Doa ka Saint Jude Thaddeus pikeun kasus anu sesah pisan sareng nekat Diantara sagala pamundut anu tiasa gaduh jalma, aya kasus anu langkung hese tibatan anu sanés. Kanggo ieu aya doa anu kuat ieu.

Di dieu anjeun moal tiasa naroskeun hal anu sederhana atanapi henteu berharga, nyaéta, doa ieu khusus pikeun naroskeun hal anu mustahil salaku panyembuhan anu ajaib, contona.

Kasus kaséhatan anu paling umum, tapi anjeun tiasa naroskeun anu sanés.

Dina kasus dimana aya jalma anu leungit, murangkalih atanapi dewasa, San Judas Tadeo dipenta pikeun nunjukkeun aranjeunna jalan balik ka bumi.

Hal utama nyaéta iman sareng mana éta dilakukeun.

Kalayan putus asa ningali mujijat anu normal, sababaraha kali aya kaayaan anu sigana teu aya jalan kaluar, tapi dina kasus ieu doa tiasa janten ngan ukur katenangan sareng amanah. 

Sholat ka Saint Judas Tadeo kanggo kasus-kasus anu paling hese sareng nekad Saha anjeunna?

Doa ka St Jude Thaddeus pikeun kasus anu hésé pisan sareng putus asa

Dipikawanoh salaku santo anu ngabantosan urang dina kasus anu sigana teu aya solusi. Anjeunna disebatkeun dina Injil Alkitab salaku salah sahiji dua belas murid Yesus.

Kalayan salah sahiji ti dua belas rasul, anjeunna nutup sareng Gusti dina waktos anjeunna di bumi dina bentuk manusa na. 

Anjeunna sering disaruakeun sareng Yudas Iskariot, anu mangrupikeun anu masihan Isa ka Parisi.

Yudas Tadeo henteu gaduh seueur inpormasi konkrit anu nyaritakeun asal-usulna, tapi anu dipikanyaho nyaéta kakuatanana anu ngan ukur mujijat anu mustahil.

Anjeunna dianggap umat suci anu paling sering disebut, ku kituna penting pisan terang langkung seueur ngeunaan sajarah na.

Kakuatan mujijat-Na nyatana kanyataan yén anjeunna tindakan salaku perantara antara kami sareng Yesus, ku cara ieu dipercaya yén panyuwun ngangkut pentingna sateuacan tahta syurga na anu kenging kasauran langkung gancang henteu aya hubunganana kumaha hésé atanapi hésé anu kaédah anu dipénta. dina éta bongan.

Doa ka St Jude Thaddeus pikeun kasus anu hésé pisan sareng putus asa 

Duh Rosululloh Rosululloh St. Hamba satia sareng réréncangan Yesus. Ngaran pengkhianat anu masihan Master anjeun ka tangan musuh-musuhnya parantos ngalantarankeun seueur anu hilap anjeun. Tapi Garéja ngahormatan sareng ngundang anjeun sacara universal salaku panjala kasus anu susah sareng putus.

Doakeun kuring ka kuring yén kuring henteu resep sareng ngamangpaatkeun, kuring mohon anjeun, kana hak istimewa anu dipasihkeun ka anjeun. Kalayan anu ngabantosan tiasa katingali sareng sakedap ampir sadaya pangarep-arep parantos kaleungitan.

Datangna bantosan abdi dina kabutuhan hébat ieu.

Supados kuring nampi panglipur sareng bantosan surga dina sadaya kabutuhan, kasangsaraan sareng kasangsaraan, khususna (jantenkeun masing-masing doa khusus anjeun didieu). Sareng supados anjeunna muga-muga berkah Gusti sareng anjeun sareng sadaya jalma anu dipilih salami kalanggengan.

Kuring jangji anjeun, St Judeul, pikeun émut kana kahadean anu hébat ieu sareng kuring moal ngeureunkeun ngahormatan anjeun salaku pelindung anu khusus sareng abdi sareng ngalaksanakeun sagala anu dilakukeun pikeun ngamajukeun bakti anjeun.
Amin.

Panyakit terminal sapertos kanker, kacilakaan tragis, jalma-jalma anu leungit, penculikan, perampokan sareng sagala paménta anu dianggap sesah nyaéta jalma-jalma anu kedah direspon ka jalma suci ieu. 

Anjeun kedah naroskeun sacara khusus naon anu badé kéngingkeun, kusabab ieu anjeun kedah terang pasualan éta, urang moal tiasa naroskeun saha waé pikeun dudung, langkung hadé pikeun ngadoakeun sacara khusus, ngagunakeun nami jalmi sareng nami panyawat, contona .

Spesialis dina sabab anu kaleungitan, dina kasus éta jalma-jalma kaleungitan iman, dimana henteu aya harepan.

Éta mangrupikeun waktos nalika kakawasaan dunungan ieu aya. Spésialis dina nyalametkeun kamampuan urang anu percaya yén urang Saint anu ngabantosan urang pikeun ngarawat iman.

Naha doa kuat? 

Anu ngadamel doa ka St Jude Thaddeus pikeun kasus-kasusah pisan sareng nekad pisan nyaéta iman anu didamelna.

Firman Allah ngajarkeun yén lamun urang ménta Rama percaya yén anjeunna bakal ngabulkeun keajaiban.

Ku sabab urang tiasa ngartos yén éta hijina syarat pikeun kalimat anu ngahasilkeun sababaraha hasilna. Pikeun nyuhunkeun tanpa iman yén urang tiasa ngandelkeun nikmat sareng pitulung nyaéta ngadoakeun sia-sia.

Urang moal tiasa naroskeun batur anu urang henteu percanten pikeun masihan kami naon anu urang naroskeun. Sadaya anu dipenta kedah percanten tina bagian jero haténa.

Iman asli Gusti, anu nyiptakeun sagala hal, masih kuat pikeun ngabantosan urang dina sagala anu urang butuhkeun sareng ngagaduhan umat-Na pikeun ngabantosan anjeunna ngahontalana, ulah ragu neneda iraha anjeun peryogi pisan.

Iraha kuring kedah neneda doa St Jude Thaddeus?

Naha rék terang iraha anjeun kedah ngado'a doa anu kuat ieu?

Anjeun tiasa neneda doa ka St Jude Thaddeus pikeun kasus anu hésé pisan sareng putus asa iraha anjeun peryogi.

Kudus anu kuat ieu ngadangu sadaya panyuwun anjeun, sabab éta cekap ngadoakeun kalayan iman sareng seueur kapercayaan dina haténa.

Anjeun tiasa sareng kedah ngado'a unggal dinten saencan ranjang atanapi unggal dinten nalika anjeun hudang.

Upami anjeun gaduh waktos, kami nyarankeun yén anjeun terang cahaya lilin bodas kanggo ditawarkeun ka San Judas Tadeo.

Langkung seueur doa: