[Ad_1]

Maafkeun mangrupikeun tindakan nalika manusa pikeun ngahampura batur pikeun ngabalukarkeun kasedihan, nyeri atanapi ngalanggar. Ku kituna, hiji deui ngabebaskeun anu sanés tina rasa kuciwa ku ngaleungitkeun nanaon ambek-ambekan, amarah atanapi ambek-ambekan.

Sanaos dina téori sigana basajan, pamali na janten rada pajeulit. Ngalupakan hiji kalakuan anu parah menyakiti urang kadang sesah pisan, tapi tetep sareng nambihan kenangan ieu ngan ukur tiasa ngorbankeun hate anu teu dipikabutuh dina haté. Hanjakal ieu moal ngantep anjeun ngaléngkah, janten kami bakal ngajarkeun anjeun doa anu kuat pikeun pangampunan spiritual anu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun beurat ieu.

Aya solat spiritualis anu ngabantosan haté sareng ngahampura jalma anu parantos nyababkeun nyeri sareng sangsara.

Doa kahiji tina pangampunan spiritual

Ti moment ieu, Kuring ngahampura sadaya jalma anu kumaha waé kuring nyinggung, ngahina kuring, nganiaya kuring atanapi nyababkeun kuring kasusah anu teu perlu. Kuring tulus ngahampura sadayana anu nolak kuring, dibenci kuring, ngantepkeun kuring, ngahianat kuring, dipoyoki kuring, dihina kuring, sieun kuring, sieun kuring, ditipu kuring.

Kuring utamina hapunten saha waé anu ngadorong kuring dugi ka leungit hate kuring sareng diréaksikeun sacara telenges, teras ngajantenkeun kuring éra, ngenes sareng teu kaliru. Kuring ngakuan yén kuring ogé tanggung jawab kana karusuhan anu kuring tampi, saprak sering gumantung ka jalma négatip, kuring ngawenangkeun aranjeunna ngadamel bodoh diri sorangan sareng ngabongkar karakter goréng kuring.

Mangtaun-taun kuring kantos nyiksa, ngina, leungitna waktos sareng tanaga dina usaha anu sia-sia gaduh hubungan anu hadé sareng makhluk ieu.

Kuring parantos merdéka tina anu wajib kedah sangsara sareng bébas tina kawajiban hirup sareng individu sareng lingkungan beracun. Ayeuna kuring parantos mimiti fase anyar hirup kuring, di perusahaan jalma anu ramah, séhat sareng kompeten: urang hoyong bagikeun parasaan anu mulya nalika urang damel pikeun kamajuan sadayana urang.

Kuring moal pernah ngawadul deui, ngobrol ngeunaan parasaan anu cilaka sareng jalma négatip. Upami anjeun mikir ngeunaan éta, kuring bakal émut yén aranjeunna parantos dihapunten sareng dipiceun tina kahirupan kuring anu salamina.

Hatur nuhun pikeun kasusah anu disababkeun ku jalma ieu, sabab éta anu ngabantosan kuring mekar ti tingkat manusa biasa dugi ka tingkat spiritual kuring ayeuna.

Nalika kuring émut jalma-jalma anu ngajantenkeun kuring sangsara, kuring bakal nyobian ngahargai sipat-sipatna alus sareng nyungkeun Sang Maha Nyipta ngahampura aranjeunna ogé, nyegah aranjeunna dihukum ku hukum sabab sareng pangaruh di kahirupan ieu atanapi di hareup. Abdi leres sareng sadayana anu parantos nolak cinta sareng niat alus kuring, sabab kuring ngaku yén éta leres anu ngabantuan sadayana pikeun ngusir kuring, henteu ngabales sareng mundur tina kahirupan maranéhanana.

Reureuh, candak napas jero pikeun ngumpulkeun énergi.

Ayeuna, jujur, hapunten ka sadayana jalma anu kuring nyinggung, luka, ruksak atanapi hinaan sadar sareng teu sadar. Nganalisa sareng ditilik sadayana anu kuring dilakukeun dina kahirupan kuring, kuring ningali yén nilai perbaikan kuring séhat pikeun mayar sadayana hutang kuring sareng ngabebaskeun sagala kalepatan kuring, ninggalkeun kasaimbangan anu positif dina kahadean kuring.

Abdi ngaraos karapihan ku nurani sareng sirah kuring dina jero napas, kuring nahan hawa sareng konséntrasi pikeun ngirimkeun énergi anu dituju ka Diri Langkung Luhur. Nalika kuring santai, parasaan kuring nunjukkeun yén kontak ieu parantos ngadegkeun.

Ayeuna kuring ngirim pesen iman ka Diri Langkung Luhur kuring naroskeun pituduh anu gancang pikeun hiji proyék anu penting pisan anu kuring mamatahan sareng anu kuring parantos damel sareng bakti sareng dipikacinta.

Kuring tulus ngahaturkeun nuhun ka sadayana jalma anu parantos ngabantosan kuring sareng komitmen pikeun masihan deui ku damel pikeun kahadéan sareng tatangga kuring, bertindak salaku pemangkin semangat, kamakmuran sareng minuhan pribadi. Kuring bakal ngalakukeun sagala rupa anu saluyu sareng hukum alam sareng kalayan ijin ti Pencipta langgeng urang, infinito sareng henteu tiasa dijelaskeun yén kuring sacara intuitif ngaraos ngan ukur kakuatan nyata anu tiasa dianggo di jero sareng luar kuring.

Janten kitu, éta, sareng éta bakal.

Doa kadua pikeun pangupdian spiritual

"Kuring ngabebaskeun diri tina hate tina pangapunten sareng cinta. Kuring ngarti yén sangsara, nalika éta teu tiasa dihindari, didieu kanggo ngajantenkeun kuring kamulyaan.

Duka anu dilakukeun ku kuring, kuring ngahampura.
Ngilu sareng kuciwa, kuring ngahampura anjeunna.
Tangkas sareng bohong, kuring ngahampura anjeunna.
Selingkuh sareng intrik, punten.
Hate sareng kasusah, punten.
Tujup anu menyakitkan kuring, kuring ngahampura.
Broken impian, punten.
Paéh harepan, punten.
Kurangna kanyaah sareng timburu, punten.
Indiffer sareng goréng, hapunten.
Ketidakadilan dina nami kaadilan, punten.
Amarah sareng nyiksa, ampun.
Pelupusan sareng hilap, hampura.
dunya, ku sadaya kajahatanana, abdi ngahampura anjeunna.

Kuring ngahampura kuring ogé.
Muga musibah jaman baheula henteu deui janten beban haté kuring.
Daripada ngilu sareng ngambek, kuring nempatkeun pamahaman sareng pamahaman.
Gantina pemberontakan, kuring nempatkeun musik anu kaluar tina biola kuring.
Tibatan ngilu, kuring hilap.
Daripada males dendam, kuring nempatkeun kameunangan.
Alami, kuring tiasa cinta luhureun tanpa cinta,
Pikeun nyumbang sanajan anjeunna ngahapus sadayana,
Gawé bahagia bahkan di satengahing sadaya halangan.
Pikeun dugi pisan dina ngaliwat lengkep sareng nilar,
Ngusap lawon, komo dina lawon.
Pikeun percanten sanajan diskriminasi.

Janten. Kitu ogé. "

Ngartos kartu dek ipsi

(nampilkeun) https://www.youtube.com/watch?v=cuzgbxKrpRU (/ tersemat)

[Ad_2]