Si të kapërceni një dashuri të pakërkuar. Nëse keni dashuri të pakërkuar, mundeni gjeni ngushëllim dhe shpresë tek JezusiMe Zoti ka planin e duhur për ju. Ndoshta personi që ju intereson nuk është pjesë e planit, por ky nuk është fundi.

Ekzistojnë disa lloje të dashurisë së pakërkuar: midis prindërve dhe fëmijëve, vëllezërve, burrave dhe grave, dhe gjithashtu dashurisë romantike. Zoti e kupton dhimbjen e dashurisë së pakërkuar. Ai e do secilin person me Infinito dashurinë, por shumë njerëz e refuzojnë dashurinë e tyre. Në pjesë të ndryshme të Biblës, Zoti krahasohet me një burrë që refuzohet nga gruaja e tij, pavarësisht se i ka dhënë asaj gjithë dashurinë e tij. Megjithatë, Zoti nuk heq dorë nga ofrimi i dashurisë së Tij.

Në këtë artikull, ne do të flasim për dashuri e pakonkurruar romantike mes beqarëveMe Isshtë shumë e zakonshme të biesh në dashuri me dikë që nuk ndihet njësoj për ty. Dashuria nuk është reciproke, kështu që ju nuk mund të keni një lidhje.

Si të kapërceni dashurinë e pakërkuar: Këshilla

Kur zbuloni se dashuria juaj është e pakërkuar, hapi i parë është pranoje atë fakt. Nuk mund ta bësh askënd të të dojëMe As Zoti nuk e bën këtë! Ju mund të ofroni vetëm dashurinë tuaj dhe të prisni që personi tjetër të përgjigjet. Nëse jo, ju duhet respektoni vendimin e atij personi.

Mos u mundoni të rritni shpresat tuaja. Nuk do të thotë jo. Nëse personi për të cilin kujdeseni e ka bërë të qartë se nuk dëshiron të jetë në një lidhje me ju, ndalo ta ndjekëshMe Kjo vetëm do t'ju dëmtojë. Një lidhje funksionon vetëm kur të dy jeni bashkëMe Ju duhet të filloni të vazhdoni me jetën tuaj. Dhe hapi i parë është të pranosh.

A mund të ecin të dy bashkë, përveç nëse bien dakord?

Amosi 3: 3

1. Qëndroni larg për një kohë

Qëndroni larg për një kohë

Qëndroni larg për një kohë

Bibla thotë se dashuria është e durueshme, e sjellshme dhe nuk kërkon interesat e tijMe Kur dashuria juaj është e pakërkuar, gjëja më e mirë që mund të bëni për atë person është të respektoni vendimin e tyre dhe të shmangni sikletin. Mos u bëni egoistë, mbani distancen tuaj.

Dashuria është shpirtgjerë, është dashamirëse; dashuria nuk është ziliqare, dashuria nuk është mburrëse, nuk është e fryrë;
ai nuk bën asgjë të pahijshme, nuk kërkon të tijën, nuk acarohet, nuk mban inat.

1 Korintasve 13: 4-5

Duke parë që dashuria juaj është e pakthyeshme dhemb, prandaj, zemrës suaj i duhet kohë të shërohetMe Duke iu afruar shumë qëllimit të dashurisë tuaj, vetëm sa e vështirëson procesin. Nuk keni nevojë të ndërprisni të gjitha marrëdhëniet, por shmangni afrimin shumë me këtë person. veçanërisht në fillim.

2. Gjeni forcë në marrëdhënien tuaj me Perëndinë

Gjeni forcë në marrëdhënien tuaj me Perëndinë

Gjeni forcë në marrëdhënien tuaj me Perëndinë

Ju mund të jeni shumë të dashuruar dhe askush tjetër nuk do ta përfundojë jetën tuaj. Sidoqoftë, marrëdhënia më e rëndësishme që keni është me Jezusin. Timesshtë kohë si kjo që ju keni më shumë nevojë për Jezusin, për t'ju ngushëlluar dhe dhënë qëllimin tuaj të jetës.

Në Jezusin, dashuria juaj është më se e ndërsjellë! Ai është ai që nuk do t’ju ​​zhgënjejë kurrë. Në të gjitha kohët, Jezusi është gjithmonë i pranishëm dhe ka fuqinë për t'ju ndihmuar për të kapërcyer dhimbjen e dashurisë së pakërkuar.

Zoti e di se çfarë është më e mira për ju. Nëse dashuria juaj është e pakërkuar, atëherë Zoti ka plane të tjera për jetën tuaj.Me Lutuni që vullneti i Zotit të bëhet në jetën tuaj, duke iu nënshtruar vullnetit të tij.

Lum ata që bëjnë paqen, sepse ata do të quhen bij të Perëndisë.
Lum ata që përndiqen për shkak të Drejtësia, sepse e tyre është mbretëria e parajsës.

Mateu 5: 9-10

3. Kini kujdes me vendimet e mëdha tani

Kini kujdes me vendimet e mëdha tani

Kini kujdes me vendimet e mëdha tani

Kur vuani nga një dështim i madh, siç është zbulimi se dashuria juaj është e pakthyeshme, mund të lindë tundimi për të bërë diçka marrëzi. Disa gjëra që NO Gjërat që duhen bërë për të përballuar dhimbjen e një zemre të thyer janë:

  • Përkushtohuni ndjek dashurinë tënde i pakërkuar
  • Përkushtohuni kthejeni dashurinë tuaj në urrejtje.
  • Duke kërkuar ngushëllim në alkool ose droga.
  • Njohje ose martesë me dikë së shpejti, Për të mos qenë vetëm.
  • Hiqni dorë nga gjithçka në jetë.
  • Lërini gjithçka për të ndryshuar rrënjësisht jetën tuaj

Në dhimbjen e pasionit, mendja juaj nuk funksionon. Prandaj, marrja e vendimeve radikale nuk është një ide e mirë që do të ndikojë në pjesën tjetër të jetës tuaj në atë kohë. Prisni derisa të jeni më të qetë. Me vendime të mëdha, mos nxitoni.

Mendimet e të zellshmëve sigurisht priren për bollëk;
Por të gjithë ata që nxitojnë çmendurisht, me siguri shkojnë në varfëri.

Fjalët e urta 21: 5

Po nëse dikush ju pëlqen, por ju nuk ndiheni njësoj?

Ju nuk keni pse të ndjeni të njëjtën gjë për dikë tjetër. Është më e mirë jini të sinqertë sesa të përpiqeni ta detyroni veten të ndiejë të njëjtën gjë. Një marrëdhënie e pasinqertë ka vdekur para se të fillojë. Nëse mendoni se kjo është një marrëdhënie që nuk dëshironi ta keni, bëjini të qarta ndjenjat tuaja personit tjetër. Ky është vendimi juaj dhe askush nuk ka të drejtë t'ju detyrojë në një lidhje me dikë që nuk e doni.

Shpresojmë që ky artikull t'ju ndihmojë të kuptoni se si të kapërceni dashurinë e pakërkuar. Nëse doni të dini si të njohësh një marrëdhënie të dhunshme dhe si të veproni sipas Biblës, vazhdoni të shfletoni Discover.online.

si