Lutja për qenin e sëmurë | Lutuni me besim dhe ndihmoni për të shëruar mikun tuaj

Lutja për qenin e sëmurë. Që qentë janë miqtë më të mirë të njeriut, pa dyshim. Ata sjellin gëzim dhe humor të mirë për familjet. Por për fat të keq, jo gjithçka është lule. Si gjëra të gjalla, ata gjithashtu sëmuren, kanë nevojë për kujdes dhe shqetësojnë.

Një lutje për një qen të sëmurë do t'ju qetësojë ju dhe familjen tuaj në këtë moment dëshpërimi. Qeni juaj është gjithashtu një krijesë e Zotit dhe prandaj do të bekohet prej Tij nëse e kërkoni atë me besim dhe besim.

Këtu janë disa lutje për të ndihmuar mikun tuaj të vogël të mos ndiejë dhimbje dhe të shërohet më shpejt.

Lutja për qenin e sëmurë

“Ati Qiellor, ju lutemi na ndihmoni në kohën tonë të nevojës. Ju na keni bërë administratorë të (emri i kafshës shtëpiake). Nëse është vullneti juaj, ju lutemi rivendosni shëndetin dhe forcën tuaj.

Unë lutem gjithashtu për kafshët e tjera në nevojë. Le të trajtohen me kujdes dhe respekt që meriton e gjithë krijimi i tyre.

Lum ju, Zoti Zot, dhe emri juaj i shenjtë është i përjetshëm. Amen.

Lutja për qenin e sëmurë

“I dashur Zot, kafshët e mia të dashura dhe partneri im (emri) u sëmurën. Unë po ndërhyj për emrin tuaj, duke lypur ndihmën tuaj për ne në këtë moment nevoje.

Unë me përulësi kërkoj që të jetë aq i mirë dhe një udhëzues për kafshët e mia ashtu siç ka qenë me të gjithë fëmijët e tij.

Bekimi juaj le të shërojë shokun tim të bukur dhe t'ju japë shumë ditë më të mrekullueshme që mund të kalojmë së bashku.

Qofshim të bekuar dhe shëruar si pjesë e krijimit tuaj të dashurisë. Amen!

Lutja për shërimin e një kafshe të sëmurë

“Zoti i Plotfuqishëm, i cili më ka dhënë dhuratën për të identifikuar në të gjitha krijesat e universit një reflektim të dritës së dashurisë Sate; që ma ke besuar mua, shërbëtor i përulur i mirësisë Tënde të pafund, roje dhe mbrojtje e krijesave të planetit; më lejo, përmes duarve të mia të papërsosura dhe perceptimit tim të kufizuar njerëzor, të jem një instrument për mëshirën Tënde hyjnore që të bjerë mbi këtë kafshë.

Që përmes lëngjeve të mia jetësore të mund t'ju mbështjell në një atmosferë energjie të fuqishme, në mënyrë që vuajtjet tuaja të prishen dhe shëndeti juaj të rikthehet.

Le të bëhet kjo me dëshirën Tënde, me mbrojtjen e shpirtrave të mirë që më rrethojnë. Amen!

Lutja për mbrojtjen e kafshëve shtëpiake

"Atit, Zotit të mëshirshëm, i cili krijoi të gjitha qeniet që banojnë në planet, në mënyrë që ata të mund të jetojnë në harmoni me njerëzit dhe Engjëllin tim Kujdestar, i cili mbron të gjitha kafshët që jetojnë me mua në këtë shtëpi.

Ju kërkoj me përulësi të shikoni për këto krijesa të pafajshme, duke shmangur të gjitha ligësitë e tyre dhe duke i lejuar ata të jetojnë të sigurt dhe paqësisht, në mënyrë që ata të ju mbushin me gëzim dhe dashuri gjatë gjithë ditëve të mia.

Uroj që ëndrra juaj të jetë paqësore dhe shpirti juaj të më drejtojë në sferat e bukurisë dhe paqes në këtë jetë që ne ndajmë ".

Lutja për shërimin e një kafshe

Archangel Ariel, të cilit Zoti i ka dhënë dhuratën e kujdesit për të gjitha kafshët,

Archangel Raphael, i cili mori dhuratën hyjnore të shërimit, ju kërkoj që të ndriçoni në këtë moment jetën e kësaj qenie të ëmbël (thoni emrin e kafshës).

Qoftë mëshira e Zotit të rivendosë shëndetin e tij, në mënyrë që të mund të më japë përsëri gëzimin për praninë e tij dhe përkushtimin e dashurisë së tij.

Më lejoni, përmes duarve të mia dhe perceptimit tim të kufizuar njerëzor, të jem një instrument për dashurinë e Zotit për t'ju mbështetur në një atmosferë energjie fuqizuese, në mënyrë që vuajtja juaj të venitet dhe shëndeti juaj të rigjenerohet.

Le të bëhet kjo me dëshirën Tënde, me mbrojtjen e shpirtrave të mirë rreth meje. Amen.

Lutja për qenin e sëmurë që shëron

“Ati Qiellor, lidhjet tona njerëzore me miqtë tanë nga speciet e tjera është një dhuratë e mrekullueshme dhe e veçantë nga ju. Tani ju kërkoj që t'u jepni kafshëve tona kujdesin tuaj të veçantë prindëror dhe fuqinë shëruese për të eleminuar çdo vuajtje që ata mund të kenë. Na jepni neve, miqtë tuaj njerëzorë, një kuptim të ri të përgjegjësive tona ndaj këtyre krijesave tuaja.

Ata na besojnë ndërsa ne ju besojmë; Shpirtrat dhe të tyret janë bashkë në këtë tokë për të formuar një miqësi, përzemërsi dhe afeksion. Merrni lutjet tona të sinqerta dhe mbushni kafshët tuaj të sëmurë ose të vuajtur me dritë dhe forcë për të kapërcyer çdo dobësi shëruese në trup. Zotëri, unë specifikisht i përcaktoj nevojat nga ju (thoni emrin e kafshës shtëpiake).

Mirësia e tij është e lidhur me të gjitha qeniet e gjalla dhe hiri i tij derdhet në të gjitha krijesat e tij. Nga shpirtrat tanë energjitë e mira, duke prekur secilin prej nesh me pasqyrimin e dashurisë së tyre.

Jepni shoqëruesve tanë të kafshëve një jetë të gjatë dhe të shëndetshme të veçantë. Jepuni atyre një marrëdhënie të mirë me ne, dhe nëse Zoti vendos t'i largojë ata nga ne, kjo na ndihmon të kuptojmë se ata nuk janë më me ne, por vetëm t'i afrohen Zotit. Jepni lutjen tonë për ndërmjetësimin e Shën Françeskut të mirë të Asizit, i cili ju nderoi në të gjitha krijesat. Jepini atij fuqinë për të vëzhguar miqtë tanë të kafshëve derisa të jenë të sigurt me Zotin në përjetësi, ku shpresojmë që një ditë t'i bashkojë ata përgjithmonë. Amen.

Lutja e Shën Françeskut të Asizit për kafshët e sëmura.

“Lavdi San Francisko, i Shenjtë i thjeshtësisë, dashurisë dhe gëzimit.

Në parajsë mendoni për përsosjet e pafundme të Zotit.

Shikoni me mirësi.

Na ndihmoni në nevojat tona shpirtërore dhe trupore.

Lutuni Atit tonë dhe Krijuesit të na dhuroni hiret që kërkojmë ndërhyrjen tuaj, ju, që keni qenë gjithmonë miku i tij.

Dhe dritë zemrat tona të rritjes së dashurisë për Perëndinë dhe vëllezërit tanë, veçanërisht ata që kanë më shumë nevojë.

I dashuri im San Chiquinho, vendosi duart mbi këtë engjëll (thuaj emrin e kafshës) që ka nevojë për ty! Duke ditur dashurinë tuaj, vini re kërkesën tonë.

Shën Françesku i Asizit, lutuni për ne. Amen.

Tani që e dini lutjen për qentë e sëmurë, mësoni gjithashtu lutje të fuqishme për kafshët e sëmura.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të zbutur burrin
bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt