Si ta bëni një grua të dashurohet me ju. Thuhet se gjendja e pasionit është një nga momentet më të lumtura të jetës sonë. Të biesh në dashuri me një grua është mjaft e ndërlikuar, dhe për ta arritur atë duhet të nxirrni të gjitha armët tuaja. Por edhe ju mund të refuzoheni prej saj dhe për të mos ndodhur kjo, ne kemi krijuar këtë artikull me disa këshilla bazë që gruaja e ëndrrave tuaja të shohë gjysmën e saj më të mirë. Paç fat!

Si ta bëni një grua të dashurohet me ju hap pas hapinjë grua bie në dashuri me ju

Asnjë grua nuk është e njëjtë me një tjetër, dhe kjo është arsyeja pse shumë burra kanë frikë kur kërkojnë një takim. Ata nuk dinë si të veprojnë, se kjo grua mund t'i pëlqejë dhe mendojnë se nuk do ta arrijnë dot.

Më pas do t'ju japim disa këshilla bazë që do t'ju ndihmojnë të arrini qëllimin tuaj bëj një grua të bie në dashuri me ty.

1. Dëgjoni atë

Të gjitha femrat pëlqejnë të flasin dhe të dëgjohen. Në takimin e parë mund të flisni për tema të panumërta dhe nëse doni ta bëni atë të ndihet e veçantë, kushtojini vëmendje gjithçkaje që ju thotë dhe bisedoni me të. Ky është një fillim i mbarë dhe do t'ju lidhë përmes shkëmbimit të ideve.

2. Bëhu një zotëriBëhu një zotëri

Kur flasim për të qenit zotëri, nuk do të thotë që duhet të jesh një princ simpatik. Të jesh një zotëri, thjesht i detyroheshveproni në mënyrë të sjellshme, të butë dhe të vëmendshme. Për shembull, hapni derën e restorantit ose makinës që ai të kalojë dhe mos përdorni fjalë apo shprehje mallkuese gjatë takimit. Gjithashtu, as mos mendoni të bëni përparime seksuale pasi ato do të ishin të pavend dhe do të krijonin një mjedis mjaft të tensionuar. Po njiheni, nuk jeni çift.

3. Vishu mirë për ta bërë një grua të dashurohet me ty

Asnjë grua nuk do të mendojë se mashkulli në jetën e saj është tipi që vesh rroba të pista dhe ka erë të keqe. Burra të rruar pastër ose me mjekër të rregulluar, të parfumuar, me flokë të pastër dhe rrobat që dallohen për maturinë e tyre janë detaje që fitojnë shumë këndvështrime nga gruaja që dashuroni.

4. Mos u mburr

Ka meshkuj që pëlqejnë të nxjerrin në pah punën apo pasurinë e tyre materiale, por kjo Nuk është diçka që duhet ta bëni përpara gruas që keni ndërmend të pushtoni. Ajo gjithashtu nuk dëshiron që ju të flisni për gjëra që nuk i keni, pasi në asnjë rast nuk do të mund t'i bëni përshtypje.

5. Mos e injoroni

Nëse keni gjetur gruan perfekte dhe dëshironi që ajo të dashurohet me ju, duhet ta përfshini në bisedën me miqtë tuaj. Mundohuni të flisni për tema që i interesojnë edhe asaj dhe lëreni të shprehë mendimin e saj. Të flasësh për makina, futboll dhe gra të tjera është padyshim jashtë diskutimit. Sigurohuni që edhe miqtë tuaj të dinë të ruajnë qetësinë e tyre dhe të kenë tema të ndryshme për të folur.

6. Telefonojeni pas takimit të parë për ta bërë atë të dashurohet me juTelefonojeni pas takimit të parë

Nëse e telefononi një ditë pas takimit tuaj të parë, gjasat që ai të dashurohet me ju rriten shumë. Mos luani shpërqendrimin, është e kotë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta telefononi për të parë se si po kalon, t'i tregoni se ju pëlqeu ta takoni dhe se dëshironi ta shihni përsëri. Nëse vërtet dëshiron t'ju njohë më mirë, do ta pranojë ftesën. Mos e mbingarkoni atë derisa të mbërrijë data e dytë me një mijë mesazhe me telefon, rrjete sociale apo email.

7. Shkoni ngadalë

Shumica e meshkujve shpresojnë që pas takimit të parë të ndodhë diçka më intime. Por një marrëdhënie më e ngushtë kërkon kohë, respekt, përgjegjësi dhe përkushtim. Respektoje atë mbi të gjitha. Një njeri që e merr parasysh këtë, respekton vendimin dhe kohën që i propozon tjetri.

8. Jini të mirë me miqtë tuaj

Njohja e rrethit tuaj të miqve është pothuajse një ritual, dhe këtu do të merrni miratimin ose mosmiratimin prej tyre. Kjo është shumë e rëndësishme për të, ndaj jini të sjellshëm dhe miqësor. Flisni me ta pa frikë se do të jeni ai që jeni në të vërtetë. Në fund të fundit, të qenit sa më transparent është një gjë e mirë për ju.

9. Drejtoni marrëdhënien tuaj

Kur vendosni të jeni me një grua, Duhet të jeni të qartë se çfarë prisni nga marrëdhënia. Nëse nuk shihni të ardhme me të, përfundoni fejesën tuaj, por mos jini me të për dhimbje apo rehati. Nëse, nga ana tjetër, dëshironi që ajo të jetë e juaja përgjithmonë, martohuni. Është kaq e lehtë. Grave u pëlqen të dinë se ku po shkelin.

10. Bëhu romantik në mënyrë që një grua të dashurohet me tyBëhu romantik

Të jesh romantik nuk do të thotë të jesh i guximshëm. Romantizmi është një përzierje aktesh kalorësiake, si pagimi i faturës së restorantit, me surpriza të vogla që mund të variojnë nga dhënia e një lule pa arsye deri tek prezantimi i saj me të tjerët si të dashurën tuaj (nëse është vërtet).

11. Prezantojeni atë me familjen tuaj

Të prezantosh gruan që do në familjen tënde është si të vulosësh një fejesë. Pra, nëse jeni të sigurt se ajo është gruaja e jetës suaj, shkoni për të. Nuk është e nevojshme të përgatitni një drekë apo darkë zyrtare që të gjithë të njihen me njëri-tjetrin. Vetëm vishni si partnerin tuaj në një bashkim familjar ose një festë. Është më e relaksuar dhe nuk do ndiheni të pasigurt për takimin me të gjithë. Por mos harroni të mos e lini atë vetëm në asnjë moment.

Nëse doni të jeni të suksesshëm dhe të bëni një grua të dashurohet me ju, zhvilloni një mënyrë të qenurit që përfshin të gjitha këto cilësi në personalitetin tuaj. Ju sigurojmë që gruaja e ëndrrave tuaja nuk do t'i rezistojë dot takimit me ju dhe shpresojmë të jetë e gjitha pranë jush.

Nëse dëshironi të vazhdoni të rrisni njohuritë tuaja, vizitoni artikujt e tjerë të discover.online

si