Lutja të mendoj për mua

Lutja të mendoj për mua. Ne jetojmë me nevojën për t'u ndjerë të dashur dhe të dëshiruar, kjo është, deri diku, normale. Frika e refuzimit është rritur më tej atë nevojë dhe shpesh e gjejmë veten në kërkimin e disa lutja prandaj mendo për mua Dita dhe nata, kthehu dhe më telefono.

Kjo duket si një masë shumë e dëshpëruar, por asgjë nuk është më larg nga realiteti.

Lutjet janë arma jonë më e fuqishme shpirtërore, kështu që ne nuk duhet të dyshojmë në atë dhe t'i përdorim sa herë që plotësojmë ndonjë nevojë, pavarësisht sa serioze mund të jetë.

Lutja do të jetë gjithmonë zgjidhja dhe kjo vlen për të gjitha fushat e jetës sonë.

Ekzistojnë trashëgimi të veçantë për gjithçka dhe për këtë rast të veçantë ka edhe një efektiv të barabartë dhe të fuqishëm se të tjerët.

A do të funksionojë lutja që mendoni për mua?

Lutja të mendoj për mua

Të gjitha fjalitë e vendosura në këtë artikull janë testuar dhe kanë qindra dëshmi të suksesit.

Ata janë të gjithë shumë të fuqishëm dhe posedojnë fuqi të jashtëzakonshme.

Nëse i luteni të gjithë me besim të madh dhe nëse keni nevojë, mund të jeni i sigurt se ata do të funksionojnë.

Zoti dhe shenjtorët e tjerë ndihmojnë ata që kanë vërtet nevojë. Nëse keni nevojë, thjesht kërkoni ndihmën e Zotit.

Do të bëjë që të mendoni për veten tuaj, t'ju bëjë të doni, kërkoni dhe dëshpëroheni, gjatë gjithë ditës, ditës dhe natës, në çdo kohë.

Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

Nënshtruar (të themi emrin e personit) ndaj ndjenjave të mia dhe trupit tim, mendimeve të trupit dhe shpirtit të atij personi, ejani tek unë Nata dhe Dita pa marrë parasysh rrethanat që do të jeni pranë meje.

Unë ju kërkoj, në emër të Zonjës Santa Muerte ju kërkoj të më jepni forca dhe kontroll të plotë, në mënyrë që ta kem atë person pranë meje, unë kërkoj që gjithmonë të kujdesesh për mua dhe të mos pushosh kurrë së përmbushuri të gjitha ato favore që unë kërkoj prej teje.

Derisa ta dëshironi, ju kërkoj të më çoni në praninë tuaj. Unë ju thërras, mos më braktisni kurrë dhe ju kërkoj të mos më injoroni.

http://hablemosdereligion.com

Të bësh një dashuri të mendosh për mua është diçka pak e vështirë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Santa Muerte për punë

Kjo është arsyeja pse ne duhet t'i lutemi dikujt të fortë dhe me shumë fuqi në dashuri.

Santa Muerte është entiteti i duhur për ta bërë atë

Lutje që ju të mendoni për mua tani

Unë ju afrohem që të mund të lehtësoni zemrën time dhe të shëruar plagët e mia. Ju që keni qenë pranë më të lartit dhe shpallni dashuri për bota Të kërkoj të ndërmjetësosh për mua, të kërkoj ndihmën dhe mëshirën tënde Oh Kryeengjëlli im!

Më ndihmo të shuaj urinë time për dashurinë, më ndihmo të krijoj lidhje emocionale dhe të vërteta.Me bëj (thuaj emrin e të dashurit) më drejto me sy të dashurisë së pastër.

Dëgjo kërkesat e zemrës sime dhe mos më braktis në Aranxhelin në pritje të dashurisë, princ i parajsës.

Ju që meritoni dashurinë e më të lartave, kërkoni paqen në zemrën time Më mbushni me kënaqësinë që të jem i lumtur me këtë person që kam rënë në dashuri me. Unë e di që mirësia juaj do të prekë zemrën tuaj dhe do të vijë tek unë, si një shërbëtor i Zotit që ne të dy jemi , ju do të bëni mrekullinë.

Dashuria jote është e pafund Kryeengjëlli im, madhështia jote më mbush dhe mirënjohja ime do të jetë e përjetshme Preke zemrën e tij dhe do ta shërosh timen në çast.

Qofshin mirësia me mua dhe dashuria jote qoftë me botën, Amen!

https://iglesia.info/

Në këtë rast, ne do t'i shohim rezultatet e lutjes menjëherë edhe nëse nuk mund ta konfirmojmë atë dhe kjo është gjëja e fuqishme në lidhje me këtë lutje të veçantë, e cila na fton të besojmë se mrekullia është bërë edhe pse ne nuk shohim vetë rezultatin.

Disa besojnë se lutuni ose pyesni me qëllim të zotërimit të dëshirave ose mendimeve e njerëzve të tjerë është një veprim egoist nga ana jonë, por të tjerët besojnë se është një veprim i dashurisë dhe se ka shumë këndvështrime.

Mund t'ju interesojë:  Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Për shembull në ato raste kur krenaria ka ndërhyrë dhe lejon që një person jo i krahut të tij të shtrembërohet, atëherë një nga këto lutje të fuqishme që i dashuri im të mendojë për mua mund të jetë shumë i dobishëm, por nuk është se do të lëndojmë për të gjithë dhe pastaj me një lutje do të përpiqemi të bëjmë një turbullim dhe një llogari të re.

Synimi është të krijojmë një nevojë për një qasje që të ndodhë, jo ta përkulë personin tjetër që të vendosë dhe të bëjë atë që dua. 

Lutja të më kërkosh në mënyrë të dëshpëruar

"Më kërkoni tani, në këtë moment të saktë (ju përmendni emrin e personit) Unë dua që ju të kërkoni për mua, nga kudo që të jeni.

Zot, që nga ky moment ju kërkoj që (emri i personit) të vendosni mendimet tuaja vetëm mbi mua, që të mos mendoj asgjë tjetër përveç meje, që përqendrimi juaj të jetë i përkushtuar vetëm për mua.

Se në këtë mënyrë unë e kuptoj që ju keni nevojë për mua në jetën tuaj dhe se nuk duhet të kaloni një ditë tjetër pa dashurinë time. Bëni këtë moment (emri i një personi) të harroni krenarinë tuaj, më thërrisni, më kërkoni me dëshpërim dhe dëshironi të më keni pranë meje për pjesën tjetër të ditëve tuaja.

Me fuqinë e Zotit, unë i thërras tre engjëjt e tij. MIGUEL, RAFAEL, GABRIEL, në mënyrë që ata të vendosin duart e tyre (emrin e personit) dhe të mos mund të marrin një sekondë nga mendja e tyre.

Qoftë zemra, trupi, shpirti dhe shpirti i tij të më përkasin vetëm dhe vetëm mua, që ai vetëm të mendojë për mua dhe të më dëshirojë, që të largojë të gjithë ata që dëshirojnë t'i afrohen qëllimisht të keqes.

Në emër të Jezusit, amen ”.

Lutja është efektive për të gjitha nevojat që mund të kemi ne si njerëz dhe ndjenja e dëshiruar deri në dëshpërim është, shpesh, një nevojë që ne përpiqemi t'i plotësojmë në çdo kohë.

Lutuni të pyesni që personi tjetër, çifti aktual, ose ndonjë ish i cili kohët e fundit më ka braktisur, të ndjeheni sikur të kërkoni ne është mënyra më e shëndetshme për ta provokuar atë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për punë

Rekomandohet shumë më tepër lutuni ta kërkojmë atë person dhe ta ekspozojmë veten në një refuzim të dhimbshëm

Lutjet mund të jenë shumë më tepër sesa fjalët, gjithçka është në besimin me të cilin bëjmë lutjet tona.

Lutja të mendoj për mua dhe të kthehem

«Në fuqinë e madhe të Perëndisë, unë ju thërras frymën e dëshpërimit, frymën e sundimit, shqetësimin.

Ju thërras që të më ndihmoni të dominoj (emrin e personit) dhe të kontrolloj 5 shqisat e tyre, në mënyrë që në këtë mënyrë të mos mundem të largohem nga mendja e tyre një sekondë.

Ju thërras, që të mund të jeni udhëzuesi im në këtë rrugë që unë dëshiroj të udhëtoj, në mënyrë që (emri i personit) të më takojë vetëm mua, në mënyrë që të largoheni nga të gjithë ata që dëshirojnë të afrohen me qëllimet që shkojnë përtej një miqësie ose të cilët dëshirojnë largoje atë nga unë

Unë ju thërras, të jeni mendimi juaj i vetëm gjatë ditës dhe natës, në mënyrë që të doni të më kërkoni dhe të jeni në anën time.

Në emrin tuaj, shpirt i madh. Amen. "

Kërkimi i ndihmës shpirtërore për të marrë kthimin e dikujt që na ka lënë është një praktikë që vazhdon për shumë vite.

Ata e quajnë atë la lutja e dëshpërimit dhe është më e fuqishme se sa imagjinoni.

Këto lutje mund të bëhen në çdo kohë të ditës, ajo që duhet të mbani në mend është ajo që dëshironi me të vërtetë.

Meqenëse lutja duhet të bëhet me ide të qarta për të shmangur kërkimin e diçkaje që nuk dëshirojmë aspak.

A mund të them 3 fjalitë?

Shumë njerëz nuk e dinë nëse mund të luten më shumë se një lutje. Në këtë rast, mund të themi po.

Lutuni të gjitha lutjet që dëshironi, por bëjeni vetëm në ditë të ndryshme.

Asnjëherë mos fal një lutje për të njëjtin qëllim në të njëjtën ditë.

Mundohuni të lini hapësirën prej 1 ditësh midis çdo lutje për të menduar për mua dhe për të ëndërruar mua gjatë gjithë ditës dhe tani.

Besimi është gjëja më e rëndësishme në të gjitha lutjet. Nëse keni besim dhe gjithmonë luteni të besoni se gjithçka do t'i japë rrugën, të gjitha lutjet do të funksionojnë.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt