Lutje për Virgjëreshën nga Carmen, nuk ka situatë të vështirë që nuk mund të zgjidhet me fjali dhe në këtë rast lutje për të virgjër të Carmen Shtë strategjia devocionale me të cilën shumë herë na duhet të ballafaqohemi dita ditës, sepse nuk e dimë se në cilën kohë do të duhet të jetojmë diçka të vështirë dhe është mirë të parandalohet.

Lutja është ajo armë e fuqishme që mund të përdorim në çdo kohë që duam ose kemi nevojë për të.

Kjo e virgjër konsiderohet e dëshpëruar dhe kjo për shkak se është mrekulli dhe përgjigjet mund të fillojnë të shihen në disa minuta pas faljes së namazit, ky është rasti në shumicën e rasteve.

Të dish se kemi dikë në parajsë që na kupton dhe gjithashtu mund të avokojë për ne në çdo rrethanë, na mbush me paqe dhe besim se gjithçka do të jetë mirë.

Lutja për Virgen del Carmen Kush është Virgen del Carmen? 

Lutja për Virgjëreshën e Carmen

Njihet si Zoja e Carmen, është një nga mbrojtjet që i është dhënë Virgjëreshës Mari. Emri i saj vjen nga mali Karmel në Izrael, kuptimi i të cilit është Kopshti.

Në disa vende ajo konsiderohet shenjtore mbrojtëse e detit dhe në të tjera, si në Spanjë, ajo konsiderohet shenjtore mbrojtëse e Armadës Spanjolle. Thuhet se në vitin 1251 kjo virgjëreshë iu shfaq Saint Simon Stock i cili ishte një gjeneral superior i Urdhrit. 

Në atë takim burrit iu dha një skapul dhe zakonet e tij, dy simbolet e asaj që njihet si kulti Marian i Karmelitë në të gjithë botën.

Përkushtimi ndaj Virgjëreshës Mari është një zakon i kishës katolike që thekson rëndësinë e virgjër në ardhjen e Zotit tonë Jezu Krisht, si një formë e njeriut në këtë tokë.

Instrumenti i Zotit Ati për të përmbushur qëllimet hyjnore edhe sot e kësaj dite.

Lutja për Virgen del Carmen për raste të vështira 

Kam një mijë vështirësi: më ndihmo.

Nga armiqtë e shpirtit: më shpëto.

Në gabimet e mia: më ndriço.

Në dyshimet dhe dhimbjet e mia: më trego.

Në sëmundjet e mia: më forco.

Kur më përbuzin: më gëzo.

Në tundimet: më mbro.

Në orë të vështira: më ngushëlloni.

Me zemrën tënde amtare: më do.

Me fuqinë tënde të jashtëzakonshme: më mbro.

Dhe në krahët e tu kur skadon: pranomë.

Virgjëresha e Carmen, lutuni për ne.

Amen.

Si nënë, Virgjëresha Mari e di se çfarë është dhimbja për një të dashur që është në një situatë të rrezikshme.

Ajo është e kualifikuar dhe ka autoritetin të mbrojë për nevojat tona përpara krijuesit Zot të të gjitha gjërave. 

Lutjet e bëra me besim nga shpirti janë efektive, ne nuk mund të pyesim nëse nuk besojmë se mrekullia që presim mund të na jepet, sado e vështirë të na duket se kjo është e mundur, mos harroni se kur lutemi është sepse Ne po kërkojmë diçka që mund të arrihet vetëm në një mënyrë natyrale. 

Lutja e Virgen del Carmen për ndriçim dhe mbrojtje

Oh Virgjër e shenjtë e Carmen! Nëna e Zotit tonë Jezu Krisht dhe mbrojtës i të gjithë atyre që mbajnë skapularin tuaj të shenjtë.

Sot lutem përpara mantelin tuaj të këndshëm që gjithmonë të më ndriçoni Përmes shtigjeve të errëta të kësaj jete në të cilën mund të gaboj pa dorën tuaj të ndihmës.

Falni të gjitha mëkatet e mia ju admiroj aq shumë dhe ju respektoj dita ditës. Mos më braktis në momente hutimi. Pa ndihmën tënde do të isha vetëm një dele e çuditshme.

Amen.

Kërkimi për ndriçim dhe mbrojtje për ne, për një anëtar të familjes ose për një miqësi të veçantë nuk është asgjë e re.

Në fakt konsiderohet si një nga kërkesat më të shpeshta pas mrekullive shëndetësore.

Shtë normale të ndihemi të pasigurt ose të prekshëm në një botë ku duket se e keqja është në rritje dhe kjo është arsyeja pse ngritja e një kërkese lutjeje për Virgen del Carmen ose ndonjë shenjtor tjetër që mund të na ndihmojë ne është me të vërtetë e mrekullueshme.  

Lutja e falënderimeve dhe oferta 

Oh Virgjëra e Shenjtë e Carmen!

Asnjëherë nuk mund të përgjigjemi me dinjitet për të mirat dhe falënderimet që na keni dhënë duke na dhënë Scapular-in tuaj të shenjtë.

Pranoni kuptimin tonë të thjeshtë, por thellësisht, faleminderit dhe, pasi asgjë nuk mund t'ju japim juve që është e denjë për Ju dhe mëshirën tuaj.

Ne ofrojmë zemrat tona, me gjithë dashurinë e saj dhe gjithë jetën tonë, të cilat duam t'i përdorim në dashurinë dhe shërbimin e Birit tuaj, Zotit tonë, dhe në përhapjen e përkushtimit tuaj të ëmbël ...

Duke kërkuar që të gjithë vëllezërit tanë në besim, me të cilët Providenca Hyjnore na bën të jetojmë dhe të lidhemi, vlerësojmë dhe falënderojmë dhuratën tuaj të madhe, duke veshur Skapularin e Shenjtë dhe se të gjithë ne mund të jetojmë dhe vdesim në dashurinë dhe përkushtimin tuaj.

Amen.

A ju pëlqeu lutja e falënderimit të Virgjëreshës së Kamenit?

Shumë herë harrojmë lutjet sapo të marrim atë që kemi kërkuar, por nuk duhet të jetë kështu.

Bibla tregon histori për njerëz që nuk treguan falënderime dhe të tjerët që bënë.

Ngjashëm me ofertat që bëjmë, harrojmë gjithçka kur kemi atë që kemi dashur.

Lutja në mirënjohje është një gjest që nuk kalon pa u vënë re në parajsë. Kur bëjmë oferta dhe nuk i përmbushim ato, tregon edhe në qiell.

Pavarësisht se sa kërkon falënderimi ose dhënia e asaj që premtove, gjëja e rëndësishme është ta bësh atë.

Lutja e Virgen del Carmen për të arritur dashurinë e saj

Oh Virgin of Carmen, Mary Most Holy!

Ju jeni krijesa më fisnike, më sublimja, më e pastra, më e bukura dhe më e shenjta nga të gjitha.

Oh, nëse të gjithë ju njihnin, Zonja dhe Nëna ime, nëse të gjithë ju donin ashtu siç ju meritoni!

Por unë ngushëllohem sepse kaq shumë shpirtra të bekuar në Parajsë dhe në tokë jetojnë në dashuri me mirësinë dhe bukurinë tuaj.

Dhe unë jam i kënaqur më shumë sepse Zoti ju do vetëm më shumë se të gjithë njerëzit dhe engjëjt së bashku.

Mbretëresha ime më e dashur, unë, mëkatari i mjerë, gjithashtu ju dua, por ju dua pak në krahasim me atë që meritoni; Dua, pra, një dashuri më të madhe dhe më të butë për ju, dhe kjo do të duhet të më arrini mua, pasi të duash ty dhe të mbash Skapul-in tënd të Shenjtë është një shenjë e predestinimit të lavdisë dhe një hiri që Zoti i dhuron vetëm ata që duan në mënyrë efektive të kursejnë.

Ju, pra, që të arrini gjithçka nga Perëndia, më merrni këtë hir: zemra ime të digjet në dashurinë tuaj, sipas dashurisë që më tregoni; Se unë të dua si bir i vërtetë, pasi më do mua me dashurinë më të butë të Nënës, kështu që, duke u bashkuar me ty për dashurinë këtu në tokë, nuk do të ndahem nga Ty më vonë në përjetësi.

Amen.

Kjo lutje drejtuar Virgen del Carmen për të arritur dashurinë e saj është shumë e fortë.

Marrja e dashurisë së vërtetë është një shqetësim që është gjithmonë i pranishëm në jetën tonë, veçanërisht kur tashmë është arritur një moshë e caktuar ose kur mbeteni beqar pasi keni jetuar si çift për një kohë të caktuar.

Në të njëjtën mënyrë kjo lutje është e efektshme në ato raste kur marrja e një partneri paraqet një shkallë të caktuar të vështirësisë ose në rastet kur është shumë e vështirë të biesh në dashuri ose të pushtosh dikë, këto lutje për të marrë ose arritur dashurinë e tyre.

Mos harroni se armët shpirtërore janë të fuqishme dhe ne nuk mund t'i injorojmë ato edhe nëse nuk e dimë se si funksionon, është një strategji e fuqishme që mund të përdorim në kohën kur e dëshirojmë me besim dhe besim se kjo lutje do të përgjigjet me forcë.

A mund të them 4 fjalitë?

Ju mund të thoni 4 fjali pa problem.

Të gjithë ata janë për mirë, të kërkojnë ndihmë dhe axulio dhe është e gabuar ta bëjmë atë më shumë se një herë.

Përfitoni nga fuqia e lutjes Virgjëreshës së Carmen për të ndryshuar jetën tuaj.

Më shumë lutje: