandak anjeun gulungan harian
sareng nganggo kanyaah ngaletak soré anjeun pikeun ngalaan nyeri anjeun,
sareng ku sabab anjeun pelindung piaraan,
Dinten ayeuna kuring sumping ka anjeun pinuh ku percaya diri
sareng terang yen anjeun saé sareng bageur
Kuring ngandelkeun anjeun piaraan Franchesca.
Miraculous San Roque, bekal sadaya sato,
Dinten ayeuna kuring sumping ka anjeun pikeun ngabantosan kuring dina kasusah kuring,
anggo kakuatan anjeun mediasi sateuacan Gusti
supados dina rahmat na anjeunna tiasa ngabulkeun ka kuring
Naon anu kuring nyuhunkeun tina manah kuring pikeun ingon-ingon:
Jaga dirina supados anjeunna sok senang,
jaga kalayan sayang Franchesca abdi
yen anjeunna kurang tuangeun, henteu aya ranjang, henteu aya perusahaan, henteu aya cocooan,
ngajauhan anjeunna tina sagala jahat, tina sagala cilaka sareng kaayaan goréng;
Teu aya hanjelu atanapi rumaos ditinggalkeun
pernah kakurangan cinta, perawatan sareng silaturahim
ku kitu anjeunna henteu kantos raoseun kasieun, kasieun, atanapi katiisan,
salawasna dirawat kalayan cinta sareng hormat
hirup pinuh kabagjaan sareng kesejahteraan
sareng gaduh hirup anu panjang sareng bagja.
Abdi nyuhunkeun ka anjeun, rahayu Saint Roque pikeun kaséhatan anjeun,
jauh tina panyakit Franchesca,
ti Surga ngirim penyembuhan,
kalawan kapercayaan sareng iman anu kiat, kuring ngantunkeunana dina panangan anjeun.
ngadamel anjeunna enggal-enggal pulih kakuatan sareng énergi
ku kituna anjeunna henteu sangsara deui
ulah ngantepkeun anjeunna mendakan atanapi ngaraos nyeri,
Mantuan sangsara anjeun, nyageurkeun tatu atanapi gering anjeun.
Kuring ngahargaan bantosan anjeun dina waktos susah ieu,
Abdi terang anjeun moal lirén ngajagaan sareng miara Franchesca
sareng anjeun angkat ka Pangéran kuring,
anu nyiptakeun sadaya mahluk anu nyayogikeun pangeusina
sareng nganggo kanyaah sareng kahadean ngémutan sareng ka sadaya mahlukna.
Janten éta.

Éta mangrupikeun parantos panyakit anu ditanggung ku sapi, anjing, jalma cacad, wabah sareng kasusah sanésna dina hal kasehatan jalma sareng sato.

Garéja Katolik tos mendesain doa atanapi modél doa anu idéal dina kasus ieu dimana éta sato anu nandang kasawat sareng mujijat ilahi penyembuhan.

Pikeun ngadamel doa ieu, teu perlu nyiapkeun suasana, sanaos anjeun tiasa terang sababaraha lilin atanapi ngadamel misal khusus pikeun santo ieu.

Anjeun tiasa ngadoakeun waé atanapi salaku kulawarga, naon anu diperyogikeun sareng kedah dijaga unggal waktos mangrupikeun iman.  

Doa San Roque kanggo anjing gering

Suci, alim, anu ngabantosan seueur penderita bala, Saint Roque, anu, berkat rahmat Gusti, damel mujijat, anu aranjeunna percanten kana kakuatan penyembuhan anjeun ...

Abdi nyungkeun anjeun, kalayan handap asor anu tulus, bantosan kuring pikeun nyalametkeun anjing sareng sobat satia abdi, ______, tina panyakit, anu parantos anjeunna lemah pisan, ngadamel, diangkat luhur sareng sénsitip santo

San Roque, anu anjeun resep pisan ku anjing, yén anjing abdi nyageurkeun sareng ngajalankeun deui sapertos riang sapertos kantos.

Amin.

Anjing ogé ciptaan Allah sareng ogé kedah urang jaga sareng jaga.

Dina hiji waktu sato piaraan kami ngaliwat waktu kasehatan anu susah, urang tiasa ngangkat doa ka San Roque pikeun ngurus sato sareng méréskeun mukjijat nyageurkeun.

Urang ogé tiasa naroskeun sato-sato éta anu sakit di jalan-jalan supados jalmi suci sareng anu mujijat ieu masihan aranjeunna kasehatan sareng perawatan anu diperyogikeun. 

Iraha abdi tiasa ngado'a?

Waktu pangsaéna pikeun solat nyaéta ngarasa perlu ngalakukeunana.

Firman Allah nyarioskeun ka urang ngeunaan doa sareng nyarioskeun yén urang, iraha waé kami butuh pitulung, Bapa sawarga sok teras ngadangukeun doa urang. 

Teras urang tiasa ngartos yén teu aya jadwal anu khusus sanaos sababaraha mamatahan pikeun ngalakukeunana. isuk-isuk sareng perusahaan kulawargaBebeneran éta tiasa dilakukeun iraha waé sareng di tempat naon. 

Naha santo ieu kuat?

Leres, kusabab nalika hirup anjeunna anjeunna parantos ngalaman pawat anu sami sareng anu anjeunna dijaga sareng teu lami saatosna nampi penyembuhan sareng teras diawat pasién seueur di rumah sakit anu béda.

Saprak harita sareng dugi ka ayeuna anjeunna percaya kana kakuatan ajaib-Na ngabantosan anu kirang digemok.

Doakeun doa ka San Roque patron sato leungit sareng gering kalayan iman anu hébat.

Langkung seueur doa: