Lutja për San Alejo

Lutja për San Alejo bëhet kur duhet të bëjmë një distancë midis nesh dhe një personi tjetër sepse kur i takonte atij të merrte vendimin për t'u larguar ai e bëri këtë pa e shikuar prapa.

Një lutje që na mbush me forcë dhe na jep një ndjenjë shkëputjeje nga ata që nuk na bëjnë mirë ose që na transmetojnë energji negative. 

Në të njëjtën mënyrë kjo lutje mund të bëhet për të hequr një miqësi negative nga një i afërm shumë i ngushtë.

Isshtë një mjet që na ndihmon të mbajmë rendin në shtëpi dhe që besimi ynë rritet dita ditës

Kush është San Alejo? 

Lutja për San Alejo

San Alejo, i cili në jetë ishte një mbrojtës i Besimi i krishterë. Ai jetoi i shqetësuar për t'u mësuar të tjerëve parimet themelore të besimit. Vuajtur dhe refuzuar nga disa por mësuesi i shkëlqyer i të tjerëve.

Nuk dihet data e saktë e lindjes së tij dhe sot ai dihet të jetë një nga Shenjtorët që na ndihmojnë të zgjidhim situata të vështira personale.

Një burrë që ishte në gjendje të linte pasuri dhe familje për hir të Krishtit, besimi i tij i palëkundur e mbajti atë ndërsa ai ecte rrugëve pa çati ose mjete ushqimore, por me qëllimin e vendosur për të zgjeruar mbretërinë e Zotit duke predikuar fjalën e tij të gjithë bota

Ishte e përkushtuar sidomos për fëmijët, për t'i mësuar ata fjalën e Zotit në këmbim të një copë ushqimi. Një shembull për t’u ndjekur në lidhje me dashurinë dhe përkushtimin ndaj besimit.

Lutja e Shen Aleksit për të përzënë një person 

I bekuar Shën Aleksi
Shembull shumë i çmuar i dashurisë
Se ju shërbeni të gjithëve që mundeni pa pritur asgjë në këmbim
Ne vijmë t'ju bekojmë
Dhe ju tregojmë përkushtimin tonë
Sepse me përulësinë dhe dorëzimin tënd, fitove dashurinë e Zotit
I bekuar Shën Aleksi
Sot vij për t'ju kërkuar një favor
Që të largosh prej meje një person të padëshirueshëm, gjë që më shkakton shumë dhimbje
Ashtu siç u largove nga prindërit
Për të qenë në gjendje të rritemi shpirtërisht
Dil nga jeta ime në (emri i personit), kështu që ju mund të jetoni në paqe
I bekuar Shën Aleksi
Më mëso pak nga dashuria që i dhurove fqinjit tënd
Në mënyrë që të mësojnë të tolerojnë
Për njerëzit që janë të padëshirueshëm dhe ne nuk mund të heqim dorë
I bekuar Shën Aleksi
Ju që jeni në të djathtën e Zotit
Unë kërkoj nga ju që të më ndërmjetësoni para syve tuaj
Për të gjetur hirin përpara meje
Duke më bërë një person më të mirë
Dhe kështu mund ta bekoj jetën time
Dhe më bëj pak më të lumtur
Sepse ndarja me këtë person është një jetesë e vërtetë
Ju falënderoj San Alejo të bekuar
Për dëgjimin e lutjeve të mia
Dhe më ofroni mbështetjen tuaj të pakushtëzuar ..

A ju pëlqeu lutja e San Alejo për të larguar një person larg?

Mund t'ju interesojë:  Lutja për San Ramón Nonato

Largimi nga një person mund të jetë, në disa raste, një veprim i ndërlikuar për të kryer dhe ka situata që na bëjnë të jemi pranë atyre njerëzve që nuk duam.

Kjo është arsyeja pse kjo lutje është kaq e fuqishme, sepse na ndihmon të jemi ai person që na largon vullnetarisht.

Punon nëse e bëjmë atë për të na sjellë dobi si në rastin e një anëtari të familjes, siç është fëmija, i cili shpesh bën miqësi që nuk janë të mira dhe, para se dëmi të jetë i pariparueshëm, është mirë që të kërkojmë nga San Alejo që të mbajë atë personi.

Lutja e San Alejo për të ndarë njerëzit dhe dashamirët 

San Alejo, ju që keni fuqinë për të larguar çdo të keqe që rrethon të zgjedhurit e Zotit, unë ju kërkoj edhe ju që të qëndroni larg ... (Përmendni emrin e partnerit tuaj)

Nga… (Përmend emrin e të dashurit të saj) Unë ju thërras, ju bëj thirrje që t'ju marrë me vete, te… (Përmendni emrin e të dashurit të saj) Çojeni (ose) në rajonin e harresës, mos lejo që ajo të kalojë kurrë më rruga e… (Përmendni emrin e partnerit tuaj).

Ndërsa rrjedhat e ujit rrjedhin, kështu që shkoni në ... (Përmendni emrin e partnerit tuaj) Nga ... (Përmendni emrin e dashnorit tuaj) Përgjithmonë.

Ashtu siç erdhi ... (Përmendni emrin e dashnorit të tij) Në jetën e ... (Përmendni emrin e partnerit tuaj) që edhe ai tërhiqet menjëherë nga jeta e tij.

Që ata nuk mund të jenë bashkë ose në dhomën e ndenjes, ose në dhomën e ngrënies, ose në tryezën e darkës, që ata nuk mund të kenë intimitet pa ndjerë neveri dhe neveri për njëri-tjetrin.

Ju pyes San Alejo, nëse zbulojnë se nuk e shohin njëri-tjetrin, nëse flasin ... (Përmendni emrin e partnerit tuaj) Dhe ... (Përmendni emrin e dashnorit tuaj) që ata nuk e kuptojnë më njëri-tjetrin dhe se ndarja është përfundimtare dhe përgjithmonë. Unë kërkoj nga fryma e rrugës që të shkurtojë të gjitha rrugët nga ... (Shënon emrin e partnerit tuaj) Në ... (Shënon emrin e dashnorit tuaj).

Faleminderit San Alejo që ndoqët porosinë time.

Unë kërkoj nga ju që ta ktheni partnerin tim në anën time të penduar dhe premtoj ta përhap këtë lutje dhe t'ju falënderoj për mirësinë e dhënë!

Lutuni lutjen e Shën Alejos që të ndajë dy njerëz me besim të madh.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Françeskun de Paula

Në marrëdhëniet e çifteve, palët e treta gjithmonë mbesin. San Alejo na ndihmon të ruajmë harmoninë në intimitetin e çiftit pa u ndryshuar nga palët e treta. 

Ai e di vlerën e vërtetë të familjes dhe kjo është arsyeja pse na ndihmon të heqim ata njerëz që kërcënojnë të shkatërrojnë shtëpinë tonë.

Nuk ka rëndësi nëse është një miqësi e thjeshtë ose tashmë ka ndodhur të jetë një marrëdhënie e të dashuruarve, kjo lutje është e fuqishme dhe efektive.

Për të mbrojtur armiqtë

Shën Alejo më i lavdishëm, mbreti i parë i Aleksandrisë, nuk më braktis natën ose ditën, gjithashtu ju lutem që të më shihni dhe të më largoni nga armiqtë që vijnë në besim të keq kundër meje.

Më çliro dhe më largo nga pushteti i djallit, nga njerëzit e këqij, nga kafshët e egra dhe nga shtrigat dhe magjitë. San Alejo, San Alejo, San Alejo, tre herë duhet të të telefonoj.

Sa herë që më ofrohen, në mënyrë që të më çlirohesh nga çdo e keqe.

Ju ofroj tre kryqe, që është një shenjë e një të krishteri të mirë, për të ndëshkuar dorën kriminale, për zuzar që dëshiron të më bëjë keq.

Kjo do të thyejë gjuhën e atyre që duan të flasin për mua.

Unë lutem San Alejo-in tuaj të fuqishëm, që të mos braktisni rrethinat e shtëpisë time dhe që gjithçka që është në këmbët e mia të jetë e detyrimit tim. Amen. Jesus.

San Alejo de León, në qoftë se dikush dëshiron të më tradhtojë, Zoti le t'i lësh krahët e tij nga zemra ime dhe të vijë i përulur ndaj meje, ndërsa Jezusi erdhi në këmbët e kryqit.

 

Nëse doni të ruani armiqtë, kjo është lutja e saktë për Shën Aleksin.

Ka nga ata që mendojnë se armiqtë duhet të jenë afër për t’i parë, por ka armiq se është më mirë t’i largosh, kjo në rast se armiqësia është e drejtpërdrejtë.

Por ka raste më serioze të personave që janë bërë kalojnë nëpër miq por në realitet ata janë armiq.

Në këto raste lutja për San Alejo na ndihmon i largoj prej nesh natyrisht dhe pa probleme.

Ai e di se çfarë është të kesh armiqtë e mi më të afërt dhe kjo është arsyeja pse ai u bë një Shenjt, sepse i ndihmoi njerëzit të gjejnë paqe pavarësisht situatave të ndryshme të vështira për të cilat ne jemi të ekspozuar. Të largosh familjen dhe miqtë nuk është diçka e lehtë por shpesh është e domosdoshme.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Shën Nikollën e Barit

Për dashuri 

Shën Aleksi, ju që arrini gjithçka, Ju që arrini të shihni gjithçka, është mjaft e sinqertë që ju të dalloni shpirtin tim dhe të pranoni që ekzistencës sime i mungon dashuria, imja e shenjtë, më ndihmoni të shpëtoj dashurinë, partneri im më braktisi dhe për një tjetër / ose më zëvendësoi, Bëni kiminën midis tyre copë, Bëni ata të qëndrojnë larg.

San Alejo, bëje dashurinë tënde ndryshe, devijo prej tij / saj, kthehu tek unë, Se nuk arrish pa mua ose ëndërr, Se në anën tënde nuk është një person i këndshëm, Se unë jam ai që ekziston në jetën tënde, në entitet, në imagjinatën tuaj dhe në fantazitë tuaja.

Ajo dashuri që më përkiste mua, se akoma është, Që i huaji të tërhiqet nga jeta e tij, Ai individ që qëndroi mes tij / saj dhe mua, A le të përjashtohet nga vullneti i tij, San Alejo, Kjo dashuri më shqetëson.

Unë kërkoj që ai / ajo të mos jetë në gjendje të jetë me të, që jeta e tij të mos jetë asgjë më e imja, dhe kështu të kthehem, Se dashuria ime vjen, San Alejo, unë e kërkoj atë, Epo ai / ajo më e rëndësishmja.

Ausculta lutjet dhe lutjet e mia dhe ndërhyn për mua.

Amen.

Kjo lutje drejtuar Shën Aleksandrit për dashuri është shumë e fortë!

Nevoja për tu dashur dhe për tu dashur ka qenë gjithmonë motivi më i fuqishëm i lutjet. Të jesh në gjendje të gjesh dashuri dhe të krijosh një shtëpi, një familje plot harmoni dhe të shohësh që fëmijët të rriten është një përvojë jashtëzakonisht e bukur jetësore që të gjithë njerëzit meritojnë të jetojnë.

Sidoqoftë, ai tregon disa më shumë se të tjerët dhe kjo është për shkak të qëllimeve të liga që tani duken të jenë të shumta në zemra. 

San Alejo, kur ishte në tokë ai ishte në gjendje të jetonte këtë lloj dashurie sepse kishte një familje para se të dorëzohej plotësisht në kauzën e Zotit.

Por dashuria nuk mbërriti atje por u rrit dhe u shndërrua në fuqi që deri më sot bën mrekulli të mahnitshme.

Kërkimi i tij për një mrekulli për të gjetur dashurinë e vërtetë është një veprim besimi që gjithmonë do të ketë një përgjigje të shpejtë sepse gjithçka që kërkojmë nga babai në emër të Jezusit, babai do të na japë.

Përfitoni fuqia e të gjitha lutjeve të San Alejo!

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt