Lutja për të marrë para të paguara

Lutja për të marrë para të paguara Si një armë shpirtërore që mund ta përdorim sa herë që kemi nevojë për të, është e një rëndësie të madhe pasi ndihma shpirtërore në mënyrë që të kemi gjithmonë marrëdhënie të mira me miqtë dhe familjen është e nevojshme, veçanërisht kur ka çështje financiare të përfshira. 

Huazimi i parave për dikë kërkon besim dhe kjo është arsyeja pse të kesh udhëzime shpirtërore për të marrë vendimet tona monetare mirë është thelbësore për të siguruar që biznesi do të jetë me kushte të mira dhe se miqësia nuk do të pësojë ndonjë përkeqësim. 

Lutjet mund të bëhen ajo armë e fshehtë por shumë e fuqishme për të dalë nga situata të vështira ose nga ato probleme që ne mendojmë se janë shumë të ndërlikuara për të lënë të padëmtuar. 

Lutja për të paguar paratë Për çfarë bëhet fjalë? 

Lutja për të marrë para të paguara

Me këtë fjali arsyeja është shumë e qartë por jo vetëm për paguhen ca para por që kjo të anullohet në mënyrë vullnetare dhe pa pasur nevojë të hyjë në probleme madhore me personin tjetër. Përdoret në momentet kur situata është bërë disi e pakëndshme. 

Ajo nuk është e kufizuar vetëm në situatat e kredisë, por kur ne jemi duke pritur për një pagesë të punës sonë ose diçka tjetër.

Ato pagesa të punës që mbeten si të paraburgosur, mund t'i kemi të liruar duke bërë këtë lutje të fuqishme. 

1) Lutja për të rikuperuar paratë e huazuara 

Senhor, meu pai, ju që jeni të gjithë të fuqishëm, para së gjithash, ju falënderoj për bekimet që më jepni dita ditës, jetën e lëvozhgës, lëvozhgën tuaj, flokët e ushqyer dhe flokët e veshur;

Më përafroni nga ju si filho teu dhe me përulësi unë Peço që kjo situatë është aq shqetësuese për mua, ju më ndihmoni që (Thuhet ose nome e plotë da pessoa) më paguaj mua ose dinheiro që besimi në be dhe për biznesin bujarisht.

Duke e kuptuar gjithmonë dhe duke qenë të vetëdijshëm se është gjithmonë e nevojshme të ndihmoni Nossos irmãos em situções precárias, ju uroj që të lehtësoni korporão e seu esp reflrito ​​tuaj, në mënyrë që të reflektoni dhe të më paguani këtë dinheiro që unë duhet të jem në gjendje të vazhdoj me një jetë dinjitoze, të nderuar të jem në gjendje të vazhdoj të më ndihmosh semelhantes, asim mesmo të jem në gjendje të ndjek dëshirat e tyre

Tudo isso eu te peço emame nga Deus pai, Deus filho dhe Deus Espírito Santo.

Amém

Shtë e rëndësishme ta falni këtë lutje në mënyrë që ata t'ju paguajnë para me besim.

Mund t'ju interesojë:  Lutja për Santa Muerte për punë

Mundësitë e biznesit shpesh vijnë së bashku me situata të vështira.

Ne jemi në një shoqëri në të cilën kërkimi i përfitimit të vet duket se është motori i shumicës, shpesh njerëzit kërkojnë kredi financiare për të marrë rreziqe në bizneset që jo gjithmonë shkojnë mirë dhe përfundojnë duke mbajtur më shumë borxhe dhe probleme për veten e tyre.

Në këto situata kur na duhen para të huazuara për tu kthyer tek ne, mund t’i drejtohemi kësaj arme të fuqishme me të cilën me siguri do ta shohim përgjigjen në më pak kohë sesa e imagjinojmë. 

2) Lutja për t’u paguar

Zoti i plotfuqishëm dhe i mëshirshëm, i cili dha në devotshmërinë tuaj shenjtërimin e José Gregorio de la Rivera, i cili ishte paracaktuar nga dëshmori nga qendra e Golgotha ​​...

Pastaj konfirmuar nga Vatikani të jetë kujdestari i pasurive tuaja të devotshme, kujdestari i parave të tyre, i xhevahireve të tyre dhe gurëve të fatit të mirë, me dhuratën e bërë që ata të na paguajnë paratë që na kanë borxh. Duke ditur virtytet me të cilat jeni investuar, unë vij te ju kërkoj ...

(Bëni kërkesën tuaj) Ju lutem, José Gregorio de la Rivera.

