Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua është të japim të drejtën për këtë Shenjt të hyjë në marrëdhëniet tona për të na dhënë ndihmën që na nevojitet.

Duhet të theksohet se kjo është një lutje që nuk bëhet vetëm në rastin e ish-partnerëve, por mund të bëhet në çdo kohë për ta marrë këtë person të na mbajë në mendime në mendimet e tyre gjatë gjithë kohës. 

Ashtë një lutje e fuqishme që duhet ta bëjmë me kujdes sepse rezultatet janë befasuese dhe mund të vërehen që nga momenti kur kemi ndaluar bërjen e lutjes. 

Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

I humbur jam, pa qëllim, pa guxim dhe pa dashuri.

Kam humbur ndihem, por shpresoj ta gjej veten. Ndërsa unë bërtas ty, besimi im ringjallet.

Unë vij tek ju sepse dua të rimarrë qenien time. Kam ecur në rrugë të errëta, kam gjetur pamje që gjykojnë fatin tim.

Momente që më kanë bërë të bie dhe megjithëse jam ngritur, sot jam në tokë pa mundur të ndalem.

Bekuar vdekjen, ki mëshirë për mua dhe drejtohu tek ndihma ime.

Vdekja e bekuar më riktheu humorin e jetës, plotëso këtë qenie që është në gjysmë të rrugës.

Bekuar, prerë zinxhirët që më lidhin dhe më kthe krahët që më bëjnë të fluturoja.

Vetëm tek ju kam besim, vetëm te ju lutem, vetëm unë kam nevojë që ju të shëroheni.

Më kthe në rrugën e jetës, ku sytë e mi mund të shohin dritën.

Aty ku veshët më dëgjojnë muzikën dhe lëkura ime ndjen prekjen e erës që më shoqëron.

Më jep përsëri, më kthe që nuk dua të shkoj larg. Dua të rikthehem në jetë.

E di që më dëgjoni, ju lutem, ndryshoni jetën time, unë premtoj (bëj një premtim) si falë këtij favori.

Kështu qoftë

Kjo është një lutja që rrjedh nga zemra Epo, shumë herë një nga njerëzit e përfshirë në marrëdhënie mund të mendojë se nuk është e mjaftueshme ...

Se gjërat nuk po shkojnë ashtu siç duhen ose që nevojiten ca karburant shtesë dhe aty ku është lutje Ajo bëhet arma më e fuqishme që mund të kemi. 

Kur mund ta fal lutjen deri në vdekjen e shenjtë për të menduar për mua?

A doni të dini kur mund të luteni?

Kurdoherë që ndiejmë nevojë Ne mund ta bëjmë këtë lutje me qetësi dhe besim.

Pavarësisht se ku jemi, kërkon vetëm besim dhe nga shpirti. 

Nuk ka rëndësi dita apo ora. Gjëja e rëndësishme është të keni besim.

A funksionon lutja shpejt?

Vetë lutjet nuk kanë një kohë specifike për t'u përgjigjur, por këtë herë ka mijëra besimtarë që sigurojnë që lutjet që ngrenë Vdekjen e Shenjtë të përgjigjen brenda një kohe të shkurtër.

Kjo mund të varet nga shumë faktorë të tillë si besimi ose ashpërsia e nevojës që kapërcehet, megjithatë është e vështirë të sigurohet diçka e tillë, kështu që duhet të besojmë se veprimet janë përgjigjur në kohën e përsosur, jo para ose pas. 

Për çfarë është kjo lutje?

Lutja për Vdekjen e Shenjtë për të menduar për mua

Lutja për të menduar për mua shërben për të të jetë i pranishëm në mendimet e një personi tjetër.

Mund të përdoret në të gjitha rrethanat që mund të lindin dhe madje edhe për marrëdhëniet që nuk kanë asnjë lidhje me dashurinë.

Shtë një lutje e fuqishme që duhet të bëhet me përgjegjësi sepse duhet të ketë një qëllim ose një qëllim për të arritur pasi që ne nuk duhet të pushtojmë vetëm mendimet e dikujt tjetër, nëse ne nuk e kemi planifikuar tashmë atë që do të bëjmë më pas pasi është me të vërtetë efektive. 

Gjithmonë rritet në fuqitë e lutjes ndaj Vdekjes së Shenjtë për të menduar për mua.

Më shumë lutje: