Lutja të më telefononi

Lutja të më telefononi dhe më kërkoni falje nuk është një veprim egoist, pasi shumë njerëz sipërfaqësorë e shohin atë.

Përkundrazi, është një veprim çlirimi dhe shërimi i brendshëm.

Ndonjëherë ne kemi njerëz në jetën tonë që gjithmonë na lëndojnë, por për ndonjë arsye dhe, aq të çuditshme sa mund të duket, ne nuk mund thjesht ta lëmë.

Sidoqoftë, ai person përfundon duke lënë brenda nesh shumë plagë, të cilat nuk janë shëruar akoma dhe për sa kohë që nuk shërohen do të jemi të lidhur përjetësisht sepse do të jetë një fazë e jetës sonë që ende nuk është tejkaluar.

Kjo është arsyeja pse kjo lutje është e rëndësishme, një thirrje ku falja të jetë protagonist është një shërues i menjëhershëm i plagëve dhe, pa dyshim, ne do të jemi gati të fillojmë përsëri.

Fillimi i një jete të re pa mbaruar ciklet e mbylljes është si të përpiqesh të ndërtosh një ndërtesë në rrënojat e një tjetri që nuk duroi një stuhi sepse herët a vonë, ndërtesa e re do të përfundojë po bie gjithashtu. Nuk ka lutje të sinqertë që është bërë nga të menduarit egoist.

A funksionon gjithmonë lutja për të më thirrur dhe për të kërkuar falje?

Lutja të më telefononi dhe të kërkoni falje

Lutjet të përmendura në këtë artikull gjithmonë funksionojnë. Thjesht duhet të lutesh me besim.

Ne do të tregojmë 4 shenjtorë të ndryshëm. Ju mund t'i luteni të gjithë në të njëjtën ditë, në mënyrë që të merrni edhe më shumë forcë.

Nëse doni të mbaroni vuajtjet tuaja, duhet të filloni të luteni tani. Vetëm ndihma e Zotit do të më bëjë që t'ju thërras shpejt.

Mos humbni më kohë, jep fjalitë më poshtë!

Lutja të më telefononi në 10 minuta. 

Zot, unë jam një besimtar i besueshëm, i cili po kërkon ndihmë, kërkon nga ti t'i japësh një thirrje që mund të jetë e rëndësishme, e cila mund të përcaktojë shumë gjëra.

Unë dua që ajo thirrje dhe që të jetë e mirë, që të sjellë lajme të mira, San Expedito.

Ju, shenjtori im mbrojtës, udhëzon personin të marrë vendimin për të mirën time.

Amen.

Dhjetë minuta mund të jetë një kohë e mundshme që ai person të vijë tek ne, por mbani mend se lutja mund të bëjë gjithçka. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të marrë para të paguara

Për raste edhe më të dëshpëruara atëherë duhet të zbatohen edhe më shumë masa dëshpëruese. Lutja e thirrjes në dhjetë minuta është e zbatueshme në rastet e urgjencës së vërtetë, kur nuk ka asgjë më njerëzore të mundshme dhe vetëm duhet ta vendosim gjithë besimin tonë në një lutje që, duhet theksuar, është e fuqishme.

Ne e dimë se e vërteta është gjithmonë thelbësore dhe në këtë fjali është e njëjta. Mund të bëhet në çdo kohë dhe duhet të pasqyrojë vetëm besimin dhe nevoja që kemi kur lutemi

Lutja të më kërkosh në 10 minuta  dhe më kërko falje

Oh, i dashur Shen Qiprioti, me mirësinë tënde dhe bollëkun tënd në bekime për ata që të pyesin, të kërkoj mëshirë, të lutem, oh, Qiellor, lejo që ajo qenie që unë e adhuroj, të më kërkojë me shpirt dhe trup, sepse kam nevojë për të dashuri, nga pasioni dhe shoqëria juaj, oh, San Cipriano, e fuqishme!

Le të vijë kërkesa në thjeshtësinë tuaj të shenjtë, unë kam nevojë që ju të më dhuroni mrekullinë që ju kërkoni në mua dëshirën tuaj dhe romancën tuaj më të përsosur ...

Oh, Zot, më kërko (thuaj emrin e tij) më kërko kur ngrihet nga shtrati i tij dhe përsëri në gjumë ... sepse është gjithçka për mua!

Se ai më mungon, se ai nuk mund ta bëjë jetën e tij pa jetën time ... oh, mbrojtës i besimtarëve të vuajtur që ne e duam dhe e thërrasim përsëri ... bëj qenien që unë e adhuroj, hap prapa në impulset e tij dhe të më kërkosh, ai shkruan se më ka krah dhe që këmbët e tij e çojnë në vend, ku më gjen ...

Oh, mrekulli e shpirtrave që mbyllen në vajtime, më japin jetë, më jep qetësi dhe më jep gjithçka që më thotë, se kthimi i të dashurit tim është shumë afër ...

Benemerito San Cipriano, bekimi juaj mund të vijë tek unë dhe bashkë me të, mrekullinë që dëshiroj shumë, Ati im ...

Babai i shenjtë! Amen.

Kjo lutje është jashtëzakonisht e fuqishme dhe duhet të bëhet brenda raste urgjence të vërtetë Ne nuk mund të jemi egoist dhe të pyesim pa menduar për personin tjetër.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për ofertat

Qetësia e zemrës shpesh varet nga një person tjetër, por nëse shikojmë mirë brenda zemrës sonë, ka shumë të ngjarë që të gjejmë pak qetësi dhe shpresojmë të marrim ca kohë dhe të jemi në gjendje të ngremë një lutje të veçantë për qenien supreme.

Shtë një lutje të më telefononi dhe të kërkoni falje që mund të bëhet për sa kohë që ka nevojë për të përmbushur atë person të veçantë.

Mund të jetë një fëmijë, një ish-partner, anëtar i familjes ose ndonjë mik, të cilin ne nuk e kemi parë për një kohë të gjatë dhe që tashmë kanë nevojë për atë kontakt të drejtpërdrejtë që mund të ketë vetëm kur të përballeni me atë person. 

Lutja e dëshpërimit të më telefononi 

Babai i adhuruar, kam frikë se mos më refuzojnë… Të lutem të lutem që (EMRI I PERSONIT) Më telefono dhe më trego si ndihesh për mua, të shpreh të gjitha ndjenjat e tua.

Dhe kështu mund të jem i lumtur që nuk pranoj. Më jep forcë ta përballoj pa dhimbje, e di që në anën tënde mund të kapërcej dhe duroj gjithçka që vjen. Asnjëherë mos më lër Atë, pranë teje jam më i fortë

amin

Kur kemi vazhdimisht një person në mendje, nuk mund të shmangim dëshirën për të ditur për to çdo herë pasi nevoja është e fortë dhe ne duam të jemi në kontakt por nuk mund të qëndrojmë derisa të shkojmë në shtëpi, kështu që një telefonatë duket se është alternativa më e mirë.

Ky është pikërisht qëllimi i këtij lutja e dëshpërimit. Quhet kështu sepse tashmë është burimi i fundit që do të përdorim dhe është i efektshëm dhe i fuqishëm njëqind për qind.

Lutjet vetëm përçojnë energji të mirë dhe nëse këtë lutje e ngritim me shumë besim, atëherë rezultatet do të jenë befasuese.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

Në gojën tonë kemi një fuqi shumë të madhe, me të mund të ndërtojmë ose shkatërrojmë. Kjo është arsyeja pse kjo lutje duhet të bëhet nga sinqeriteti dhe me përgjegjësi të plotë për atë që ne po bëjmë.

Gjithmonë duke i vlerësuar të tjerët si superiorë ndaj vetvetes, siç thotë fjala e Zotit. 

Lutja në San Antonio të më telefonojë 

San Antonio Sot vij tek ju sepse kam nevojë për ndihmën tuaj ...

Unë dua që (EMRI I PERSONIT) të më telefonojë Unë jam i vendosur t'i them atij / asaj se si ndihem, por vetëm nëse ai / ajo telefonon ...

Kam frikë se mund të refuzohem, por duhet ta di. Ju jeni i vetmi që jeni në gjendje të më ndihmoni me këtë çështje San Antonio dua të përballem me këtë moment sepse duhet të di nëse jam reciprokisht dhe nëse nuk jam do të jem në gjendje të shikoj horizonte të reja ...

Kjo thirrje do të thotë shumë për mua. Prandaj unë kam nevojë që ajo të ndodhë sa më shpejt. Kam frikë, por e di që mund ta kapërcej atë.

Kërkimi i një telefonate është e natyrshme.

Mund të ketë shumë qëllime që kjo thirrje ka, për shembull mund të jetë arritja e një faljeje të domosdoshme për të ecur përpara, thjesht të dinë se si është ai person tjetër, për të përcjellë se ai është akoma i pranishëm në të gjitha kohërat, me pak fjalë, për shumë gjëra.

Gjëja befasuese është se kërkesa mbetet e njëjtë: më telefononi. 

Nëse po, pyet vetëm, është kaq e thjeshtë. Pa turp apo frikë por me qëllimi më i qartë dhe i sinqertë të marrjes së asaj komunikimi që kemi kaq gjatë.

A mund të them 4 fjalitë?

Ju mund dhe duhet të luteni të gjitha lutjet.

Ata janë të gjithë shumë të fuqishëm dhe nëse luten të gjithë për të njëjtin person ata do të kenë shumë fuqi.

Lutuni gjithmonë me besim lutjen të më telefononi në 10 minuta dhe të jeni shumë të lumtur në dashuri!

Më shumë lutje:

 

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt