Si të kuptoni nëse është dashuri apo miqësi. Është normale të ndjejmë konfuzion kur jemi në atë të famshme "zona e shokut«. Ju pyesni veten: Si e dini nëse është thjesht miqësi apo diçka tjetër? Dëshironi të dini nëse jeni vërtet në zonën e miqësisë apo nëse personi që ju intereson ka edhe flutura në stomak kur ju shikon? Për t'u siguruar, lexoni këtë artikull për këshilla dhe për të zbuluar shenja delikate të interesit mashkullor.

Si të kuptoni nëse është dashuri apo miqësi përmes disa shenjave

Dijeni nëse është dashuri apo miqësi përmes shenjave

Dijeni nëse është dashuri apo miqësi përmes shenjave

Sigurisht, çdo rast është i ndryshëm. Njerëzit reagojnë ndryshe dhe gjithashtu sillen ndryshe. Megjithatë, pavarësisht kësaj, është e mundur identifikoni disa shenja për të kuptuar nëse ka diçka tjetër apo është thjesht një miqësi e bukur.

Është e rëndësishme të bëhet e qartë se nuk ka kuptim të bëhesh paranojak dhe të mendosh se çdo detaj është një sinjal: kimia dhe harmonia mes jush vlejnë shumë më tepër se çdo manual apo udhëzues. Por gjithsesi, është gjithmonë mirë të vihen në dukje disa pika që priren të bien në sy tek të gjithë njerëzit kur janë të interesuar për dikë.

1. Ju tregon gjithçka

Gjithmonë mendoni: a jeni personi me të cilin shikon miku juaj për të folur kur ka probleme? Ndoshta jeni vërtet në zonën e miqësisë. Kur pasioni është reciprok, ekziston një ajri i misterit dhe emocioneve. Pra, nëse gjithmonë Ndani absolutisht gjithçka që ndodh në jetën tuaj Me ju, ai nuk po bën as përpjekjen më të vogël për t'ju bërë përshtypje ose për të krijuar atë humor paraprak. Me shumë mundësi te shoh vetem si shok.

2. Flisni për dikë tjetër

Kur pyet veten: Si e dini nëse është thjesht miqësi apo diçka tjetër? Kjo është ndoshta shenja më e qartë se dikush ju sheh si mik. Nëse ai fillon të flasë për të qenë i dashuruar me dikë tjetër, ju jeni padyshim në zonën e miqësisë. E njëjta gjë është e vërtetë kur ai ju kërkon këshilla dashurie pa menduar as që mund të jeni të interesuar për të.

3. Ai ju vë pseudonime

Nëse ai është tipi i tillë ju thërret me pseudonime të lezetshme si "motër apo vëlla", mund të mos e ndjeni atë pasion dërrmues nga ana juaj për të ardhmen e parashikueshme. Kjo nuk do të thotë që djali apo vajza nuk mund t'ju shohin kurrë me sy të pasionuar, thjesht se tani jeni thjesht një mik.

4. Ju jeni vetëm një shpatull për të qarë

Një tjetër shenjë paralajmëruese se jeni pjesë e zonës së miqësisë është kur personi ju drejtohet kur një lidhje tjetër përfundon. Reflektoni për këto situata, sepse është e mundur që thjesht ji një shpatull miqësor për të qarë në situata që janë të vështira për t'u përballuar.

5. Ndjeheni nervoz në anën tuaj

Kjo është një tjetër shenjë tipike e zonës së miqësisë. Kur ndjenja është romantike, është e zakonshme që personi të ndihet nervoz. Nëse ai duket i shqetësuar, fillon të qeshë me gjëra që nuk janë qesharake ose përpiqet t'ju bëjë përshtypje në një farë mënyre, kjo është një shenjë se ndoshta kjo dashuri shkon përtej shoqërimit. Në një marrëdhënie miqësore, personi nuk bën asnjë përpjekje për të bërë përshtypje ose për të kënaqur një person tjetër.

Një tjetër shenjë klasike e miqësisë është kur ai thotë gjëra pa më të voglin shqetësim se si do të reagoni ndaj asaj që ai thotë, domethënë nuk ka shqetësim se si do të reagoni.

6. Mundohuni të silleni si Cupid

Si e dini nëse është thjesht miqësi apo diçka tjetër? Kjo shenjë është e thjeshtë! Po flisni për dikë që përshtatet me ju? A keni provuar ndonjëherë të dilni me dikë tjetër? Një tjetër shenjë paralajmëruese. Prandaj, gjithmonë i kushtoni vëmendje atij detaji ose, akoma më keq, nëse kur dilni, merrni një mik sepse mendoni se mund të bëni ndeshjen perfekte.

7. Kontakti trupor

Kur ndjenja është e ndërsjellë, është normale kërkoni përkëdhelje dhe kontakt fizikOse në lojë ose si justifikim për të qenë pranë njëri-tjetrit. Nëse kjo nuk ju ndodh kurrë, edhe kur ka një mundësi, kjo ndodh sepse ai nuk ka ndërmend të mbajë një kontakt fizik më të veçantë.

Gjuha e trupit thotë shumë për personin tjetër, por duhet t'i kushtoni vëmendje. Jini gjithmonë shumë të kujdesshëm që të mos mendoni se gjithçka që një vajzë bën me trupin e saj është një shenjë interesi, sepse mund të bëheni paranojak dhe të shihni të dhëna ku asgjë nuk ekziston.

si