Më ndihmo të arrij nga Zoti atë që kërkoj në këtë lutje për nder dhe lavdi më të madhe tënden dhe për përfitimin e shpirtit tim. Ju lutemi San José Gregorio për ta bërë emrin tuaj të njohur dhe për të bërë më shumë ndjekës të çështjes tuaj.

Everythingdo gjë që bëni mirë për mua, unë premtoj ta bëj edhe për të tjerët. Unë do të vizitoj shtatë kishat dhe do të lutem psalmet që ju treguat. Nuk e uroj askënd keq, por thjesht rikuperoj borxhin.

Në emër të Atit, Birit dhe Frymës së Shenjtë.

Shën Maria, na mbro.

Amen.

Me këtë lutje për të më paguar dhe për të rikuperuar para të huazuara, do të lëshojmë paratë që janë tërhequr nga ne në çdo rrethanë.

Mund t'ju interesojë:  Lutja që ish-imi të kthehet

Në rajonet qiellore luftohen beteja të rëndësishme dhe zona financiare është një nga më problematikat që ka qenia njerëzore pasi përfshin nevoja fizike, marrëdhënie personale dhe disa rrethana që mund të merren si të ndërlikuara. 

3) Lutja efektive për të mbledhur para

Zoti i Lartmadhëruar;
Sot e shpall këtë lutje në parajsë për ju
Më ndihmo në këto orë të përjetshme në të cilat
Nuk kam marrë atë që dua;
Sot, dhe përkundër sjelljes time bamirëse,
I kam kthyer shpinën dhe nuk kam mundur të shërohem
Paratë më kishin borxh.
Për këtë, o baba qiellor, ju vij në ndihmë
Që ju të më çlironi nga kjo hutim
Dhe bëj atë që ndihmova
Në atë kohë mbaj fjalën tënde dhe unë 
Zgjidheni borxhin që ramë dakord pak më parë.
Vetëm ti mund të më bësh fitues
Nga kjo takim, që nga bilanci i Drejtësia
Ai mbështetet në favorin tim.
Unë kërkoj nga ju që të merrni pjesë në shpirt, ndërgjegje dhe moral
Nga ajo temë dhe ajo, e lëvizur nga fijet tuaja, vetë
Kam paguar paratë e huazuara pa i pasur
Se insistojnë më shumë në të.
Unë e lë këtë kërkesë në vullnetin tuaj të shenjtë dhe shpresoj
Më jep atë që kërkoj.
Amen.


Marrja nën kontroll e koleksioneve nuk është diçka e lehtë. Ne duhet të jemi të vetëdijshëm për nevojat nga fqinji ynë kur kërkon pagimin e një pagese ose kuote parash për të cilën është rënë dakord më parë.

Kjo lutje efektive për të mbledhur para, përveç që të na ndihmojë ta bëjmë procesin e dobishëm, do të na mbushë me mençuri të përdorim fjalët e duhura kur i ngarkojmë. 

Mund t'ju interesojë:  Lutja për vdekjen e shenjtë për dashurinë e pamundur

Përveç gjithë kësaj, mbani mend se fjala e Zotit na thërret të mos bëjmë atë që nuk na pëlqen të bëhet për ne, është një parim që njihet si rregulli i artë dhe që duhet të kemi në mendje mbi të gjitha është kjo lloj pune. Kjo dhe çdo lutje tjetër që mund të bëjmë do të na bëjë të ndihemi shumë më afër Zotit dhe kjo do të na mbushë me ndjeshmëri dhe njerëzim kur bëjmë ndonjë koleksion. 

A do të paguhet kjo lutje me të vërtetë para e fuqishme?

në mënyrë që një lutje Shtë e fuqishme ajo që duhet të bësh është të besosh nga zemra sepse kjo është kërkesa e vetme që nga fillimi i krijimit të botës është kërkuar në mënyrë që lutjet janë efektive dhe të fuqishme universi ishte besim me fjalë dhe kjo është arsyeja pse ne duhet t'i bëjmë kërkesat tona nga shpirti, por me përgjegjësi të madhe dhe të vetëdijshëm për atë që kërkojmë, ata po bien në egoizëm, duke menduar gjithmonë për njerëzit tanë para vetes ose përfitimeve tona. 

Nëse e bëjmë këtë me siguri lutjet që bëjmë janë shumë të fuqishme pa qenë nevoja të ndezim qirinj ose të përgatisim ambiente të veçanta lutjesh. 

Shfrytëzoni sa më shumë fuqinë e lutjes. Kështu që ata ju paguajnë para.

Më shumë lutje:

bibliotekë mashtrimesh
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt