Lutja për të ndarë dy persona

Lutja për të ndarë dy persona një San Alejo Rapido zbatohet në ato situata në të cilat rrezikohet familja jonë, stabiliteti ynë emocional dhe sentimental ose mirëqenia e fëmijëve ose partnerit tonë.

Për shembull, në një rast specifik kur partneri ynë po kërkohet për veprimtari që ne besojmë se nuk do të përfitojnë, por përkundrazi do ta dëmtojnë atë, atëherë kjo fjali është e vlefshme.

Në rastet në të cilat përdoret më së shumti, është të ndahemi ish-partnerin tonë nga një partner aktual, i cili synon të jetë në gjendje të rimarrë marrëdhëniet që kemi pasur ose të parandalojmë që partneri ynë të na lërë për dikë tjetër. 

A funksionon gjithmonë lutja për të ndarë dy njerëz shpejt?

Lutja për të ndarë dy persona

Dashuria është një gjë shumë e komplikuar.

Nëse dashuria mes këtyre dy personave nuk është autentik, lutja do të funksionojë.

Lovedo dashuri e dobët, pa u ndier apo pasion, përshkohet lehtësisht përmes këtyre lutjet.

Ata përfundojnë me pavendosmëri, me mendimet e dashurisë dhe me të gjitha lidhjet midis dy njerëzve.

Vetëm çiftet me dashuri të paracaktuar do t'i mbijetojnë atyre.

Përndryshe, ju do të keni mundësi të ndani të dashuruar, të dashurin dhe të martoheni në lutje disa ditore.

Lutja në San Alejo për të ndarë dy persona patjetër

Ju që keni fushën e ndarjes.

Gjithçka infernale që rrethon të zgjedhurit e Zotit, unë kërkoj nga ju që të tërhiqeni (Emri i parë është emëruar) nga (Emri i mëposhtëm është thënë) Tërhiqeni, Shën Alejo, në (Emri përsëritet).

Për kalimin dhe jetën e tij Që ai të mos na besojë më shumë dëme. Unë ju pyes, San Alejo, që edhe unë arrij të arrij në jetën e tij.

Në mënyrë të ngjashme largohu.

Se ata nuk arrijnë të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, Se ata nuk arrijnë të jenë bashkë, As në një tryezë piknikësh, As në një karrige për të pushuar, As në një sallë pritjeje për të simpatizuar, Ose në një shtrat për të fjetur Pa ndjerë fryrje, neveri dhe repulsion, dhe kryesisht ju pyes.

Se ata nuk mund t'i bashkëngjiten besimit. San Alejo, vendosi përfundimisht.

E mrekullueshme San Alejo, si një bekim i mrekullueshëm ju kërkoj të më jepni kërkesën time sa më shpejt, Dhe që partneri im të kthehet dhe të kthehet në shtëpi me familjen e tij.

Ju falënderoj që më dëgjuat, San Alejo shembullor dhe e jap fjalën time për të përhapur lutjen tuaj nëse më jepni të rifilloj familjen tonë.

Shpirti që kërkoj nga ju të ndaheni Mos u kthehuni të lindni në jetën time Amen.

Ka raste në të cilat ne thjesht nuk mund të shohim dy njerëz së bashku, për çfarëdo arsye dhe duam që ata të ndahen, për ta arritur këtë në mënyrë të sigurt dhe efektive asgjë më të mirë se lutje San Alejo.

Mund t'ju interesojë:  Lutja në San Antonio për të gjetur dashurinë

Në këtë fjali ju duhet të keni emrin e dy personave që ne duam të ndahemi pasi ju duhet t'i thoni ata në mes të fjalisë. 

Shtë një lutje shumë specifike, në të cilën dy personat në fjalë nuk tolerohen, nuk dëshirojnë të ndajnë ca kohë në shoqërinë e tjetrit, të shqetësohen nga prania e çiftit, kështu që ata nuk kanë dëshirë të takohen përsëri dhe nga një moment në tjetrin, ata tërhiqen deri në atë pikë sa të arrijnë ndarjen.

Kjo lutje është shumë e fuqishme.Prandaj, nuk ka për qëllim ndarjen e çiftit për një periudhë kohe, por përkundrazi që ndarja të jetë përfundimisht.

Lutja për të ndarë dashamirët patjetër

Oh, Santa Muerte Unë vij tek ju për t'ju përgjëruar të më ndihmoni, jam i zhgënjyer në jetë, i dhashë vitet e mia më të mira për një burrë që dua të ndarë nga unë për të lënë me një grua tjetër ndëshkon atë grua që po më lëndon, Ai dëshiron ta shkatërrojë martesën time larg (emri i këtij personi) në mënyrë që të kthehet tek unë përgjithmonë.

Santa Muerte, bëj (emri i atij personi) të fillojë ta urrejë atë dhe të mos e besosh, ta kuptosh që po e përdorin atë, gjithçka që ai dëshiron është paraja e tij dhe argëtimi është me të për interes, unë kërkoj nga ju që të ndani të dashurin tim nga gjithçka ajo që e ndan nga ai lotët e derdhur për mua për shkak të një tjetri, ato bëhen vuajtje të vështira për të.

Oh, Vajza e Bardhë shfrytëzo fuqitë e tua për të nxjerrë gruan tjetër nga loja, Santa Muerte kërkoj nga ju që të sillni (emrin e atij personi) në këtë moment para meje, më çoni përsëri të butë si qengji i vogël, harro emrin e një grua tjetër më bën ëmbëlsirë në këmbët e mia dhe kërkoj falje.

Oh, Santa Muerte bëj që (emri i këtij personi) të mos i rezistojë dëshirave të mia bëj në mendjen tënde thjesht mendo përsëri për mua duke lypur mëshirën, më falni duke më nxitur dashurinë që mund të jemi përsëri të lumtur si më parë mos më lini vetëm Santa Muerte .

Amen.

Të dashuruar Ata dihet se janë një person i tretë që ndërhyn në një marrëdhënie të qëndrueshme dhe ato janë një problem i tmerrshëm që duhet të trajtohet në mënyrë inteligjente.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të marrë para të paguara

Një nga ato mënyra është të bëni një lutje të veçantë me të cilën mund të arrihet objektivi i dëshiruar, pa qenë e nevojshme të bjerë në konfrontim.

Kjo lutje për të ndarë dy njerëz (dashamirës) ka fituar shumë përkushtues falë efektivitetit të saj.

Pasi të keni ide të qarta, vazhdoni të luteni, mund të bëhet në çdo kohë, pa marrë parasysh se ku jeni, ajo që rekomandohet është që ajo të bëhet me sinqeritet të madh dhe, si në të gjitha rastet e lutjeve, me besim të madh. 

Lutja që dy persona të luftojnë dhe urrejnë njeri-tjetrin 

Shen Qipriiani, ju që jeni më i fuqishmi nga të gjithë fuqishmit, ju lutem më duhet ndihma juaj, dashuria juaj, ne të dy jemi bërë që të jetojmë afër njëri-tjetrit, ju kërkoj që të lutem largohuni nga 1 në 2, unë kam nevojë për fuqitë tuaja të përdoret për të ndarë këta dy persona.

Nuk doni të shihni, rrini mirë larg njëri-tjetrit. Unë e di që ju jeni në gjendje të dominoni dashurinë dhe e di se ka njerëz që nuk kanë lindur për të jetuar si njëri-tjetri, kanë sigurinë se nuk duhet të jenë bashkë, betohem.

Oh i fuqishëm Shën Kifiani, ju jeni më i fuqishmi nga të fuqishmit, unë ju kërkoj të përdorni vullnetin tuaj, në mënyrë që këta njerëz të ndahen, ata nuk mund të shkojnë së bashku, ata nuk vuajnë më, unë e di se ata duhet të ndahen, ky çift nuk është një shembull i lumturisë.

Unë lutem që kjo lutje t’i ndajë ata njerëz që nuk janë të lumtur, e di që ai mund të jetë më i lumtur me mua, e di gjithashtu se kjo lutje do të funksionojë si duhet, kështu qoftë.

Ne nuk bëjmë bast për urrejtjen, jemi njerëz paqësorë që besojmë në dialog gjatë gjithë kohës si një metodë për të zgjidhur problemet pavarësisht se kush ose pse janë ata. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për të gjetur gjërat e humbura

Tani, në këtë kuptim, këto fjali bëhen me qëllimin e krijojnë armiqësi në ato raste kur rrjedhin energji negative Ndotja e një personi të mirë. 

Ne jemi energji dhe kjo është arsyeja pse ne duhet të kujdesemi gjithmonë për ata që janë rreth nesh dhe madje të ndotin mjedisin e shtëpisë tonë.

Nëse kjo lutje që dy njerëz të luftojnë dhe urrejnë njëri-tjetrin, ne e bëjmë atë në shoqërinë e një anëtari të familjes është shumë më mirë, pasi energjitë pozitive do të marrin më shumë forcë në shtëpi duke tërhequr përgjigjen për lutjen tonë. 

Lutja për ndarjen përfundimtare

Unë ua ofroj këto fjalë njerëzve ...

Se tani ata janë rreth mendjes time, kështu që, vetëm kur t'i mbaroj ato, ka vetëm pakënaqësi të ndërsjellë dhe ata nuk mund të jetojnë përsëri.

Bëni beteja të jetë pjesë e jetës së tyre tani e tutje dhe, Kur të vijë ora vendimtare, të ndara për të mos u bërë kurrë bashkë.

Se ajo që ata krijojnë miqësi sot nuk është gjë tjetër veçse një fantazmë në maskim Dhe se rruga e tyre shkon Në drejtim të kundërt në të ardhmen, që të mos takohen përsëri.

Lëreni këtë të bjerë në ose më thellë në shpirtrat e tyre dhe unë marr atë që kërkoj me anë të besimit.

Amen.

Në këtë rast ne nuk po kërkojmë armiqësi apo pushim të menjëhershëm.

Në këtë fjali specifike duhet të arrijmë një ndarje përfundimtare

Mund të aplikohet në shumë raste si në marrëdhëniet romantike ashtu edhe në ato të miqësisë së pastër dhe të sinqertë.

Ka njerëz që, megjithëse japin përshtypjen se kanë qëllime të mira, gjithmonë sjellin me vete një mal me energji të këqija ose qëllime të fshehura që nuk janë aspak të mira.

Në këto lutje kjo lutje bëhet rruga jonë e vetme dhe efektive për të dalë.

A mund ta fal namazin që të ndajë dy persona për këdo?

Ju mund t'i luteni kujtdo pa kufizime.

Por përdorni lutjen vetëm kur është vërtet e nevojshme. Mos u përpiqni të ndani çifte pa motive për të.

Këto rituale janë shumë të forta dhe nuk duhet të përdoren për asnjë qëllim.

Përdorni vetëm lutjen për të ndarë dy persona në mënyrë të prerë dhe të ndarjes së shpejtë përfundimtare në raste me nevojë reale.

Më shumë lutje:

 

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt