Lutja për Shën Helenën

Lutja për Shën Helenën Të dëshpërohesh për një njeri dhe të mos e lëshosh kurrë, asnjëherë nuk është larg të qenit një veprim egoist ose i pakuptimtë, mund të jetë një kërkesë e dëshpëruar, por bëhet nga dashuria dhe nevoja për tu kthyer në përgjigje.

Shumë njerëz mendojnë se lutja është humbje kohe, por e vërteta është se ata nuk janë të vetëdijshëm për fuqinë që ka ky veprim mbi ne dhe atë që na rrethon.

Shën Helena ishte një grua si çdo tjetër që vuajti vështirësi në këtë tokë në shumë zona dhe kjo është arsyeja pse askush më mirë se ajo të ngrejë lutjet tona, ato në të cilat është përfshirë zemra, në të cilën ne kërkojmë dikë tjetër nga pika Pamje romantike ose çift. 

Lutja për Shën Helenën

Lutja për Shën Helenën

Shumë e njohin si Santa Elena ose si Elena e Kostandinopojës por emri i saj i vërtetë është Flavia Julia Helena dhe ajo ishte një grua perandoreshë e Romës e cila u shpall e Shenjtë e Kishës Katolike, Ortodokse dhe Lutheran.

Ky shenjt ishte ai që solli perandorin në botë i cili i dha lirinë popullit të krishterë në atë që ishte përndjekja më e gjatë fetare në histori.

Elena, pasi u hodh poshtë nga burri i saj, jetoi një jetë në shenjtëri, plot dhimbje dhe vuajtje për shkak të një dashurie që nuk u ndëgjua kurrë.

Kjo torturë e Santa Elenës zgjati katërmbëdhjetë vjet në të cilën ajo jetoi e braktisur dhe e lënë mënjanë ndërsa pa burrin e saj të lumtur me një grua tjetër nën të njëjtën çati.

Ajo ishte një martire e cila u bë një shembull i forcës dhe ndihmës për shumë njerëz që mund të gjenden në situata të ngjashme.

Lutja ndaj Shën Helenës për të dëshpëruar një burrë dhe kurrë mos e lërë atë 

Shën Helena e lavdishme, shenjt e dashuruarve, unë vij për t'ju kërkuar të më dhuroni me mirësinë e saj të madhe, atë (emri i personit) kurrë mos më lër, mos shiko asnjë grua tjetër, në punë, në rrugë dhe kudo që vazhdoj të mendoj për veten time, trupin e shpirtit dhe shpirtin e (...) të vijë, sepse unë ju thërras, ndryshoj Karakter, unë kam fuqinë mbi ju.

Santa Elena, e fuqishme në dashuri, mos i jepni paqe mendjes, se ai nuk i lë mendimet e tij, se emri im e mundon dhe nuk e lë të qetë, se ai kurrë nuk kërkon më përsëri buzët e tjera vetëm të miat, se e gjithë dëshira mishore për një tjetër vdes Grua, vetëm me mua mund të ndiej kënaqësi sepse e kam lidhur.

O Shën Elena, ju do të më ndihmoni të pushtoj zemrën tuaj përsëri, zbusni krenarinë dhe karakterin tuaj, ndaloni të shpikni, (...) dijeni se më takon mua, humbni durimin nëse është me tjetrin, iluzionin dhe Shpresa është në dashurinë time drejt (...).

Amen.

A ju pëlqente lutja e fuqishme e Shën Helenës për të dëshpëruar një burrë dhe për të mos e lënë kurrë atë?

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Leopoldo Mandiç

Të jetosh nën të njëjtën çati me një partner që nuk na jep ndonjë stabilitet emocional është një nga komplotet më të forta dhe më të zakonshme që jetohen sot në shtëpi.

Ato marrëdhënie në të cilat dashuria dhe pasioni e lanë shtratin intim të marrëdhënies që tani të jenë një vend i ftohtë dhe i paqëndrueshëm, ku pasiguria dhe pavendosmëria është ajo që mbizotëron në të gjitha mjediset e shtëpisë, duke impregnuar gjithçka me energji të këqija Ata ndotin mjedisin.

Në këto raste ku lutja bëhet shpëtimi ynë i vetëm Shtë aty ku lutjet për Shën Helenën bëhen të fuqishme. 

Lutja e Shën Elenës të mendojë për mua dhe të më telefonojë

Oh e lavdishme Shën Helena, që shkuat në Calvary dhe sollët tre gozhdë.

Njëri ia ke dhënë djalit tënd Kostandinit, tjetrin që e hodhe në det, që lundruesit të kenë shëndet, dhe i treti ta bart në duart e tua të çmuara.

Shën Elena, unë (emri juaj) ju kërkoj të më jepni këtë gozhdë të tretë, në mënyrë që ta vendos atë në zemër të (emri i të dashurit tuaj), në mënyrë që të mos kem as paqe as paqe për sa kohë që nuk vij të jetoj, ndërsa Mos u marto me mua dhe mos e trego dashurinë tënde të sinqertë.

Spirat e dritës që ndriçojnë shpirtrat, ndriçojnë zemrën e (emri i të dashurit tuaj), në mënyrë që ai të më kujtojë gjithnjë, duke më dashur, duke më adhuruar dhe duke më dëshiruar, dhe çfarëdo që ai më jep, i nxitur nga fuqitë tuaja, Shën Helena, mund të jetë ai skllav i dashurisë time.

Ajo paqe dhe harmoni nuk kanë derisa të vijë ai të qëndrojë me mua, dhe të jetojë me mua, duke qenë i dashuri im, i dashur dhe i shkathët. Besnik për mua si qen, zemërbutë si qengji dhe shpejt si i dërguar, që (emri i të dashurit tuaj) të vijë tek unë urgjentisht, pa ndonjë forcë fizike ose shpirtërore mund ta ndalojë atë.

Le të vijë trupi, shpirti dhe shpirti i tij sepse unë e quaj dhe frymëzoj dhe e sundoj. Për sa kohë që ai nuk vjen i butë dhe i apasionuar, i dorëzohet dashurisë time, ndërgjegjja e tij nuk do t'i japë paqe. Nëse ai gënjeu, nëse më tradhtoi, le të kërkojë falje që më bëri të vuaj.

(Emri i të dashurit tuaj) vjen sepse unë ju thërras, ju porosis që të ktheheni menjëherë tek unë (emri juaj), me fuqitë e Shën Helenës dhe engjëjve tanë mbrojtës.

Kështu qoftë, dhe kështu do të jetë!

Me besim të gjitha lutjet janë të fuqishme dhe lutja që Shën Elena të mendojë për mua dhe të më telefonojë është e njëjtë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja e Shën Ignatit të Loyolës

Bërja e kësaj dhe të gjitha lutjet nga zemra është mënyra më e mirë pasi ato ndjenja dhe shqetësime që mbajmë në thellësi të shpirtit tonë janë të ekspozuara.

Kërkoju atij të mendojë për mua nuk është një mënyrë për të mbizotëruar mendimet e një personi tjetër, por është një mënyrë për të ruaj unitetin në marrëdhënie.

Energjitë e mira që jep qenia jonë pasi të bëjmë një lutje me siguri do të ndihmojnë për të përmirësuar mjedisin në mjedisin tonë.

Kërkimi i Santa Elenës që të na ndihmojë në mënyrë që ai person i veçantë të mos mund të ndalet së menduari për ne deri në atë pikë sa të ketë nevojë për të krijuar një qasje, edhe nëse përmes linjës telefonike është një nga lutjet që luten më shpesh sot.

Shtëpia fillon të mbushet me paqe dhe pak nga pak situata fillon të bëhet përgjigja që prisnim. 

Lutje për Shën Helenën për të lidhur dashurinë

Oh Ambasada Fisnike Santa Elena, sot vij tek ju plot besim dhe shpresë, të më ndihmoni të rimarrë (emrin e personit) që e dua, ju e dini të ardhmen dhe të tashmen, ju lutem që të shihni jetën time, të bëni ( ...) meditoni dhe realizoni gabimin.

Bekuar Shën Elena, me mëshirën tënde të pafund, më ndihmo të marr një lehtësim urgjent në zemrën time, të rimarrë personin që dua, ti e di që ndjenjat e mia janë të pastra dhe të sinqerta, zbut zemrën tënde në mënyrë që të dish ta vlerësosh dashurinë time.

Santa Elena, nënë shembullore, e krishterë e përsosur, (...) nuk është një person i pakënaqur, ndriçoni mendjen, e bëni atë të rishqyrtojë, me dashuri gjithçka mund të tejkalohet, larg ndikimeve të këqija që shqetësojnë aq shumë mendjen e saj, ajo ishte e gabuar, ajo la me Personi më pak i treguar, i cili kthehet në shtëpi (...), ne jemi duke pritur për ju.

O Shën Elena e kryqit, unë e di që ju mund të bëni gjithçka, nuk do të më braktisni, do të dëgjoni zërin tim, zërin e lutjeve të mia dhe lutuni për kërkesën time.

Amen.

kjo lutje Shën Helena për të lidhur një burrë rekomandohet në rastet kur njëri nga dy personat që janë të përfshirë në marrëdhënie mendojnë të braktisin ose të shprehin disa dyshime që fillojnë të prishin themelet e ngurta të marrëdhënies duke sjellë pakënaqësi, zënka, siklet dhe konflikte në shtëpi .

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Katerina e Sienës

Kjo është ajo që ka të bëjë me lutjen e ankesës, që personi tjetër që befas të pavendosur, të mbetet me ne por jo kundër vullnetit të tij, por bindet vetë se qëndrimi është alternativa më e mirë dhe kështu të ndryshojë idenë e largimit nga shtëpia . 

A duhet të ndez një qiri për t'u lutur?

Ne ju rekomandojmë atë ndezni një qiri të bardhë në fillim ose në fund të lutjes së Shën Helenës Të dëshpërohesh dhe të lidhësh dashurinë.

Qiri është një shenjë falënderimi. Ne jemi duke e falënderuar këtë shenjtor të fuqishëm për të gjithë ndihmën e saj në jetën tonë,

Lutuni me shumë besim dhe dashuri.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt