Lutja për San Ramón Nonato

Lutja për San Ramón Nonato Weaponshtë arma më e mirë e grave shtatzëna sepse njihet si një nga shenjtorët që ndihmon veçanërisht ata që janë shtatëzënë.

Sigurisht që ai mund të kërkohet për gjëra të tjera që ai, pavarësisht situatës, do të ndërhyjë në emrin tonë.

Lutjet janë shumë të fuqishme, ne nuk mund ta nënvlerësojmë fuqinë e tyre.

Disa kanë humbur besimin dhe kjo është për shkak të mënyrës se si është bota sot, por e vetmja shpresë që kemi nuk duhet të humbet.

përmes lutja ne mund t'i bëjmë gjithçka më mirë dhe kur ekzistojnë situata të forta në jetë, mund të strehojmë në të për të marrë forcën dhe për të vazhduar rrugën.

Lutja për Shën Ramón Nonato Kush është ai?

Lutja për San Ramón Nonato

Nofka jo natus, që do të thotë e palindur.

Ajo u dha sepse nëna humbi jetën para se San Ramón të shihte dritën e botës së re që do ta pranonte. Kjo është një nga arsyet pse ajo është bërë një nga shenjtorët për gratë shtatzëna. 

Historia e tij kthehet në vitin 1200 kur ishte koha për të lindur, pasi ai u bë i rritur besimi i tij i palëkundur e çoi në Afrikë, ku ai ndihmoi shumë si një shpëtimtar rob.

Misioni juaj kryesor ishte të dorëzohej në emër të disa të burgosurve Ata ishin në gjendje shumë të keqe.

Pasi pësoi keqtrajtim, i njëjti gjyqtar urdhëroi një marrëveshje më të mirë me idenë për të marrë shpëtimin e planifikuar. 

Sidoqoftë, San Ramón Nonato ishte përgjegjës për të ndjekur duke predikuar dhe ndihmuar ata që kishin nevojë për të dhe posa gjyqtari e dënoi me vdekje, një fjali që u shmang sepse ata paguanin shpërblimin e tij dhe u lanë të lirë. 

Lutja në San Ramón Nonato për të mbyllur gojët 

Shën Ramon Nonato për fuqinë që keni dhe Zoti ju ka dhënë ju më dhuroni atë që unë ju kërkoj të vini një bravë në gojë për ata që duan të më bëjnë gabim.

(Përmendni emrin e personit / tëve)

Njerëzit që flasin kundër meje ose më kanë vullnet të keq, duan të më vendosin keq, unë e ndez këtë qirinjë që ju të mbyllni gojën.

Dhe ju e përmbushni atë që unë kërkoj prej jush, sepse predikuat me fjalën e Zotit, u imponua si martirizim që të mbante një bravë në gojën tuaj.

Ndëgjoni lutjen time Shën Ramon Nonato për të heshtur gojët dhe për të ndërmjetësuar përpara Zotit Atë për ata që flasin keq për mua pushojnë në përpjekjen e tyre që Zoti ju ka dhënë të gjithë fuqishëm.

Dëshira e ndezur për të liruar skllevërit, gjithmonë më ndaloni nga gjuhët e këqija, nga armiqtë, nga tradhëtitë.

Nga ata që duan të më dëmtojnë, më bëjnë të jetoj në paqe dhe të distancohem nga të gjithë ata që më kërcasin dhe më mundojnë.

Kjo për shkak të zilisë, së keqes ose pakënaqësisë, unë dua një të keqe nga ata që duan të më diskreditojnë me shpifjen e tyre, San Ramón Nonato.

Me mirësinë tënde të madhe, mos e lër kërkesën time pa kujdes Ju lutem për Zotin tonë Jezu Krisht.

Amen.

Nëse doni të mbyllni gojën, kjo është lutja e saktë e San Ramón Nonato.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Leopoldo Mandiç

Fjala e Zotit paralajmëron se sa e rrezikshme është mund të jetë gjuha e njeriut, komentet shpesh mund të vrasin më shumë se një armë.

Kjo është arsyeja pse në kisha katolike dhe univerzale të Krishtit ne besojmë se San Ramón Nonatos mund të na ndihmojë të heshtim ato gojë që janë të hapura duke na bërë keq në një mënyrë të shkëlqyeshme.

Kjo është një masë paqësore përballë këtij veprimi të dëmshëm, sepse ne nuk drejtohemi në hakmarrje të drejtpërdrejtë, por kërkojmë që është shenjtori ai që është përgjegjës për mbylljen e atyre që na lëndojnë.

Lutja e San Ramón Nonato kundër thashethemeve 

Oh, Shën Ramon Nonato i famshëm, ju që, duke udhëzuar fjalën e Zotit, ju caktuat si torturë për të mbajtur një bravë në gojën e temës.

Dëgjo ejakulimin tim dhe ndërhyji përpara Zotit, Zotit tonë, në mënyrë që ata që flasin keq për mua Mbarojnë përpjekjen e tyre dhe unë do të mbrohem nga çdo mesazh apo qëllim i keq dhe i dëmshëm ...

Ju lutem, Zoti im i Lartë, i cili i dha Shen Ramon Nonato ambicien e zjarrtë të skllevërve të lirë, duke kërkuar nga ju për ndërmjetësimin e tij.

Le të më tërheqni gjithmonë nga nënshtrimi, nga mëkati që më ndan nga ju, dhe që të arrij të ekzistoj në paqe dhe të mbaj prapa të gjithë ata që më spiunojnë dhe të më preken.

