Doa anu kuat 3 pikeun kéngingkeun padamelan éta. Usaha sok dijantenkeun pikeun prihatin, bahkan pikeun jalma anu ngagaduhan padamelan anu aranjeunna resep pisan. Patarosan "tapi naon kuring salah?" Éta henteu meuntas pikiran sareng urang ditaroskeun kamampuan urang. Tapi kaleresanna, sering alesan pikeun pemberontakan teu aya hubunganana sareng anjeun sareng kajantenan alesan saluareun kontrol anjeun. Penipuan sesah sareng hese pikeun asimilasi, janten kami hoyong masihan kakuatan sakedik pikeun meunangkeun deui padamelan anjeun anu leungit. Tingali kana 3 kalimat mulang-deui-kuat pikeun ngabantosan anjeun dina usaha anjeun pikeun balik deui kana tugas anu lami.

Doa anu kuat 3 pikeun kéngingkeun padamelan éta

Tingali ogé eusi sanésna ngeunaan simpati, ritual sareng doa pikeun dunya buruh:

Sholat pikeun ngirangan pagawéan kalayan syafaat sababaraha wali

Oh! Dear Ibu Our Lady Aparecida Oh Suci Rita of Cassia Oh My mulya Saint Jude Thaddeus, pelindung sabab teu mungkin. Santo Expedito, santo menit terakhir sareng Saint Edwiges, santo ti jalma anu butuh Ngantun ka Bapa pikeun kuring (pasihan nami lengkep anjeun) Kuring nyungkeun anjeunna bantosan kuring balik deui ka padamelan kuring supados aranjeunna tiasa nelepon deui, ngadesek. Kuring ngagungkeun sareng muji anjeun salawasna kuring bakal sujud ka anjeun. Neneda: 1 Rama Kami sareng 3 Burung Laut Abdi percanten ka Gusti ku sadaya kakuatan sareng nyungkeun anjeunna terang-terang jalan sareng kahirupan kuring, Amin.

Sebutkeun kieu sholat 3 dinten sakaligus, upami tiasa dina waktos anu sami. Ogé pilih tempat anu sepi sareng damai dimana anjeun moal kaganggu, ku kituna anjeun tiasa pinuh museurkeun karsa anjeun ku jalan anu positif pisan sareng nganggo iman sareng kapastian yén rahmat ieu bakal dihontal.

Doa pikeun cageur gawé bareng syafaat San Antonio

«Upami anjeun hoyong mujijat, Buka San Antonio, Anjeun bakal kabur ti setan Sareng godaan-godaan infernal. Cageur anu leungit The panjara karasa rusak, Sareng dina jangkungna topan Masihan jalan ka laut anu ngaganggu. Ngaliwatan syafa'at Anjeun Wabah, kasalahan, maot kabur, Anu lemah janten kuat Sareng janten anu gering séhat. Cageur naon anu leungit ... (balikeun deui 3 kali) Sadaya kajahatan manusa Sedeng, mundur, Bejakeun ka kami anu parantos ningali; Kitu saur Paduan. Cageur naon anu leungit ... (balikeun deui 3 kali) Kamulian ka Rama, Putra sareng Roh Suci. Sapertos éta di awal, ayeuna sareng salawasna Amin. Cageur naon anu leungit… (malikeun deui 3 kali) V. Doakeun kami, Rahayu Santo Anthony. A. Muga urang pantes pikeun janji Kristus. Cageur naon anu leungit… (balikeun deui 3 kali) Doakeun ka Rama Kami sareng Salam Maria.

Sebutkeun kieu doa sapopoé atanapi upami diperyogikeun, sareng terang lilin berkat Saint Anthony nalika kurnia kahontal. Saint Anthony mangrupikeun Saint anu kedah urang nyungkeun anu leungiteun ku anjeun ogé tiasa dianggo ieu doa keur kadeudeuh, tujuan, artos atanapi artos kaayaan anu dibutuhkeun deui.

Doa pikeun pulihkeun pagawéan sareng syafaat ka St.

"Santo Antonio mangrupikeun tangkal Mandingo, Santo Onofre mangrupikeun tangkal Mirongueiro. Oh, oh, santo urang Siprus ... Lalaki hideung anu terang kumaha mantra anu saé. Lakeunana dina cicingeun, anjeunna nyarios sakedik sareng édan! ”San Cipriano, hatur nuhun. Éta kasempetan yén kuring (nyebatkeun nami lengkep anjeun) bakal kéngingkeun padamelan anu dipikahoyong (sebutkeun nami perusahaan anjeun) leuwih gede tibatan sabaraha urang bakal maca pesen ieu! Saint Siprus, tukang sihir sareng Kristen, séhat sareng jahat, berpengetahuan sareng dominan dina seni agama na, kuring nganuhunkeun ka anjeun sareng haté, awak, jiwa sareng kahirupan kuring pikeun ngahontal tujuan pikeun kéngingkeun padamelan ieu (sebutkeun nami perusahaan). Kuring naroskeun ka sadaya kakuatan anu langkung luhur tina Tritunggal Suci, kakuatan laut, hawa, seuneu, alam sareng alam semesta pikeun ngajantenkeun karya ieu murag kana panangan kuring sareng kabeungkeut pisan ku kuring (sebatkeun nami lengkep anjeun). Muga-muga padamelan ieu di (sebutkeun nami perusahaan) janten milik kuring salamina, yén dina kawasa anu KASIH, padamelan ieu sanés milik saha waé tapi kuring (sebutkeun nami lengkep anjeun). Hayu perwira Ngiringan henteu ningali calon séjén tapi kuring (nyatakeun nami lengkep anjeun). Salami manajer anu ngiringan henteu nelepon kuring (sebutkeun nami lengkep anjeun) pikeun nyaritakeun yén padamelan éta milik kuring, aranjeunna moal gumbira sareng unggal-unggal nguping namina kuring (sebutkeun nami lengkep anjeun) aranjeunna bakal yakin yén kuring jalma anu ngahubungi . padamelan Embe anu ajaib anu naék gunung, bawa kuring padamelan (hayu urang sebutkeun nami perusahaan) anu kuring peryogikeun sareng anu diarepkeun. Janten éta, éta bakal dilakukeun, éta bakal dilakukeun. Kuring yakin sareng kuring bakal ngagaduhan padamelan anu dipikahoyong ti kuring (pasihan nami lengkep anjeun) salamina ".

Ieu doa anu maha kuat sareng éta kedah dilakukeun salami 3 dinten sakaligus sareng iman sareng positip anu hébat! Candak sababaraha menit pikeun ngabayangkeun kahirupan anjeun dina kanyataan anyar ieu, kalayan kabagjaan anjeun balik deui kana padamelan anu lami bakal mawa anjeun. Upami anjeun leres-leres ditangtukeun yén balik deui ka tugas lami anjeun mangrupikeun pilihan pangsaéna, pariksa kana 4 ritual anu henteu kabagi pikeun ngerjakeun tugas anjeun sareng salajengna nguatkeun pamundut anjeun.