Se ai arrin të ndahet përgjithmonë nga të kundërtat, të cilët, për çfarëdo, çoroditje apo pakënaqësie, më dëshirojnë ndonjë të keqe.

Ose duan të më denigrojnë me çnderimet e tyre.

Zoti bërësi, Unë e kuptoj që ju me mëshirën tuaj të madhe dhe me ndërhyrjen e Shën Ramon Nonato, ju nuk do të lini kërkesën time të përbuzur.

Ju lutem, përmes krijimit tuaj, Jezu Krishtin, Zotin tonë të dashur, i cili është dhe mbretëron me ju në tërë Frymën e Shenjtë Shën Ramon Nonato.

Ju që jetoni shumë afër Zotit, kërkoni atë për vështirësitë e mia, që unë kurrë nuk më mungon mbrojtja dhe mbrojtja juaj, që diplomacia juaj e famshme të më ndihmojë në çdo minutë të keqe dhe në një kontekst të vështirë.

Amen.

Thashethemet janë një e keqe që shpesh mund të dëmtojë një familje, një miqësi ose mjedisin e punës. Shumë shqetësime dhe dëme aq subtly aq shumë sa nuk i kuptojmë derisa të bëhet e keqja.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Leonardon e Porto Mauritius

Lutja për Shën Ramon Nonato kundër thashethemeve Ju ndihmon të mbroheni nga kjo e keqe.

Mund të kërkojmë veten ose për një mik apo partner që është në një situatë të cenueshmërisë.

Gjëja e rëndësishme për këtë lutje dhe përgjithësisht, është besimi me të cilin është bërëNe duhet të kemi besim se nëse kërkojmë, atëherë përgjigjja hyjnore do të na arrijë gjithmonë, pavarësisht sa serioze është situata që kemi.

Për gratë shtatzëna 

Oh San Ramón Nonato fantastike.

Tek ju vij i zhvendosur nga mirësia e madhe me të cilën ju trajtoni përkushtuesit tuaj.

Pranoni, e Shenjta ime, këto lutje që ju ofroj me shumë dëshirë, në kujtim të lutjeve tuaja aq të merituara, saqë ata arritën nga Zoti që ju ka bërë një mbrojtës të veçantë të grave shtatzëna.

Këtu është, I Shenjti im, një nga ata që bëhet i përulur nën mbrojtjen dhe mbrojtjen tuaj, duke ju lutur që ashtu si durimi juaj u mbajt gjithnjë i pamposhtur në të gjithë ata tetë muaj në të cilët u martirizuat aq unikë me kutinë.

Dhe dhimbje të tjera që keni kaluar brenda në burgun e errët dhe në muajin e nëntë i keni lënë të gjitha ato burgje të lira, kështu që Shenjta dhe avokati im, ju kërkoj me përulësi të më arrini nga Zoti dhe Zoti im ...

Që krijesa që është e mbyllur në zorrët e mia të ruhet në jetë dhe shëndet për tetë muaj, në të nëntën shkoni falas në dritën e kësaj bote, duke ju bërë juve, të Shenjtin tim, që si dhe ditën kur doli shpirti juaj Në trupin tuaj ishte një ditë e diel, e cila është një ditë gëzimi dhe gëzimi, në mënyrë që dita e lindjes sime të jetë e gjithë kënaqësisë dhe gëzimit, me të gjitha ato rrethana që ju e dini se më së miri i përshtaten lavdisë më të madhe të Zotit dhe ju dhe shpëtimit tim shpirtin dhe atë të djalit tim.

Amen.

La lutje për gratë shtatzëna de San Ramón Nonato është një nga më të mirat për të cilat mund të luteni.

Mund t'ju interesojë:  Lutja ndaj Virgjëreshës së Fatimes

Mbrojtësi besnik i nevojtarëve, San Ramón Nonatos i panjohur si një ndihmëse ose shpëtuese e shkëlqyer e grave shtatzëna.

Ne e dimë që të jesh shtatzënë një jetë tjetër është një situatë që e bën personin të prekshëm.

Në çdo rast emergjenceNëse ndodh një shtatzëni me rrezik të lartë ose ndonjë problem tjetër, ky shenjtor bëhet një strehë e madhe.

Gjatë gjithë procesit të gestacionit rekomandohet të bëni një rast në San Ramón Nonato për gratë shtatzëna çdo ditë që kisha katolike ka përgatitur posaçërisht për këtë moment të rëndësishëm në jetën e çdo qenieje njerëzore.

Kërkesa e vetme është besimi me të cilin kërkohet.  

A është i fuqishëm ky shenjtor?

Ka shumë besimtarët që pretendojnë se kanë marrë ndihmë nga ky shenjt në një moment kur ata kishin nevojë për të.

Që kur ishte në tokë, ai ka qenë i shqetësuar të ndihmojë nevojtarët pa marrë parasysh humbjen ose kompromentimin e shëndetit ose lirisë së tyre në këtë proces.

Ajo që ai gjithmonë kujdesej ishte ndihma dhe ruajtja e besimit te çdo person që takonte.

Kjo mbetet e njëjtë edhe sot, edhe kur kanë kaluar shumë vite nga vdekja e tij, San Ramón Nonato vazhdon të sigurojë ndihmë në kohë për ata në situata të rrezikut fizik ose shpirtëror.

Sidoqoftë, besimi është sekreti që e bën secilën lutje të fuqishme, Bibla e Shenjtë na nxit të kërkojmë në raste kur kemi nevojë për ndihmë dhe gjithashtu të falënderojmë favorizimet e dhëna. 

Gjëja më e rëndësishme është falni lutjen San Ramón Nonato me besim!

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt